23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Kmarha
    két reagot kaptál. Az egyik beszólt egy vicceset (aki nem annak veszi annak ugy is kell) a másik meg megmondta, hogy tanulj a hibádból. Ugy látszik olvasni nem tudsz. Minek kell itt most folytatnod és felháborodnod?! Meg lettél szólva, ennyi kész. Nem kötelező ide járni közénk a bunkók közé. Segitséget kapsz olyanra amire kell. Felesleges dolgokért pedig igen, leszólnak, de az értelmesebbje megtanulja legközelebb, hogy mit tegyen mielött kérdezni merészel eme "forumbetyároktól". Ennyi. Pás, jó filmezést!
  • [HUN]Crassus
    "Viszont a hócipőm tele van azokkal a hülyegyerekkel akik egész nap arra verik,hogy valakinek beszólhattak a fórumon,mert az hibázik egyet."

te vagy az egyik mintapéldány......ha rosszindulat kell vagy bunkózás te első vagy.....gratulálok!
  • PiszkosFred
    Crassus nagymesterrel aztan hiaba vitatkozol, ertelme annyi mint halottnak a csok... Lusta volt, nem nezett utana a dolgoknak, kerdezett egy marhasagot ebbol kifolyolag, es meg neki all feljebb. Nem egyedi az eset, nem az elso ilyen, es nem is o az utolso, aki igy jart. Kar erre tovabb pazarolni a szot, inkabb szoljatok valamelyik forumgurunak, hogy torolje az utolso egynehany postot...
  • [HUN]Crassus
    Figyelj akármelyik topikba bemész és felteszel egy kérdést rögtön "előbújuk" egy ilyen vicceskedvű fazon aki ahelyett,hogy értelmesen válaszolna vagy SEGÍTENE/ami az alapja a legtöbb fórumnak/rosszindulatúan vagy bunkón vicc tárgyává teszi a másikat.Lehet velem viccelődni,de amikor értelmesen kérdezek akkor elvárom,hogy értelmesen válaszoljanak....nem hiszem,hogy túl nagy kérés lenne.
  • precision
    nekünk meg az ilyenekkel van tele a hócipőnk, akik nem látják fent km -es betűkkel hogy "SZÜNET VAN, FOLYTATÁS: 2007 JANUÁR 29."
    a másik meg hogy aki ilyennek bedől...kb mint mikor egy játék megjelenése előtt leszednek ilyen fake release -eket hogy "hátha az"... lol
    ja és örülj neki hogy ilyen stílusban reagáltunk...máshol durvábbat is kaphattál volna
    písz.
  • Police88
    én meg azoknak gratulálok akik komolyan veszik az ilyen beszólásokat :D
    PEACE! nézzél addig Heroest úgy könnyebben telnek a napok :) én is azt tettem csak elfogyott és szintén 22. folytatódik az is (illetve nemtom h "is"-e mert nem tiszta h 29. vagy 22. akkor a prison break folytatása)
  • danikarate
    Most mi bajod van? Csak viccelni akart! Még fórumbetyárok ,nem tom ki beszél.
  • [HUN]Crassus
    Közben pont lecsorgott a s02e14,de csak valami vicces fazon a 13. részt töltötte fel azzal a címmel.Mivel én nemvagyok naprakész így azthittem 14 rész van már meg ,de utánnanéztem és látom még később lesz.
    Viszont a hócipőm tele van azokkal a hülyegyerekkel akik egész nap arra verik,hogy valakinek beszólhattak a fórumon,mert az hibázik egyet.Mégegyszer gratulálok nektek töketlen fórumbetyárok!
  • [HUN]Crassus
    Hát te valami helyi faszagyerek leheccc itt,hogy így nekiesel annak aki ne adj Isten hibázik egyet....köszönöm a "segítségedet"
  • Sil3nt
    remelem/remeljuk nem kerdezed ezt komolyan. nezz utana es tanulj ebbol a kommentbol, hogy legkozelebb...
  • precision
    a 14 -et véletlen kihagyták így csak 15től van, na meg a 3, 4, 5. évadhoz is van már felirat
  • [HUN]Crassus
    gyerekek a 2. évad 14. részéhez még nincs felirat valahol?
  • REALista
    Én is tegnap néztem meg az első részt és szerintem is nagyon jó!!!
  • BlackShadow
    ha már annyira megy az off.. én most kezdtem a dexter-t kegyetlenül bejövős :) amúgy is szeretem az iyen story-kat, meg a brutkó cuccokat ^^
  • nesster
    Kinek van meg a 24 mind az 5 évada? Mert az egyik ismerősöm megigérte de befucssolt a dolog, és mivel olyan sokan dicsérik meg szeretném szerezni, de hát most letölteni sok idő lenne. Priviben jelezzen legyen szives aki tud segiteni! Kössz!
  • Kmarha
    hát igen, Andy nem semmi, de nekem kedvenc szereplőnek marad Nancy :) Kezdek belezúgni :) Egyébbként pont Andy nagyjelenetét néztem meg. Mikor felszedi a gyerköc barátjának édesanyját, és amig azok odalent játszanak, addig ezek meg fent dugnak.

Szinte visitottam a röhögésen azon a részen mikor "csapj a fenekemre, csapj a fenekemre" rész van. :D Azt az unott arcot :DDDDD Meg a végén a szívfájdalom mikor nem áll fel neki :D
  • egypszichonauta
    nagyon nagy sorozat,egyik kedvenc!a főcímzene óriási,főleg a második szériában mindig más énekli!te hol tartasz?a legnagyobb face benne szerintem andy(asszem így hívják,nancy férjének tesója asszem),bár mindegyik szereplő óriási!
  • Kmarha
    hehe.. OT kedvenc jelenet: ülnek a latrinán a srácok (persze a tiszteknek külön saját wc-jük van).. egy hatalmas sátor, egymás mellett szorong vagy 10-20 férfi ember, és végzi a dolgát. Ugyebár egymás elött, közben felhangzanak az elkerülhetetlen hangok is. Mindegyik probálja oldani valahogy a feszültséget. Ujságot olvasnak, pda-znak, egyik magnót hallgat. Aztán a kamera odaér a csávohoz, aki gázmaszkban (:DDD) ül és újságot olvas. Felhúzza, a többiekre néz és felolvas egy részletet a cikkből: "a legjobban az fáj a háborúban, hogy hátra kellett hagynom a kedvenc tacskómat" A srác körbenéz, megrázza a fejét és csak ennyit mond: "biztos tiszt az illető" :) Lol
  • Police88
    OT télleg jó HBO-n szoktam nézni ott nyomják a Weedset is de annyira nem fogott meg...
  • REALista
    ÁÁááá!Ne is mond az utolsó részeknél már kétszer is megnéztem az elejét csak a dal miatt pedig az elején nekem is kicsit furcsának tünt!Viszon a második évadban már más és az nem tetszik bár még csak az első részt néztem meg!!!:D
  • nyamiag #7155
  • Kmarha
    te nem vetted észre, hgoy az elején a dal mennyire nem tetszik és furcsa és röhejes.. de a végén nem hogy dudolgatod hanem még énekled is? :DD
  • Kmarha
    hja, egy kicsit idegenedtem az új sorozatoktól (mármint a nekem újaktól), de most hogy betegeskedem, és rohadtul unatkozom, beadtam a derekam. Két remekmü, a Weeds meg az Over There. Az elsőnek olyan humora van, hogy kapásból az első alkalommal végignéztem az első 7 részt :D És sajnos lassan elfogy, ezért kicsit visszafogom magam. Nekiálltam az Over There-nek. Ez a másik véglet. Rohadtul sokkoló. Lélektani hadviselés, úgy tálalva, hogy az ember ezt se tudja nem nézni, vagy abbahagyni. Azt hiszem a következő napokban egy kis vidám füvezéssel kezdem a napot (Weeds) majd estére bezombiztatom magam az Iraki háború borzalmaival (OT).

Mindkettőt nagyon ajánlom, bárkinek (bár az utóbbit tényleg csak olyannak, aki szereti a háborus filmeket!, de azért lehet probálkozni.)
  • REALista
    Végre valaki!!!!Nagyon nagy az a sorozat!!!!
  • Kmarha
    na hogy az offnál maradjunk: bejött egy új sorozat számomra, mely lassan-lassan letaszitja helyéről a Született feleségeket. Ez pedig nem más, mint a Weeds, azaz Nancy ül a füben címü sorozat. Eszméletlen jó :D Egy özvegyről szól, ki néhány grammnyi füvet elad hogy meg tudjon élni két, kicsit sem normális gyermekével a háta mögött. Annyira belejön, hogy végül az egész város, és főleg az ott dolgozó nepperek életét felborítja :D
  • PeeTeR
    ott a pont!
  • zaki
    Az meg a másik... :DDDDD
  • n0rb
  • NuSkool
    télleg most akkor elvileg 22-én lesz a folytatás ugye?! :D
  • n0rb
    már nem sok van hátra 29ig!!! :D
  • 5w0rdf15h
    megaztán elég kis zacskókba távozott valszeg nem egy darabba
  • tnm #7144
    de szubjektív blogokból meg annyi van, mint a szemét....
  • belphegor1
    Warez elsősorban azért nincs a fanoldalakon, mert nagy terhelést jelentenek a többszázmegás letöltések, amit a szolgáltatók (pláne az ingyenesek) nem tolerálnak. Továbbá aki energiát fektet abba, hogy írogasson, információkat gyűjtögessen a weblapjának (és a köznek), az nem kockáztatja, hogy valami jogvédő szervezet jótéteményeként egyik napról a másikra az egész oldala eltűnjön.

Valóban vannak oldalak amik csak a kopizásból élnek, vagy azt pofátlan mértékben teszik. Azonban nyilván mindegyik oldal ugyanazt írja pl. az epizódok vetítési időpontjára. Ezen kívül nem mindig olyan egyszerű egy magyar cikket értelmesen összerakni angol forrásokból. (és ilyenkor jön az, hogy valaki megírja magyarul, aztán a többi átfogalmazva átveszi :/ )
    A túlnyomórészt szubjektív véleményeket tartalmazó blogokra pedig nyilván nem igaz hogy ugyanazt írják.
  • Rio81
    az összes részt láttam, elvileg nem tárgytalan, mahone-t vállon lőtték... :)
  • zaki
    Hát, nehezen élhette volna túl azt a heccsátot... :D
  • PeeTeR
    baromsag mert nem o irogatja a dolgokat hanem gyujto-oldalakrol lekopizza es kirakja a sajatjara.

oops...
  • fsgh
    ki tudja... azt is nehezen hittem el hogy Veronica donovan meghalt...
  • tnm #7138
    nem hiszed, hogy meghalt??
    egy váll lövéstől?
  • zaki
    :D

Sztem tuti nem halt meg Mahone, biztos volt rajta golyóálló mellény... :o
  • fsgh
    nem tudom láttad-e az összes eddig megelent részt de az első párharc már tárgytalan;)