Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
talán itt

még rendelni is lehet ^^

Munch
Nem tudom. Talán mert egyszerû. Azért gyönyörû.
Megkockáztatnám hogy függõséget okozna nálam a banner, ha csak Õ lenne rajta. 😄

Amse
az tökmind1, hogy mi van rajta, de maga a szalag stílusát akarom levenni...
(asszem fekete/sárga kombó, de nemtom a mintát)

Serpa
dont cross this line!

vagy mi áll rajta?

Amse
megcsinálnám, csak nem találok egy qrva amerikai útlezáró szalagról képet...
segítsen valaki pls!

Serpa
én láttam, és sztem jól alakított.

kiváncsian várom itt mit produkál.

en viszont egy reszt sem lattam invasionbol de ez a faszi oriasi :c

BUDA > miskolc.

miilann
szép grat
amugy énse szeretm azta a seriffet(vagy ki) igazabol nem neztem az invasiont 3 részt ha lattam de mindig azt hittem h õ a gonosz aztan fater mondta he nem 😄
na min1 de tipikus fõrossz arca van sztem S😄AD:

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zmeor
mitõl? mitõl szép a Sarah<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#nevetes1>
olyan bandzsa mint a szar

leszarom a konfigod...

valahogy a 2. évadot vagy a spoilert érdemes jelölni, mert nemsokára tolulni fog ide a jó nép😊
Amse
mellékszál ^.^

modellmaker
rem neki is sok szerepe lesz majd valahogy.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Munch
A legszebb hiányzik. Sarah.

Geeryy
(Y)

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Amse

majd beirom nektek szpojlerbe jol 😄

BUDA > miskolc.

zmeor
korán reggel lesz nálunk csak feltölve..
van vagy 6 óra eltolódás<#csodalk>

leszarom a konfigod...

jah meg rosszabb is mint kepfeltoltes, nekem pl be se hozza a bannert

BUDA > miskolc.

jah meg rosszabb is mint kepfeltoltes, nekem pl be se hozza a bannert

BUDA > miskolc.

vaha mar nincs is messze az esti reesz (Y)

BUDA > miskolc.

jó az új banner

Munch
Munch
Nekem az a fazon "nyomozó-nõ"-ként maradt meg, még a Négybalkézbõl. 😊
Tardio-nyomozó, vagy mi volt a neve... mind1 nem bírom a fazont.

nem szeretem azt a csávót<#szomoru1>

Serpa
bezony, õ "Tom Underlay".

5w0rdf15h
ja az :|

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

miilann
hát az õ is,nem? <#wilting>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zmeor
az utolsó ember ugy néz ki mint a rejtélyek városából a seriff<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

amugy kb reggelre lesz fennt a torrent kb?

leszarom a konfigod...

modellmaker
nem az a lényeg. hanem hogy olvassák.

Munch
Egészségedre.

Hunnenkoenig
Egyreszt te bekaphatod, masreszt rengetegen olvassaka forumot szlovakiabol, szerbiabol, romaniabol, de meg ausztraliabol es mas messzibb helyekröl is.

Ja ök akkor mar nem is magyarok, mi?

Munch
Igazad van, sokkal több külföldi olvassa a fórumot, mint magyar.

Hunnenkoenig
Hat eleg gany, mit ne mondjak. Mar bocs... Asszem nekem kell itt nekiallni...

Valamint uw.hu-rol linkelni vazze...

Nekem (es mas külföldieknek) 5 ora mire behivja. Vagy tedd az sg-s galeriadba vagy valami külföldi szerverre.

szavazzátok meg és közfelkiáltással kiteszem
Munch
Szerintem olyan mindegy a banner... 😄

Geeryy
javaslat elfogadva.
ha gondoljatok cserelhetitek a javitottra , ill ha valaki mas csinal jobbat az overe is.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

ProGabe
annyira nem is 😊
javallat(ha nem gond):szerintem úgy kéne hogy nevek teljesen látszódjanak,a pb felirat meg mehetne nagyobba,tulajdonképpen az egész alsó sávba a képre,szerintem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
Melyik moderátor settenkedik itt csöndben? 😊
Este összedobok én is vmi-t. Jó lenne már tudni, hogy a designváltás mennyire zavar majd be a 780-as bannereknek...

Geeryy
tudom S**R

modellmaker
nem is rossz ötlet. <#ravasz1>

Amse
<#eljen> új bannernak való?
végre tudom a nevüket rendesen😊

ProGabe
s01e2-bõl meg van egy 50 másodperces részlet,az a bizonyos vonatos ami valamelyik promoban is volt,és hát hogy is mondjam,nekem gagyinak tûnik,nagyon b kategóriás,persze lehet azért mert csak egy kiragadott jelent és nincs bennem a 'manhunt feeling',de ez így szerintem akkor is kevés :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ez királylány,the fox river 8,és nem is tudtam hogy haywire az charles patoshik,sõt c-note-ról sem hogy benjamin franklin<#gonosz1>(bár ehhez hozzátartozik az is hogy tulajdonképpen nincs névmemóriám)

csak ennyit fûznék a témához.

miért nem legahamarabb? mi értelme van várni az angol felirat magyar oldalakra való tételével? brahiból kotlik szerinted az ember a feliraton?
ProGabe
google a barátod,amúgy pl innen

tnm
angol feliratot honnan lehet leghamarabb szerezni??? ne magyar oldalakat írjatok, mert az biztos nem "leghamarabb" 😄