Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkockáztatnám hogy függõséget okozna nálam a banner, ha csak Õ lenne rajta. 😄
(asszem fekete/sárga kombó, de nemtom a mintát)
segítsen valaki pls!
BUDA > miskolc.
amugy énse szeretm azta a seriffet(vagy ki) igazabol nem neztem az invasiont 3 részt ha lattam de mindig azt hittem h õ a gonosz aztan fater mondta he nem 😄
na min1 de tipikus fõrossz arca van sztem S😄AD:
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
olyan bandzsa mint a szar
leszarom a konfigod...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
BUDA > miskolc.
van vagy 6 óra eltolódás<#csodalk>#csodalk>
leszarom a konfigod...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Tardio-nyomozó, vagy mi volt a neve... mind1 nem bírom a fazont.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
amugy kb reggelre lesz fennt a torrent kb?
leszarom a konfigod...
Ja ök akkor mar nem is magyarok, mi?
Valamint uw.hu-rol linkelni vazze...
Nekem (es mas külföldieknek) 5 ora mire behivja. Vagy tedd az sg-s galeriadba vagy valami külföldi szerverre.
javallat(ha nem gond):szerintem úgy kéne hogy nevek teljesen látszódjanak,a pb felirat meg mehetne nagyobba,tulajdonképpen az egész alsó sávba a képre,szerintem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Este összedobok én is vmi-t. Jó lenne már tudni, hogy a designváltás mennyire zavar majd be a 780-as bannereknek...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.