Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nem tudja valaki, hogy RAR fájlokat milyen lejátszóval lehet megnézni? Nagyon kéne.
miilann
ezer mondom nem lehetne neki 2 külön topik? :S

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hunnenkoenig
Hat nekem meg rohadtul nem lesz kedvem itt ujra vegigolvasni a sok nyomi hozzaszolast az elsö evaddal kapcsolatban, szoval en asszem ezt a topikot ezutan hanyagolni fogom...

<#eljen>

Amse
Nah itt egy spoiler mentes banner:

Hooligan666
egészen pontosan 1:45 perc van még hátra hogy elkezdjék... 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Nick01
Jó a banner ,csak aki most kezdni el nézni ,annak spolier! igaz h kivan irva 😄

Munch
Na de most akkor mi a helyzet? 2 óra mulva kezdõdik a folytatás?

zmeor
ha legalább hibátlanul leírnál egy szöveget akkor talán el is fogadnám a beszólásod, mert talán jogos.
Tehát, inkább kussolj a nyelvtanoddal..
<#ejnye1>
ezennel be is fejeztem ezt a témát, mielõtt még tovább forszíroznánk

leszarom a konfigod...

Geeryy
#3353-ra ment csak valamiert lemaradt es a szerk se sikerult

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
nyelvtanra gyurjal szeptemertol nem fog aratni.valamint olvass sokat jot tesz majd a szokincsednek, és kulturaltabb foramban is ki tudod fejezeni magad.hajra!

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

zmeor
hallod de lama vagy bazd<#wow1><#wow1>
sztem te azt se tudod hogy hol a faszban vagy!<#hehe>nyomorék

leszarom a konfigod...

Hooligan666
Meg 😛

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

5w0rdf15h
meglehet rendelni DVDn az egész évadot? 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hooligan666
megnézem még 1x az uccsó 2 részt az elsõ évadból addig.
Úgy terveztem hogy megnézem még 1x az egész évadot, de kib*szott velem az amazon, és nem jött még meg a dvd.

(nyakam rá, hogy holnap-holnapután jön...)

Hooligan666
Mondom 😊
6-7 óra az idõeltolódás, 1 h a mûsor, és legyen fél-1 óra amíg felkerül. 😊

De 2óra 42 perc múlva kezdõdik 😊 (Online visszaszámlálás rulz 😛)

Annál azért késõbb lesz, 3 vagy 4kor kezdik, utána ált. 15-20 perc amig felkerül netre.

Hooligan666
+ 1h + amíg felkerül valahová 😄

Hooligan666
Még 2 óra és 50 perc 😄

miilann
XDDDD ja végülis...
nem lehtne külön rtles meg foxos pb topik? :S

modellmaker
de ott van a sárga felirat hogy spiloer veszély. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

^^^^

NeoMaN
totál igaza van szvsz, ez iszonyat spoiler

tnm
sõõõt, ha vki a második évad során meghal, akkor nagy piros keresztel át is húzzuk a fejét😄😄, és nyolcat is átjavítjuk...😛

Már csak kb 5 óra!!!!!!
ProGabe
most te ebbe tényleg belekötöttél???<#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NeoMaN
LOL tényleg!
mekkora spoiler úristen! 😊)))))))

Miért "õk" lennének a fõszereplõk? Még legalább 10 másik "fõszereplõ" is lehetne...
ProGabe
esetleg csak a WANTED feliratot kéne leszedni,hiszen õk tulajdonképpen a fõszereplõk,szal senki sem fog arra gondolni hogy azért vannak ott mert megszöktek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jó lett az új banner! <#eljen>

Jó a logo fent, de aki most kezdi el nézni az RTL-en és véletlen idetéved, annak már le is löttétek a poént, hogy ki fog megszökni... NAGY AZ ÉSZ!!!
tnm
én is pont ezt gondoltam.... csak, akkor nincs meg a felkavart idegállapot, ami még jobban késztet a folytatásra

Geeryy
hat aki szerdan kezdi el nezni, az igy jart. bele is fognak ugrani egy-egy spoilerbe.

nem, de mar nincs sok hatra 😄

BUDA > miskolc.

én egyébként úgy csináltam volna, h az évad befejezés az a 21. rész lett volna, a 22.-vel pediglehetett volna kezdeni a Manhount-ot.

drobee
Jó a logó, de jó-e azoknak is akik szerdán elözömlik a topicot miután látták szinkronosan az elsõ részt? Szvsz egy flash kéne, ahol egért ráviheted két feliratra vagy logóra, az egyik elsõ évados, másik második évados. Majd megmutatom hogy értsétek, de csak a képeket tudom, flasht nem értem... 😊
Más: bebaszna ha a 2x01 1. évados szezonösszefoglaló lenne x)

InfectedMann
királyos lett az új logo 😊
már rég nem tudtam Prison Break -et nézni 😞 😞 😞
Max hnap tudok legközelebb...
már csak 2 rész van az elsõ évadból 😛
kiv. vagyok mit hoznak ki ebbõl a rendezõk 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Hunnenkoenig
ez meg faszantosabb. ez kell

Amse
most kezdõdik a fox-on?

miilann
sztem az a jobb ami benn van
a cellux meg 😊

Amse
Szerintem is és feltûnõbb is.
Mellesleg ilyet akartam, csak elõször nem jutott eszembe, hogy csináljam meg a csillogást aztán beugrott.

Serpa
sztem így jobb lenne.

Hunnenkoenig
Szerintem ez a banner faszanyosabb, mint ami kint van.
Ezt tegyetek be!

Amse
Hát így: 😊

(javítva a cellux)

Serpa
mûanyag réteggel hogy nézzne ki?
pl

Amse
Michael-nek és Lincoln-nak is ilyen a cellux ha megnézed az eredetit.
Valami térhatás akart lenni szerintem.
A ferdeség szerintem jó.Max 1-2 fokot tudnék még forgatni rajta, de nem lesz nagy a különbség.

miilann
grt faccás de sztem mehetne ferdébben
lincnek mintha el lenne csuszva a celuxxa o,O

jAsOn VoOrHeEs
Odab*sz <#eljen> <#gonosz1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Amse
Élvezet a PB zenéjére bannert gyártani 😄 (Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix))

Amse
😊 ez egyszerûbb mint amire számítottam...
thx