Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Tehát, inkább kussolj a nyelvtanoddal..
<#ejnye1>#ejnye1>
ezennel be is fejeztem ezt a témát, mielõtt még tovább forszíroznánk
leszarom a konfigod...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
sztem te azt se tudod hogy hol a faszban vagy!<#hehe>#hehe>nyomorék
leszarom a konfigod...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Úgy terveztem hogy megnézem még 1x az egész évadot, de kib*szott velem az amazon, és nem jött még meg a dvd.
(nyakam rá, hogy holnap-holnapután jön...)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
6-7 óra az idõeltolódás, 1 h a mûsor, és legyen fél-1 óra amíg felkerül. 😊
De 2óra 42 perc múlva kezdõdik 😊 (Online visszaszámlálás rulz 😛)
nem lehtne külön rtles meg foxos pb topik? :S
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.
Más: bebaszna ha a 2x01 1. évados szezonösszefoglaló lenne x)
már rég nem tudtam Prison Break -et nézni 😞 😞 😞
Max hnap tudok legközelebb...
már csak 2 rész van az elsõ évadból 😛
kiv. vagyok mit hoznak ki ebbõl a rendezõk 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
a cellux meg 😊
Mellesleg ilyet akartam, csak elõször nem jutott eszembe, hogy csináljam meg a csillogást aztán beugrott.
pl
Valami térhatás akart lenni szerintem.
A ferdeség szerintem jó.Max 1-2 fokot tudnék még forgatni rajta, de nem lesz nagy a különbség.
lincnek mintha el lenne csuszva a celuxxa o,O
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century