Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....
nagyon remélem, h a köv rész helyreteszi a dolgokat, mert akármennyire is imádom ezt a sorozatot, ez elég gyenge volt kezdésnek számomra, fõleg 24 után.
BUDA > miskolc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lincoln autóvezetése érdekes, kormány meg sem moccant, csak csúsztatta rajta a kezét, de azért kanyarodott. 😄
BUDA > miskolc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
well ugye ott fejeztek be hogy futnak a sotetben, mar annyi a kulonbseg hogy reggel futnak 😄 uj szereplo igen jo okos, gyorsan rajott a kepek alapjan a tervekre bar volt beugratos resz jol en is bedoltem neki, veronica-tarrence szal poen volt addig amig veronica golyot kapott a fejebe es 3 darabban vittek ki, mindezt persze lincoln is hallotta telefonon keresztul, t-bag clinices resz poen volt azon felrohogtem. ja tenyleg doki nene meg tulelte volt egy nyaladzos resze a kollgajaval.. se tweener se haywire nem szerepelt a reszben meg kellerman se... asszem mindent leirtam ami fontosabb majd visszaterunk ha ti is megnezitek.. kapott uj reklamfelvezetot is most mar nem a bortonbol vezet ki hanem falakon tulra visz a kamera.. meg persze uj bevezetot amikor mennek a a szereplok nevei, nem tudom hogy mi a szakkifejezese sry.
valoszinu eleg erthetetlen lesz bocsi, sietek 😛
BUDA > miskolc.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Na, megyek nézek egy sga-t, míg várakozok 😄
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
amugy nekem se teccik annyira michael hangja de csak arra tok godnolni h mennyivel jobban is el tudtak volna baszni,mert képesek rá,joleszez
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Szóval nem õk lesznek a hangok, hál'istennek. Végülis nekem az eddigiek közül Scofield magyar hangjával volt kisebb bajom, a többiek faszák voltak, nagyon.
Nem tudom, ahogy érzed... én már kész vagyok, de akkor is megvárom 😄
Retekklub Szökés Reflektorban
Most volt nemrég, Veronica ideiglenes hangján be kell sz*rni... 😄
Én HR párti vagyok, szóval még beletelik egy kis idõbe 😊
De szerintem a sima ripek olyan 3:30-4:00 magasságában kerülnek majd ki...
sztem jogos,és nem a saját érdekünkbõl mert nekünk min1 h az rtles olvassa e a spoilert vagy sem
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
(lapos, mozog, és csak 55kb)
A Szökés 1. évad (RTL)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
BUDA > miskolc.