Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÿjah, és különben meg: "Handfishing"<#idiota>

Hát...mást vártam. Teljesen átment krimibe. Most minden rész arról fog szólni, hogy mendegélnek, de a csávó mindig rájön, hol vannak?
....
nagyon remélem, h a köv rész helyreteszi a dolgokat, mert akármennyire is imádom ezt a sorozatot, ez elég gyenge volt kezdésnek számomra, fõleg 24 után.

ugyebar c-note csaladja ugy tudja hogy irakban szolgal, na es most? lj-t is tokeletesen kihagyjak :\

BUDA > miskolc.

Munch
Ejjha.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény Veronica 😞

Lincoln autóvezetése érdekes, kormány meg sem moccant, csak csúsztatta rajta a kezét, de azért kanyarodott. 😄

MRX888
Hol van? Mert én ilyen torrentet nem találtam sehol.

akkor jó, nekem is tetszeni fog😊

pb buzi vagyok ugyhogy tetszett, bar lenne par kerdesem a keszitokhoz

BUDA > miskolc.

spoiler nélkül írd le, hogy tetszett!

csordogál lefele^^^Munch, egy meghívót igazán küldhetnél😊

na akkor mar laom kint van valahol de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

well ugye ott fejeztek be hogy futnak a sotetben, mar annyi a kulonbseg hogy reggel futnak 😄 uj szereplo igen jo okos, gyorsan rajott a kepek alapjan a tervekre bar volt beugratos resz jol en is bedoltem neki, veronica-tarrence szal poen volt addig amig veronica golyot kapott a fejebe es 3 darabban vittek ki, mindezt persze lincoln is hallotta telefonon keresztul, t-bag clinices resz poen volt azon felrohogtem. ja tenyleg doki nene meg tulelte volt egy nyaladzos resze a kollgajaval.. se tweener se haywire nem szerepelt a reszben meg kellerman se... asszem mindent leirtam ami fontosabb majd visszaterunk ha ti is megnezitek.. kapott uj reklamfelvezetot is most mar nem a bortonbol vezet ki hanem falakon tulra visz a kamera.. meg persze uj bevezetot amikor mennek a a szereplok nevei, nem tudom hogy mi a szakkifejezese sry.
valoszinu eleg erthetetlen lesz bocsi, sietek 😛

BUDA > miskolc.

NEW TORRENT😞Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL) SIZE😞354.50 M😎

Hooligan666
Én meg várom a hrt 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Munch
Na akkor nézzük is... 😄

Munch
Kint van BitmeTV-n!!!!

Hooligan666
Én is pont ezzel nyugtatgatom magam 😄DD
Na, megyek nézek egy sga-t, míg várakozok 😄

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

miilann
megnyugodtam 😊
amugy nekem se teccik annyira michael hangja de csak arra tok godnolni h mennyivel jobban is el tudtak volna baszni,mert képesek rá,joleszez

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hooligan666
Nyugi skacok, egyiknek sem a "rendes" szinkronhangja volt hallható. Annak idején a Kókusz címû izében is volt egy Lost cucc, és majd lefordultam a székrõl, hogy ezmegmiasz*r? 😊 (pont ma néztem meg megint 😄)

Szóval nem õk lesznek a hangok, hál'istennek. Végülis nekem az eddigiek közül Scofield magyar hangjával volt kisebb bajom, a többiek faszák voltak, nagyon.

Munch
Lehet nézek addig mégegy House-t.

mondd, h nem ez lesz a hangja...

miilann
uristen :| veronica hangja kurva szar :| ugye ez csak itt volt iylen? szal sorozatba mas lesz? oO

<#gonosz1>

Hooligan666
lol 😊

Nem tudom, ahogy érzed... én már kész vagyok, de akkor is megvárom 😄

Munch
Hm. Így mind2 ugyanazt jelenti. :/

Munch
Na akkor most várjak holnapig, vagy aludjak egyet? 😄

Hooligan666
Na, amíg várjuk a rilízt:

Retekklub Szökés Reflektorban

Most volt nemrég, Veronica ideiglenes hangján be kell sz*rni... 😄

már vége kellett, h legyen, nem? vagy ezekben a pillanatokbanM?

Hooligan666
Attól függ milyen verziót vársz... 😊
Én HR párti vagyok, szóval még beletelik egy kis idõbe 😊
De szerintem a sima ripek olyan 3:30-4:00 magasságában kerülnek majd ki...

Munch
Kíváncsi vagyok mennyi idõ mire kikerül valahova.

drobee
Kanál tudósíts nekünk 😄 Vagy streameld x)

Alien
Showtime 😄

Alien
Én is remélem, hogy jó lesz 😊 Várom már nagyon 😊

(Basszus 24 is jöhetne már 😞(( 😊)

nagyon remélem hogy jó lesz, mert ha ebben is csalódnom kell, akkor kinyírom õket!

Alien
Hmm 10 perc és USA-ban kezdõdik 😄 LOL v vmelyik csapat kezdheti izzítani a felvevõket😄

miilann
😊
sztem jogos,és nem a saját érdekünkbõl mert nekünk min1 h az rtles olvassa e a spoilert vagy sem

nézd meg azt a bannert, és ull see😊

azert tulzasokba ne essunk 😄

BUDA > miskolc.

ja

BUDA > miskolc.

Lincolni olyan, mint Urbán Flóri😊

5w0rdf15h
USA-ba laksz? D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mindenkinek van, olyan mint otthon az mtv

BUDA > miskolc.

drobee
Inkább a másik topicba (ha megmarad)

Jézusom sikerült! Meg tudom nézni! Nagyon - nagyon szépen köszönöm a segítséget.
hykao
Mit szólnátok ehhez a bannerhez: KATT IDE (csak a középsõ lapos sávról van persze szó, fehérség nélkül, és a bannerkerethez lenne igazítva a mérete of course... 😄)
(lapos, mozog, és csak 55kb)
akkor írjuk ezt a topicot simán Prison Break-re, és akkor azt se tudják, h a kettõ ugyanaz

drobee
Megtettem! Várom a bant <#bee1> De szerintem helyesen cselekedtem.
A Szökés 1. évad (RTL)

5w0rdf15h
van Fox csatornád? :o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mar csak 58 perc tv mar be van kapcsolva, fox is izzitva 😄

BUDA > miskolc.

Hunnenkoenig
http://rarlabs.com

winrar 3.0

tömöritö program. Kicsomagolod vele es ami benne van azt megnezed.

Köszönöm szépen a segítséget! Akkor letöltöm a programot ami kitömöríti és akkor lejátszható lesz ugye?
ProGabe
sehogy,ki kell tömöríteni,google,winrar

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.