Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
ööö, ez sztem nem az a formátum...

Amse
mindíg ilyeneket ír és megvan szerdán 😉

Munch
Fent van bitmetv-n ez is.
Ha visszaseedeled akkor adok torrentet.

miilann
hát,ha van idõd/türelmed: repidser pébé szízön 1

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

tnm
eseteleg valakinek nincs meg gépén hr hdtv ac3 formátumban az elsõ évad, és lenne oly' kedves, hogy feltöltené vmi (torrent)oldalra???

jAsOn VoOrHeEs
Én is így vagyok vele.

Felirat várható ideje:
Victorpictor írta:

A szerda este kizárt, mivel gokartozni megyek.
Ha nagyon sok idõm lesz, akkor csüt. este/éjjel, de inkább a péntek valószínû.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Thx!<#worship>
Nem tudjátok, hogy felíratot mikor várhatunk kb? Vagyis általában mennyi idõ egy felírat publikálása?
Mert már leszedtem, csak várom a felíratot.
tnm
köszz, csak oda nem vagyok bejáratos😞

modellmaker
bh. én is onnan szedtem le 3 nap alatt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
jahh, nem tud valaki valami tippet, hogy most utólag honnan lehet leszedni, az egész elsõ évadot hr hdtv-ben?? Csak mert a google, meg a nagyobb (torrent)keresõk már nem sok "élõ" találatot adnak. /pl. 4. 5. részt nem találom 😞 /

tnm
rtl klub pont eltelálta, hogy ki lesz a 4 fõszereplõ, vagyis az, aki a sorozat végéig benn marad... XD

BiG G
odavágott a rész nagyon <#eljen> voltak benne hülyeségek, Veronica-s rész, meg T-bag stb 😄 de nekem bejött, legalabb ilyen jo legyen a folytatás is

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Bandee1987
Ja, ez jó 5let

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

modellmaker
ja. mint ahogy már a másik nak ez van: A Szökés -(RTL KLU😎

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Amse
javasolt topiccímek:
Prison Break - (FOX)
A Szökés -(RTL KLU😎

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T-Bages rész tényleg nagy poén volt 😊 De ez egy klinika nem? De,természetesen,ÁLLATOKNAK 😄DDDD és így pont jó akkor T-Bagnek,nála nagyobb vadállat úgysincs a sorozatban 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

modellmaker
szted tudni fogják ha az van mellette hogy 2. évad??!! <#ravasz1> simán Prison Break szvsz.

Bandee1987
Akkor viszont ezt irjuk vissza sima Prison Break nevû topikká (vagy irjuk mellé, hogy 2. évad) , és akkor aki betéved, az tudja, hogy melyik topikban melyik évadról szó a diskurálás.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Amse
hát a tv2 + rtl kombónál azért közel nincs annyi "jó" sorozat, hogy fedésbe kelljen rakni...

ProGabe
most végeztem az új résszel,és spoiler nélkül annyit tudok mondani:hát ez üt,méghozzá jó nagyot,szerintem rá tettek mégegy lapáttal és ami még a lényeg hogy hozza a pb feelinget,tehát minden kirlyságos!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az a hihetetlen, hogy nézik😊

annyi a sorozat, hogy nem lehet csak úgy adni õket, hogy ütközzenek.de ezért van a videó vagy dvdfelvevõ. én nem is nézek tévét - inkább én döntöm el mit mikor csekkolok. dvd: be és néz.
Amse
Hát max az esték lennének foglaltak. Hihetetlen számomra, hogy még mindíg Bud Spencer filmekkel rakják tele az esti mûsoridõt...

Magoo
Ha kiszolgálnának akkor éjjel nappal menne egy jó sorozat, és akkor egy csepp szabadideje se lenne egy-egy emberkének 😊
Így itt a döntés....az erõsebb marad életben! 😄
Amúgy én is örülnék egy PB Score CD-nek!
Ez a második évad elsõ része nagyon kigyilkolt engem 😄 Tök jó ez a PB feeling. Nincs olyan sorozat ami ennyire zúzná a lelkem nézés közben! 😄
ISTENI!!!

Amse
torrent

Amse
De mennyivel jobb lenne, ha kiszolgálni akarnák a nézõket és nem kéne lemondani pár jó sorozatotról...

és ezt hol? 😉

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Amse
én csak olyan cuccot láttam amiben volt 6-7 elhangzott szám a PB-bõl ,de OST-t még nem.

Lol, rtl-klub nagyon bízik benne. Nem keddre teszik, hanem szerdára a Született Feleségekkel egyidõben.

nem õk tették oda, hanem a tv2 kétségbeesett és a született feleségeket tolta be, hétha tud kontrázni. a kedd foglal. a péntek foglalt. a hétfõ foglalt. a csütörtök foglalt. csókolom. marad a szerda.

Sztem ez butaság mert az is egy nagyon sikeres sorozat és így csak osztozni fognak a nézõkön

ne menj el prog. igazgatónak. a tévézés arról szól, hogy a másik csatornát el kell verni. kedden már nyer az rtl. felesleges erõlködni, viszont, ha a szül. fel-eket el tudják intézni, akkor az siker lenne.

amerikában is egymás ellen mennek a sorozatok - nem térnek ki a csatornák gyáva módon egymás elõl.
de a manhunt csak az elsõ ep. címe volt.
OST van valahol?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Magoo
Istenem de durva ez a második évad!
Nagyon ott van minden!!!!

miilann
nekem éép az imént jött le mnrõl de felirat nélkül inkább nem állok neki 😊
de ha vkinek van subja(akar angol is) dobjon mar meg vele 😄

kicsit lejjebb olvasol, 2-en már láttuk😊

Hy all!

Látta már vki a tegnap leadott részt? Gondolom igen. Bithumen-n fent van mert mininova néztem és ott fent van csak sajnos melozok és a bithu levan tiltva. Ahogy hazaérek egybõl töltöm is le😄
Qwerty4
ja megválaszoltad.

Qwerty4

Qwerty4
ja értem, de a másikat sztem zárni fogják.
Én ha majd nézem a sorozatot úgyis inkább idejövök, mint oda és nem olvasok vissza.
Ti hol nézitek ezt a sorozatot?

Qwerty4

miilann
egyik rtles masik foxos/torrentes
te sem örülnél ha rtlen néznéd jönnél ide kitárgyalni az aznapi részt és azt altod h mki s2rõl bezsél ami mellesleg szpojler is számára,sztem teljesen jogos a két topik és mitn mar irtam ettõl enm nekünk lett jobb hanem az rtleseknek ;]

Hunnenkoenig
Olvass vissza es megtudod.

1. Az itteniek nem akarjak az egyes evedaot ujra olvasni
2. RTL-eseknek sok a spoiler.

Hunnenkoenig
Ja: /vote for "PB: Manhunt" a cimben!

Qwerty4
ez meg kiké?Végülis ugyanaz a sorozat.Miért kell neki 2 topic?

De már várom a sorozatot, ma láttam a Reflektorban.

Qwerty4

Hunnenkoenig
Ja, sajna a kapzsisagukban azt hiszik, majd ket legyet ütnek egy csapasra es majd jol elveszik a nezöket a masik adotol. Majd neznek, mikor jol pofara esnek.

Ezt az elsö evad masodik feletöl meg lehetett volna csinalni, mikor mar szilard nezöközönseg van...

miilann
szerintem igy is uralni fogjak de majd meglatjuk

Atisz
Lol, rtl-klub nagyon bízik benne. Nem keddre teszik, hanem szerdára a Született Feleségekkel egyidõben. Sztem ez butaság mert az is egy nagyon sikeres sorozat és így csak osztozni fognak a nézõkön, míg kedden uralhatnák a nézettséget.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az az rtl klubbosoké.

Qwerty4
Mintha ma nyitottak volna ennek még egy topicot.nem?

Qwerty4

miilann
😊
írjuk át siman manhuntra avgy pb:manhuntra aki az s1t nezi uccse tudja majd miaz aki meg az s2t nezi ugyis tudja és nem lesz kavar

tnm
nah, akkor viszont szedjük ki a névbõl a Szökést, mert méd mindig inkább idejönnek majd, ha látják, hogy itt jóval több a hsz.

miilann
na plz mondjatok honnan érdemes tölteni,kösz 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LJ következõ részben benne lesz.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi