Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Felirat várható ideje:
Victorpictor írta:
A szerda este kizárt, mivel gokartozni megyek.
Ha nagyon sok idõm lesz, akkor csüt. este/éjjel, de inkább a péntek valószínû.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Mert már leszedtem, csak várom a felíratot.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
annyi a sorozat, hogy nem lehet csak úgy adni õket, hogy ütközzenek.de ezért van a videó vagy dvdfelvevõ. én nem is nézek tévét - inkább én döntöm el mit mikor csekkolok. dvd: be és néz.
Így itt a döntés....az erõsebb marad életben! 😄
Amúgy én is örülnék egy PB Score CD-nek!
Ez a második évad elsõ része nagyon kigyilkolt engem 😄 Tök jó ez a PB feeling. Nincs olyan sorozat ami ennyire zúzná a lelkem nézés közben! 😄
ISTENI!!!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
nem õk tették oda, hanem a tv2 kétségbeesett és a született feleségeket tolta be, hétha tud kontrázni. a kedd foglal. a péntek foglalt. a hétfõ foglalt. a csütörtök foglalt. csókolom. marad a szerda.
Sztem ez butaság mert az is egy nagyon sikeres sorozat és így csak osztozni fognak a nézõkön
ne menj el prog. igazgatónak. a tévézés arról szól, hogy a másik csatornát el kell verni. kedden már nyer az rtl. felesleges erõlködni, viszont, ha a szül. fel-eket el tudják intézni, akkor az siker lenne.
amerikában is egymás ellen mennek a sorozatok - nem térnek ki a csatornák gyáva módon egymás elõl.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
de ha vkinek van subja(akar angol is) dobjon mar meg vele 😄
Látta már vki a tegnap leadott részt? Gondolom igen. Bithumen-n fent van mert mininova néztem és ott fent van csak sajnos melozok és a bithu levan tiltva. Ahogy hazaérek egybõl töltöm is le😄
Én ha majd nézem a sorozatot úgyis inkább idejövök, mint oda és nem olvasok vissza.
Ti hol nézitek ezt a sorozatot?
Qwerty4
te sem örülnél ha rtlen néznéd jönnél ide kitárgyalni az aznapi részt és azt altod h mki s2rõl bezsél ami mellesleg szpojler is számára,sztem teljesen jogos a két topik és mitn mar irtam ettõl enm nekünk lett jobb hanem az rtleseknek ;]
1. Az itteniek nem akarjak az egyes evedaot ujra olvasni
2. RTL-eseknek sok a spoiler.
De már várom a sorozatot, ma láttam a Reflektorban.
Qwerty4
Ezt az elsö evad masodik feletöl meg lehetett volna csinalni, mikor mar szilard nezöközönseg van...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
írjuk át siman manhuntra avgy pb:manhuntra aki az s1t nezi uccse tudja majd miaz aki meg az s2t nezi ugyis tudja és nem lesz kavar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi