23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#7337 én fél 6kor kezdem el tölteni:) aztán suli:S 3-ra hazaérek ddigra letölti és remélhetőleg felirat is lesz:) -
winnie #7336 vagy pedig megnézi a FOX-on már háromkor némi reklám kíséretben, valamelyik online streamadásban:) -
#7335 hajnali 4 kor már töltheti én vmikor hajnali fél 5 kor már végezni szoktam az uj résszel persze csak angolul mert magyar felirat nem terem egyböl :D:D -
atothhu #7334 8 előzetes itt a visszatérés előtt. :) (ha ez reklámnak minősül a mod légyszi törölje).
Egyk úgy néz ki lesz még egy szünet ápr 2. előtt. -
Slash89 #7333 Holnap fent lesz, és van magyar felirat is, de ha nem akarsz várni, megnézheted angol felirattal is. -
Bammy #7332 És ez kb mikorra kerül fel netre? Holnapra szeirntetek már fent lesz vhol? Amúgy ezeket úgy rakják fel h lehet hozzá angol feliratot találni, amit egy angolul tudó ember át is írhat magyarra? -
#7331 NEM LESZ TÖBBET PRISON BREAK :D -
Egerwin #7330 Ma pedig új rész lesz:)
És tuti, hogy új, mert megnéztem a fox.com-ot :P
-
#7329 neeem : "Olvasom, hogy február 12-én két órás 24-event, vagyis “24-esemény” lesz. Ez azt jelenti, hogy dupla dózis Jack Bauer. De azt is, hogy a Prison Break egy hetet pihen. " a februári rész fog csúszni egy hetet. Nyugi;) -
#7328 ne basszátok már hogy csak 29-én lesz...basszus -
NuSkool #7327 tudom..meg a special cucc is aztmondja!! :D -
#7326 eddig se kedveltem.. de most aztán^^ -
#7325 faszom a 24-be =) -
teminho #7324 wiinie írta a sorozatjunkie.hu-n:
Az ilyen hírt szeressük-e vagy sem?
2007. 01. 20. 19:08 - Írta: winnie
Olvasom, hogy február 12-én két órás 24-event, vagyis “24-esemény” lesz. Ez azt jelenti, hogy dupla dózis Jack Bauer. De azt is, hogy a Prison Break egy hetet pihen.
-
Rio81 #7323 oké, oké, flém off :) -
#7322 Trailerek szerint uj lesz :D:D -
NuSkool #7321 majd reggel fölkelünk aztán meglátjuk :) -
#7320 Hi ma uj rész lesz??? met itt fent a pirosban jan 29 van irva -
#7319 1. bocsánatot kértem
2. sztem így általánosságban nincs igazad, és jelenesetben sem
/egyébként odaírtam, hogy off, ami legalább arra figyelmeztet, hogy nem PB-ről fogsz olvasni. De nehogy már ne lehessen Mátyás királyról beszélni általában, csak azért, mert vannak, akik még csak az Árpád-háznál tartanak töriből. :S/ -
Rio81 #7318 láttam a filmet. de egy teljesen semleges topicba beírni egy akármilyen másik sorozatról, filmről, könyvről, bármiről szóló spoilert (ráadásul figyelmeztetés nélkül) továbbra is mocsok és szemét dolog... -
#7317 "és a télapó se létezik... Miért Te örülnél, ha az ikrek begtudnák, hogy Te szülted őket? Megyek, elmondom Emmának, hogy baleset volt."
elnézést, de ilyenre nem lehet felkészülni... -
#7316 bazmeg kb féléves film :| -
Rio81 #7315 azért ez egy mocsok undorító spoiler volt... -
#7314 Sztem mindenki. Majd akkor támad fel, ha elmennék a lelkéért oda a nemtom hova, ahol az a másik csóka is feltámadt- /mondjuk nem én vagyok a legnagyobb fanja a trilógiának, mint ahogy az előző mondat hiányosságaiból is látszik/ -
mainevent #7313 Ki mondta hogy meghalt? -
#7312 off
Jack Sparrow abba halt meg, hogy Kraken lenyelte.
on -
#7311 bajnak nem baj....csak az én szememet szúrja hogy így hívjátok :D
de nekem végülis mind1... D -
#7310 -
Rio81 #7309 Pár oldallal korább ez az egész "melyik filmben szerepelt még Peter Stormare" téma már át lett rágva. Hatalmas karakterszínész, szó se róla :) -
#7308 PB topicban miért baj, ha Abruzzinak hívjuk? :P -
#7307 és?
johnny deppet láttam a Karib tengerbe mégse úgy beszélek róla hogy Jack Sparrow ebbe meg abba halt meg..... -
#7306 Mert a prison break-ben az a neve, és ezt jegyezte meg mindenki. -
#7305 én csak azt nem értem mé hívja őt mindenki Abruzzinak???? -
#7304 de gej ez a ruha :c -
#7303 OFF
kicsit mintha körbe-körbe forognának a témák..
ON -
toretto r34 #7302 Hú de jó már kezdtem örülni hogy vége lessz. Erre meg tessék majd lessz harmadik évad ott fognak megrohadni mind a sitten
-
#7301 Jaja, láttam. Jó film sztem :) -
#7300 Constantine-t látta vki? Abban a filmben pl ő a Sátán... :o
Holnap új rész, addig még belefér egy kis off... :o -
#7299 És még stílusa is van!
-