Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veronica-t nem gondoltam volna, hogy megölik már most, de õszintén szólva valamiért sose kedveltem annyira így nem is igazán rázott meg a dolog, de meglepõ volt az biztos.
T-bag-nek gondotlam, hogy a keze miatt kellenek a jegek 😊 Kiváncsi vagyok az állatorvos dokibácsi hogy csinálja majd meg neki 😊)
Fura, hogy nem tudom most rögtön folytatni 😊))
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"Ámerikánszki alkatrész, Orosz alkatrész, egy kutya! Mindegyik méd in Tájwán!" 😄

amúgy szerintem tényleg nincs nehéz nyelvezete,bár én már majd' 16 éve tanulom a nyelvet szal lehet csak azért érzem így
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
amugy inkabb nõvérem miatt neztem meg mert ma volt itthon aztan ha már õ nézi akkor néztem én is .D
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
a resz nagyon jo volt .pb szinvonal.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
És már azt is leírtam, hogy mindíg hülyül, hogy ne várjuk csak péntekre aztán szerda délután betolja a feliratok.hu fórumba...
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Victorpictor írta:
A szerda este kizárt, mivel gokartozni megyek.
Ha nagyon sok idõm lesz, akkor csüt. este/éjjel, de inkább a péntek valószínû."
te kivárod?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Tom a warez dolgok tiltottak,de lekezdtem letölteni rapdiról és törölték az uccsó 2 "partot", csak az elsõ 2 jött le.
VAlaki tudna nekem direkt downloadot beírni ide vagy akkor privibe légyszi!!!
Esetleg egy bitgate torrentet, mert a többi nagyon lassú
Nagyon megköszönném
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/prisonb_spoiler.jpg