Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze már az is látszik, hogy a vinyót is ki fogják halászni a vízbõl.Azért az már kicsit meredek😊
Alien
Délután megnéztem én is a S02E01-et

Nekem tetszett a rész, fõleg az, hogy nemcsak benn a börtönben voltak Michael-nek tervei, hanem kinn is😊 Még ruhákra is gondolt 😊 Ami kicsit fura, hogy szerintem túl hamar jöttek rá a tetkóra. Igaz, egy évadon keresztül csak Haywire jött rá magától 😊)

Veronica-t nem gondoltam volna, hogy megölik már most, de õszintén szólva valamiért sose kedveltem annyira így nem is igazán rázott meg a dolog, de meglepõ volt az biztos.

T-bag-nek gondotlam, hogy a keze miatt kellenek a jegek 😊 Kiváncsi vagyok az állatorvos dokibácsi hogy csinálja majd meg neki 😊)

Fura, hogy nem tudom most rögtön folytatni 😊))

Aztakurva!!!! Gyerekek!!! Ez nagyon komolyan indul!!! És végre eltünt a sorozatból azis aki kurvára idegesített...huhh télleg, jó volt!!!
Geeryy
ebben igazad van csak nem arrol beszeltem, hogy "mi lett volna ha" ez elott hanem arrol,hogy mi van ma. na de ne offoljunk.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

precision
azhittem nem lesz mostmár olyan jó mint az s01, de kellemeset csalódtam, pb 4evah'

Bazinga!

Dynamic
Mondja ezt egy olyan ember aki olyan korosztály tagja akik már tetszés szerint tanulhattak angolt, németet, franciát stb.Kíváncsi lennék, ha minimum 10 évvel idõsebb lennél és csak oroszt tanulhattál volna, és mondjuk az informatikai dolgok sem igazán érdekelnének(értsd, nincs szükséged az angolra), akkor is ilyen magabiztosan állítanád-e.
Magoo
Jaja 😄 bírtam abban is õket...bár Stormare jobban aratott az armageddonban 😊
"Ámerikánszki alkatrész, Orosz alkatrész, egy kutya! Mindegyik méd in Tájwán!" 😄

Itt még egész jól megvoltak, és még igazi hajuk is volt... (William Fichtner, Peter Stormare) <#hehe>

ProGabe
és ha fel tud olvasni egy angol szöveget akkor már érti is szerinted,vagy mi<#confused>

amúgy szerintem tényleg nincs nehéz nyelvezete,bár én már majd' 16 éve tanulom a nyelvet szal lehet csak azért érzem így

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

drobee
Akkor várok még négy évet mire 13 leszek. <#vigyor2>

Geeryy
ha mar kiforgatod a szavaim: egy 8eves meg ne nezzen ilyen sorozatot szerintem.mire meg "beeri esszel"(13-15) addigra igenis tudjon egy idegennyelvet.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

6-7 évesen kezdik az angol oktatást, 2 év alatt már minimum olvasnia kell tudni ilyen szinten

drobee
Végülis az a tudás megvan elvileg. Na jó egy kicsit alatta. Megpróbáljuk.

miilann
és ha vki 2006ban 8éves? azis szégyejje magát? o,O

amugy inkabb nõvérem miatt neztem meg mert ma volt itthon aztan ha már õ nézi akkor néztem én is .D

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Geeryy
angol felirattal siman erthetõ.aki pedig 2006ban nem tud legalabb egy nyelvet legalabb kozepszinten az szegyelje magat szerintem.
a resz nagyon jo volt .pb szinvonal.

drobee
Engem egyre nagyobb belülrõl jövõ fájdalom gyötör. De erõs vagyok! Vagy nem, áh nem megy.

miilann
áhh én nem birtam ki megneztem angol felirattal eléggé képbe voltam de majd tuti megnezem megeccer magyaral is .p

De sztem érthetõ, felirat nélkül is.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Amse
Victorpictor már kezdetektõl fordítja és tudom, hogy jól ezért igen én megvárom az õ verzióját.
És már azt is leírtam, hogy mindíg hülyül, hogy ne várjuk csak péntekre aztán szerda délután betolja a feliratok.hu fórumba...

Az 1. rész vége van benne, ahoz tudnám hasonlítani, minthogy az rtl-es promoba bennevan a tetkó.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Na mindegy. Én már az elsõ hat percet tudom. És ráadásul magyarul. 😊 Aki nem hisz a fordításomban, az most fog jönni az élelmes hozzászólásokkal, hogy jó élvezhetem, amikor szar vagyok angolból. Ezeknek csak azt tudom mondani, hogy nézzék meg. Aki akarja, az meg folytassa. Legalább nem kell egy egész ország netes társadalmának csütörtökig várnia, mert pár ember az egyik fordító haverjának nem akar konkurenciát csinálni.

http://users.atw.hu/jakabszallas/temp/pbsub.zip

Amse
Az oké, de ha nem vagy jó angolos akkor szinte semmi értelme. Lehet pont egy fontos dolgot fordítassz félre.

Amse
szintén 😉

jAsOn VoOrHeEs
Samplet nem is szabad megnézni, bh-n azt írták a leírásba, hogy gigaspoiler van benne :o

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

A letöltési cím nem változott, csak a zip tartalma. Aki látta a hsz törléséig a letöltési címet, az húzzam ha kell neki. 115. sorig van kész.

Serpa
pl én kivárom.

még bele se néztem (samplet se)
pesze nem kell elhinni.

Akkor várjatok csütörtökig.

"Felirat várható ideje:
Victorpictor írta:
A szerda este kizárt, mivel gokartozni megyek.
Ha nagyon sok idõm lesz, akkor csüt. este/éjjel, de inkább a péntek valószínû."

te kivárod?

Serpa
szeretne kitûnni, így sikerült.

Mert minél hamarabb magyarul akarom élvezni. 😊

Amse
Csak azt nem értem, hogy minek kezded el, ha beleunsz, nem vagy jó angolból és a feliratok.hu-n van állandó fordítója aki már fordítja.

Bandee1987
Elsõ részt azé megnézem, kiváncsi vagyok mit alkottak szinkron-ügyileg

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Serpa
egy láthatatlan kéz hajtogatja 😛

Most járok a 115. sornál. Még csinálok párat, aztán ráunok. Feltöltöm, és folytassa aki akarja.

ProGabe
retek klubbon a kép jobb felsõ sarkára rászállt egy papír daru<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Serpa
nézõpont kérdése ^^

Amse
mindíg van vmi hülye esemény 😄

Serpa
ja, lesz.

baseball miatt.

Amse
Az elõzõ szezonnál volt szünet a 13. rész után, de azthiszem akkor dõlt el a folytatás és amiatt volt. Hogy most lesz-e? <#nemtudom> Szerintem egyszer lesz 2-3 hetes szünet.

modellmaker
elsõ évadot mikor kezdték és mikor lett vége?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe
ezt már én is meg akartam kérdezni,remélem nem lesz,bár kétlem 😞

FtranX
nézd meg a torrentspy.com-on

AtiRadish
Húú gyerekek nagy bajba vagyok most😞
Tom a warez dolgok tiltottak,de lekezdtem letölteni rapdiról és törölték az uccsó 2 "partot", csak az elsõ 2 jött le.
VAlaki tudna nekem direkt downloadot beírni ide vagy akkor privibe légyszi!!!
Esetleg egy bitgate torrentet, mert a többi nagyon lassú
Nagyon megköszönném

jAsOn VoOrHeEs
Egyébként évadon belül is lesznek majd hosszabb-rövidebb szünetek, vagy már folyamatosan menni fog hetenként egy rész, amíg véget nem ér a 2. szezon?

jAsOn VoOrHeEs
Legyen igazad! Már délelõtt óta itt pihen a vinyón, még csak ki se tömörítettem, de már nem sokáig bírom magam türtõztetni <#zavart1> Az elkövetkezendõ hónapokban meg nyugtatókon fogok élni, mert nem tudom, hogy hogyan fogom bírni majd a heti egy részt, miután az elsõ évadot két nap alatt kivégeztem 😊

miilann
na megneztem angol jovot oo)

csináld csak😊

Amse
ha marad ez a banner akkor az egyik moderátor átírhatná a fájlnév uccsó betûjét (***_e.jpg) ***_f.jpg-re, mert az javított, ha meg levesszük a wanted the fox river 8 feliratot akkor itt van annak a verziónak a linkje:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/prisonb_spoiler.jpg

Munch
Szivesen. 😄

tnm
thx<#worship><#worship><#worship>