Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
miért hitted azt ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
amúgy a filmben az alábbi monológ hangzik el:
C-Note: -Kérdezõsködött valaki rólam?
Feleség:-Nem
C: -Jól van ez jó hír, figyelj!
C: - A szivárvány szobában
-Egy New York-i étterem (Jegyzi meg az egyik zsaru a másiknak a lehallgatás közben)
C: Emlékszel arra a gyönyörû helyre, ahol a fotót csináltuk?
némileg félreérthetõ volt a párbeszéd
meg akkor milyen new york-i étteremrõl beszéltek a zsaruk ?
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Aztán kedden lehet arról fogunk beszélni, hogy aztaqrva ez a First Down nem is olyan értelemben vett First down, és jól megszivatták a találgatókat. 😊
BUDA > miskolc.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
jelen pillanatban elégedettséggel töltötte el a tudat, hogy a feleségénél még van némi remény azáltal, hogy bizalma jeléül felkapcsolta férjének a kerti villanyt.
A találka helyszinén a 'Rainbow Room' étteremnél várhatóak majd izgalmas percek, lévén, hogy a zsaruk lehallgatták a telefonbeszélgetésüket. 😊
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Nem fog bemenni. Nem olyan hülye.
Amúgy First Down szerintem Tweener lesz, vagy C-Note, mer felkapcsolta a felesége a lámpát, és be fog menni hozzá, nem bírja ki, viszont ott van nála a nyomozónõ...
De mint tudjuk mozgásban van a sorozat,így csak találgatni lehet.
Go Jeff Go!!!!
És azért õ a fõszereplõ,ez sem mellékes:-)
Go Jeff Go!!!!
http://www.prisonbreak-online.com/episodes.shtml
Amúgy szerintem ez is 22 lesz mint a másik.Asszem vhol olvastam.De nem tuti...
Persze csak a pontosság kedvéért...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jah..Tweener eléggé sanszos, csórókám leplezni se tudja idegességét akárhol jár, minden emberben egy gyanús alakot lát. így nem fogja sokáig húzni
Maradjunk a Tweenernel, ha lehet... please!
ugyanakkor ha a felismerhetetlenségig elmaszkíroznák magukat, akkor mirõl szólnának a hátralevõ részek ?
biztos úgy gondolták, hogy a zsaruknak is adni kell némi esélyt, így fair ;-)
Hmmm..
Vagy Apolskis,vagy Patoshik.
Õk ketten a "csak odakerültek" vonalon mozognak.
Semmi terv,semmi kényszer,cél.Csak kijutottak mert tudtak a szökésrõl.
T-Bag,neki van még egy kis elvarratlan szála a volt nõjével,emg Abruzzival is összefog még találkozni.
A másikszemszögbõl nézzük,ki miért került be,Sucre alapból nem nagy bûnözõ,és csaka szive jutatta oda.Franklin ugye katonai beszerzõ volt,és rosszkor volt rosszhelyen.Linc,ls Michael meg tudjuk alapból ártatlanok.
Tehát T-bag,és Abruzzi aki fullbûnözõ.Töbszörös gyilkosok,mindenre hajlandóak,ésnagy túlélõk,vagyis eddig úgynézki.
Már vároma következõ epizódot!
Go Jeff Go!!!!
amúgy meg felismertem a 'Whiski-st', mikor jött velem szemben az utcán, de nem volt a közelben telefon, meg rendõrkocsi ;-)
azért durva, hogy a kinti életben a szökött fegyenceknek, -kiket éjjel-nappal keres amerika apraja nagyja- a legnagyobb álcát sok esetben egy baseball sapka jelenti ;-)
végig azt lehetett hinni, hogy a sorozat végén Scofield Sarával, Lincoln meg Veronicával lesz együtt... Lásd RTL-Klub-os plakátok, erre tessék.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.