Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem direkt mondta igy, h elterelje az fbi figyelmét. ez egy "kód" volt, amit csak a feleség értett.

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

"...azt hittem a rainbow room mindenkinek leesett..."
miért hitted azt ? <#fejvakaras>

amúgy a filmben az alábbi monológ hangzik el:
C-Note: -Kérdezõsködött valaki rólam?
Feleség:-Nem
C: -Jól van ez jó hír, figyelj!
C: - A szivárvány szobában
-Egy New York-i étterem (Jegyzi meg az egyik zsaru a másiknak a lehallgatás közben)
C: Emlékszel arra a gyönyörû helyre, ahol a fotót csináltuk?

némileg félreérthetõ volt a párbeszéd
meg akkor milyen new york-i étteremrõl beszéltek a zsaruk ?

aztán lehet a first down arra utal, hogy az elsõ aki odaért utah-ba😄D
de ha ki sem mozdul a házból? 😊 C-note csak akkor bukik le ha a felesége felnyomja. Ezt ugysem fogja megtenni. Amikor az epizód végén dumált azzal a feka fbi-os nõvel, a kérdés után félrefordította a fejét --- na az csak hatásfokozás volt, egy dramaturgiai elem. ugysem teszi meg.

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

tnm
az biztos, hogy a szoba volt, de ettõl függetlenül az idõpont nem volt kódolva, és biztos vagyok benne, hogy követni fogják a csajt...

zolee90
a "Rainbow Room" az az egyik szoba a házban, így C-Note-ot most nem kell félteni annyira a lebukás miatt, ha tényleg nem megy be a házba, de így amit most mondtatok végülis igazatok van, hogy ez csak a bizalom jele volt.
Aztán kedden lehet arról fogunk beszélni, hogy aztaqrva ez a First Down nem is olyan értelemben vett First down, és jól megszivatták a találgatókat. 😊

az még nem jelent semmit P:

BUDA > miskolc.

drobee
Hm most nézem First Downban Tweener is guest castban szerepel...

LasDen
jól tudod.....arra gondoltak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akkor ezt viszont én értettem félre. Én ugy tudtam hogy Rainbow Roomnak a lány szobáját hívja. ( a falon egy szívárvány van felfestve,a kamera végig is megy rajta. Az ablak mellett van az a bizonyos kép ). Ugy értelmeztem, hogy a lány szobájában fogja várni 1hét múlva.

mukika
úgy látszik mégsem. 😉

a felesége megértette az a lényeg. 😉

nyamiag
'Rainbow Room' a házukban lévõ egyik szobára gondolt :\

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

robotnyk
azt hittem a rainbow room mindenkinek leesett
C-Note annál dörzsöltebb,okosabb, minthogy a vesztébe rohanjon holmi villámlátogatás kapcsán.
jelen pillanatban elégedettséggel töltötte el a tudat, hogy a feleségénél még van némi remény azáltal, hogy bizalma jeléül felkapcsolta férjének a kerti villanyt.
A találka helyszinén a 'Rainbow Room' étteremnél várhatóak majd izgalmas percek, lévén, hogy a zsaruk lehallgatták a telefonbeszélgetésüket. 😊

miilann
valszeg azert ertelmezted igy,mert ezt beszeltek meg 😄

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hunnenkoenig
Hat en ugy ertelmeztem, hogy a lampa feloltas csak arra szolgal, hogy megertette-e az üzenetet es hogy egy het mulva ott lesz-e a talalkan...

Nem fog bemenni. Nem olyan hülye.

tnm
vagy a feleség félrevezeti a nyomozónõt...

zolee90
Nagyon jó a sorozat, 3 nap alatt megnéztem a sorozat 1. évadját (nyelvvizsga elõtt, tanulás helyett 😄), és a 2. évad 3 részét is. Mindig tudnak vmi újat kitalálni, bár már elég sokszor eljátszották azt, hogy úgy tûnik, hogy most lebuknak és mire visszatér rájuk a kamera már nincs ott senki. Ha ilyen rész van, már tudom, hogy úgyse lesznek már ott 😄
Amúgy First Down szerintem Tweener lesz, vagy C-Note, mer felkapcsolta a felesége a lámpát, és be fog menni hozzá, nem bírja ki, viszont ott van nála a nyomozónõ...

MrSpock
Lehetséges de szerintem nemfog egyikük sem.De mire felgöngyölõdnek a szálak..eltelik pár rész:-)És szerintem mire a szökésbenlévõket elkapják,úgy 4-5 részenként egyet.Fõleg ha a mellékszálakat nézzük,bõven vége a 2. szezonnak is:-)Bár nemtudom milyen hatékony lesz az FBI,Meg az õket üldözõk munkája.
De mint tudjuk mozgásban van a sorozat,így csak találgatni lehet.

Go Jeff Go!!!!

Hunnenkoenig
Kinek mi...

Nekem ez pillanatnyilag a legnagyobb. <#mf2>

tnm
fõszereplõ, nem fõszereplõ... még azt is kinézem, hogy õ vagy Lincoln meghal majd a sorozat késõbbi részeiben, és aztán már arról fog szólni, hogy LJ-vel eljussanak az öreg Burrows-hoz...

MrSpock
Ez igaz,de õ direkt beakart kerülni,és semmi sérülés vagy ilyesmivel nemjárt.
És azért õ a fõszereplõ,ez sem mellékes:-)

Go Jeff Go!!!!

Lynx_TWL
😄D ja kb😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

A második szezon 9 részének címe publikus eddig,ezt megtalálod ezen a linken:
http://www.prisonbreak-online.com/episodes.shtml

Amúgy szerintem ez is 22 lesz mint a másik.Asszem vhol olvastam.De nem tuti...
Scofield se ártatlan hamár itt tartunk... eléggé elkövette a bûntényt...
Persze csak a pontosság kedvéért...
LasDen
a Whiskyst nem a társa dobta fel, hanem õ hibázott.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
talán mert most megy a második szezon?
grebber
A 2. éved hány részes mert imdb-n csak 5-öt irnak?

Next PC upgrade: 2022

Dynamic
Mekkora probléma<#whatever>
szintén! <#nyes>
jah..Tweener eléggé sanszos, csórókám leplezni se tudja idegességét akárhol jár, minden emberben egy gyanús alakot lát. így nem fogja sokáig húzni

Hunnenkoenig
Ha Apolskis-t irtok en mindig "A polski-s" (a Polski Fiatos)-nak olvasom...

Maradjunk a Tweenernel, ha lehet... please!

de ha Scofield egyszer készít egy (majdnem) mindenre kiterjedõ menekülési tervet, nehogy már 1-2 jó arcmemóriájú emberen bukjon el az egész!
ugyanakkor ha a felismerhetetlenségig elmaszkíroznák magukat, akkor mirõl szólnának a hátralevõ részek ?
biztos úgy gondolták, hogy a zsaruknak is adni kell némi esélyt, így fair ;-)

MrSpock
Ki lesz az elsõ?
Hmmm..
Vagy Apolskis,vagy Patoshik.
Õk ketten a "csak odakerültek" vonalon mozognak.
Semmi terv,semmi kényszer,cél.Csak kijutottak mert tudtak a szökésrõl.
T-Bag,neki van még egy kis elvarratlan szála a volt nõjével,emg Abruzzival is összefog még találkozni.
A másikszemszögbõl nézzük,ki miért került be,Sucre alapból nem nagy bûnözõ,és csaka szive jutatta oda.Franklin ugye katonai beszerzõ volt,és rosszkor volt rosszhelyen.Linc,ls Michael meg tudjuk alapból ártatlanok.
Tehát T-bag,és Abruzzi aki fullbûnözõ.Töbszörös gyilkosok,mindenre hajlandóak,ésnagy túlélõk,vagyis eddig úgynézki.
Már vároma következõ epizódot!

Go Jeff Go!!!!

Dynamic
A Whiskys megint más tészta, mert Mo-n akkora sztárt csináltak belõle, hogy nem volt újság vagy tv mûsor nélküle.Már szinte közismertebb volt, mint a miniszterelnök, még szép hogy könnyen fel lehetett(lehetne) ismerni.
Dynamic
Ha látnál az újságban egy képet Kiss Béláról nem biztos, hogy már másnap emlékeznél az arcára.Lehet, hogy ma is szembe jött veled az utcán valaki aki tegnap volt a tv-ben, vagy az újságban(persze nem híres személy).Sokszor van az újságokban eltûnt vagy körözött személy fényképe, akit akkor megnézek, de igazából már órák múlva fel sem ismerném, ha becsengetne hozzám.Amerikában meg jóval gyakoribbak az ilyen dolgok, szal szerintem ott még annyira sem figyelnek oda az emberek, mint nálunk.
mint ahogy felismerte a kutyát sétáltató lány, Burrowst (köszönhetõen az újságokban és tévékben közzétett felhívások, fotók alapján), úgy nagy rá az esély, hogy a többiek is könnyen hasonlóképpen járhatnak.
amúgy meg felismertem a 'Whiski-st', mikor jött velem szemben az utcán, de nem volt a közelben telefon, meg rendõrkocsi ;-)

drobee
Következõ részben Abruzzi sétál az utcán és valaki elordítja magát "Ott a ruszki gengszter a Bad Boys 2-bõl!" vagy "Te nem az ûrhajós vagy az Armageddonból?" és így bukik le? 😄

Lynx_TWL
jó de a viszkis nem hasonlít egy színészre😄D

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tnm
Most abszólut nem kötözködni akarok, de Te felismerted volna a Whiski-st, a börtönbõl való szökése után, ha szembe jön Veled az utcán?? Mert akkoriban az egész ország õt kereste, és végülis egy társa dobta fel, nem az utcán látták meg...

miilann
<#lama>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

jah egy bukósisakot igazán felvehetett volna, ha nem is az álca, csupán a poén kedvéért!
azért durva, hogy a kinti életben a szökött fegyenceknek, -kiket éjjel-nappal keres amerika apraja nagyja- a legnagyobb álcát sok esetben egy baseball sapka jelenti ;-)

robotnyk
pwned lol4
wtf

itt lehet olyan egyszerû klánoldalt regelni ami megfelel az ilyen ligákba regisztráláshoz.

hát így belegondolva, az elõzõ promonál is azthitte mindenki, hogy ott vki meghal... aztán... meg azért elég korai lenne az elsõ, pár óra telt el a szökés óta és egybõl elkapnak vkit, áá nemhinném
tnm
jah, mert a Prison Break a kliséket nagyon betartaná...
végig azt lehetett hinni, hogy a sorozat végén Scofield Sarával, Lincoln meg Veronicával lesz együtt... Lásd RTL-Klub-os plakátok, erre tessék.

One of the escapees is taken down by Mahone! --- ebbõl gondolom, hogy a cím arra utal,amire.

Serpa
Sucre hogy tudott lelépni, anélkül, h a motoros rendõr ne vegye észre?
ez nekem kicsit fura.

ProGabe
vazze,pont ezt akartam írni 😊 pontosabban azt (is) hogy ismerve a pb-t szinte kizártnak tartom hogy ez a first down arra utal amire ti gondoltok,legalábbis nem úgy.a promoban abruzzival foglalkoznak nagyon,szóval lehet az õ sitt utáni "first down"-ja lesz,tehát lehet elkezdi a tisztogatást hogy visszakerüljön a család élére(mert gondolom most negyon nem ott van),vagy megtalálja Fibonaccit.bár még ez is túl 1értelmû lenne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

quack
az is lehet hogy csak azert ez a címe mert beülnek egy nfl meccsre szurkolni

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.