Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem ma estére megint kint lesz a felirat 😊 😊 😊
Már nagyon kiv. vagyok folytatásra...
Már nagyon kiv. vagyok folytatásra...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ez eléggé meglepõ volt.Kár hogy õ lett a first down.:-(
Persze az elkövetett bûnei miatt elfogadható.
Persze az elkövetett bûnei miatt elfogadható.
Go Jeff Go!!!!
aha, jó ötlet, legyen mondjuk az egyén bukását bemutató résztõl számítva 1 hét, és utána legyen kihúzva
a bannerban át lehetne húzni az arcot vagy valahogy jelölni, hogy már kikerült a képbõl (persze miután már mindenki látta)
Sajna Tweener lesz a következö...
Guest Starringnak a cseh csaj es Tweener van kiirva, szoval eleg egyertelmü
Guest Starringnak a cseh csaj es Tweener van kiirva, szoval eleg egyertelmü
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abruzzi a first down, de nem kerül vissza a Fox Riverbe, mert lelövik. Bellick-ék elkapják Michael-éket, de megszabadulnak tõlük. T-Bag-et majdnem elkapják, de ügyesen megoldja a problémát :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ja, amugy itt is lehet progi nelkül nezni (ugyanaz a rendszer, csak weben streamelve):
http://www.viidoo.com/en/index.php
Kattints az aktualis program cimere a csatorna mellett, hogy kapcsolodjon az allomashoz.
http://www.viidoo.com/en/index.php
Kattints az aktualis program cimere a csatorna mellett, hogy kapcsolodjon az allomashoz.
A TVU Playeren most lattam a Prison Break bemutatojat este 8 oras kezdessel.
Mint a progi forumarol megtudtam, a FOX az területenkent különbözö szerzödeseket köt helyi adokkal, akik a FOX-on keresztül broadcastoljak az adasukat, viszont a nagy cuccok maradnak. Elvileg most 3-kor kene jönnie a Prison Breaknek. Igaz most epp KTUV megy a FOX-on, remelem egy fel ora mulva atvaltanak orszagosan a Prison Break-re...
Mint a progi forumarol megtudtam, a FOX az területenkent különbözö szerzödeseket köt helyi adokkal, akik a FOX-on keresztül broadcastoljak az adasukat, viszont a nagy cuccok maradnak. Elvileg most 3-kor kene jönnie a Prison Breaknek. Igaz most epp KTUV megy a FOX-on, remelem egy fel ora mulva atvaltanak orszagosan a Prison Break-re...
CRC hibas baromsag...
Valami www.romtoplist.com-os doc van benne, de jelszonak nem veszi be...
Szovalvaloban nem erdemes tölteni. Meg jo, hogy lejött 20 perc alatt.
Valami www.romtoplist.com-os doc van benne, de jelszonak nem veszi be...
Szovalvaloban nem erdemes tölteni. Meg jo, hogy lejött 20 perc alatt.
mondjuk a 3-ik részt? 😄DD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindegy, jön 250-nel...legalabb azt elvezem :-)))
Hatha kivetelesen valami jot csomagoltak bele a fakebe...
Hatha kivetelesen valami jot csomagoltak bele a fakebe...
biztos hogy fake, egyrészt a mérete miatt, másrészt a LOL ma nem adott ki semmi ilyesmit.
holnap hajnalban vetítik, ez fake.
majd holnap
Rettentõ jó ez a sorozat.Bár amit gondoltam nem jött be hogy hogyan lesznek ténylegesen szabadok.Mostmár lövésem sincs ki fog melléjük állni.
Next PC upgrade: 2022
sz.tem már meg is történt a találka mert pont 7 órakkor találkoztak a szivárvány szobában (ami a kiscsajé volt)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
szerintem ezt a képet photoshoppal csinálták 😄
ezt a helyet meg csak õk tudják hol van, találgatni se érdemes szentem😄
azért titkoloznak a készítõk, mert biztos ebben is lesz vmi trükk..
ezt a helyet meg csak õk tudják hol van, találgatni se érdemes szentem😄
azért titkoloznak a készítõk, mert biztos ebben is lesz vmi trükk..
Csupán szabadjára engedtem a fantáziámat...de az tuti h nem a belvárosban van 😊 Csak az a háló pl olyan mint egy függõágy, azért gondoltam h vmi "vikkend-ház",ahol C-Note elverte az idõt a családdal...😊))
Sziasztok!
Egyik ismerõsömmel csináltunk egy fórumot az õ ötlete alapján, nézzétek meg 😉
Remélem tetszeni fog, de ha nem, természetesen az se baj, ha meg igen, annak csak örülni tudok - és persze ha tetszik akkor maradjatok fórumozni, és "élvezzétek"! 😊
Szóval akkor: http://pbforum.extra.hu/index.php 😊
Köszönöm! 😊
Egyik ismerõsömmel csináltunk egy fórumot az õ ötlete alapján, nézzétek meg 😉
Remélem tetszeni fog, de ha nem, természetesen az se baj, ha meg igen, annak csak örülni tudok - és persze ha tetszik akkor maradjatok fórumozni, és "élvezzétek"! 😊
Szóval akkor: http://pbforum.extra.hu/index.php 😊
Köszönöm! 😊
ebbõl te kitaláltad hogy ez egy "vikkend-ház" 😊 ennyi erõvel a házuk kertje is lehetne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
énsem akarom lefoglalni teljesen az agyi kapacitásod a dologgal! <#nyes>#nyes>
Ha figyelmesen megnézed újra azt a jelenetet,akkor rájösz hogy nem az étteremnél,és nem is a szobában fognak találkozni,hanem azon a helyen,ahol a fénykép készült.A fénykép pedig vmi "weekend-house" szerûség,szóval vmi hétvégi ház-nál lesz szerintem a találka,vagy az anyósánál,vagy vmi ilyesmi. Azt mondta h 1 hét,addig meg tesz egy kitérõt Utah-ba...
nem hiszem h követik mivel azt bezsélték meg h az étteremhez küldenek rendõröket
melleslge ha követik is gondolom leparkolnak a háztol nem messze és figyelnek,ha a csaj nem megy sehova azt meg ugy vezsik h nem akar találkozni a férjével mivel a telefonba akkor meg nem adott egyértelmû választ h ott lesz
melleslge ha követik is gondolom leparkolnak a háztol nem messze és figyelnek,ha a csaj nem megy sehova azt meg ugy vezsik h nem akar találkozni a férjével mivel a telefonba akkor meg nem adott egyértelmû választ h ott lesz
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
akkor minek kérdezed?<#mf1>#mf1>
énis egybõl arra gondoltam, de biztonsággal tölt el a tudat, hogy nálam sokkal okosabb emberek vannak itt a fórumon! <#idiota>#idiota>
fejtsd ki nyugodtan mit szeretnél mondani ;-)
sztem meg a "week from now" (vagy hogy is mondta😊 az meg a hét órát jelentette week= 1 hét ugye. deokos vagyok😄
๏̯͡๏﴿
mert valószínûleg lézetik ilyen étterem azért, és egybõl arra gondoltak
mit nem lehet ezen érteni?
mit nem lehet ezen érteni?