23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Kmarha
    hallod, izlés dolga. Számomra egy sorozatot nem lehet összehasonlítani vele. Sőt, még filmből se nagyon láttam volna, mely ilyen jó lett volna. Egyszerüen hatalmas.

Mondjuk a témához hozzátartozik, hogy az első évadba van nagyon sok olyan rész, ahol leül a dolog, és nehezen is lehet felvenni a fonalat. Aztán jön az utolsó 4 rész, ahol még levegőt venni sincs időd, annyi durva (főleg a vége). És a második évad csak akkor kezdödik. Anno én azt 2 nap alatt egyhúzamba néztem végig, mert nem birtam abbahagyni. Mondom, jó, kész, vége, ennél durvább nem jöhet. És akkor úgy fejezödik be a rész, hogy kénytelen vagy még megnyitni a következő részt is. És az felülmúlja az elötte lévőt. Eddig csak könyvben találtam olyant ami letehetetlen, hát ez számomra megvalósították sorozatban is. Ez a 24. :) De hát van ember aki imádja, és van aki utálja. Nézd végig az első évadot (de ha már belekezdtél nézd végig, mert az utolsó részen garantáltan behalsz.. még a Saw I sem ütött olyan szinten mint ez), aztán döntsd el hogy szereted-e!
  • Drephis
    nekem nem tetszik
  • desigo
    9.2-es az IMDBn...
    ugyhogy nem hinném
  • Flamer
    szerinte,mis. vagyis énse néztem nade már 6. évad van kint és hát minden évad 24 rész és 40-45 perc.. nincs idegzetem megnézni.. :D
  • Drephis
    a 24 szvsz szar
  • desigo
    és a 24-el összehasonlítva milyen?
    abból még nem láttam egy részt se...
  • Drephis
    azért a lost is nagyon jó sorozat. de ha választanom kéne akkor pb
  • Dynamic
    "Szerencsére mostmár jön a Lost, lehet, hogy már az évad végét sem várom meg, bár kíváncsi vagyok mi fog történni. Ha valami nagyon gagyi vége lesz, és folytatják tovább az üldözést akkor végképp nem fog már érdekelni."

Ezt most totál úgy írtad, mintha a Lost tele lenne változatosággal és ezerrel zajlanának az események.Közben meg csak egy helyben toporog mióta egyáltalán elkezdődött.
  • Munch
    Ahhoz azért kell is majd olyan bluray lejátszó, ami támogatja az x264-es videókat. ;) Nehéz ügy. HTPC rulezzz.
  • zaki
    Hmmm, valami rémlik thx. Holnap majd visszanézem.
  • Kanál
    amikor találkoztak az apjukkal
  • zaki
    Mikor volt ez? Most hirtelen nem rémlik... :(
  • scorpeeon
    Hát ja, 2 évad így végülis 10 dvd... Még lenne is rá elég (ez a sorozat megér nekem 10 dvd-t, százat is :D), csak: rengeteg idő lenne leszedni az elejétől az egészet HD-ben, és az asztali lejátszom sztem beszarna a HD-n, a PC-m jól bírja (van hardveres videógyorsítás - Nvidia purevideo), de asztali lejátszón is nézném néha. De ami a fő indok: nincs rá akkora igényem, hogy megérje azt a sok fáradságot (leszedni-ez főleg rengeteg idő, kírni 4esével). De lehet h egyszer majd leszedem HD-ben és kiírom Blu-Rayre (1 évadot egy Blu-Ray-re HD-ben ). Mert ezt a sorozatot sztem sokszor elő fogom még venni később is, és sokszor végig fogom még nézni az egészet.
  • tnm #8125
    úgy se ér semmit:'(
  • Munch
    RTL klubos topic itt:
  • Munch
    4 rész/dvd az 1.10-es. Szerintem nem gond...
  • Atisz #8122
    Valaki nem tudja hogy mikor jön a második évfolyam (ha adja majd vmelyik kereskedelmi csatorna egyáltalán)?

OFF: uez a kérdés fennáll 24-re is, a 3. szezontól érdekelne. Köcce
  • b4rc4
    mostmár énis valószínűnek tartom ...
  • Flamer
    nyilván szkófildékkel van :D
  • Fido4life
    én meg 30 gigára örülök ha a 366 megás változatot letudom szedni egyben...
  • scorpeeon
    Én is abban szedném csak nincs annyi dvd-m :) Ha Blu-Ray lesz majd olcsóért akkor már én is HD-ben szedek mindent :)
  • Munch
    Én meg 1350-esben. :)
    Kivéve kedd reggel 03:33-kor. Akkor muszáj vagyok a 350-eset is leszedni és megnézni.
  • BlackShadow
    jah, és még amelyik le is játsza, lehet nemtudja hova tenni a feliratot hozzá így azt nem érzékeli
  • tnm #8115
    off
    közel dvd minőségű kép???
    oké, hogy kisebbe van tömörítve (de azért mpeg2-nél jóval fejletteb az mpeg4, mint tömörítési eljárás) plusz a valós képpontok száma több, mint egy dvd-n (DivX-es dvd lejátszóknak csak kis %-a játsza le a HR HDTV-t, mert túl sok a képpont)
    on
  • Drephis
    hmmm nemtom ez a kellerman olyan fura figura van valami abban a mosolyban
  • desigo
    Bírom amikor a Kellerman tagolva,szájbarágósan beszél:)
  • el bruja
    szeptember...
  • Quantumleap
    Az index topikolói szerint már tuti a 3.évad.
  • CoD23
    a tv.ben mikor fog folytatódni a 2. szezon ??
  • MagyaR
    5.1-es hang, már szinte dvd minőségű kép. A többi sorozatot énis hdtv minőségbe szedem, deh azért sokkal nagyobb élmény szntem egy kétszer akkora!

• Quantumleap
    Én szívesen végignézném, ahogy T-Bag a másvilágra küldi Mahonét.
  • Drephis
    egy sima casj volt xD
  • Drephis
    én 350megásan szedem mindet
  • b4rc4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nemis tom elég kis lapos rész volt...Kiváncsi leszek,mit fog csinálni Kellerman... mer most ugye rájött,hogy átveri Bill Kill..
  • sweech
    350megásnak is fasza a minősége, minek szedjek dupla annyit :|
  • MagyaR
    Szntem jó ez a 2. évad. Az eleje kicsit gagyin indult, de egyre érdekesebb. Legalább ez változatos, nem egész végig egy börtönben ücsörögnek és próbálják kitalálni, hogy mi a fene legyen. Nem mintha nem lett volna jó :D.

Meg azis sokat dob rajta, ha jó minőségben nézitek. Ez az egyetlen sori amiből a 700 megás változatot szedem...

• Gerbill
    Hát szerintem ez egyre unalmasabb. A vonatos beszélgetős résznél már majdnem bealudtam:D. Szerencsére mostmár jön a Lost, lehet, hogy már az évad végét sem várom meg, bár kíváncsi vagyok mi fog történni. Ha valami nagyon gagyi vége lesz, és folytatják tovább az üldözést akkor végképp nem fog már érdekelni. Haywire-t sajnáltam a végén, ő olyan jópofa karakter volt, a mnie-ben is hasonló karaktert alakít.
  • nesster
    Egyik részbe volt, hogy pendrive és egy beszélgetés van rajta. Ami az elnök és Steadman között zajlott, azután hogy Lincoln ,megölte, őt.
  • el bruja
    nemtom sztem t-bag nem fog meghalni... tul sokszor állt már közel a halálhoz ... sztem ez arra utal hogy élni fog... max elkapják bár nemtom.
  • mainevent
    Nyugodtan írd le és ezentúl is el fogom olvasni, ezért vagyunk itt, hogy eszméket cseréljünk