Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Féltem a dokicsajt, mert az a Kellerman mindenre képes.<#sir>#sir>
ez most lol vagy nem. már több mint egy éve megy a topik, mindjért 5000 hozzászólás, több mint 7000 ember követi hétrõl-hétre a sorozat (és nem a magyar tévén) - tényleg be fog fulladni a topik?
Bazinga!
és nem "arra megy a téma" hogy elvegyük az élményt, hanem arra, hogy megbeszéljük a látottakat, az aktuális fejleményeket
egy megoldás van csak, addig nem jössz be amíg nem láttad az új részt, mindenki ezt teszi... ha meg a rtl klubon nézed az elsõ évadot, annak meg van külön topikja
Bazinga!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Van itt olyan forumozó akit birok, így nem fogok személyeskedni, de nem csodálkoznék, ha e forum befulladna, mert rajtatok pár emberen kivül szerintem mindenki szépen leszok arról, hogy ide járjon. Nem gondoltam hogy egy sorozat topicnak ez lesz majd a lényege, de ahogy érziket. Jó szorakozást! Én meg megyek, és nézem tovább e remekmûvet, ahoz nem kell a forum. 😛 Pás
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha meg valami nem tetszik nem kell elolvasni.
Legközelebb tuti köcsög módon befogom irni, hogy mi lesz 😛
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Amugy meg SPOILERBEN lent leirni hogy "abruzzit kapjak el" köcsögebb dolog, mert semmi ertelme. Nem adott semmit a topikhoz. Az ilyen ember a köcsög, nem az aki a sorozat topikjaban meg akarja beszelni az epp friss elmenyeket. Ha en odairom, hogy igazam volt, azzal nem mondtam semmi konkretat. A tweener meg ott van guest starnak. Mindenki latja a kepernyön (mas is emlitette mar itt a topikban is) Szoval akkor irjatok a keszitöknek is, hogy köcsögök es hasznaljak a SPOILER taget.
De igazabol fölösleges ezen ezredszer is vitatkozni.
--------------------------------------------------
Szoval azert erzem magam manipulalva, mert ugye pont ezert: na öt kapjak el...nem megsem...na varjal akkor öt....jaj nem... es a csaj most elarulja öket....vagy megsem...de igen....de nem.... :-))))
De azert elveztem. Kiraly resz volt.
En azon lepödtem meg, hogy bellik a milliok utan akar menni...szo sincs szemelyes bosszurol...vagy legalabbis nem az a fö motivacio...
Tetszettek Bellick beszólásai, meg ahogy keverték a szitut abban a házban, minden jelenetben fordult a kocka. T-bag beszédstílusát nagyon bírom😊
De a fõ kérdés: Hol van Haywire?
<#circling>#circling>
Télleg a legjobb része volt a második évadnak...
és a csaj is cool volt
leszarom a konfigod...
Hogy idézzek elsõ évadból (ne nézd meg ha nem láttad 2x04-et):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thenamelessphoto.com/
Így izgalmas,bejön valaki és csak a nagy spoilereket látja.
Nemolvashat bele,mert megtud esetleg valamit,és juj.
Nemazért mert nehéz odaírni,vagy lusta az meber,csak eltelik egy rész van 20 spoileres beirás,de már jön a köbvetkezõ..érdemben meg alig beszélünk róla.Mintha valami titkos dolog lenne.
Go Jeff Go!!!!
Rohadt nehéz ám megszámolni egy angol szó betûit is....😄
aki nem látta, az ha elég okos, nem olvassa el, vagy szív
aki meg látta az meg szerintem csak felfogta mi történt...😊
Más:
Valaki szedte a 2x04-et most HR HDTV-ben?
Nektek is pattog helyenként a hang, meg elhalkul???
(NBS rilíz)
2.Nemcsak az éppen aktuális epizód a téma.Egyéb kérdések, vélemények is fel szoktak merülni.Ha nem nézem meg már azonnal(jelen esetben hajnalban már lehetett tölteni) az aktuális részt, akkor be ne tegyem a lábam, éppen az 1. pontban említettek miatt?
T-Bag már megint nagyot alkothatott a nyomorék kezével az ellen a nagydarab csávó ellen...na mind1, ez legyen a leggyengébb pontja a sorozatnak
amugymeg ez a rész nagyon jó volt, a csajban kicsit csalódtam, hogy fel akarta adni Scofieldéket, de hát a szerelem és a féltékenység nagy úr 😊
Bazinga!
Elõre senki nemtudja mi lesz,aztán ha már megnézheti leirja.Hisz errõl szól nem?
Most várjunk napokig vagy mi?Épp ez lenne e lényege,hogy a látottakat megbeszéljük.
Ameddig nemlátom addig nemjövök,nemolvasom el,mert tudni úgyis lelesz írva.
Most mitszóljon aki az rtl-en követi?Benéz ide,meglátja a bannert,esetleg beleolvas?Spoiler odairva általában.
De aki mondjuk a vetités napját követõ reggel csak úgy betéved..hmm..az eleve tudja,hogy van aki látta,és szerintem kíváncsi is nagyon,mégha nem is akarja tudni.
Jó megértem esetleg aki várja a feliratot,csak akkor fogja látni.De addig fennáll a veszélye,hogymegtudja mi a helyzet.
Rövid úgy is az 1 hét,és jön a következõ rész.És megint lehet beszélni az új részrõl.
Én speciel hazajöttem a melóból,elinditottam reggel,felkeltem ebéd,és megnéztem,és csak azután jöttem ide elolvasni mit írtak.
Go Jeff Go!!!!
de szar egy napom volt...
-dolgozni kellett,ez eleve szar.
-nem jöttek ki a digitv-sek megnézni,miért nem tudom az új tv-n rendesen nézni,
-tehát még most sem tudok tv-zni.
-elhappolták amit a Barátnõmnek szerettem volna ajándékba.
-a gépem majdnem-nem indult amikor bekapcsoltam
de végülis pár perc és lenn van az új rész,jól megnézem és minden rendbe jön 43 percre!!!!!!
honnan lehet letölteni szökés részeket? Keresgéltem de sikertelenül! A torrentes meg k..va lassú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyébként rohadt jó volt a mostani rész már alig várom a következõt,sõt AKAROM A KÖVETKEZÕT!MOST!<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
amúgy sztem is jó rész volt,nagyon hozta a "most õt kapják el,hopp nem is,inkább õt,vagy nem,õt,vagy..." feelinget 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.uploadport.com/request/?fid=48Y1R - harmadik epizód
(ez az elsõ évad szinkronos, erre gondoltál?)
http://www.prisonbreak.atw.hu Prison Break : A Szökés tv sorozat magyar rajongói oldal
Tudna valaki egy közvetlen letöltési linket mondani (az elsõ e részt már láttam) (mint pl. a rapidshare vagy a n7.wc.hu volt) itt ülök egy német koliban és nem tudok semmi se tölteni se dc-rõl se torrentrõl, pedig már ki vagyok éhezve a további részekre.
Elõre is köszi!