Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan a picsából tudod, hogy 7000 ember tölti le, nézi az új részeket? Anyám... inkább a blogodba irjál ilyen baromságokat!
robotnyk
azt a faszit szeretném már holtan látni, de tényleg -.-
Frankó volt a 4. rész, igazi PB feelingje volt, reméljük marad ez a színvonal! 😉
Féltem a dokicsajt, mert az a Kellerman mindenre képes.<#sir>
Szia! Köszi szépen tényleg, de nem erre gondoltam. Szinkron nem fontos, arra amúgy is várnom kellene. Az elsõ 4 részt láttam sub-al, az 5-iktõl érdekelne ha tudnál segíteni. (ha otthon lennék mennem a gond de itt a koli router nem enged letölteni a dc-rõl, és nem biztos hogy a német infos gyerek segíteni fog)

csodálkoznék, ha e forum befulladna, mert rajtatok pár emberen kivül szerintem mindenki szépen leszok arról, hogy ide járjon.

ez most lol vagy nem. már több mint egy éve megy a topik, mindjért 5000 hozzászólás, több mint 7000 ember követi hétrõl-hétre a sorozat (és nem a magyar tévén) - tényleg be fog fulladni a topik?
precision
A szökés - 2x04 Prison Break - 2x04 - First Down (HDTV-LOL) 06. 09. 12. Magyar Victopictor

Bazinga!

precision
Ott a bannerben a Spoiler Danger felirat, szép sárga csíkon, hogy feltûnõ legyen...ezek után "reklamációt nem áll módunkban elfogadni"
és nem "arra megy a téma" hogy elvegyük az élményt, hanem arra, hogy megbeszéljük a látottakat, az aktuális fejleményeket
egy megoldás van csak, addig nem jössz be amíg nem láttad az új részt, mindenki ezt teszi... ha meg a rtl klubon nézed az elsõ évadot, annak meg van külön topikja

Bazinga!

nem mertem visszolvasni😄, így nemtom van e már idõzített felirat, de én minnyá végzek Victopictor feliratának idõzítésével, ha van akkor szóljatok...😊)
Kmarha
lehet spoiler nélkül is beszélgetni a filmrõl 😄 nézz csak körbe. hogy a 80% meg spoilerezve van? Eddig még máshol senkit nem zavart a dolog 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
No látom itt arra megy a téma, hogy elvegyétek attól az élményt, aki még nem tart ott a sorozatban, ahol ti.

Van itt olyan forumozó akit birok, így nem fogok személyeskedni, de nem csodálkoznék, ha e forum befulladna, mert rajtatok pár emberen kivül szerintem mindenki szépen leszok arról, hogy ide járjon. Nem gondoltam hogy egy sorozat topicnak ez lesz majd a lényege, de ahogy érziket. Jó szorakozást! Én meg megyek, és nézem tovább e remekmûvet, ahoz nem kell a forum. 😛 Pás

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lynx_TWL
haywiret a népnek!
tbagnak meg kislányokat😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Munch
Bejött ez a mai rész nagyon. Sucre, meg a néger kimaradt. Bár azok most nem nagyon csinálnak amúgyse semmit.

Zs0lt1
Azért irtam oda, hogy ha valaki kiváncsi akkor megtudhatja.
Ha meg valami nem tetszik nem kell elolvasni.
Legközelebb tuti köcsög módon befogom irni, hogy mi lesz 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hunnenkoenig
Asszem engem mindenki ismer. Nem spoilerezem. Ha a nevem latod ne olvasd el es kesz.

Amugy meg SPOILERBEN lent leirni hogy "abruzzit kapjak el" köcsögebb dolog, mert semmi ertelme. Nem adott semmit a topikhoz. Az ilyen ember a köcsög, nem az aki a sorozat topikjaban meg akarja beszelni az epp friss elmenyeket. Ha en odairom, hogy igazam volt, azzal nem mondtam semmi konkretat. A tweener meg ott van guest starnak. Mindenki latja a kepernyön (mas is emlitette mar itt a topikban is) Szoval akkor irjatok a keszitöknek is, hogy köcsögök es hasznaljak a SPOILER taget.

De igazabol fölösleges ezen ezredszer is vitatkozni.

--------------------------------------------------

Szoval azert erzem magam manipulalva, mert ugye pont ezert: na öt kapjak el...nem megsem...na varjal akkor öt....jaj nem... es a csaj most elarulja öket....vagy megsem...de igen....de nem.... :-))))

De azert elveztem. Kiraly resz volt.

En azon lepödtem meg, hogy bellik a milliok utan akar menni...szo sincs szemelyes bosszurol...vagy legalabbis nem az a fö motivacio...

Uh, kib*szott jó rész volt!!
Tetszettek Bellick beszólásai, meg ahogy keverték a szitut abban a házban, minden jelenetben fordult a kocka. T-bag beszédstílusát nagyon bírom😊
De a fõ kérdés: Hol van Haywire?
<#circling>

Zs0lt1
frankón nem vágom mi bajod van.

zmeor
kösz Victorpictor!

Télleg a legjobb része volt a második évadnak...
és a csaj is cool volt

leszarom a konfigod...

drobee
Attakutyaélet.
Hogy idézzek elsõ évadból (ne nézd meg ha nem láttad 2x04-et):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
John Abruzzi, John Abruzzi

Sil3nt
huhh brutalis resz volt...season2-nak a legjobbika!

igen, köszönjük szépen neki 😊

márvan felirat? 😮

http://thenamelessphoto.com/

kész a felirat 😊 VictorPictor megint kamuzott 😊

MrSpock
<#eljen>
Ebben nagyon igazad van!<#buck>

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Teljesen igazad van..de akkor legyen egy teljesen spoileres topic.
Így izgalmas,bejön valaki és csak a nagy spoilereket látja.
Nemolvashat bele,mert megtud esetleg valamit,és juj.
Nemazért mert nehéz odaírni,vagy lusta az meber,csak eltelik egy rész van 20 spoileres beirás,de már jön a köbvetkezõ..érdemben meg alig beszélünk róla.Mintha valami titkos dolog lenne.

Go Jeff Go!!!!

Annyira jó segge van ennek a Holly Valance csajszinak! <#wow2>
Dynamic
Igen, mondjuk T-Bag a nem kis hendikep ellenére is elég ütõképes😊
Dynamic
Jó, akkor hét.Csak vizualizáltam a szót nem számoltam meg a betûket.De azt hiszem a lényegen nem változtat.
Dynamic
Mondjuk onnan jöttem, rá, hogy Hunnenkoenig lentebb lelkesen mondta, hogy ugye, hogy igaza volt a First Downt illetõen, én meg emlékeztem mit írt(guest star...).És mellesleg már az is elég spoileres, hogy szerinte Tweener lesz a következõ, mert ebbõl egyenes az következik, hogy-bár a sztori úgy folyik, mintha õ lenne az- már tudtam, mégsem õ lesz.
tnm
1.-re: nem tudom kinek a poénját lopom el, de ez már volt:
Rohadt nehéz ám megszámolni egy angol szó betûit is....😄

tnm
az oké, hogy spoilereztél, de kinek írtad le????
aki nem látta, az ha elég okos, nem olvassa el, vagy szív
aki meg látta az meg szerintem csak felfogta mi történt...😊

Más:
Valaki szedte a 2x04-et most HR HDTV-ben?
Nektek is pattog helyenként a hang, meg elhalkul???
(NBS rilíz)

Dynamic
1.Rohadt nehéz ám oda írni a spoiler-t.6 vacak betû, ennnyi.Ne írja oda egy hét múlva, ne írja oda 3 nap múlva, de könyörgöm nehogy már a "premier" napján se kelljen odaírni.Mondom, csak 6 betû...nem hiszem el, hogy ez egyáltalán vita tárgya lehet.

2.Nemcsak az éppen aktuális epizód a téma.Egyéb kérdések, vélemények is fel szoktak merülni.Ha nem nézem meg már azonnal(jelen esetben hajnalban már lehetett tölteni) az aktuális részt, akkor be ne tegyem a lábam, éppen az 1. pontban említettek miatt?
precision

T-Bag már megint nagyot alkothatott a nyomorék kezével az ellen a nagydarab csávó ellen...na mind1, ez legyen a leggyengébb pontja a sorozatnak
amugymeg ez a rész nagyon jó volt, a csajban kicsit csalódtam, hogy fel akarta adni Scofieldéket, de hát a szerelem és a féltékenység nagy úr 😊

Bazinga!

MrSpock
Különben ezt sosem értettem,van egy topic ugye,ami az aktuális sorozattal foglalkozik,és részeivel.
Elõre senki nemtudja mi lesz,aztán ha már megnézheti leirja.Hisz errõl szól nem?
Most várjunk napokig vagy mi?Épp ez lenne e lényege,hogy a látottakat megbeszéljük.
Ameddig nemlátom addig nemjövök,nemolvasom el,mert tudni úgyis lelesz írva.
Most mitszóljon aki az rtl-en követi?Benéz ide,meglátja a bannert,esetleg beleolvas?Spoiler odairva általában.
De aki mondjuk a vetités napját követõ reggel csak úgy betéved..hmm..az eleve tudja,hogy van aki látta,és szerintem kíváncsi is nagyon,mégha nem is akarja tudni.
Jó megértem esetleg aki várja a feliratot,csak akkor fogja látni.De addig fennáll a veszélye,hogymegtudja mi a helyzet.
Rövid úgy is az 1 hét,és jön a következõ rész.És megint lehet beszélni az új részrõl.
Én speciel hazajöttem a melóból,elinditottam reggel,felkeltem ebéd,és megnéztem,és csak azután jöttem ide elolvasni mit írtak.

Go Jeff Go!!!!

sadvagabond
huhh
de szar egy napom volt...
-dolgozni kellett,ez eleve szar.
-nem jöttek ki a digitv-sek megnézni,miért nem tudom az új tv-n rendesen nézni,
-tehát még most sem tudok tv-zni.
-elhappolták amit a Barátnõmnek szerettem volna ajándékba.
-a gépem majdnem-nem indult amikor bekapcsoltam
de végülis pár perc és lenn van az új rész,jól megnézem és minden rendbe jön 43 percre!!!!!!

hi all
honnan lehet letölteni szökés részeket? Keresgéltem de sikertelenül! A torrentes meg k..va lassú
ProGabe
mégis melyik hsz-bõl jöttél rá?amúgy meg magadra vess ha úgy jössz be ide hogy nem láttad a legújabb részt,méghozzá a premierje napján

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

InfectedMann
fordítsd le magadnak ha türelmetlen vagy !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Dynamic
Nem baj, már lent is elbaszták a poént(bár én nem olvastam el a spoiler utáni szövegt, úgyhogy nem tudom mit írtál oda), úgyhogy már tökmindegy.
Hopp sry elbaxtam a spoilert,NE OLVASSA EL AZ ELÕZÕ HSZemet AKI MÉG NEM LÁTTA!
Jaja sztem is jó volt hogy az ember szinte az utolsó pillanatig azt hihette hogySPOILERTweener lesz illetve még T-Bag-re is lehetett gondolni aztán hopp,Abruzzi!
Egyébként rohadt jó volt a mostani rész már alig várom a következõt,sõt AKAROM A KÖVETKEZÕT!MOST!<#vigyor1><#idiota><#vigyor2>
a filmben

Serpa
mint?

Zs0lt1
szerintem meg ugyanúgy át kéne húzni pirossal,

Dynamic
Miután mindenki látta?Már most lehetne, miután mindenki ilyen szépen megbeszélte...THX<#levele>
zmeor
kéne máár a felirat

leszarom a konfigod...

jah pl

ProGabe
manipulálva?? mé? :S

amúgy sztem is jó rész volt,nagyon hozta a "most õt kapják el,hopp nem is,inkább õt,vagy nem,õt,vagy..." feelinget 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Serpa
mondjuk "Died" vagy "Arrested" felirat.

prisonbreak
http://www.uploadport.com/request/?fid=D4AC3 - második epizód
http://www.uploadport.com/request/?fid=48Y1R - harmadik epizód

(ez az elsõ évad szinkronos, erre gondoltál?)

http://www.prisonbreak.atw.hu Prison Break : A Szökés tv sorozat magyar rajongói oldal

Sziasztok!

Tudna valaki egy közvetlen letöltési linket mondani (az elsõ e részt már láttam) (mint pl. a rapidshare vagy a n7.wc.hu volt) itt ülök egy német koliban és nem tudok semmi se tölteni se dc-rõl se torrentrõl, pedig már ki vagyok éhezve a további részekre.

Elõre is köszi!