23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8218 A 2. évadot? Hát ősztől lesz az RTL Klubon ahogy írták több helyen is, szóval kb akkor. -
Slipknot912 #8217 és nem tudod mikor lehet letölteni magyar szinkronnal?
-
#8216 Nem. -
Slipknot912 #8215 Hali!
Azt hallottam hogy már márciusban játszák a második évadot, de lehet lesz 3. évad is és azt kb. fél év után játszák majd le...
És ez igaz?
-
el bruja #8214 ja jol játsza de maga a karakter 1 szemét..
[spoiler] áhh szegény Zakkantot miért kellet megölniük... szegény csak Hollandiába akart menni... Mahone még szinte biztatta is hogy ugorjon. de sajnáltamspoiler] -
#8213 jól játsza a szerepét:) már a Rejtélyek Városában is jó volt -
#8212 Én csípem mahone karakterét :) Plusz nagyon jól játsza Fichtner a szerepet. -
Quantumleap #8211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuti lenne, ha Kellerman a végéig kihúzná, sőt mi több, önként felelne bűneiért. Közönséges effekt, de akkor is olyan, amit szinte senki nem vár. -
#8210 de utálom mahone-t -
#8209 Sztem még elég sokan meghalhatnak..lsd. akiket írtál + kellerman, kim, t-bag azért ez még elég. :) -
el bruja #8208 sztem már senki nem hal meg... + remélem is... max mahone vagy bellick.. az nem tulságosan érdekelne -
#8207 feliratok.hu
komolyan nem ismered? -
salieri #8206 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a maradek 5 szokevenybol, mar csak egy kovetett el gyilkossagot, ha jol emlekszem?! kezdem azt erezni, hogy az irok probalnak valami erkolcsi rendet csinalni! :) Persze lehet, sot biztos hulyeseg...de sajnos tbagnek menni kell! szerintem... -
#8205 enm lehet letölteni ( ,, az oldalon karbantartás folyik..." ) -
#8204 köszi! -
#8203 Iszonyjósorozat:) ennyi:|
-
Quantumleap #8202 Nekem egy előadó van, akit a PB második évadja megkedveltetett velem, a countris John Denver. Twinner az ő számát énekelte a kocsimagnóvaL, amikor a barátnője mellett ült. -
#8201 -
#8200 kedd este óta van(hdtv-notv)... -
#8199 Sürgessétek már meg a felíratkészítőket, hogy dobják piacra a 16. részhez a MAGYAR FELÍRATOT!!!!!!!!!!!! -
#8198 Én már nagyon unom a c-note szálat..unalmas. -
Balázs 17 #8197 2x16!
amikor T-BAG tesó és családja kocsival megy nemtudjátok mien zene szól. annyira idegtépő, hogy már jó:DD -
#8196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!c-note -ot remélem megkíméli mahone :(( tök bírom a hapit! és ráadásul a börtönbekerülése is geciség volt :) -
#8195 Ha ez lex a címe akk 3dik évadban mi v hogy lesz ?egyáltalán ha lex... :O -
#8194 én meg azt szeretném ha elkezdenék költeni a pénzt...
mondjuk TBag beállítana egy Enzóval vagy hasonló:) -
el bruja #8193 ja az télleg jo lenne ...csak sajnos azt ne várd biztos nem lesz -
#8192 remélem a 17-es jó lesz. szeretnék egy részt ami t-bag körül forog az olyan jó lenne. -
#8191 Én azért nem nevezném töltelékrésznek... Egyáltalán nem. -
#8190 neki is természetesen. -
#8189 én Franklinnek is... -
#8188 én sucrénak drukkolok. -
#8187 megéztem én is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is egy töltelék rész volt...de nekem adott annyi "lendületet" az eleje hogy még ezt is élveztem:)egyre többen meghalnak...szerintem már csak T-Bag hal meg... -
#8186 Nem járt jól egyik tábor sem sztem. Miért jobb az h 2 hetet várunk és kapunk 2 részt hírtelen, mint h 1-1 hetet várunk 1-1 részért? Ennyi erővel lehet várni 30 hetet is aztán 30 részt egyszerre megnézni, akkor mégjobban járunk? -
#8185 csatlakozom :P -
#8184 pl. én is :D -
#8183 pl. én :D -
Daveee #8182 agy bajos, a két utolo a leglényegesebb -
ALDO #8181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha lehet hinni a "megbízható" forrásoknak, akkor a 2x20-nak "Panama" lesz a címe. A maradék két részben szerintem le lehetne szárni a történetet. -
nbj #8180 és főleg az aki mind2-t szereti :) -
#8179 jaja tiszta álom...