Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drobee
Ja, Haywire már elbiciklizett Utahba, megkereste a pénzt. Elment egy boltba, vett egy mountain bike-ot meg egy hokimaszkot (továbbfejlõdött) és tovább bringázott Kanadán keresztül Alaszkába.

Zs0lt1
igen tud, õ is ott volt és kuksizott, mikor az öreg elmondta Michaelnek, hogy hol van a pénz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nick01
lol XD

drobee
Szerintem egyetlen megoldás erre, hogy letöltöd és megnézed többször 😊

Doomista
Szeretném megkérdezni,hogy nincs e olyan TV csatorna,ahol nem 1 hétin 1szer játsszák a filmet,hanem többször...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Engem baromira irritált az a jelenet amikor Kellerman és a dokicsaj együtt ették a pitét. Az a nyamnyogás meg gizdázás...brr, borzasztó volt😊
miilann
haywire tud egyáltalán a pénzrõl? mivel helyhiányba folyamatosan törlöm a részeket nem vagom de plz vki nezze mar meg h ott volt e meg amikor cooper elmondta,kösz

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

desigo
Ártott valamit neked a másik topik?
Minek kellett bezáratni?

Aki most kezdte el nézni az RTLen az nem akar ide jönni.
Nem vagyok kíváncsi a többi rész tartalmára...
Öcsém, te aztán rajongó vagy a javából😄 Ez a kis leírás bármelyik kisiskolás olvasónaplójába beférne, tanár néni tutkó 5 össel jutalmazná,ha PB lenne a téma😊

SPOILER
Csak én értelmeztem bele vmi újabb összesküvést abba az utsó jelenetbe, amikor Mahone nézi scofield képét, majd mondja, hogy scofieldnak fingja sincs mibe került bele? Közbe meg annak a másik szökött rabnak a képe villan be..
Zs0lt1
Van egy tippem, hogy Haywire szerintem majd csak Utahban kerül elõ, a pénznél, ahol majd Michael ismételten átvágja és lebuktatja.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

precision
<#eljen>

Bazinga!

Solid Snake GH
Prison Break - 2X04 - First Down

Huhh. És megint csak huhh. A második évad eddigi legjobb részét láttam az elmúlt 1 órában. Hihetetlen tempó, cselekmény, idézetek, fordulatok.

A legfonotsabb szál John Abruzzi szála volt e részben. Az elsõ évadban történõ "megvilágosodásának" köszönhetõen elkezdett hinni Istenben, nagyon tetszett a karaktere (a rozsda Jézus-képe és John reakciója örök klasszikus jelenet-best of). A karakter a szökést követõen újra átlendült a régi kerékvágásba (fenyegetés, kislány túszul ejtése, stb.). Ez a rész volt John válaszútja. Folytatja tovább régi életét és veszélybe kerül, vagy pedig hallgat Isten szavára és örökké együtt marad a családjával (a feleség könyörgése és a Jézus-kereszt kamera-kompozíciója mesterien csodálatos). John a választását romlott ömagára helyezi, így csapdába kerül s meghal. Maga a haláljelenet sokkolóan megrázó, John szavai történelmiek ("Én csak Isten elõtt térdelek le. De most nem látom Õt itt" - tökéletes), egyszóval a karakter távozását - férfiasan bevallom - megsirattam. Egyik kedvenc szereplõm volt, fõleg az Isten-szál bevezetése után. Nyugodjon békében.

T-Bag története sajnos marad a szokásos eltúlzott szálon (vasalós faterrel is elbánik félkézzel). A kislánnyal való "kapcsolata" azonban nagyon kemény, valóban elhiteti velünk Knepper, hogy karaktere tényleg egy pszichopata.

Michael és Lincoln szála a legérdekesebb s egyben legizgalmasabb folytatás. Elõször azt hittem, hogy a kocsi hazavágása után Bellick egyszerûen lepuffantja õket régi sérelmei okán, de végülis a pénz nagy úr. Nika megbízhatósága a rész végéig kérdéses, a "vajon velünk van vagy ellenünk?" érzés áthatja ezt a szálat, mely egy féltékenységi jelenetbe torkollóan megadja a végsõ választ. Michael "pofás rúgása" különösen imponált, jól esett látni, hogy néha õ sem tud uralkodni a Sara iránti érzésein. Sara és Michael telefonbeszélgetése nagyon kellemes szegmens, a daru-motívum pedig új és érdekes cselekményfolytatást ígér (bár eléggé aggódom Sara miatt, Kellerman eléggé közeledik...).

Haywire-rel még mindig nem tudjuk, hogy mi a helyzet, már komolyan kezd érdekelni. Egyszerûen nem igaz, hogy míg az FBI üldözi az összes foglyot állat módjára, õ nyugodtan biciklizget a diliruhában és a rögbisisakban.

A Shales-Scofield snitt utáni motívum új formába helyezi Mahone karakterét. Ideges ember, a tollba rejtett pirulák valóban valami dilibogyók lehetnek. Michael aggódhat. Én nem igazán lennék ilyen ember ellenfele. <#idiota>

Mindent egybevéve, az évad eddigi legjobb része. A következõ részt kellõen magas intenzitással várom. PB RuleZ!

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

én is erre gondoltam😊) elfelejtetik velünk, aztán a végén bedobják vmi durva szituban.

tnm
õ a slussz poén...
mire Scofield Utah-ba ér, addigra Haywire már rég elbiciklizett a zsével...XD

Nick01
Charles Patoshik-al amugy mivan? 😄 4 rész volt ,de még nem mutatták ,pedig õ is megszökött. Remélem az 5. részben már szerepelni fog.

drobee
Én egyszer se szoptam meg, csöpp logikával rálehet jönni hogy ne gyere ide amig nem láttad. Sose futottam bele megnézés elötti spoilerba, mert nem akartam. Szóval aki nem akar spoilert látni, az nem is fog.

Fsensei
Egyébként lehet hogy azért nem használnak spoilert mert nem tudják hogy kell és lusták kideríteni😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

precision
Amúgy én is ezt gondolom, én is besz*ptam régebben nem 1x, de vannak akiknek túlzottan megerõltetõ a spoiler makró használata, vagy csak simán odaírni hogy spoiler a hozzászólás elejére...pont emiatt nem jövök be, csak akkor ha már megnéztem az adott részt. Ezért is írtam, hogy az az egyetlen megoldás, mivel úgyis vannak olyanok akik nem használják a spoilert...és sajna nem lehet semmit se tenni ezellen

Bazinga!

ProGabe
ne csináljun már ebbõl ekkora ügyet könyörgöm
én pl mindig használom a spoiler taget,sõt tulajdonképpen Hunnenkoening-en kívül mindenki más is,õ meg maradjon csak kis renitens ha akar 😛
megoldás(ahogy már õ is írta,dehát ismétlés a tudás anyja):az õ hszeit el kell kerülni

ezt meg Kergemarha:"No látom itt arra megy a téma, hogy elvegyétek attól az élményt, aki még nem tart ott a sorozatban, ahol ti." nem tudom mibõl gondolja,érdekes lenne ha így lenne,nemdebár?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
"egy megoldás van csak, addig nem jössz be amíg nem láttad az új részt"

Kösz, miután megszoptam én is rájöttem.Miután mások is megszopják majd õk is rájönnek.De vajon nem ésszerûbb elkerülni ezt az egészet és a felesleges konfliktusokat plusz 7 karakter leütésével.És azért valljuk be, az is elég gyenge érv, hogy a bannerben ott a spoiler felirat.
Mára az összes létezõ topikban "internet szerte" általánossá vált és jól mûködik a spoiler felirat, így nem értem milyen forradalmi indítatásból akarják az sg.hu-Prison Break topik tagjai ennek az ellenkezõjét csinálni.
drobee
Ja 10. évad végén 😊

Fritz Von...
SG-1-ben Richard Dean Anderson is guest star... akkor most õ is meg fog halni?

<#eplus2><#idiota>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár, hogy Abruzzinak vége, inkább kapták volna el t-baget. Bár elõször azt hittem, hogy a kölköt kapják majd el 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

precision
igen, nagyon túlzásba viszik már tí-beggel kapcsolatban a készítõk...

Bazinga!

miilann
holly valance <#eljen><#eljen><#eljen>

csak azt nem vagom h a 'félkezû' táska hogy bánt el a vasalos bacsival :c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Azta! Bithumenre felkerült ez az új rész 3 gigás méretben! Nagyon brutál minõség! 50 fps!!!!

Szntetek jó hozzá a lolos felirat?

húú, ez a Holly Valance milyen jó nõ e, nagyon jó nõ e. Bellick meg örülhet a fejének hogy 2 percre az utasssa lehetett <#nyes>

drobee
Naja, de Stormare pont fordítva volt. Egyik fõszereplõbõl guest star lett.

na megnéztem... én õt vártam, és beis jött..
t-bag milyen arcokat vágott mikor meglátta a kiscsajt a kocsiban<#hehe>
5w0rdf15h
márha meg nem látja egyszer a tévébe h top10be van 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Egyet értek. A Melrose Place-ben Heather Locklear elõször csak guest starként volt feltüntetve végül meghatározó szereplõvé lépett elõ (sok más fõszereplõt is túlélt)
Olyan ez mint a határozott idere szóló munkaszerzõdés. Általában marad is az, de néha megváltoztatják határozatlan idejûre.
Tweener esetében ez az új szerelmi szál megnövelheti az esélyét a dologra.
Mellesleg honnan ismerõs nekem ez a csákó?

az semmit nem jelent, pl. buffyban is volt 1 szereplõ aki másfél évig guest star volt és az epizódok 90%-ában szerepelt, aztán egy részben bekerült a fõcímbe, és abban lelõtték 😊

5w0rdf15h
háde hülyék a készítõk h így lelövik a csattanót...

Törölt felhasználó
Várható volt,ugyanis a 2. részben már csak a Guest starring felirat alatt tünt fel a neve.Azt viszont nem gondoltam ,hogy igy...
5w0rdf15h
ja rá nem fogadtam volna h elsõ lesz és ráadásul így végzi 😞

Törölt felhasználó
Rest in Peace John Abruzzi
Mikor T-bag megvágta a kezét (gondolom érzéketlen volt és azért próbálgatta)majdnem elhánytam magam. Marha élethû volt. Sajna az egész rész alatt ennek az 'élmény'-nek a hatása alatt voltam, de lehet csak én vagyok ilyen finnyás.

5w0rdf15h
"csajokat"(pl csinosat a testesebbtõl..) inkább hagyjuk látom felfogó képességed a padlót súrolja...

Sil3nt
OFF
kerlek pm-be intezzetek el ezeket
thx
ON

Miért, az faszi volt? <#wow2>
5w0rdf15h
nem csak azis azt tükrözi h vmi nem ok veled..mivel nemtod megkülönböztetni már a csajokat se 😄

Jaj már, mert egy 16 éves molett csajra azt mondtam, hogy kövér, aki késöbb maga is beismerte? 😊 Ne fárasszál már! 😄
5w0rdf15h
nem magyarázkodtam semmit neked vannak értelmezési gondjaid...dehát amit fórumozók képei topicba mûveltél azok után nem csodálkozom...szal flém off

Kmarha
<#nevetes1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

De, te azt mondtad... nem kell magyarázni, kösz! <#nevetes1>
5w0rdf15h
jóvan okoska nem azt mondtam h 7000 ember nézi csak hanem azt h honnan lehetne tudni h hányan nézik talán értelmezd a hszt mielõtt elkezdesz ugrálni...

Mivan? Van fogalmad hány torrent oldal van? Én a newtorrents oldalról szoktam szedni, ott pár óra mulva kapásból 11000... a privát/fizetõs ftp dolgoktól ne is beszéljünk! Te hiperszuperzseni...
Kmarha
végeztem a sorozattal, már amennyit kiadtak belõle. most már én is olvasgathatom a forumot 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
<#mf1> <#banplz> ezt beszoptad <#taps> inkább a blogodba irj olyanról véleményt, amirõl fogalmad sincs

5w0rdf15h
odavan írva a torrenthez h hányszor lett letöltve te zseni...