Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Minek kellett bezáratni?
Aki most kezdte el nézni az RTLen az nem akar ide jönni.
Nem vagyok kíváncsi a többi rész tartalmára...
SPOILER
Csak én értelmeztem bele vmi újabb összesküvést abba az utsó jelenetbe, amikor Mahone nézi scofield képét, majd mondja, hogy scofieldnak fingja sincs mibe került bele? Közbe meg annak a másik szökött rabnak a képe villan be..
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Huhh. És megint csak huhh. A második évad eddigi legjobb részét láttam az elmúlt 1 órában. Hihetetlen tempó, cselekmény, idézetek, fordulatok.
A legfonotsabb szál John Abruzzi szála volt e részben. Az elsõ évadban történõ "megvilágosodásának" köszönhetõen elkezdett hinni Istenben, nagyon tetszett a karaktere (a rozsda Jézus-képe és John reakciója örök klasszikus jelenet-best of). A karakter a szökést követõen újra átlendült a régi kerékvágásba (fenyegetés, kislány túszul ejtése, stb.). Ez a rész volt John válaszútja. Folytatja tovább régi életét és veszélybe kerül, vagy pedig hallgat Isten szavára és örökké együtt marad a családjával (a feleség könyörgése és a Jézus-kereszt kamera-kompozíciója mesterien csodálatos). John a választását romlott ömagára helyezi, így csapdába kerül s meghal. Maga a haláljelenet sokkolóan megrázó, John szavai történelmiek ("Én csak Isten elõtt térdelek le. De most nem látom Õt itt" - tökéletes), egyszóval a karakter távozását - férfiasan bevallom - megsirattam. Egyik kedvenc szereplõm volt, fõleg az Isten-szál bevezetése után. Nyugodjon békében.
T-Bag története sajnos marad a szokásos eltúlzott szálon (vasalós faterrel is elbánik félkézzel). A kislánnyal való "kapcsolata" azonban nagyon kemény, valóban elhiteti velünk Knepper, hogy karaktere tényleg egy pszichopata.
Michael és Lincoln szála a legérdekesebb s egyben legizgalmasabb folytatás. Elõször azt hittem, hogy a kocsi hazavágása után Bellick egyszerûen lepuffantja õket régi sérelmei okán, de végülis a pénz nagy úr. Nika megbízhatósága a rész végéig kérdéses, a "vajon velünk van vagy ellenünk?" érzés áthatja ezt a szálat, mely egy féltékenységi jelenetbe torkollóan megadja a végsõ választ. Michael "pofás rúgása" különösen imponált, jól esett látni, hogy néha õ sem tud uralkodni a Sara iránti érzésein. Sara és Michael telefonbeszélgetése nagyon kellemes szegmens, a daru-motívum pedig új és érdekes cselekményfolytatást ígér (bár eléggé aggódom Sara miatt, Kellerman eléggé közeledik...).
Haywire-rel még mindig nem tudjuk, hogy mi a helyzet, már komolyan kezd érdekelni. Egyszerûen nem igaz, hogy míg az FBI üldözi az összes foglyot állat módjára, õ nyugodtan biciklizget a diliruhában és a rögbisisakban.
A Shales-Scofield snitt utáni motívum új formába helyezi Mahone karakterét. Ideges ember, a tollba rejtett pirulák valóban valami dilibogyók lehetnek. Michael aggódhat. Én nem igazán lennék ilyen ember ellenfele. <#idiota>#idiota>
Mindent egybevéve, az évad eddigi legjobb része. A következõ részt kellõen magas intenzitással várom. PB RuleZ!
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
mire Scofield Utah-ba ér, addigra Haywire már rég elbiciklizett a zsével...XD
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Bazinga!
én pl mindig használom a spoiler taget,sõt tulajdonképpen Hunnenkoening-en kívül mindenki más is,õ meg maradjon csak kis renitens ha akar 😛
megoldás(ahogy már õ is írta,dehát ismétlés a tudás anyja):az õ hszeit el kell kerülni
ezt meg Kergemarha:"No látom itt arra megy a téma, hogy elvegyétek attól az élményt, aki még nem tart ott a sorozatban, ahol ti." nem tudom mibõl gondolja,érdekes lenne ha így lenne,nemdebár?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kösz, miután megszoptam én is rájöttem.Miután mások is megszopják majd õk is rájönnek.De vajon nem ésszerûbb elkerülni ezt az egészet és a felesleges konfliktusokat plusz 7 karakter leütésével.És azért valljuk be, az is elég gyenge érv, hogy a bannerben ott a spoiler felirat.
Mára az összes létezõ topikban "internet szerte" általánossá vált és jól mûködik a spoiler felirat, így nem értem milyen forradalmi indítatásból akarják az sg.hu-Prison Break topik tagjai ennek az ellenkezõjét csinálni.
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
csak azt nem vagom h a 'félkezû' táska hogy bánt el a vasalos bacsival :c
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Szntetek jó hozzá a lolos felirat?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Olyan ez mint a határozott idere szóló munkaszerzõdés. Általában marad is az, de néha megváltoztatják határozatlan idejûre.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.