Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
ez jó😊

leszarom a konfigod...

jaja, és nemcsak a prison break-ben lesz, hanem még pár sikersorozatban is sajna😞
Hunnenkoenig
Asszem mult evben is volt szünet...
Szoval nagyon valoszinü.

Amcsiban ha baseball vagy foci bajnoksag van, megall az elet :-((

lalakov
Az fura, mert a tv.com-on:
29 Buried 10/2/2006
30 Dead Fall 10/9/2006
31 Unearthed 10/16/2006
Munch
Jajj istenem ne fárasszáááá... "gagyinak tûnõ" ... mittomén mi lesz csak hülyén néz ki. 😛

a promora visszatérve, szentem a csaj nem adja fel, biztos megdöngette az éjjel aztán most happy és várja a következõ estét😄DD
precision
hát akkor bizony bekaphatják :|

Bazinga!

ProGabe
lesz,baseball miatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
eh, most akkor mivan? lesz szünet vagy nem? 😊

Bazinga!

Lynx_TWL
én nem néztem be ide, amíg nem néztem meg az új részt
ne ragozzuk😊

๏̯͡๏﴿

ghost2
Mért nem lesz? Valahol olvastam h a 2.évadot szünet nélkül adják le ,nem úgy mint az elsõ évadot.

ghost2
az lett volna jó hogy t-bag és abruzzi találkoztak volna😄

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemtom kinek tûnt fel, hogy a kiccsaj kocsija egy Toyota Yaris...ami "véletlen" a sorozat támogatója...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ProGabe
winnie@junkie(ofkósz):"Azt ugye tudjátok, hogy október 2-a és 30-a között egy darab PB nem lesz?"
<#szomoru1> nem,nem tudtuk,hogy rahadna szét a rohadt baseball a rohadt életbe...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
Igazad van a topiknak nem az a lényege hogy "ez tetszett", "hûdejó volt"...stb., hanem hogy leírjuk a véleményünket az adott részrõl, BUT vannak olyanok akik még nem látták, miattuk találták fel a spoiler taget (v. lustábbak csak simán beírhatják hogy SPOILER)
Ok, ne jöjjenek be addig...de ez nem megoldás, egyszerûbb nekünk odabiggyeszteni egy spoilert, így mindenkinek jó, és nincs vita 😊

Bazinga!

Magoo
jah!
Lehet hogy a portás vagy valami segg felismerte a kölköt és hívta a zsarukat...kicsit gondolkodj sztem mielõtt írsz.
vagy legalább várd meg a részt.

Hunnenkoenig
Honnan tudod hogy mi elözi meg azt a kopogtatast?

Imadom az ilyen embereket, akik 2 masodpercböl lecskkoljak az egesz sztorit aztan osztjak az eszt...

Munch
Egyébként már a bemutatóban is van "gagyi"-nak tûnõ részlet... pont a utah-i csajhoz kopogtatnak be, pont annak a csákónak a fényképével, pont abban a motelben...

Hunnenkoenig
Ez a promo nagyon sok jot iger.
Az a baj, hogy pont horvatorszagban leszek, es nem fogom latni, de mire visszajövök, legalabb 2-3 reszt tudok egyben nezni.

Addig nem kell fosnotok a spoilereimtöl.

Amugy ahogy azt lejebb irtak, valoban en is megtürtöztettem magam neha es csak egy "jo volt ez a resz"-t biggyesztettem oda. Csak a topiknak nem ez a lenyege, hogy mindenki odairja hogy "tetszett", "nem tetszett", "lehetett volna jobb is", "überbrutal sorozat"...

Alien
Nocsak 😄 Összefutnak T-baggel?😄

Alien
Sajnálom, hogy Abruzzi így végezte 😞 Viszont remélem T-Bag-et nem kapják még el, mert akármilyen gonosz meg pedofil meg minden 😄D szerintem az egyik legjobb karakter. Knepper baromi jól csinálja a szinészi játékot, meg azt is nagyon szeretem ahogy beszél, szal remélem marad még 😄 Michael-ékat nem féltem õk tuti maradnak 😄 Tweener-nél nagyon rezeg a réz, hogy ilyen ideg mindig, elõbb-utóbb elkapják. Bár lehet, hogy pont nem így lesz, mert arra számitanánk, hogy elõbb-utóbb az lesz a veszte, hogy ennyire feltünõen ideges mindig és lehet, hogy pont õ lesz azok küzül az egyik aki eljut Utah-ba... na de majd meglátjuk.
Ja és Haywire azóta már szétbiciklizhette magát, vajon hol lehet??😄DD Tuti, hogy nem kapják el, és csinál majd valamit a vége fele a pénzzel kapcsolatban😄

robotnyk
nem hülye, de nem is okos, hanem õrült.
precision
nem mutatták még hogy mit csinál, szal nemolyan biztos az hogy biciklizik...nem annyira hülye õ mint amilyennek kinéz 😊

Bazinga!

ghost2
amugy érdekes ,hogy scolfield mindent elkövet h ne kapják el ,idõt nyerjen(pl ,garázs,felrobbant auto,stb) Charles Patoshik meg nyugodtan biciglizik 😄
azon se csodálkoznék h vhogy eljut utah-ba és lelép a pénzel 😄

Zs0lt1
Nem, az Sucre volt.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

drobee
Másik topicba írták épp most: "Abruzzi egyre szimpatikusabb😊".
Majdnem mondtam neki hogy ne szeresse meg 😄

zmeor
bazdmeg tökre😄😄

leszarom a konfigod...

miilann
még elõtte gondoltam,jo min1 tbages zsal mar regota ilyen szal sztem szarjuk le

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

drobee
Miután egy szikével elvágták a torkod? 😄

reszkessetek betörõk elsõ része? <#buck>

miilann
viszont eleg nagyot lehet vele ütni -.-'

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az nem Haywire volt a motoron? 😄😄😄D😄😄😄😄

http://thenamelessphoto.com/

drobee
Csak nem õ lesz a second down? 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkora "HEEY Pretty"😄

BUDA > miskolc.

köcce 😊

2x05 promot adjatok !!!

pls 😊

és T-Bag az életéért küzdött, legalábbis a börtön biztos bevillant neki, míg a másik be volt ugyan pörögve, de lehet arra számított, hogy bunyóznak 1-et aztán megbeszélik a dolgot egy sör mellett mint Belik-ék <#idiota>

drobee
Szerintem is.

tnm
jah, igen, nem mutatták, de sztem nála még simán volt egy szike...
egy vasalót meg nem egyzserû beledöfni valakibe😊

Én nem akadtam ki T-Bag félkarú mutatványán. Ne felejtsük el, hogy õ egy könyörtelen gyilkos, míg a másik csak egy mezei csóka volt akinek a harci tapasztalata max egy kocsmai verekedésig terjkedhetett <#boxer><#buck>

tnm
nah, hát ez speciel nem az a fajta sorozat, ahol néhány rész kihagyása, vagy némi lemaradást lehetne tolerálni a topicjában...
itt egy részben néha annyi fordulat van (ezt pl. végig röhögtem, mert szerintem, nagyon poén fejeket vágnak, mikor leesik nekik, hogy nem is úgy van; fõleg az tetszett mikor a végén Lincoln csak lazán: "No, you not"), mint egy filmtrilógiában... ha nem lehet hangot adni a legutóbbi rész történéseire reagáló véleményünknek, akkor kb arról szólna az egész topic, hogy:

Szerintem k*rva jó sorozat. #4649
Szerintem is. #4650
Ez a rész is kurva jó volt. #4651
2x04 rulez! #4652
Szar a szinkron. #4653
Hagyd már a szinkront!! #4654

szal inkább a szpojlerekre szavazok és nem jövök be, amíg nem láttam az õsszes eddigi elérhetõ részt...
rtl-eseknek meg nyazsgem /persze, ha télleg bezárták a topicotokat, akkor az szívás.../

bekell valahogy jópofiznia magát a dokicsajhoz! 😊

desigo
Jah sorry én néztem el.
"légyszives töröljétek, lehetõ leghamarabb. Köszi."

de csak a 207-est...
drobee
Én aztán nem. Kértem modik topicjába 10 hszt törölni amik között volt spoiler tag nélkül írt spoiler és az írójának a flamelése.

desigo
Te kérted,hogy zárják be...
drobee
Én nem zártam be, én nyitottam anno 😊

drobee
Kimaradt elözõböl:
Pont péntek 13-án ért oda, és a hokimaszk miatt azt hitték õ Jason Vorhees ezért megkövezték.

Amse
kinyitott 😉