Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
üdv.. azon kérdésem lenne, h van e vmi lista arról, h miyen zenék mennek egyes részekben? örülnék neki ha lenne iyen 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Az lehet, de ez a két halál (bár utóbbi nem egyértelmû, lehet hogy csak megverte a lány faterjét...) scofield lelkén szárad, õ hozott ki egy gyilkost, és úgymond nem vállalta magára, hogy megszabaduljanak tõle. Így legalább kicsit reálisabb a sztori, nincs ez a tökéletes karakter, akinek úgymond nem szárad a lelkén semmi.

www.armed-assault.hu

robotnyk
TBag nem volt benne a tervben. a testvérén kívül csak Abruzzi, a cellatárs, és Westmorelandet tervezte be.
Mondjuk az egy kicsit furcsa a tökéletes szökési tervben, hogy azzal, hogy scofield kihozta magával t-bag-et is, már két ártatlan ember meghalt...

www.armed-assault.hu

ö répázza 2x04 vége fele mikor Lincoln zsebéböl kihúzza a pisztolyt de nincs benne tár.Könnyesre nevettem magam azon a jeleneten <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Amse
Jó de aki betér ide véletlenül és még az elsõ szezonnál tart annak akkora spoiler, hogy elmegy a kedve a sorozattól...

alkess
Szerintem aki ezt az oldalt nézi, az már úgyis tudja mi történt.

jaja, ott nemkéne szentem, mert az már nagyon árulkodó, akkor már a spoiler veszély nem is kéne oda😄D
Amse
Én megcsinálom, ha a többség akarja, de szerintem az nagyon spoileres lenne...

LasDen
Jó rész volt...mikor Abruzzi bement éreztem hogy ez lesz....
Mr. Patoshik már nem is fog szerepelni?<#rinya>
amúgy meglehetne csinálni hogy a bannerban is áthúzni Abruzzi képét... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dynamic
Nem a doki, hanem Nika, a "zöldkártyás" csaj.

Amúgy ez a Dead or Alive ultragáz film lesz.
Flamer
mé kiez a csaj?:| pb-bõl a doki? na ne!!

http://loal.atw.hu

éncsak a csaj miatt nézem meg😄
Hunnenkoenig
Hehe Thx!
Nagyon jo kis jelenet! Asszem megnezem a filmet is majd.

Magoo
Mátrixban még menne 😄

ScarY MAN
azt tudja valaki hogy Patoshikal mi van? 😄

...

MrSpock
Kamera :Kwok-Man Keung
Aki látta esetleg a So Close-filmet,ismerõs képi megoldásokat lát majd itt is.
Egyébként az a film egyik kedvencem e mûfaj terén.

Go Jeff Go!!!!

joebacsi
sz*d már le a gravitációt, sztem qva jó, tipikus értelmetlen, de jópofa film 😊
jól lehet csajszival nézni...neki hízik a mája, hogy milyen ügyesek a jeánykák, énmeg nemcsak az ügyességüket tanulmányozom...mindenki jóljár 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ejj vgnek akartam meghagyni egykis sikerélményt, de nálad a pont 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Solid Snake GH
Dead or Alive. Konzolos játék alapján készült filmadaptáció.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Amse
hálivúdba nincs graviti nemtuttad?

tnm
uhhh, remélem ez valami reklám, mert ha ez filmben van akkor itt kezdem el dobálni a pop-corn-t és felállok ( a helyemrõl😊 ) qrva szar... (esetleg valami sci-fi, és 2 méter magasan már nincs gravitáció??? XD)

Amse
Lál 😄
Nagyon kemény... (kamerázás nemszar)
Miben van ez a jelenet?

joebacsi
ejj sry, itt a hiba...
szal a jó link

Hunnenkoenig
Nekem erre egy kep jelenik meg egy törülközös csajrol aki egy szeken ül, azt csok...

joebacsi
hamár úgyis pb szereplõk más filmben a téma, ezis kemény 😊
melltartófelvétel stílusosan

Dynamic
Juj, nehogy csorba essen a tekintélyeden: egy csomó közismert filmben benne volt, csak akkor még nem ismertük annyira, kivéve vg-t, aki már ezelõtt is jól ismerte õt.Így jó?
drobee
Armageddon.

tnm
enyémbe szabad neki.😛

TE nem ismerted... ne beszéljünk mások nevében!
Dynamic
Egy csomó közismert filmben benne volt, csak akkor még nem ismertük annyira.Pl. Bad Boys 2,Wind Talkers, Minority Report, Grimm...stb.
Solid Snake GH
A Sátánt.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

arra a filmre nem szántam el magamat, kit alakít?😄
tnm
most néztem Constantine.t megint hobón, és most tünt fõl ki Lou...
szal Abruzzinak biztos helye van odalent /mellesleg nem tünt annyira ott Istenfélõnek/ XD

Dynamic
Szerintem egy flashback formájában hamarosan találkozunk Shales-szel.
zmeor
jobb az elõzõ

leszarom a konfigod...

Jaaah, értem, oks köszi
Ezeket a neveket az Elnököktõl szedték? 😊 Theodore, Benjamin, Lincoln, David, john, charles 😊 Tudom, hogy általános nevek, csak mondom 😊
drobee

Oscar Shales, az egyetlen ember akit Mahone nem tudott elkapni,miután megszökött egy börtönbõl. És ezért szerintem ez kikészítette csöppet Mahonet, bár nem tudom mennyi ideje szökhetett meg. Ugye Mahone csak szökésekkel foglalkozik.

a szuperhekus Mahone egyik múltbéli "cimborája" lehet, bár még nem igazán világos milyen párhuzam van Scofield és a tag között.

akit mahone nem tud elkapni

BUDA > miskolc.

Tuti én vagyok a hülye, de ki az a hapsi akinek mutatják a képét a 4. rész végén Scotfield-el?
ezzel a pirossal és "nem fogott a filc" effektussal az elõzõ 😄

drobee
balvin
Próbáld meg olyanra amilyenre Mahone csinálta😄 ilyen krikszkrakszos áthúzósra

túl piros
drobee
Most jut eszembe amikor néztem nyáron Eurosporton Tour de Francet, elbiciklizett ott egy hülye öltözetes csávó, az egész mezõnyt leverte és kameráskocsi követte...

Dynamic
Jó, de szerintem nem kell még plusz a nevét is lehúzni.
h avalkit esetleg érdekel, hogy itthon mekkora az érdeklõdés a pb iránt, hogy milyen a nézettsége - ez a múlt heti, mindenesetre látszik, hogy a jó kezdés után (1x01: 1,57M, folyamatos a csökkenés...😞