23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Web mester
    És hogyan rakjam egybe?
  • Kmarha
    vagy szoftverbázison keresel egy normális lejátszó progit amiben alapból lehet felirat fájlt megnyitni :) Bsplayert ajánlom, ha ott nincs neten megtalálod valahol
  • motyodlee
    nemááá... -.-
    Lényeg: a video file és afelirat file neve legyen azanos...ennyi
  • Web mester
    Feliratot hogy tudom berakni?
  • bubu13
    Mindkettő proper.
  • tnm #8333
    arra is figyeljetek, hogy esetleg egyik nem proper, vagy repack-e, a másik meg nem, mert akkor lehet még eltérés azonos csapatok esetén is
  • Drephis
    nekem is volt ez a problémám de leszedtem egy másik feliratot ugyan ahhoz és jó volt
  • tnm #8331
    óóó akkor végig félre értettelek
    először azt hittem nem nekem szól, mert nem nekem válaszoltál, aztán meg azt hittem, hogy itt ebben a topic-ban várod, hogy javítsak valamit, erre írtam, hogy nem vagyok modi...
    btw. azért megijedtem, mikor elkezdtetek röhögni a brake-n, hogy esetleg faq-ba nem csesztem-e el, egy ctrl+f -fel végig kerestem, de az ugye title-ben nem keres...
    elnézést kérek, akkor félreértettelek végig, én hibám, és még egyszer kösz
  • motyodlee
    azt mondom...ha nem kompatibilis a felvétel időszerkezete a feliratéval akkor nem passzol...
    éppen ezért jelölik emigy modon a videket és az .srt-ket
  • The FlashBack
    Nem egyszer szóltam. Énkérek elnézést:) Javítást mindenesetre thx
  • tnm #8328
    bár a stílus, hagy némi kívánni valót maga után, az észrevétel helyes, javítottam.
  • bubu13
    Az meg van magyar meg minden csak a beszéd nem stimmel a szöveggel.
  • motyodlee
    amit letöltesz részt annak a filenévnek nézdd a végét(loltv-notv stb...)
    és olyan feliratot tégy hozzá melynél szintén ilyen jelzés van
  • bubu13
    Sziasztok kéne egy kis segitség!
    Hogy lehet a feliratot megcsinálni a 2.évad 15. részénél mert el van csúszva.
  • The FlashBack
    csak idegesít, és még le is ugattatok <b>engem</b> miatta
  • Kanál
    bele ne pusztulj
  • The FlashBack
    nemigaz, hogy ennyire nem figyeltek:|

• Geeryy
    lol.
  • scorpeeon
    Prison Brake? -_-
  • Munch
    Gondolkozz már, felraksz kb. 30-40 db kodeket, amiktől mégjobban küzd a wined. Közben meg használsz belőle 3-at se nagyon. Grat.
  • tnm #8318
    vagy bsplayer és ezer másik codec pack közül egy
    vagy vlc player

szal mindenkinek megvan a maga bevált összeállítása
    annyit tervezek csak beírni, hogy a képhez valamilyen fourCC codec kell, a hanghoz meg 5.1 esetén ac3
    én személy szerint az ilyen codec nélkül is lejátsza a filmeket cumót csak azokhoz a fájlokhoz szoktam, amelyek az alap, mondjuk 10 codec nélkül nem jól játszhatók le, mert még azért ezek a programok nem 100%-as sztem
    de mindenki azt használ, amit akar, a faq csak egy bevállt, egyszerű megoldást fog tartalmazni
  • nesster
    ...vagy bsplayer és k-lite codec pack.
  • Munch
    Kodekeket bele ne írd, már csak az ökrök használnak kodekeket.
    MPlayer vagy KMPlayer és nem kell kodek.
  • tnm #8315
    modinak nézek ki?:)
  • The FlashBack
    csináld már el azt a Prison Brake-t mert rohattul idegesít, kösz
  • tnm #8313
    thx, ábdétid:)
    majd a codec-eket is leírom, ha lesz még szabad 5 percem:)
  • The FlashBack
    a title direkt Prison Brake?
  • The FlashBack
    hm. mi történt itt, hogy ki kellett írni ezt a nem az rtl-es topik szöveget?:)
  • motyodlee
    hm megnéztem a 16ost...
    nekem tetszett
    bár a vége...
  • Drephis
    nem is kell hozzá progi csak media player classic meg át kell nevezni... na értitek
  • nesster
    Ja de megvan, az hogy ,,a felirat nem megy,, cimű történet és a ,,használj bsplayert,, kisokos. meg a k-lite codec pack.
  • nesster
    ,,...jösz be a topicba, ha a legutlsó...,,
    ennyi a hiba, mást nem vettem észre. ötlet meg nem jut eszembe.
  • el bruja
    ja csak nemtom honnan veszi ezt az ötletet... pont ezt magyaráztam neki hogyy mivel szeptemberben lesz a tvben vmikor nyáron kezdik a szinkront..de ő még most is állítja hogy ő szinkronosan nézi
  • precision
    erre szokták mondani hogy előbb gondolkozz aztán kérdezz...amíg nem adják le tvben addig nem lesz szinkron
  • el bruja
    épp ezaz hogy mondtam hogy kamuzik mert még else kezdték... de azt mondta majd odaadja ... bár nem hittem el épp ezért kérdeztem meg bocs hogy élek
  • precision
    ezek az egyik ismerősös dumák mindig felbosszantanak/röhögő görcsöt okoznak...
    mint pl mikor egyik srác írta hogy az egyik ismerősének van egy exe -je amit ha elindít megduplázza a net sebességét, de csak pénzért akarja odaadni...LOÁL? Az.

Szal ha az ismerősödnek megvan, ugyan ülj már le a gépe mellé és kérd meg hogy mutassa meg. Ha kamuzott vágd tarkón egy szívalaku péklapáttal és többet ne kérdezz hülyeségeket...
  • el bruja
    ja bocs... de feliratosan tényleg jobb:) a magyar szinkron idáig tetszett amig nem láttam feliratosan... az 1. évadban és néha olyan szarul szinkronizálták... pl. amikor vki énekel:)
  • Drephis
    nekem már rég leszinkronizálva
  • zaki
    Nekem meg már megvan a 3. évad...
  • motyodlee
    szép munka :D