23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8338 És hogyan rakjam egybe? -
#8337 vagy szoftverbázison keresel egy normális lejátszó progit amiben alapból lehet felirat fájlt megnyitni :) Bsplayert ajánlom, ha ott nincs neten megtalálod valahol -
#8336 nemááá... -.-
Lényeg: a video file és afelirat file neve legyen azanos...ennyi -
#8335 Feliratot hogy tudom berakni? -
#8334 Mindkettő proper. -
#8333 arra is figyeljetek, hogy esetleg egyik nem proper, vagy repack-e, a másik meg nem, mert akkor lehet még eltérés azonos csapatok esetén is -
#8332 nekem is volt ez a problémám de leszedtem egy másik feliratot ugyan ahhoz és jó volt -
#8331 óóó akkor végig félre értettelek
először azt hittem nem nekem szól, mert nem nekem válaszoltál, aztán meg azt hittem, hogy itt ebben a topic-ban várod, hogy javítsak valamit, erre írtam, hogy nem vagyok modi...
btw. azért megijedtem, mikor elkezdtetek röhögni a brake-n, hogy esetleg faq-ba nem csesztem-e el, egy ctrl+f -fel végig kerestem, de az ugye title-ben nem keres...
elnézést kérek, akkor félreértettelek végig, én hibám, és még egyszer kösz -
#8330 azt mondom...ha nem kompatibilis a felvétel időszerkezete a feliratéval akkor nem passzol...
éppen ezért jelölik emigy modon a videket és az .srt-ket -
#8329 Nem egyszer szóltam. Énkérek elnézést:) Javítást mindenesetre thx
-
#8328 bár a stílus, hagy némi kívánni valót maga után, az észrevétel helyes, javítottam. -
#8327 Az meg van magyar meg minden csak a beszéd nem stimmel a szöveggel. -
#8326 amit letöltesz részt annak a filenévnek nézdd a végét(loltv-notv stb...)
és olyan feliratot tégy hozzá melynél szintén ilyen jelzés van -
#8325 Sziasztok kéne egy kis segitség!
Hogy lehet a feliratot megcsinálni a 2.évad 15. részénél mert el van csúszva. -
#8324 csak idegesít, és még le is ugattatok <b>engem</b> miatta -
Kanál #8323 bele ne pusztulj -
#8322 nemigaz, hogy ennyire nem figyeltek:|
-
#8321 lol. -
#8320 Prison Brake? -_- -
#8319 Gondolkozz már, felraksz kb. 30-40 db kodeket, amiktől mégjobban küzd a wined. Közben meg használsz belőle 3-at se nagyon. Grat. -
#8318 vagy bsplayer és ezer másik codec pack közül egy
vagy vlc player
szal mindenkinek megvan a maga bevált összeállítása
annyit tervezek csak beírni, hogy a képhez valamilyen fourCC codec kell, a hanghoz meg 5.1 esetén ac3
én személy szerint az ilyen codec nélkül is lejátsza a filmeket cumót csak azokhoz a fájlokhoz szoktam, amelyek az alap, mondjuk 10 codec nélkül nem jól játszhatók le, mert még azért ezek a programok nem 100%-as sztem
de mindenki azt használ, amit akar, a faq csak egy bevállt, egyszerű megoldást fog tartalmazni -
#8317 ...vagy bsplayer és k-lite codec pack. -
#8316 Kodekeket bele ne írd, már csak az ökrök használnak kodekeket.
MPlayer vagy KMPlayer és nem kell kodek. -
#8315 modinak nézek ki?:) -
#8314 csináld már el azt a Prison Brake-t mert rohattul idegesít, kösz
-
#8313 thx, ábdétid:)
majd a codec-eket is leírom, ha lesz még szabad 5 percem:) -
#8312 a title direkt Prison Brake?
-
#8311 hm. mi történt itt, hogy ki kellett írni ezt a nem az rtl-es topik szöveget?:)
-
#8310 hm megnéztem a 16ost...
nekem tetszett
bár a vége... -
#8309 nem is kell hozzá progi csak media player classic meg át kell nevezni... na értitek -
#8308 Ja de megvan, az hogy ,,a felirat nem megy,, cimű történet és a ,,használj bsplayert,, kisokos. meg a k-lite codec pack. -
#8307 ,,...jösz be a topicba, ha a legutlsó...,,
ennyi a hiba, mást nem vettem észre. ötlet meg nem jut eszembe. -
el bruja #8306 ja csak nemtom honnan veszi ezt az ötletet... pont ezt magyaráztam neki hogyy mivel szeptemberben lesz a tvben vmikor nyáron kezdik a szinkront..de ő még most is állítja hogy ő szinkronosan nézi -
#8305 erre szokták mondani hogy előbb gondolkozz aztán kérdezz...amíg nem adják le tvben addig nem lesz szinkron -
el bruja #8304 épp ezaz hogy mondtam hogy kamuzik mert még else kezdték... de azt mondta majd odaadja ... bár nem hittem el épp ezért kérdeztem meg bocs hogy élek -
#8303 ezek az egyik ismerősös dumák mindig felbosszantanak/röhögő görcsöt okoznak...
mint pl mikor egyik srác írta hogy az egyik ismerősének van egy exe -je amit ha elindít megduplázza a net sebességét, de csak pénzért akarja odaadni...LOÁL? Az.
Szal ha az ismerősödnek megvan, ugyan ülj már le a gépe mellé és kérd meg hogy mutassa meg. Ha kamuzott vágd tarkón egy szívalaku péklapáttal és többet ne kérdezz hülyeségeket... -
el bruja #8302 ja bocs... de feliratosan tényleg jobb:) a magyar szinkron idáig tetszett amig nem láttam feliratosan... az 1. évadban és néha olyan szarul szinkronizálták... pl. amikor vki énekel:) -
#8301 nekem már rég leszinkronizálva -
#8300 Nekem meg már megvan a 3. évad... -
#8299 szép munka :D