23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Daveee
    jahhh bocs, nemfog meghalni...
  • Broafka
    hmm... nem hiszem, az csúnya lenne! akkor haragudnék a sorozatra >-(
  • Quantumleap
    Félreértettél. Én úgy értettem, hogy a második évad következő (tizenhetedik) részében.
  • Drephis
    megszoktam hogy minden nap megnézek egy részt :(
  • Daveee
    leirom ied, ne löjjetek le,
    nem hal meg, csak megtalálják a hányásában, mert be lődte magát...
    am. asszem már a 2. évadba él és virul
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A retekklub Prison Break topikjában valaki azt írja, hogy Sara meghal a következő részben. Nem tudom, honnan vette, remélem csak kamu. Ti tudtok ilyesmiről?
  • zaki
    :DDDDD
  • tnm #8371
    izé, FAQ-t akkor belinkeli valaki banner-ba?

vagy én is 10 hsz-enként beírjam, hogy miért nem használjátok a FAQ-t?
    aztán persze beírnám FAQ-ba mint banolt kérdés:))))
  • Kmarha
    és?

nem kapsz munkát, holnapra kell a pénz különben a maffia kitépi a szived, elmész bankot rabolni és meghal pár ember, akkor a biroságon úgy védekezel: nem volt más választásom

Kit érdekel? bünt követtél el. Ők is. Max egy elnöki amnesztia az ami segithet rajtuk, különben börtön vagy szökés el a jog elől :D
  • scorpeeon
    De igazából nem volt más választásuk...
  • zaki
    Nincs linkkéregetés.
  • Broafka
    csak igazából ez azért hülyeség, mert még ha meg is tudják magyarázni hogy ártatlanok, már annyi mindent elkövettek ami szintúgy felér egy börtönnel (Szökés, lopás, emberrablás, stb)
  • Dzsozi007
    Hi! A to road to freedom special részhez valaki dobjon már egy linket légyszi! Kössz!
  • Quantumleap
    Mondom:

Szerintem az kéne, hogy Lincoln-t felmentsék, Michael-t viszont továbbra is üldöznék, és valami okból kifolyólag Sarah-t is. És Michael nem is annyira maga, hanem Sarah miatt menekülne vele.
  • scorpeeon
    Hát jah, ha Scofield-et visszazárnák, olyan börtönbe tennék, mint Hannibal-t :) Az más kérdés hogy ő onnan is megszökött :)
  • el bruja
    nemtom... nekem pl. jobban bejött az 1. évad. A 2. is nagyon jó, több fordulat meg meglepi van benne, de a "fílingje" megfogodt:)
  • sweech
    mi lenne annyira jó benne?
  • el bruja
    Igen az tényleg jo lenne ha visszakerülne valaki és ism. arról szólna hogy meg kell szöknie... de ugye az biztos nem lesz Ha visszakerülne nemtom pl. Scofield, őt biztos vmi szuperbiztos magánzárkába zárnák ahonnan biztos nem tud meglógni pl. a lyukba ugye.
  • a.carkey
    Netán ő? :)
  • Quantumleap
    Gondolom, az agyafúrtságára, találékonyságára céloztak.
  • tnm #8358
    rajta is van egy börtön-tervrajz? vagy mi? /mert, ha arra a képességre gondoltak, hogy figyel a részletekre, és betegesen segíteni akar mindenkin, akkor meg nem tudom, hogy hogy lenne hiteles, hogy hovatartozik -amennyiben megmarad a jók vs. rosszak felállás/
  • Daveee
    wáááááááááááá
    nekem az tecene, ha vmeyik visza kerülne a fox riverbe, és másfelekéne neki megszökni Á:D
  • Quantumleap
    A legújabb infók szerint a Lincoln-dolog le lesz zárva a második évad végén, és a kérdések 90%-a megválaszolásra kerül. Valamint a harmadik évadban jönni fog egy hovapártolását tekintve kiszámíthatatlan női szereplő, aki Michaelhez hasonló képességekkel rendelkezik.
  • Drephis
    nem hinném hogy ez makett
  • Munch
    Kigoogliztam egy pár tűzoltókocsis képet, én sem hiszem, hogy makett lenne.
    De itt a kép.

• Kmarha
    a sorozatban nem kelltenek, csupán csak te látod úgy :D megcsal az agy és a szem :)
  • Broafka
    lehetséges, de miért keltenek olyan hatást mintha makett lenne?
  • Pheaper
    bannerba vele
  • Kmarha
    ha nagyon kell töltök fel neked képeket, melyek úgy néznek ki mint a makettek, pedig nem azok. én is tanulgatom hogyan lehet ilyen hatást elérni. Egyszerüen csak érzék csalódás. Miután a Fox Riveres diszlet igazi, felépített, nem hiszem hogy csak úgy a poénból csinálnának egy makettet. Szóval semmi nem volt az, csak egy kis optikai csalódás.
  • Broafka
    nem azért mondtam basszus... csak mondtam hogy vicces!
    imádom hogy mindent félre kell érteni!
  • Broafka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rájöttem, hogy ebben a sorozatban valahogy senki se él túl sokáig! :D
    egyébként T-Bag kézelvesztései szerintem már hülyeségek, mert egyszerűen nem lehet csak úgy levágni egy kezet, meg elveszíteni mint egy zsepit... el se ájul, meg minden :-/
  • Daveee
    fuu, most ezért felkel jeltnei az egész készitőt, és a 10 000 000 millio rajongo öngyilkos lesz
  • Broafka
    hihi! nem tom észrevettétek e, de a 2. évad 13-dik részében kb úgy a 31:52-es állásban, amikor a Fox River elejét mutatják az ott egy kis makett! vagy legalábbis nagyon úgy tűnik, mert mondjuk ott áll valami tűzoltó autó, de az kb úgy néz ki mint valami matchbox kisautó :)

szvsz ez a kép egy makett! :)
    tök lol :)
  • Fido4life
    nagyon helyes
  • The FlashBack
    legjobb ha bsplayert használsz. De nemigaz, hogy nekünk kell elmondani mindent.
  • PeeTeR
    rakjatok ki a sorozatos oldal linkjet a banner ala es akkor talan nem jonnek a gyokerek kerdezoskodni. bar ezt ketlem...
  • fsgh
    nézem a 24-et:) már az első vad 10. részénél tartok:)

(ezt azért írom neked mert anno ebbe a topikba írtál egy beszámolót a 24-hez és attól jött meg a kedvem a nézéséhez:) )
  • Drephis
  • Web mester
    Nem jútot jobb eszembe
  • Kmarha
    kérlek változtass nicket és bannert :D Még hogy Web mester :D Inkább Számgép Ismerkedő :D

Csak legyen ugyan az a neve a videónak és a feliratnak, ennyi.