Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Szerintem meg a tócsának annyi volt a szerepe, hogy átúszhasson a kép egy olyan jelenetbe, ahol az fbi-os nézi magát a víztükörben.
...és ne cseszd szét a topikot, már rég nincs hsz számláló, szal felesleges spamelni.
ProGabe
szépen elbeszélgettél magaddal :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

doncarlos
a #4835-ös hozzászólásnak eleget téve:

sztem abba a tócsába van a pénez elásva amibe t-bag belelépett, mikor mentek a városka felé 😉Amúgy sztem is tweener a legszerencsétlenebb, de gondoljunk csak ugye abruzzi-ra...hmmm nemtom... az tuti hogy a legtöbb esze (scofield után) t-bag-nek van... de hogy ki hal meg legközelebb... lássuk csak.. nekem sucre nagyon szimpi figura remélem nem õ... inkább benjamintól válnék meg szívesen.. õ.... sztem nem annyira fontos.. de most már ... nehogy unszimpátiát váltsak ki.vagy a deadfallba lehet megint találkozik a két nagy rivális...de arra is utalhat hogy még jobban összekutyulják a szálakat, még bonyolultabb léesz nem? nem biztos hogy nyersen fogalmaznak. eddig sem a vérességéröl volt híres a sorozat...vagy! mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg õket a pénz pontos lelõhelyével...mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem õt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t.igen-igen.DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része.csinálni kéne egy mellék szálat is (lásd new yorki helyszinelõk) mittomén... prison break:budapest .vagy hogy hogyan csúszott ki mahoni ügynok karmaibol oscar.ez is lehetne külön sorozat.nem prison break lenne, hanem agent fall heheehe.na jó hagyom mert a végén le kéne védettnem az ötleteimet...nehogy lopjanak a szerzõk... biztos az sg forumbol merítenek õk is .még egy cím tipp : escape from star.

szóval be lehet kapni SWORD <#mf1><#mf2>. hajnali egykor nem jönnek olyan gyorsan a gondolatok, hogy egyszerre ennyit leírjak. Csak szép sorjában... ahogy érzem. Mi közöd hozzá?

joebacsi
mintha esne a topik színvovala :/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

miilann
kussma

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

5w0rdf15h
lol ez nem chat egy hszbe írd má le a véleményed köszi

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

doncarlos
még egy cím tipp : escape from star

doncarlos
na jó hagyom mert a végén le kéne védettnem az ötleteimet...nehogy lopjanak a szerzõk... biztos az sg forumbol merítenek õk is <#eplus2>

doncarlos
nem prison break lenne, hanem agent fall heheehe

doncarlos
ez is lehetne külön sorozat

doncarlos
vagy hogy hogyan csúszott ki mahoni ügynok karmaibol oscar

doncarlos
csinálni kéne egy mellék szálat is (lásd new yorki helyszinelõk) mittomén... prison break:budapest <#vigyor2>

doncarlos
DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része

doncarlos
igen-igen

doncarlos
mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem õt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t

és ez így is legyen továbra is
doncarlos
vagy! mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg õket a pénz pontos lelõhelyével...

doncarlos
eddig sem a vérességéröl volt híres a sorozat...

doncarlos
nem biztos hogy nyersen fogalmaznak

doncarlos
de arra is utalhat hogy még jobban összekutyulják a szálakat, még bonyolultabb léesz nem?

nekem a deadfall vhogy nagyobb méret veszteséget sugároz, én arra tippelek, h minimum 2en vesznek oda.

doncarlos
vagy a deadfallba lehet megint találkozik a két nagy rivális...

doncarlos
Amúgy sztem is tweener a legszerencsétlenebb, de gondoljunk csak ugye abruzzi-ra...hmmm nemtom... az tuti hogy a legtöbb esze (scofield után) t-bag-nek van... de hogy ki hal meg legközelebb... lássuk csak.. nekem sucre nagyon szimpi figura remélem nem õ... inkább benjamintól válnék meg szívesen.. õ.... sztem nem annyira fontos.. de most már <#kuss>... nehogy unszimpátiát váltsak ki.

doncarlos
sztem abba a tócsába van a pénez elásva amibe t-bag belelépett, mikor mentek a városka felé 😉

precision
sztem tweener

Bazinga!

zolee90
Vagy lesöprik a városkát a Föld színérõl, hogy hozzáférjenek a pénzhez 😄

mértnem mutatják, most mi zajlik a börtönben?<#idiota>
A deadfall azt is jelentheti, egyszerre több halott is lehet. Lehet lesz egy véres epizódunk?<#bdead>

ProGabe
senki,csak leesik T-Bag elhalt keze és meg is van a "dead-fall"<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sucre
Season 2, Episode 8: Deadfall
na ki lesz a masodik

BUDA > miskolc.

Solid Snake GH
Na végre. Már komolyan aggódtam a dilinyósért. <#idiota>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haywire jeeeeeeeaaaahhhhh<#taps>
plusz megint együtt a banda!hát ez tényleg egyre jobb és jobb lesz

mukika
Prison Break season 2 episode 6 promo

Haywire is back. 😉

What's up snowflake!

én is azon vagyok, hogy hol a f.-ba van Haywire?!?

MrSpock
Nemvolt ez gyenge,mert most inkább az elkövetkezendõ történéseket alapozták meg.
Olyan átkötõ rész volt.Nemlehet mindig pörögni!

Go Jeff Go!!!!

miilann
c-note ugrasanal kurvara laccik h hogy ki van tömve 😄ASD

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ProGabe
hátdemér?

Ez a rész is jó volt nagyon, ez a Sucre-s szál is nagyon megható. Magával ragadó az egész sorozat. Egyik rész végén sem éreztem, hogy "na ez de szar lett", mert mindegyikben van valami fontos esemény, ha fõleg csak beszélgetnek, akkor az.
Csibe001
Sztem sem volt annyira nagy rész de én nem hinném hogy mostantól ez így lesz. 😊

Erre gondoltam én is, de akkor jól színészkedik. 😊

szentem meg nem volt gyenge...a végén a csattanó elég jó volt😄D
Nagyon gyenge rész volt, a sorozat legrosszabb része! Lassan átmegyünk szappanoperába... 😞
precision
Azon filoztam, hogy T-Bag vajon nem direkt vezette õket rossz helyre? Kitelik belõle 😊 Lehet arra számít, hogy elengedik õ meg elmegy egyedül a pénzért... vagy nemtom 😊

Bazinga!

2x05<#eljen> Egyre jobb lesz, egyre jobb lesz! Tök parázok, h elkapnak vkit, az a baj, h az összes karaktert bírom<#szomoru1>

sadvagabond
victorpictor betegen is!
<#eljen>

Jo akkor lényeg, akinek ez a két rész megvan Lol-osban az szóljon róla pls. THX
Lynx_TWL
faszba van már haywire?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sil3nt
en azt nemtudom, de biztos valami problema akadt naluk...nuke: barmilyen kepi vagy hangi hiba a videoban...ez lehet csuszas, minoseg, kepkocka hiba stb...

OKés megértettem akkor mi az a nukeolás, akkor gondolom a 18. és 19. részt nem vették fela a LOL-osok
Sil3nt
Paulie: ketto kep hiba, mely kodolas soran keletkezett...ennyi...en spec az internal verzsont toltottem le, amugy mind1 melyiket, mert ketto kephiba nem oszt nem szoroz...amugy nem mindenhol lett nuke-olva...LOL ha "elcseszi" vagy nem veszi fel vagy barmi problema kozbe jon akkor jon egy masik team, jelen esetben a FOV aki megcsinalja .

Tyler Dom: www.forom.com-on regelj es a Documents-eknel keresd ki a Prison Break Season 2 es mar ott van a FOV-hoz angol sub . Onnan letoltheted. En mar elkuldtem a feliratok.hu-nak de meg nem tettek ki!