Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
de amúgy érdekes
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
ghost2:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valahol olvastam h 7 részre szerzõdött le ,de nem biztos (elsö évadban 4 részben volt nem?)
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
vagy biztos létezik de azt majd késõbb vetítik le!
szal a második évadból még csak 5 rész jött ki!
KATT IDE!!!
itt a fórumban megtalálod
leszarom a konfigod...
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
igaz,
én is írtam volna, ha nincs valaki gyorsabb...
más:
régebben volt egy hsz, /nem tudom, hogy igaz volt-e/, talán pont winnie-é, hogy eredetileg 14 részesnek tervezték a sorozatot, de a sikerre való tekintettel 3 évados lesz (legalábbis egyelõre ez van leszerzõdve). A harmadik évadban szvsz pedig az összeesküvés elmélet lesz elmagyarázva, mert arrõl eddig kb. semmit nem tudtunk meg újat, pedig az éved negyedénél járunk.
én is amellett vagyok, hogy csak 3. évadig huzzák, aztán legyen vége nézettségtõl függetlenül, mert veszélyes, ha cancel miatt majd "4" rész alatt kell lezárni majd a sztorit. inkább legyen biztos 3 évad, és aztán találjanak ki valami hasonlóan ütõs sorozatot a készitõk...
/tudatában vagyok, hogy sajnos nem vagyok producere a sorozatnak 😊/
Mármint a magyarázatokkal.Magyarul még szinte semmi nem derült ki 2 évad alatt.
Amúgy már engem sem érdekel annyira a Lost.Mondjuk fogom nézni továbbra is, de már nem hoz annyira lázba.Sokszor volt úgy, hogy leszedtem, és csak 1 hét múlva jutott eszembe megnézni.Már unom a szopatást, hogy 2 évad alatt a 0-ról még csak a 0,1-re léptek. Egyelõre most a PB jobban tetszik😊
elég a 2.. Lostból is mindjárt kezdõdik a 3. évad.. csak azért nézem meg mert kiváncsi vagyok már a végére!
csak az a baj ezekkel a sorozatokkal hogy sosincs vége.
leszarom a konfigod...
3.évad?? és valyon mit tudnának addig elhúzni??
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Scofield és Lincoln megmenekül és a pálmafák alatt sütkéreznek, aztán Kellermann bezárnák a Fox Riverbe a csapatával együtt, T-Bag et ledobnák a szahara közepére, Sucre összeházasodna a csajjal, ja és a dokit meg beíratnák a szemtengely egyenesítõ terápiára is<#vigyor2>#vigyor2>
leszarom a konfigod...
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
amugy mit gondoltok? lesz 3. széria?
leszarom a konfigod...
Hát a vonat wireless hálózatára csatlakozott, igy neki nem került pénzbe a net. Szal szerintem simán odaadhatja 😊
Bazinga!
Nekem az tetszett mikor, C-note a vonaton elkérte a mellette ülõ laptopját,mondván megnézheti-e az emailjeit. Nem tom amcsiba ilyen van-e,de elég nehéz elképzelni,hogy egy vadidegennek odaadom a gépem,hogy netezhessen😊Na ez csak szörszálhasogatás,de azér fura, nem?😊))
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
1. Elírtam...eldzsére gondoltam nem dzsétíre, aki nézi a sorozatot sztem egyértelmû.
2. Az elején próbáltam beszélgetni, senki nem válaszolt csak arsenal, így gondotam írok többmindent asztán majd reagáltok rá...
3. amit írtam az meg csak poén nemtom mér kell komolyan venni...de hogy senki ne értse a humort?
4. "és ne cseszd szét a topikot, már rég nincs hsz számláló, szal felesleges spamelni" (ezt vki elmagyarázhatná...semmit nem értek belõle)
5. arsenal: mi az hogy "érdekes emberek jönnek ide bazzzegg"?????
6. DYNAMIC! "ki a tököm az a JT és mi az, hogy megmenti a pénz lelõhelyével?ennek semmi értelme" használd a fantáziád!
SEMMI KOMOLYSÁG EMBEREK!
<#taps>#taps>érdekes
"mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg õket a pénz pontos lelõhelyével..."<#idiota>#idiota>
ki a tököm az a JT és mi az, hogy megmenti a pénz lelõhelyével?ennek semmi értelme.
-igen-igen
-DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része
érdekes emberek jönnek ide bazzzegg<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
szal valami bika nyugtatóként használja