Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..prisonbreakduck.. nem tudom mitõl lenne kacsa, Scofield papírfigurája a szabadságot jelképezõ daru!

zolee90
Hát ez....beszarás 😄 Szerintem ez nem lehet véletlen.

Hooligan666
Már mé kéne? 😊 Gondoltam megosztom, mert szerintem is érdekes. Valószínû magyarázat is lehet.

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

ezt most elkell hinni?😄
de amúgy érdekes
Hooligan666

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

robotnyk
korábban megcsináltam már ezt, nem ugyanaz
ProGabe
elvileg,de szerintem ez sem ugyanaz

ghost2:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köv részben már benne lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ghost2
sikerült megnéznem az 5. rész-t ,de Patoshik még mindig nem szerepelt ,még a visszaemlékezésbe se mutatták ,pedig õ is halotta h hol van a pénz ,asszem.
Valahol olvastam h 7 részre szerzõdött le ,de nem biztos (elsö évadban 4 részben volt nem?)

Flamer
Flamer
nmetudja valaki holvan az elkészítési rajza a darunak amit szkófíld állandóan csinál? szokes.extra-n kint van egy de annak nincs az az úszója.. teljesen más mint amit õ csinál. talált valaki valami más fajtát? :o

http://loal.atw.hu

Lynx_TWL
nah nyugi már:o nem kell floodolni és kész😊

๏̯͡๏﴿

ez még távolabb áll a gyakori szóhasználattól :/

doncarlos
use your fantasy

doncarlos
Na most meg mi a bajotok azzal hogy Use your illusion ? nem értem ! azért írtam angolul mert ha magyarul írtam azt nem értette meg akinek írtam... amúgy meg nem az lenne a lényege a fórumnak hogy MINDENKI leírja a véleményét anélkül hogy bárki visszamagyarázna neki?

köszi

jelen pillanatba még csak az elsõ 5 részt lehet letötleni

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

zmeor
a teljes második évad nem létezik!
vagy biztos létezik de azt majd késõbb vetítik le!
szal a második évadból még csak 5 rész jött ki!
KATT IDE!!!

itt a fórumban megtalálod

leszarom a konfigod...

a teljes 2. évadot sehonnan

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

hi!lehet hogy hülyeség amit kérdezek ez miatt bocs!de honnan lehet letölteni a teljes 2. évadot?

tnm
😄
igaz,
én is írtam volna, ha nincs valaki gyorsabb...
más:
régebben volt egy hsz, /nem tudom, hogy igaz volt-e/, talán pont winnie-é, hogy eredetileg 14 részesnek tervezték a sorozatot, de a sikerre való tekintettel 3 évados lesz (legalábbis egyelõre ez van leszerzõdve). A harmadik évadban szvsz pedig az összeesküvés elmélet lesz elmagyarázva, mert arrõl eddig kb. semmit nem tudtunk meg újat, pedig az éved negyedénél járunk.

én is amellett vagyok, hogy csak 3. évadig huzzák, aztán legyen vége nézettségtõl függetlenül, mert veszélyes, ha cancel miatt majd "4" rész alatt kell lezárni majd a sztorit. inkább legyen biztos 3 évad, és aztán találjanak ki valami hasonlóan ütõs sorozatot a készitõk...
/tudatában vagyok, hogy sajnos nem vagyok producere a sorozatnak 😊/

én is igy voltam vele, de mostmár baromira hiányzik. tûkön ülve várom !!

Dynamic
"a 0-ról még csak a 0,1-re léptek."

Mármint a magyarázatokkal.Magyarul még szinte semmi nem derült ki 2 évad alatt.
Dynamic
Csakhogy a Lostnak, soha nem lesz vége😊
Amúgy már engem sem érdekel annyira a Lost.Mondjuk fogom nézni továbbra is, de már nem hoz annyira lázba.Sokszor volt úgy, hogy leszedtem, és csak 1 hét múlva jutott eszembe megnézni.Már unom a szopatást, hogy 2 évad alatt a 0-ról még csak a 0,1-re léptek. Egyelõre most a PB jobban tetszik😊
illetve 1.47 perc

vagy inkább ne guns n roses-tól lopj<#hehe><#mf2>
az angolt ne erõltesd sztem

doncarlos
Dynamic! mondtam már! USE YOUR ILLUSION!!!! Nem akarom elmagyarázni, hogy hogyan értettem, ha érdekel üzenj rám emailben és írok neked -csak neked- ha kell egy egészen új forgatókönyvet... hidd el nem nehéz!

zmeor
NE LEGYEN!!!!
elég a 2.. Lostból is mindjárt kezdõdik a 3. évad.. csak azért nézem meg mert kiváncsi vagyok már a végére!
csak az a baj ezekkel a sorozatokkal hogy sosincs vége.

leszarom a konfigod...

JT a Vanishedben van, tehán létezõ karakter😊)
3.évad?? és valyon mit tudnának addig elhúzni??
ProGabe
mindjárt jön winnie és leolt 😊 mondván ha nézik akkor 100% hogy folytatják,tehát ez a természetes ugyebár

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
Mondjuk ha LJ-vel helyettesítem a mondatot, akkor sem értem.Mi köze LJ-nek a pénzlelõhelyhez, amikor semmit nem tud róla és mi az, hogy "hogy megmenti a pénz lelõhelyével"?
doncarlos
t-bag nem jó a szahara közepén mer kijut <#ejnye1>. na neki tényleg mindegy sztem hogy hol van... mindenhol feltalálja magát... neki nem tudok mélto véget kitalálni...

zmeor
valami Happy End!

Scofield és Lincoln megmenekül és a pálmafák alatt sütkéreznek, aztán Kellermann bezárnák a Fox Riverbe a csapatával együtt, T-Bag et ledobnák a szahara közepére, Sucre összeházasodna a csajjal, ja és a dokit meg beíratnák a szemtengely egyenesítõ terápiára is<#vigyor2>

leszarom a konfigod...

doncarlos
csak ne legyen elkúrva....azér nem lenne rossz ha lenne vmiféle befejezése nem?

Solid Snake GH
A sorozat alkotója, Paul Schreiung eredetileg két szériásra írta meg a történetet. A nagy sikerre való tekintetben azonban elképzelhetõ a 3. évad.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

doncarlos
Sajnos a mágikus szám a 10-es az amerikai sorozatoknál, de hátha ez kivétel lesz.

zmeor
börtönben volt amikor kis genyó volt de civilbe rendesnek néz ki!
amugy mit gondoltok? lesz 3. széria?

leszarom a konfigod...

doncarlos
szimpi volt neki benjamin ennyi... láátad a tekintetét? Nekem ez jött le. technikailag meg bármi lehetséges sztem...

precision
SPOILER!

Hát a vonat wireless hálózatára csatlakozott, igy neki nem került pénzbe a net. Szal szerintem simán odaadhatja 😊

Bazinga!

petee
Spoiler!
Nekem az tetszett mikor, C-note a vonaton elkérte a mellette ülõ laptopját,mondván megnézheti-e az emailjeit. Nem tom amcsiba ilyen van-e,de elég nehéz elképzelni,hogy egy vadidegennek odaadom a gépem,hogy netezhessen😊Na ez csak szörszálhasogatás,de azér fura, nem?😊))

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

doncarlos
jóvan na <#gunyos1> elírtam...

JT nem az Egyrõl a kettõre címû sorozatba volt? <#idiota>

doncarlos
Na tehát hogy ne baszogassatok:
1. Elírtam...eldzsére gondoltam nem dzsétíre, aki nézi a sorozatot sztem egyértelmû.
2. Az elején próbáltam beszélgetni, senki nem válaszolt csak arsenal, így gondotam írok többmindent asztán majd reagáltok rá...
3. amit írtam az meg csak poén nemtom mér kell komolyan venni...de hogy senki ne értse a humort?
4. "és ne cseszd szét a topikot, már rég nincs hsz számláló, szal felesleges spamelni" (ezt vki elmagyarázhatná...semmit nem értek belõle)
5. arsenal: mi az hogy "érdekes emberek jönnek ide bazzzegg"?????
6. DYNAMIC! "ki a tököm az a JT és mi az, hogy megmenti a pénz lelõhelyével?ennek semmi értelme" használd a fantáziád!

SEMMI KOMOLYSÁG EMBEREK!

...
<#taps>érdekes
Dynamic
Ha már itt tartunk, azért ez is súlyos:
"mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg õket a pénz pontos lelõhelyével..."<#idiota>

ki a tököm az a JT és mi az, hogy megmenti a pénz lelõhelyével?ennek semmi értelme.
-mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem õt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t
-igen-igen
-DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része

érdekes emberek jönnek ide bazzzegg<#hehe><#hehe>
vagy szimplán drogozik csak nem fecskendõt használ mint a doki

robotnyk
Mûtét elõtti premedicatio, narcosis bevezetése, narcosis fenntartása. Nyugtatóként diagnosztikai vagy endoscopiás eljárásokhoz.

szal valami bika nyugtatóként használja
precision
Rágugliztam a midazolam -ra (ez az a cucc amit Mahone szed)
itt egy link: http://en.wikipedia.org/wiki/Midazolam

ebbõl ki mit vesz ki? 😊 orvosi angolban nem vagyok otthon

Bazinga!