23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #8418 Úgy értem, annak esetében se adta le belátható időn belül a retekklub a második után a harmadikat, több mint két évet kellett várni egy hónappal ezelőttig. -
winnie #8417 " Ezen a heten nincsen, jovo heten lesz, de akkor dupla resz, tehat 17-18."
semmilyen duplarész nem lesz... ha egy oldal hülyeségbet ír, akkor máshol is utána kell olvasni. mondjuk a hivatalos oldalon, ilyesmi. vagy bármelyik tévéműsorban megnézni. (mellesleg jó nagy baromásg lenne a februári sweeps-ben nem adni 24-et, ezért is van most dupla 24) -
winnie #8416 "Prison Break 2*17, ki tud vmit?"
olvass fejlécet. -
#8415 Mi a kerdes rola? Ezen a heten nincsen, jovo heten lesz, de akkor dupla resz, tehat 17-18. Ha megis meglatod torrenten ma a s02e17-et, akkor az fake. -
raczlacko #8414 Prison Break 2*17, ki tud vmit? -
winnie #8413 "Azért ez nem általánosítható. Ott van például az Alias."
természetesen aktuális sorozatokról van szó, nem amelyekből már leadható a teljes évad. -
winnie #8412 "Ahogy szokás? Nos én eddig nem véltem ilyesféle rendszert felfedezni, de majd jobban figyelek..."
a tévés évad augusztusban indul. a főműsoridős sorozatok is. szökés, lost, odaát, gyilkos elmék, vészhelyzet, grace klinika, született feleségek, médium, nem folytatom.
de ha nem, akkor évente, vagyis, ami tavasszal indul, az tavasszal is folytatódik. -
#8411 nem -
#8410 ez az rtl-es topic? -
Quantumleap #8409 Azért ez nem általánosítható. Ott van például az Alias. -
#8408 Ahogy szokás? Nos én eddig nem véltem ilyesféle rendszert felfedezni, de majd jobban figyelek...
Azért kösz. -
winnie #8407 "Hanem hogy mikor jön a második évfolyam (ha adja majd vmelyik kereskedelmi csatorna egyáltalán)?"
miért ne adná? ősszel, ahogy szokás. -
Quantumleap #8406 És mikortól álmodott rémet? Már a börtönben vagy még szabadlábon? :D -
#8405 nézz körül a http://home.of.donsystem.hu/-n!
Ott biztos megtalálod azt ami neked kell! Egy részhez van vagy 4-5 verziós felirat! Ott lesz a tiéd is! -
#8404 Őőő, kösz...de én nem az Rtl-Klubos topikot kérdeztem. Hanem hogy mikor jön a második évfolyam (ha adja majd vmelyik kereskedelmi csatorna egyáltalán)? -
#8403 én a sorsukra vok kiváncsi elmenekülnek és bujkálva élnek vagy meghalnak stb.. -
winnie #8402 "lesz 3. évad?"
ööö, LOL? csókolom, sorozat. és nyilván nem vérgagyi és a nézettségi listák alján lévő, naná, hogy lesz.
még nincs hivatalos bejelentés, de mivel a sorozat még sosem volt ilyen nézett, ezért eléggé 99,9%
"Mit lehet ezen még kavarni? "
azt bízzuk az írókra. -
#8401 tiszta Dallas! :D -
#8400 :DDDDD
Be is baxna... :D -
el bruja #8399 szép is lenne...:) -
#8398 S03E01 - Scofield felébred a rémálmából, és tervezi tovább bátyja szöktetését a börtönből ^^ -
el bruja #8397 majd meglátod..:) -
#8396 lesz 3. évad?
Mit lehet ezen még kavarni? -
#8395 nekem egyik rész se késik. -
winnie #8394 mint minden országos sorozat - igen. szeptembertől májusig tart az idény, a pb S3 gondolom augusztus végén indul majd. ha megkapjék a zöld lámpát hivatalosan. -
#8393 harmadik évad...az mikor kezdődik egyáltalán? ősszel? -
#8392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harmadikéved első hat részében nem lesz benne, ugye... -
Quantumleap #8391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sarah nem fog meghalni, hivatalosan is megerősítették. Terhessége nem lesz bent a sorozatban, néhány részre elbúcsúzunk tőle. És hamarosan újra láthatjuk Caroline-t. -
#8390 bsnél ctrl plusz nyilak
-
maybe #8389 Hali! Köszi, olyat szedek le és a 2.07 elején nincs gond, csak a végén. Bs-t használok, majd utánanézek. -
#8388 Hat figyelj oda ra, hogy olyan release-t szedj le, amihez a felirat van... -
Quantumleap #8387 Nekem több résznél is csúszik. Megoldás: BSplayer-felirat időkorrekció -
maybe #8386 Sziasztok! Feltűnt valakinek, hogy a 2.07-résznél késik a felirat? Kicsit zavaró! Tud valaki érdemben intézkedni vagy esetleg van olyan felirat, ami ennél a résznél nem csúszott el? Egyébként Viktorpiktor klassz feliratokat csinál! -
#8385 nekem is :( de legalább ma lesz 24 :P -
#8384 7 nap nekem az sok(k) -
#8383 Jó azért így sem kis költségvetésű sorozat!
Kár,hogy nem lesz holnap:(
megszoktam,hogy jön
már csak hét nap:) -
#8382 Hát nem tünik makettnak de az a tüzoltó autó nagyon gyanus nekem. -
#8381 Nézzétek meg az imdb-n, ha ennyire kíváncsiak vagytok rá... :) -
#8380 miért Veronica Donovan mi volt?:D
btw. FAQ? :) -
el bruja #8379 nemhinném... ő is egy "főszereplő"... szegény Scofield belehalna