23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
marco20 #8901 Angol feliratot vki pls...sosem találom meg:S -
#8900 8900as TÉK :P -
#8899 Hát nekem itt a vége fuss el véle...
Tele a búrám a sztorival meg az agyonbarmolással. Mostantól nem nézem.
Tudom ez egyéni szoc prob, de akkoris ideírom, hogy sztem ez már elég faxság ahogy húzzák a sztorit.
Számomra itt a vége...nem érdekel tovább! -
#8898 OK téma lezárva.... -
#8897 Ne haragudjatok! Egy balfasz vagyok, degenerált barom, nincs helyem az internetes közösségben. Kérlek bannoltassatok! Ez a topik túl kultúrált nekem, azokhoz képest amilyeneket eddig nyitottam.
én vagyok abonyitomz is :) -
Szolnokboy #8896 OFF
UltimateGamR = Abonyitomz :-)
Akinek már volt "szerencséje" a kommentjeihez az tudja kiről beszélek :P
ON -
nagykovi #8895 Jajj SPOILER! Bocsi, hogy beleírtam ilyet, elfelejtettem :(
Ha még nem késő akkor ezt ne olvassátok!!
1000x SRY -
nagykovi #8894 Huh ez (is) jó rész volt :)
Tényleg így lett vége, hogy Franklin ugrik le az ágyról, vagy ez az a vágási hiba amit mondott valaki?
Lynni köszi a linket :) -
#8893 #8892,#8891: uraim, uraim! no badwords, no spam, no anyázás. nektek legyen már több eszetek. :|
egyvalaki irja be hogy "anyádat, huzz a picsába" és aztán kész legyen vége.. hüjékkel nem érdemes leállni vitatkozni és csak gyűlik a spam.. :C -
#8892 De egy hülye pöcs vagy. -
macilaci #8891 "kiadják a filmet a fordító rá két órával kiadja a felíratot "
Szóval valahogy úgy, ahogy te is készültél: az egyik járókeretes spermium odaért a petesejthez és 2 órával később már jöttél is kifele... Koraszülési világrekord... Meg is látszik rajtad... -
#8890 komolyan, már nagyon várom a következő reagodat.. mert az eddigi megnyilatkozásaid alapján talán jobb lenne elkerülnöd a forumokat, nem való neked olyan hely ahol más ember is jár, még ha csak virtuálisan is -
#8889 Na, az ilyenek miatt érdemes feliratot csinálni... tanulj meg angolul b+.
-
#8888 ne légy fasz, htx. -
#8887 Lynni ezek melyik részek? -
Quantumleap #8886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lám, lám. Azért T-Bag mégse lett földre szállt angyal. Azt azért elég nehéz elhinni, hogy ő és Bellick nem veszik észre, hogy egy gépen utaznak. Bár Bellick, amilyen iqtlan barom, végülis miért ne? Gondolom, következő részben Bellick öli meg T-Baget vagy fordítva. Ami C-Note-ot illeti, aligha hinném, hogy a következő rész kötélszakadással kezdődne. -
#8885 kösz szépen -
Lynni #8884 A legújabb rész linkjei:
Prison Break S02E18 HDTV.XviD-xor
http://rapidshare.com/files/18484346/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part1.rar
http://rapidshare.com/files/18485662/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/18487324/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part3.rar
http://rapidshare.com/files/18488187/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part4.rar -
#8883 te nem vagy normalis... 3oran belul legyen magyar felirat/angol? szzzhhh szepen vagyunk -
#8882 most akkor szar a Xor-os változat ??? -
#8881 Nézd angolul én is igy tettem!!! :D:D
De asszem a Xor os verziobol hiányzik a végéröl vagy érdekes a vágás -
Quantumleap #8880 Én a TVUPlayerrel most is öttől hatig néztem a PB-t. De ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok. -
Quantumleap #8879 Talán fizetsz érte, hogy ennyire türelmetlen vagy? Örülj, hogy egyáltalán fordítja. Remélem, nem gondolod, hogy a te két szép szemedért nekiáll az éjszaka kellős közepén. -
#8878 NEMIGAAAAAAAZ!!! már rég leszedtem az aktuális 18. részt de felírat sehol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább a fordító dolgozna ugy mint a relase groupok , kiadják a filmet a fordító rá két órával kiadja a felíratot , de kíváncsi leszek amikor visszanézek délután hogy mi a helyzet , de nem sok esélyt látok arra hogy addigra meglesz -
#8877 azisvan. nézd meg jobban -
#8876 A TVU-n hírcsatornás fox megy. Nem PB-s. -
#8875 2:00 csak kérdés, hogy a TVU-n élőben jön-e a stream. Ha igen akkor kettőkor kell kezdődnie, ha nem akkor ott később fog... :) De különben itteni idő szerint 2:00. -
#8874 Maximum Zombruzzival. -
#8873 hát vele már nehezen :( -
#8872 Én 2-t tippelek, de ha 1től nézed akkor nem maradsz le semmiről az tuti :) -
#8871 Aki igazi FUN az nem alszik egész éjjel... -
#8870 Most akkor döntsétek már el vaze!
Ha miattatok előbb kelek föl és nem lesz lófasz se a foxon, akkor kibeleztetlek titeket Abruzzival! -
#8869 Akkor a streaming le volt pár órát maradva :)
Komolyan: kizárt, hogy 5kor megy, mert a Fox-on 8kor megy, 9 óra eltolódást jelentene. Lehet h megismétlik utána éjszaka fele. Tuti, hogy fél4kor szokott kint lenni az új rész, egyszer pontban fél4kor el is indítottam a letöltést és jó változat volt, nem fake. -
Quantumleap #8868 Márpedig én a FOX-ot nézem, ahol közvetlen utána a 24 jön. -
#8867 Én meg fél4kor töltöttem, én sem a kisujjamból szoptam :) -
Quantumleap #8866 Én múlt héten kedden reggel 5:00-kor néztem. Nem a kisujjamból szoptam. :) -
#8865 Aligha, mivel holnap 3:30kor már le lehet tölteni, előtte egy idő, amíg kivágják belőle a reklámokat és 1 óra, amíg lemegy. Sztem 2-nél nincs később. -
Quantumleap #8864 Az új epizód itteni időszámítás szerint holnap reggel ötkor kezdődik. -
#8863 Asszem 10 :) -
Antrax #8862 spoiler
Én még a 2. évad elején tartok szal légyszi azt mondja meg vki hogy hanyadik részben szabadul ki Burrows mert a 9. részben elkapták...
szal légyszi csak egy számot írjatok többre nem vok kíváncsi...