Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
๏̯͡๏﴿
ettõl a 4 héttõl is kattogok.. mi lesz akkor ez a 3 hónap ??<#help>#help>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a lényeg:
....a 22 részes második évad, akárcsak az elõzõ évad esetében, valamikor tavasszal folytatódik.
szóval megint lesz 3 hónap szünet<#szomoru1>#szomoru1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
...ellenben Te valaki vagy:
Az az egyetlen valaki, aki csak nem tudja betartani ezt az egyszerû (eleinte csak) kérést, hogy ha lehet egy hsz-be írd amit akarsz;
de tudod mit: legyen igazad mi vagyunk a hülyék, hogy ilyen fanatikusan ragaszkodunk ehhez.
Ugyanakkor már csak logikusan végig gondolva, sztem az az egyszerûbb, ha legalább ebben az egy topicban Te veszel erõt magadon, minthogy ilyen sok embert kitéríts a "hitébõl". Ezzel megóvva azokat, akikben meg azért megy fel a pipa, mert ennyi itt a szemét (mármint fölös hsz).
ON
Szerintem azért csinálnak ki mindenkit egyelõre, akit elkapnak, mert túl sok szál lenne, majd akkor nem halnak meg az elfogottak, mikor már kevesebben lesznek; biztos lesz majd valaki, aki tényleg belemegy a vádalkuba.
Az elsõ szériában (24) benne van Haywire is. 😄
http://loal.atw.hu
és igen, ez egy fórum (NEM CHAT), itt egy (1 db) hozzászólásba kell leírnod a véleményed/reakciód/válaszod, amire bármily meglepõ szintén egy hozzászólásban fog(nak) reagálni, mint most pl én
írhattam volna én is több postba, hogy 1.: vigyázz a stílusra, 2.: elmagyarázom hogy ez nem chat, 3.: leírom hogy egy fórumon mi a szokás általában
ugye milyen felesleges lett volna ezt szétbontani több hozzászólásra?
nade nem offolok többet, písz.
Bazinga!
de te már egybõl a feliratot kerested..LOOOOOL
http://loal.atw.hu
...na íg is lehet válaszolni...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...
Kepeket szerintem sem kell athuzni.
Abruzzi es Tweener lelkei mindig itt fognak lebegni. Mar most halhatatlan karakterek.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azt meg én sem értem miért kéne képeket áthúzgálni. Én anélkül is tudom, mi lett velük, viszont akinek ez spoiler, az nem tudja kivédeni.
Bazinga!
mondjuk a halott mellé died ot az elkapott hoz meg annak a megfelejõjét írjátok...
remélem figyel valaki
leszarom a konfigod...
el kéne "tépni" nem amse? 😊 (ha jól tudom te csináltad)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)