Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kishawer
Ne legyél már egybõl olaszliszkai!<#mf1>

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
bocsánat! valamiért nem tudtam megnyitni ProGabe linkjét, de már sikerült elovasnom! tárgytalan a #5492-es kérdésem!

<#falbav>

Kishawer
sziasztok! akkor most nem kezdõdik 23-ától?

még szerencse hogy az lesz😊
LasDen
nézd a jó oldalát....legalább nézhetsz mást 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Alien
Hmm <#szomoru1>
Bár legalább januártól ismét 24, vééégre <#vigyor>

Lynx_TWL
nah ezena fórumon még az ilyen szép hszekkel lehet kitiltatni magad😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

fuck this world
BlackShadow
Neeeeeeeeeeeeeeeee <#wilting><#violent><#boxer><#gun><#duma>

ettõl a 4 héttõl is kattogok.. mi lesz akkor ez a 3 hónap ??<#help>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
hogyaza...

a lényeg:
....a 22 részes második évad, akárcsak az elõzõ évad esetében, valamikor tavasszal folytatódik.

szóval megint lesz 3 hónap szünet<#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nesster
Én csak Sucre-ból nézem ki hogy belemenne.

Solid Snake GH
Szerintem a szökevények sem is igazán szeretnének visszamenni a sittre (pl. Abruzzi: "Inkább meghalok, de nem megyek oda vissza.").

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

tnm
OFF
...ellenben Te valaki vagy:
Az az egyetlen valaki, aki csak nem tudja betartani ezt az egyszerû (eleinte csak) kérést, hogy ha lehet egy hsz-be írd amit akarsz;
de tudod mit: legyen igazad mi vagyunk a hülyék, hogy ilyen fanatikusan ragaszkodunk ehhez.
Ugyanakkor már csak logikusan végig gondolva, sztem az az egyszerûbb, ha legalább ebben az egy topicban Te veszel erõt magadon, minthogy ilyen sok embert kitéríts a "hitébõl". Ezzel megóvva azokat, akikben meg azért megy fel a pipa, mert ennyi itt a szemét (mármint fölös hsz).
ON
Szerintem azért csinálnak ki mindenkit egyelõre, akit elkapnak, mert túl sok szál lenne, majd akkor nem halnak meg az elfogottak, mikor már kevesebben lesznek; biztos lesz majd valaki, aki tényleg belemegy a vádalkuba.

Csibe001
Ha jól megfigyeled mást is megtalálhatsz benne. 😛
Az elsõ szériában (24) benne van Haywire is. 😄

azon gondolkoztam, hogy a készítõk azt tervezik, hogy akit elkapnak azt meg is ölik?😄 úgy néz ki nem akarják ismét börtönbe dugni a szökevényeket<#fejvakaras>
precision
<#ejnye1>

Bazinga!

doncarlos
És én vigyázzak a stílusomra...hmmm.... de ez csak két senki véleménye számomra, amúgy meg le vagytok szarva.

Flamer
nem csak mennyél csetelni te ostoba.. ne forumozzál. <#wilting><#wilting><#bdead>

http://loal.atw.hu

precision
vigyázhatnál a 'stílusodra', kultúráltabban is lehet
és igen, ez egy fórum (NEM CHAT), itt egy (1 db) hozzászólásba kell leírnod a véleményed/reakciód/válaszod, amire bármily meglepõ szintén egy hozzászólásban fog(nak) reagálni, mint most pl én
írhattam volna én is több postba, hogy 1.: vigyázz a stílusra, 2.: elmagyarázom hogy ez nem chat, 3.: leírom hogy egy fórumon mi a szokás általában
ugye milyen felesleges lett volna ezt szétbontani több hozzászólásra?
nade nem offolok többet, písz.

Bazinga!

doncarlos
Ennek a kúrva fórumnak a "lakói"-nak a G pontja ez a "külön ne írjál már, csak egybe", de sose fogom megérteni kit miért zavaró???? Bármilyen fórumba megyek sohhse azzal kezdem hogy "ez jó szar fórum itt mindenki 3-4-be ír mindent, akkor ide se jövök inkább"... ez vmi fanatizmus???

az egy dolog hogy nem adták még le
de te már egybõl a feliratot kerested..LOOOOOL
Flamer
ya. meg egybe is lehetett volna írni és nem kellett volna 3 részre bontani<#wilting>

doncarlos
Jövõhét keddi, vagy szerdai napon lesz felirat, mert hétfõn lesz ez az epizód.

...na íg is lehet válaszolni...

doncarlos
feliratokat pl innen lehet szedni:

prison break feliratok#1

vagy innen:

prison break feliratok#2

doncarlos
de bunkók vagytok...csak egy egyszerü ártalmatlan kérdés volt... na én majd válaszolok...

precision
<#wilting>

Bazinga!

LasDen
még nem volt adásban a rész így nincs is felirat hozzá...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a jövõ heti lottószámokat is kéred?

Sziasztok! A 2 08 - as részhez honnan lehet feliratot szerezni?a feliratok.hu-n még nincs fennt😞
doncarlos
Örüljünk hogy egyáltalán vannak promok, és ne szídjuk "õket"... plíííz

fantasztikusan szar promok, ennyire nulla még nem is volt eddig
...
dikk! én nem akarom megtudni ki halt meg ki nem😄 most zárkózok fel az elsõ évaddal ,majd a másodikkal, nekem nagyon bejön ez a banner, sztem ezen nem szabad változtatni😛 jo ,néha rálesek a topikra ,de amíg nemnézem végig nem fogok visszaolvasni nagyon😄 (tom nem nekem van ez a topik,ugorjatok rám hiénák! 😄)písz!😄
doncarlos
nekem joban tetszett a kékes árnyalatú baner, de.... a lényeg hogy ez sem rossz.... a két szereplõt meg sztem csak úgy lehetne kihagyni ha más témájú lenne a banner...de az ügynököt hiányolom a bannerbõl... én beletenném vmilyen formába... naon rossz ötlet? hiszen õ is fõszereplõ "már".

doncarlos
term, csak annak aki még nem látta

doncarlos
S2E08 promo

S2E08 promo#2

Egy kis csemege....

Hunnenkoenig
Jo lett a banner, bar a szinek nagyon fakok ezzel az uj designnal.

Kepeket szerintem sem kell athuzni.

Abruzzi es Tweener lelkei mindig itt fognak lebegni. Mar most halhatatlan karakterek.

doncarlos
MÁR CSAK 6-OT KELL ALUDNI!

BlackShadow
hja.. én a hivatalos oldalon jártam így.. nézegettem a bio-kat és akkor még 1. évad elején tartottam.. és miket kell olvassak a képeken? Deceased .. mondtam kösz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csak ki kéne húzni a keretig. Amúgy jó ez.

Azt meg én sem értem miért kéne képeket áthúzgálni. Én anélkül is tudom, mi lett velük, viszont akinek ez spoiler, az nem tudja kivédeni.

precision
de nem értem miért kéne jelölni a banneren, hogy ki halt meg, kit kaptak el...stb. ? jólvan ez így, szerintem.

Bazinga!

zmeor
szép csak lécci húzzátok már ki a 2 halottat...

mondjuk a halott mellé died ot az elkapott hoz meg annak a megfelejõjét írjátok...
remélem figyel valaki

leszarom a konfigod...

Flamer
szuper let a banner. semmi gond nincs vele..

ProGabe
jajám,csak nagyon csúnyán néz ki ahogy hirtelen vége van a spoileres szalagnak <#zavart1>
el kéne "tépni" nem amse? 😊 (ha jól tudom te csináltad)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nesster
jeee új banner<#heureka><#worship>

Amse
máj javasriptre reagál? szerintem ff topic-ban segítenek...

Pheaper
nekem reagál rá 😊 probáld meg frissiten ia javascriptet 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

donez. (azt valaki meg tudja súgni, hogy a firefoxom miért nem reagáltatja a "válasz erre" linket?)
szerintem már vagy 600x el lett mondva hogy miért nem húzzák át õket

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Amse
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_10/prisonb_manhunt_g.jpg