23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • marco20
    Angol feliratot vki pls...sosem találom meg:S
  • motyodlee
    8900as TÉK :P
  • Magoo
    Hát nekem itt a vége fuss el véle...
    Tele a búrám a sztorival meg az agyonbarmolással. Mostantól nem nézem.
    Tudom ez egyéni szoc prob, de akkoris ideírom, hogy sztem ez már elég faxság ahogy húzzák a sztorit.
    Számomra itt a vége...nem érdekel tovább!
  • motyodlee
    OK téma lezárva....
  • UltimateGamR
    Ne haragudjatok! Egy balfasz vagyok, degenerált barom, nincs helyem az internetes közösségben. Kérlek bannoltassatok! Ez a topik túl kultúrált nekem, azokhoz képest amilyeneket eddig nyitottam.

én vagyok abonyitomz is :)
  • Szolnokboy
    OFF

UltimateGamR = Abonyitomz :-)

Akinek már volt "szerencséje" a kommentjeihez az tudja kiről beszélek :P

ON
  • nagykovi
    Jajj SPOILER! Bocsi, hogy beleírtam ilyet, elfelejtettem :(
    Ha még nem késő akkor ezt ne olvassátok!!
    1000x SRY
  • nagykovi
    Huh ez (is) jó rész volt :)
    Tényleg így lett vége, hogy Franklin ugrik le az ágyról, vagy ez az a vágási hiba amit mondott valaki?
    Lynni köszi a linket :)
  • Flamer
    #8892,#8891: uraim, uraim! no badwords, no spam, no anyázás. nektek legyen már több eszetek. :|

egyvalaki irja be hogy "anyádat, huzz a picsába" és aztán kész legyen vége.. hüjékkel nem érdemes leállni vitatkozni és csak gyűlik a spam.. :C
  • kisdead99
    De egy hülye pöcs vagy.
  • macilaci
    "kiadják a filmet a fordító rá két órával kiadja a felíratot "

Szóval valahogy úgy, ahogy te is készültél: az egyik járókeretes spermium odaért a petesejthez és 2 órával később már jöttél is kifele... Koraszülési világrekord... Meg is látszik rajtad...
  • Kmarha
    komolyan, már nagyon várom a következő reagodat.. mert az eddigi megnyilatkozásaid alapján talán jobb lenne elkerülnöd a forumokat, nem való neked olyan hely ahol más ember is jár, még ha csak virtuálisan is
  • Hooligan666
    Na, az ilyenek miatt érdemes feliratot csinálni... tanulj meg angolul b+.
  • sweech
    ne légy fasz, htx.
  • Ice Cortez
    Lynni ezek melyik részek?
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lám, lám. Azért T-Bag mégse lett földre szállt angyal. Azt azért elég nehéz elhinni, hogy ő és Bellick nem veszik észre, hogy egy gépen utaznak. Bár Bellick, amilyen iqtlan barom, végülis miért ne? Gondolom, következő részben Bellick öli meg T-Baget vagy fordítva. Ami C-Note-ot illeti, aligha hinném, hogy a következő rész kötélszakadással kezdődne.
  • desigo
    kösz szépen
  • Lynni
    A legújabb rész linkjei:

Prison Break S02E18 HDTV.XviD-xor

http://rapidshare.com/files/18484346/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/18485662/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/18487324/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/18488187/prison.break.s02e18.hdtv.xvid-xor.part4.rar
  • Sil3nt
    te nem vagy normalis... 3oran belul legyen magyar felirat/angol? szzzhhh szepen vagyunk
  • UltimateGamR
    most akkor szar a Xor-os változat ???
  • kill3r21
    Nézd angolul én is igy tettem!!! :D:D
    De asszem a Xor os verziobol hiányzik a végéröl vagy érdekes a vágás
  • Quantumleap
    Én a TVUPlayerrel most is öttől hatig néztem a PB-t. De ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok.
  • Quantumleap
    Talán fizetsz érte, hogy ennyire türelmetlen vagy? Örülj, hogy egyáltalán fordítja. Remélem, nem gondolod, hogy a te két szép szemedért nekiáll az éjszaka kellős közepén.
  • UltimateGamR
    NEMIGAAAAAAAZ!!! már rég leszedtem az aktuális 18. részt de felírat sehol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább a fordító dolgozna ugy mint a relase groupok , kiadják a filmet a fordító rá két órával kiadja a felíratot , de kíváncsi leszek amikor visszanézek délután hogy mi a helyzet , de nem sok esélyt látok arra hogy addigra meglesz
  • macselek #8877
    azisvan. nézd meg jobban
  • Munch
    A TVU-n hírcsatornás fox megy. Nem PB-s.
  • Alien
    2:00 csak kérdés, hogy a TVU-n élőben jön-e a stream. Ha igen akkor kettőkor kell kezdődnie, ha nem akkor ott később fog... :) De különben itteni idő szerint 2:00.
  • Solid Snake GH
    Maximum Zombruzzival.
  • Fido4life
    hát vele már nehezen :(
  • scorpeeon
    Én 2-t tippelek, de ha 1től nézed akkor nem maradsz le semmiről az tuti :)
  • desigo
    Aki igazi FUN az nem alszik egész éjjel...
  • streetracer
    Most akkor döntsétek már el vaze!
    Ha miattatok előbb kelek föl és nem lesz lófasz se a foxon, akkor kibeleztetlek titeket Abruzzival!
  • scorpeeon
    Akkor a streaming le volt pár órát maradva :)

Komolyan: kizárt, hogy 5kor megy, mert a Fox-on 8kor megy, 9 óra eltolódást jelentene. Lehet h megismétlik utána éjszaka fele. Tuti, hogy fél4kor szokott kint lenni az új rész, egyszer pontban fél4kor el is indítottam a letöltést és jó változat volt, nem fake.
  • Quantumleap
    Márpedig én a FOX-ot nézem, ahol közvetlen utána a 24 jön.
  • scorpeeon
    Én meg fél4kor töltöttem, én sem a kisujjamból szoptam :)
  • Quantumleap
    Én múlt héten kedden reggel 5:00-kor néztem. Nem a kisujjamból szoptam. :)
  • scorpeeon
    Aligha, mivel holnap 3:30kor már le lehet tölteni, előtte egy idő, amíg kivágják belőle a reklámokat és 1 óra, amíg lemegy. Sztem 2-nél nincs később.
  • Quantumleap
    Az új epizód itteni időszámítás szerint holnap reggel ötkor kezdődik.
  • scorpeeon
    Asszem 10 :)
  • Antrax #8862
    spoiler

Én még a 2. évad elején tartok szal légyszi azt mondja meg vki hogy hanyadik részben szabadul ki Burrows mert a 9. részben elkapták...

szal légyszi csak egy számot írjatok többre nem vok kíváncsi...