Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
na megnéztem én is 😊 nem volt rossz 😊

ami az elején kiderült (sucre) meg a végén (mahone) pont ezekre gondoltam😊 t-bag rlz ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Zs0lt1
az angol felirat sem kell neked, mert az egy mondat amit irtál angolul az is helytelen 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

sztem várd meg a magyart <#hehe>

Skacok,vki az új rész angol felirat linkjével dobjon már meg,mert nem találom!!!"I need you help!"
balvin
Légyszi adjatok torrent linket mert nem találom az uj részt (ha lehet HDTV-LOL) <#vigyor5>

Hunnenkoenig
Ja, lehet...fizikabol mindig hülye voltam... Bar ha emelörudat hasznal es nem derekbol probalkozik, akkor szerintem mindenkepp a közeleben kellett volna, mivel felül nincs aminek ellenfeszüljön es az emelö hatast ervenyesitse.

Lynx_TWL
pont a magasabb ponton egyszerûbb megemelni mivel lent van a súlypont😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hunnenkoenig
Ez nagyon nagyon kiraly resz volt!
Hoztak a formajukat a sracok.

A vegere csak annyit mondhatok, hogy: oops...
-------------

Honnan vetted ezeket a pötty hozzarendeleseket?
Több a szam, mint a pötty. Amugy en mikor a csaj ranezett a mobilra, egyböl levagtam, miröl van szo, de gondolom nem voltam egyedül :-))

Amugy a folyoban eleg logikatlan volt a dolog, mert Michael miert ott probal emelni a fan, ahol a legmagasabb es legtavolabb van attol a ponttol, amit emelni akar?

A masik vegebe kellett volna allnia es ott ha csak sima emberi erövel megemeli nehany centit, mar szabad Sucre. De hat igy izgisebb volt.

zsírrész😄 mostnéztem meg ,és sztem ugyancsak zseniális😛
valaki dobjon már meg egy e09 promo linkkel pls ! youtube-on nem találok 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy inkább szobaszám

tnm
2x08-ban megint kacsa
Tehát addig meg van, hogy Rendezvous|Sundown Hot|el eddig kitalálható az utsó sor is de utána:
4 4 5 2 6 6 6 3 ezekkel a pötty hozzárendelésekkel:
1 3 3 1 2 1 , arra gondoltam, hogy a végére már nem érvényesek a pöttyök, és csak simán egy telefon szám lenne?

a rész egyébként k*rva nagy volt megint, sztem megérte várni....XD

1-2 általában.

z0ty4
Felirat az mennyi idõ hozzá ?
2-3 nap ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
Seeds Peers
15978 40419

Nagyon várták a 8. részt <#beka2><#beka2>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Fritz Von...
Én meg végignéztem a 8.-at. 😊

Tbag annyira király módon intézi a dolgait, hogy bár utálom, nem szabad meghalnia, vagy eltûnnie a sorozatból. 😊 Ez a rész megint nagyon komoly volt, de most inkább a politikai oldaláról. Mahone-t nagyon meg fogják fingatni, sztem be is adja a kulcsot.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Zs0lt1
Én az MV2 Player-t használom, többet tud, mint a BSplayer és jobb is!
try!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fritz Von...
Ja és én is BSPlayert használok mindenhez. 😊

Fritz Von...
Nézem a 8at! 😊

BSPlayer a legjobb, rengeteget tud. Mindent azzal nézek !

kijöt a 08

óó mahone 😞

jó lett volna ez a rész ha nem a sucre féle húzzuk az idõt jelenetsor töltötte volna ki a nagyobb részét.

icewolf
Winamp 5

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

crystal player!!
precision
media player classic
nem

Bazinga!

alkess
BS Player! Nekem az összes részhez ( + a 24 öt évadjához )kiválóan bevált.

Pheaper
én jetaudioval

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nesster
Ti milyyen programmal nézitek a feliratosat? Csúszik nektek valamelyik felirat a 2. évadból?

Sil3nt
itthon holnap hajnalba mar elerheto lesz szamos oldalon

zmeor
éjszaka

leszarom a konfigod...

nem holnap?

football without ultras is nothing

icewolf
A szünet miatt nyarvogjunk késõbb. Inkább örüljünk mert ma adják le az új részt végre. 😄

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

scorpeeon
Akkor annyira nem is vészes, 6 részt még lenyomnak addig 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

de nem mos lesz a 3hónap szünet, hanem ha elérték a 13. részt ha jól rémlik... és a 14. lesz 3hónapppal késõbb, de aztán közben 24, szal nemkell aggódni😊
scorpeeon
Még jó, hogy pont most kattantam rá a legjobban és néztem végig az összes megjelent részt, erre várhatok 3 hónapot 😞

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

<#vigyor4><#vigyor4>

ProGabe
nem,nem tudjuk,sõt a készítõk sem tudják,sõt a FOX sem tudja miért csinálta,állítólag él egy remete a fracia alpokban aki tudja a választ,de nem árulja el...bár várj,egy hangot hoz a szél,azt mondja gondolkozz egy kicsit mert így semmire nem viszed az életben és OLVASS MÁR VISSZA!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

omg

Megint lesz 3 hónap szünet? pfff Ez a 3 hét szünet ez miért volt tudja vaki?
Hétfõn azért szökés várom!!

prisonbreak
"fantasztikusan szar promok, ennyire nulla még nem is volt eddig"

Talán, mert az a global tvés, bár azok is jók szoktak lenni. Nézd meg a hivatalos promót !

Szerintem durva, fõleg a mondat . . . nem spoilerezek 😊
még egy elõzetes
Hivatalos összefoglaló az eddigi hét epizód legfontosabb jeleneteibõl . . .kötelezõ, nagyon durva, nagyon jó zenére 😊
Hangulat fokozó a nyolcadik epizódhoz

Ha moderátor reklámnak veszi a hszm, törölje! köszi

http://www.prisonbreak.atw.hu Prison Break : A Szökés tv sorozat magyar rajongói oldal

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi😊
ProGabe
nabazz,igazad van,már ott tartunk hogy sorozathoz is FAQ kéne<#wilting>

tnm
sbody, plz FAQ!!!

BlackShadow
baseball-t adtak most usa-ban ezért volt szünet.. jövõhét hétfõn lesz a kövi.. lenyomnak még 5 részt és 3 hónap szünet <#shakehead>

Scofield meg Burrows vértestvérek, csak az linc az apja nevét kapta, scofield meg az anyjáét (ha jólemléxem)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Flamer
LOÁL!!!44<#wow1><#hehe><#taps><#lama><#banplz>

nameg #5500

http://loal.atw.hu

Sziasztok!

Mért volt most két hét pihi a prison-ben?
És mikor jön a 8. rész?

Más: biztos nem figyeltem a részeket rendesen, de most Linc meg Michael mostoha testvérek?, és ha igen akkor az anyjuk vagy az apjuk közös, mert ugye egyik Scofield a másik Burrows vagy hogy is van ez?<#vigyor2>
robotnyk
nesster
Valaki tegyen helyre... akkkor most hétfõn nem lesz? 😞

megnéztem az elsõ évadot! tetszett😛 most kezdem a másodikat és olyan mintha belassult volnaa a tááj😄D