23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet, hogy szívtelen vagyok, de az ő halála nem zavart...iszonyat idegesítő karakter volt
  • Quantumleap
    Együttéreztek a karakterrel, és ezért nem szeretnétek, ha meghalna. Én is együttérzek, de megszoktam, hogy ebben a sorozatban nem várt emberek nyiffannak ki. Eddig a legnagyobbat Veronica Robinsonnál néztem.
  • Quantumleap
    Alapjában véve poénnak szántam a hsz.-t. Ott vannak a smile-k is.
  • precision
    szerintem c-note nem fog meghalni, vagy elszakad a kötél és/vagy a cső, vagy egy őr észreveszi és még időben leszedi onnan...stb.
  • winnie
    "Jóhogy már azt nem mondjátok, hogy hozzák vissza Abruzzit. "

miért hoznák vissza? aki halott, az halott. viszont, ha nem halt meg, akkor miért NE hoznák vissza? (komolyan ez dedó. a film sem kívánságműsor, a sorozat sem. nem az történik, amit egyetlen néző akar, hanem amit az a 10-12 ember a writer's roomban)

nem tudom, benne valahogy nincs olyan, hogy szurkolok, hogy "NE MÁR" vagy "LEGYEN EZ!". nézem, szórakozok és kíváncsi vagyok hogyan alakítják a készítők a sztorit. ha úgy érzem, hogy nem tetszik, akkor csók és nézek más sorozatot. bőven van.
  • Shaman
    vedd ki a google toolbart,mert abba teszi ] -ezt.
  • Zs0lt1
    a makrókból kopipészt?
  • Quantumleap
    Jóhogy már azt nem mondjátok, hogy hozzák vissza Abruzzit. De miket is mondok, valahol másutt olvastam is efféle reménykedést. Azért Aliasba ne menjünk át.
  • kisdead99
    OFF
    Próbálkozz a Character Map-pal, vagy másold be a makrókból a jelet.
    ON
  • zaki
    Az Bellick...
  • The Hedgehog
    Azért Mellicket egyszer igazán megdughatták volna odabent...
  • winnie

"Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság"

nem kell elszakadnia. egy csőre akasztotta, simán eltörhet.

"Sajnálom őt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé."

ez nem így működik. nem úgy van, hogy megírják, hogy felakasztja magát és utána eldöntik, hogy tényleg meghal vagy hollywood és nem hal meg. nem. előre megírják, hogy meghal-e vagy sem. eldöntik. ha nem hal meg, akkor a börtönlétét érdekesnek, konfliktussal telinek kell ábrázolni és úgy megöngyilkolni, ogy legyen esélye a túlélésre. megcsinálhatták volna, hogy nem csinál semmit, hanem csak ül a cellában. ezt hívják dramaturgiának. van, aki szívesebben elnézi, ha bizonytalanságban tartják.

• Herr Lehrer
    nem tudom miért nem engedi ez a szar billentyüzet ennek a [ jelnek a forditottját írni de emiatt nem tudok rendesen spoilerezni szal

SPOILER!!!!!!!!!

Nem kell semmilyen elrugaszkodás, mert mi van ha direkt úgy van csinálva a kötél hogy elszakadjon? Mondjuk az angol felirat miatt sokmindent nem értettem belőle de nekem nagyon úgy tünt hogy Mahone nem szivesen nyírja ki Franklint és mivel ő küldte a kötelet lehet direkt olyat küldött ami gyenge volt, így Bill Kimnek meg tudja magyarázni hogy ő beküldte a köteletkarról hogy szar arról ő már nem tehet. habár most lehet hogy elég nagy faszságot irtam de eddig bárki meghalt annál egyértelműen mutatták hogy meg van halva de most nem. de amugy nem tetszik nekem hogy így hal meg, egy öngyi bőven elég volt ugye nemrég PAthosik is ugyanigy murdelt meg, de ő egy gyogyós volt neki ez jól állt :D d egy családos ember aki nemrég még azt tervezte hogy lép le a családjával együtt nehogymá' felakassza magát.
  • Quantumleap
    Én a Foxon néztem, ott is úgy ért véget, hogy lelépett a székről. Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság. Sajnálom őt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé.
  • Rohamoszti
    Egy valamit nem vágok, az én verzióm végetér C-note öngyilokának kb felénél. Most akkor meghalt vagy nem, vagy direkt így csinálták hogy majd úgy folytassák hogy elszakad a kötél?:D
  • Richard90
    jó kis FAQ lett! grat hozzá :)
    tényleg nem ártana kitenni. sok hasznos info van benne
  • zaki
    Mindig ezt írja, aztán 1.5 óra múlva már kész a felirat... :D
  • tnm #8925
    látom csak ez nem került be a bannerba :(
    hát így jártam.:)
    sztem jó rész volt
    Mahone szerintem egyre közelebb van ahhoz, hogy kövesse Kellerman-t. (Vagy C-Note-t.)
  • Kmarha
  • ForzaInter
  • BlackShadow
    franklin :'(
  • Bandee1987
    © Victorpictor ma 19:52 | Válasz | #1168
    Menjetek aludni, ma nem lesz felirat. Holnap igyexem majd.

:(((
  • Japep
    Hello!
    Amúgy melyik nevűt érdemes leszedni? Vagy lesz mindhez felirat ugyan úgy???
    (pl.: Prison.Break.s08e18./hdtv.xvid-xor.[VTV] /hdtv.xvid-xor /HR.hdtv.xvid-CRiMSON /hdtv.xvid-xor.[YDY] )

Mert nekem eddig havertól volt, és nemtom, ő milyet szedett...
    Előre is kössz!
  • Herr Lehrer
    és hol?
  • Quantumleap
    És hol? Mert feliratok-on és hosszupuskán nincs.
  • espio
    Angolul már fél napja, magyarul már kb 5 órája fönn van a neten...
  • Herr Lehrer
    a magyart kérdeztem :D
  • Quantumleap
    De nem a magyar. És ő azt kérdezte.
  • Dave0092
    gondolom magyarra gondolt
  • espio
    már órák óta fönnvan...
  • Dave0092
    igen, estére
  • Herr Lehrer
    még ma meglesz a felirat ugyanugy mint multkor?
  • desigo
    jah:)
  • Zs0lt1
    Az igazi fun az, hogy összekeverted a 'fan' szót a 'fun'-nal ;-))
  • Quantumleap
    Miért? Az első évad második részében Michael lábujjait talán nem a legvégén vágták le?
  • kisdead99
    Tippek a következő részre:
    Paul le fogja lőni az elnököt, így nem tudják majd megzsarolni. A repülőn összefut T-Bag és Bellick, és meg fognak lépni a pénzzel, így a mázlista Sucre ismét megússza ép bőrrel :) De mi lesz Franklin-nel? Nem véletlen, hogy a rész legvégén ugrott, remélem életben marad.
  • Flamer
    A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HRHD-CRiMSON)
    A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HDTV-XOR)

vagy itt: engsub
  • kisdead99
    Angol felirat ITT.
  • Abruzzi
    Most kezdtem el szedni de még nem találtam angol feliratot :s
    Ha van már akkor valaki pls linkeljen egyet, nagyon megköszönném! thx
  • BlackShadow
    hát mostanában már én is csak megszokásból nézem :) sajna iszonyú sok baki van már ami kiszúrja a szemem :(