23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet, hogy szívtelen vagyok, de az ő halála nem zavart...iszonyat idegesítő karakter volt -
Quantumleap #8941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Együttéreztek a karakterrel, és ezért nem szeretnétek, ha meghalna. Én is együttérzek, de megszoktam, hogy ebben a sorozatban nem várt emberek nyiffannak ki. Eddig a legnagyobbat Veronica Robinsonnál néztem. -
Quantumleap #8940 Alapjában véve poénnak szántam a hsz.-t. Ott vannak a smile-k is. -
#8939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem c-note nem fog meghalni, vagy elszakad a kötél és/vagy a cső, vagy egy őr észreveszi és még időben leszedi onnan...stb. -
winnie #8938 "Jóhogy már azt nem mondjátok, hogy hozzák vissza Abruzzit. "
miért hoznák vissza? aki halott, az halott. viszont, ha nem halt meg, akkor miért NE hoznák vissza? (komolyan ez dedó. a film sem kívánságműsor, a sorozat sem. nem az történik, amit egyetlen néző akar, hanem amit az a 10-12 ember a writer's roomban)
nem tudom, benne valahogy nincs olyan, hogy szurkolok, hogy "NE MÁR" vagy "LEGYEN EZ!". nézem, szórakozok és kíváncsi vagyok hogyan alakítják a készítők a sztorit. ha úgy érzem, hogy nem tetszik, akkor csók és nézek más sorozatot. bőven van. -
#8937 vedd ki a google toolbart,mert abba teszi ] -ezt. -
#8936 a makrókból kopipészt? -
Quantumleap #8935 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jóhogy már azt nem mondjátok, hogy hozzák vissza Abruzzit. De miket is mondok, valahol másutt olvastam is efféle reménykedést. Azért Aliasba ne menjünk át. -
#8934 OFF
Próbálkozz a Character Map-pal, vagy másold be a makrókból a jelet.
ON -
#8933 Az Bellick... -
#8932 Azért Mellicket egyszer igazán megdughatták volna odabent... -
winnie #8931 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság"
nem kell elszakadnia. egy csőre akasztotta, simán eltörhet.
"Sajnálom őt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé."
ez nem így működik. nem úgy van, hogy megírják, hogy felakasztja magát és utána eldöntik, hogy tényleg meghal vagy hollywood és nem hal meg. nem. előre megírják, hogy meghal-e vagy sem. eldöntik. ha nem hal meg, akkor a börtönlétét érdekesnek, konfliktussal telinek kell ábrázolni és úgy megöngyilkolni, ogy legyen esélye a túlélésre. megcsinálhatták volna, hogy nem csinál semmit, hanem csak ül a cellában. ezt hívják dramaturgiának. van, aki szívesebben elnézi, ha bizonytalanságban tartják.
-
#8930 nem tudom miért nem engedi ez a szar billentyüzet ennek a [ jelnek a forditottját írni de emiatt nem tudok rendesen spoilerezni szal
SPOILER!!!!!!!!!
Nem kell semmilyen elrugaszkodás, mert mi van ha direkt úgy van csinálva a kötél hogy elszakadjon? Mondjuk az angol felirat miatt sokmindent nem értettem belőle de nekem nagyon úgy tünt hogy Mahone nem szivesen nyírja ki Franklint és mivel ő küldte a kötelet lehet direkt olyat küldött ami gyenge volt, így Bill Kimnek meg tudja magyarázni hogy ő beküldte a köteletkarról hogy szar arról ő már nem tehet. habár most lehet hogy elég nagy faszságot irtam de eddig bárki meghalt annál egyértelműen mutatták hogy meg van halva de most nem. de amugy nem tetszik nekem hogy így hal meg, egy öngyi bőven elég volt ugye nemrég PAthosik is ugyanigy murdelt meg, de ő egy gyogyós volt neki ez jól állt :D d egy családos ember aki nemrég még azt tervezte hogy lép le a családjával együtt nehogymá' felakassza magát. -
Quantumleap #8929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a Foxon néztem, ott is úgy ért véget, hogy lelépett a székről. Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság. Sajnálom őt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé. -
Rohamoszti #8928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy valamit nem vágok, az én verzióm végetér C-note öngyilokának kb felénél. Most akkor meghalt vagy nem, vagy direkt így csinálták hogy majd úgy folytassák hogy elszakad a kötél?:D -
Richard90 #8927 jó kis FAQ lett! grat hozzá :)
tényleg nem ártana kitenni. sok hasznos info van benne -
#8926 Mindig ezt írja, aztán 1.5 óra múlva már kész a felirat... :D -
#8925 látom csak ez nem került be a bannerba :(
hát így jártam.:)
sztem jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone szerintem egyre közelebb van ahhoz, hogy kövesse Kellerman-t. (Vagy C-Note-t.) -
#8923 -
#8922 -
#8921 franklin :'( -
#8920 © Victorpictor ma 19:52 | Válasz | #1168
Menjetek aludni, ma nem lesz felirat. Holnap igyexem majd.
:((( -
#8919 Hello!
Amúgy melyik nevűt érdemes leszedni? Vagy lesz mindhez felirat ugyan úgy???
(pl.: Prison.Break.s08e18./hdtv.xvid-xor.[VTV] /hdtv.xvid-xor /HR.hdtv.xvid-CRiMSON /hdtv.xvid-xor.[YDY] )
Mert nekem eddig havertól volt, és nemtom, ő milyet szedett...
Előre is kössz! -
#8918 és hol? -
Quantumleap #8917 És hol? Mert feliratok-on és hosszupuskán nincs. -
#8916 Angolul már fél napja, magyarul már kb 5 órája fönn van a neten... -
#8915 a magyart kérdeztem :D -
Quantumleap #8914 De nem a magyar. És ő azt kérdezte. -
Dave0092 #8913 gondolom magyarra gondolt -
#8912 már órák óta fönnvan... -
Dave0092 #8911 igen, estére -
#8910 még ma meglesz a felirat ugyanugy mint multkor? -
#8909 jah:) -
#8908 Az igazi fun az, hogy összekeverted a 'fan' szót a 'fun'-nal ;-)) -
Quantumleap #8907 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért? Az első évad második részében Michael lábujjait talán nem a legvégén vágták le? -
#8906 Tippek a következő részre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Paul le fogja lőni az elnököt, így nem tudják majd megzsarolni. A repülőn összefut T-Bag és Bellick, és meg fognak lépni a pénzzel, így a mázlista Sucre ismét megússza ép bőrrel :) De mi lesz Franklin-nel? Nem véletlen, hogy a rész legvégén ugrott, remélem életben marad. -
#8905 A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HRHD-CRiMSON)
A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HDTV-XOR)
vagy itt: engsub -
#8904 Angol felirat ITT. -
Abruzzi #8903 Most kezdtem el szedni de még nem találtam angol feliratot :s
Ha van már akkor valaki pls linkeljen egyet, nagyon megköszönném! thx -
#8902 hát mostanában már én is csak megszokásból nézem :) sajna iszonyú sok baki van már ami kiszúrja a szemem :(