Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami az elején kiderült (sucre) meg a végén (mahone) pont ezekre gondoltam😊 t-bag rlz ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
๏̯͡๏﴿
Hoztak a formajukat a sracok.
A vegere csak annyit mondhatok, hogy: oops...
-------------
Honnan vetted ezeket a pötty hozzarendeleseket?
Több a szam, mint a pötty. Amugy en mikor a csaj ranezett a mobilra, egyböl levagtam, miröl van szo, de gondolom nem voltam egyedül :-))
Amugy a folyoban eleg logikatlan volt a dolog, mert Michael miert ott probal emelni a fan, ahol a legmagasabb es legtavolabb van attol a ponttol, amit emelni akar?
A masik vegebe kellett volna allnia es ott ha csak sima emberi erövel megemeli nehany centit, mar szabad Sucre. De hat igy izgisebb volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4 4 5 2 6 6 6 3 ezekkel a pötty hozzárendelésekkel:
1 3 3 1 2 1 , arra gondoltam, hogy a végére már nem érvényesek a pöttyök, és csak simán egy telefon szám lenne?
a rész egyébként k*rva nagy volt megint, sztem megérte várni....XD
2-3 nap ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
15978 40419
Nagyon várták a 8. részt <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
try!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
jó lett volna ez a rész ha nem a sucre féle húzzuk az idõt jelenetsor töltötte volna ki a nagyobb részét.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
football without ultras is nothing
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hétfõn azért szökés várom!!
Talán, mert az a global tvés, bár azok is jók szoktak lenni. Nézd meg a hivatalos promót !
Szerintem durva, fõleg a mondat . . . nem spoilerezek 😊
még egy elõzetes
Hivatalos összefoglaló az eddigi hét epizód legfontosabb jeleneteibõl . . .kötelezõ, nagyon durva, nagyon jó zenére 😊
Hangulat fokozó a nyolcadik epizódhoz
Ha moderátor reklámnak veszi a hszm, törölje! köszi
http://www.prisonbreak.atw.hu Prison Break : A Szökés tv sorozat magyar rajongói oldal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Scofield meg Burrows vértestvérek, csak az linc az apja nevét kapta, scofield meg az anyjáét (ha jólemléxem)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nameg #5500
http://loal.atw.hu
Mért volt most két hét pihi a prison-ben?
És mikor jön a 8. rész?
Más: biztos nem figyeltem a részeket rendesen, de most Linc meg Michael mostoha testvérek?, és ha igen akkor az anyjuk vagy az apjuk közös, mert ugye egyik Scofield a másik Burrows vagy hogy is van ez?<#vigyor2>#vigyor2>