23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #8982
    OFF
    Ebben nem hinnék túlságosan. Túé sok idő telt el, és a pletykák is elég öregek.
    Továbbá Matt Le Blanc ugye Joey-val bukott. Lisa Kudrow tudomásom szerint teljesen eltünt. Jennifer Aniston filmeket akar -ill. elvileg talán rendszeres lesz a Dirt c. sorozatban, amelyben a főszereplő Courtney Cox Arquette. Matthew Perry meg hatalmasakat alakít főszereplőként a Studio 60 on the Sunset Strip-ben. Szal nem hiszem, hogy a többségüknek beleférne, csak úgy balkézről is, egy pár rész Jóbarátok. Amúgyse balkézről csinálnák...
    Jah, David Schwimmer meg állítólag áttért a rendezésre. (Jóbarátok részeken kívűl pl. rendezett egy Joey-t is.)
    ON
  • Sawyer2
    Igen igaz. Egy kicsit lemaradtam. Viszont a Friendsből még lehet valami. Furcsa az élet. Meg állítólag újra összejönnek 1-2 részre.
  • tnm #8980
    huh, kicsi update:
    1. Bellick szökése már jó ideje nem aktuális;
    2. Jóbarátokat lehetett volna nyomni a végtelenségig.
  • Sawyer2
    Igen én is pont ezt hallottam. Ez a stori lezárul a 2. évaddal de a készítőknek nem okoz gondot 4-5 évadig húzni-nyilatkozta Wentworth Miller és az egyik producer.

SPOILERT TARTALMAZHAT
    Bár sztem úgy már nem az igazi. Én azt mondom hagyják abba. Bár Bellivk szökése se lenne semmi, de az meg már nem eredeti ötlet. Ilyen sorozatnak nem jó ha túl hosszú. Talán egy sorozat van amit bármeddig (a szereplők haláláig) lehetne nyomni: A jóbarátok...
  • winnie
    "Én úgy hallottam, hogy 3. évadban ha lesz is más szereplőkkel. Sztem amúgy nem is kellene. Tökéletesen elég ez a 2."

ugyanezek a szereplők maradnak, természetesen.

és, ha nem kell 3., akkor a 2. végén hagyd abba. nyilván, akinek kell, az meg nézni fogja, ilyen egyszerű ez.
  • macselek #8977
    lol, elnézte... előfordul:)
  • tnm #8976
    :S
    hogy lett a Donovan-ből Robinson???
  • desigo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nah én is meglestem
    T-Bag tuti szörnyű halállal fog lakolni a tetteiért.
    Egyedül a Sucre szál tűnik számomra zökkenőmentesnek de sajna ez nem sokáig fog tartani
    Ha Franklin életben is maradna mi értelme lenne a szerepének?Megszökni ugysem tud a börtönben meg nincs már egy szereplő sem.Ugyhogy neki annyi (bármennyire is sajnálom)
    Egyedül a két testvér fogja megúszni szvsz...
  • nagykovi
    Szünet biztosan lesz, mivel a 3. évadot még el sem kezdték forgatni (még hivatalosan be se jelentették) ennek meg ugyebár 4 hét mulva vége
  • Kanál
  • Bullitt
    Én úgy hallottam, hogy 3. évadban ha lesz is más szereplőkkel. Sztem amúgy nem is kellene. Tökéletesen elég ez a 2.
  • mike0013
    áh, köszi:)
    és szünet lesz a mostani évad után, ha lesz 3. (vajon)?
  • nagykovi
    Ebből az évadból van 4 rész.
    A 3. évadot még nem jelentették be, de már vannak "nem hivatalos" info-k róla:INFO
  • motyodlee
    hát célzás nincs arra hogy lenne 3.évad de ki törődik most azzal...
    Ők arra hívták fel a figyelmet hogy még 4 rész és talán minden kiderül :Dsztem
  • mike0013
    hátja

amúgy most azt nem értem, hogy a 19. rész promojában azt írták, hogy 4 rész van hátra, akkor lesz 3. évad vagy sem:S?
    bocsi, ha már volt rá válasz
  • nagykovi
    Lehet, hogy nem azér csinálják, hogy "megérje nekik", hanem, hogy másoknak segítsenek ezzel, akik kevésbé tudnak angolul. És ez nagyon tiszteletreméltó...
  • macselek #8966
    Nem is értem, hogy miért éri meg ez nekik... Én még ha tudnék is olyan szinten angolul mint Ők, akkor se csinálnám:P De mindazonáltal nagyon tisztelem Őket érte. :P
  • winnie
    ez sajnos azért van, mert sokan lihegnek az ember nyakába (akinek nem inge) és már a gagyi időzítést is elkezdi, ahelyett, hogy a kedd esti jó időzítésbe történne a felirat készítése.

valaki majd biztos javítja
  • macselek #8964
    Elég nehéz lesz megzsarolni az elnököt, ha kellermann lelövi :P
  • Sawyer2
    Csak 1 nagyon picit. És télleg nem feltűnő. Láttátok volna a 24 6x01-et W3ndigo fordításában.. Na az vészesebb volt.
  • nagykovi
    Van, de nem zavaró.
    Örüljünk inkább, hogy van felirat...
  • scorpeeon
    Ejnye, ez a Pictor féle felirat helyenként siet pár másodpercet, máshol meg jó, vkinek van hasonló tapasztalata?
  • Alien
    Jaja, Motorola van mindenkinek, ahogy a 24-ben is :D
  • JAST
    biztos szerződés köti őket, kb mint a dr houseban a nike csuka :D
  • hencs
    Sziasztok!
    Légyszi ha tudja v.ki nem emlékszem pontosan,hogy amcsiban a 2.évadot mikor kezdték el? köszi!
  • Bandee1987
    Remélem c-note túlélni, kurvára nem lenne jó, ha meghalna. Nehéz dilemma: Reynolds meghaljon -e vagy sem? Ha meghal, akkor megérdemli, de ebben az esetben meg Michaelék kit zsarolnak majd meg...
  • motyodlee
    Azt már észrevettétek hogy mindenkinek ugyanolyan mobilja van? :D
  • JAST
    Üdv! Én ritkán szólók hozzá itt a dolgokhoz, most megpróbálkozom vele, no meg életem első spoilerével :) A fórumot sose nézem meg addig míg nem láttam az aktuális részt, látom valakinek most is sikerült spoiler-mentesen elsütni mi lesz a rész végén...
    Szuperzsenik jelentkezését várom akik 40 perc alatt lefordítanak egy 40 perces sorozatot... sügér.

19. rész Tipp: C-Noteot megmenti valami őr mielőtt elpatkolna.
    Egyébként meglehet nézni mindig a következő rész trailerét, így nem kell mindent találgatni. Pl a 19 részben Kim tartja fogva Scofieldot, vagy legalábbis egy szobában lesznek, T-Bag leüt vkit miután leszálltak, de valszeg nem a Bellicket, mert ha jól láttam akkor Sucrét megtalálja mexikóban.
  • leonaprofi
    Ja szerintem Franklinnél tuti leszakad a cső vagy valami ilyesmi.
  • kill3r21
    Sztem Mahone valamien módón segiteni fog Scotfieldéknek, mivel mondta Kimnek hogy ártaltan burrows szal tutti átáll,sztem!
  • a.carkey
    OFF:

Nem tudjátok, hogy a West Wing (Elnök emberei) tegnapi részét honnan lehetne letölteni?

A barom kábelszolgáltatóm úgy döntött tegnap, hogy az 1 órára jelzett leállást (ugyan csak Internetet írtak, de mindegy), egy órával előbbre hozza, így mind a 6. napon végéről mint a WWről lemaradtam.
    ON:
  • a.carkey
    Vsz ha meg akarták volna "ölni" Franklint, akkor nem így ér véget a legutolsó rész. Ahogy Patoshik halálakor véget ért a rész, tudtuk, hogy meghalt, így ha Frankiln itt meghalna, szerintem a rész azzal ért volna véget.

24 !!!!SPOILER!!!!

Bár ahogy pl. a mostani 24 is véget ért??? Hát, nem lennék abban biztos, hogy Asszad ott nem halt meg, pedig nagyon úgy tűnt. Mondjuk az 24, ez meg PB. A PB eddig egyértelmű volt. De még csak a 2. szezonnál tart. :) Itt volt az ideje keverni a dolgokat.
  • motyodlee
  • Antrax #8949
    Akkor tovább idegesít :)
  • Quantumleap
    Fent van a felirat!
  • Quantumleap
    Eddig még nem.
  • Antrax #8946
    De ez annyira idegesít :D
  • motyodlee
    nnnnnnne kérdezősködj már :D
    magadtól tagadod meg a sorozat élményét
  • Antrax #8944
    10. rész körül tartok és érdeklődöm lesz e még az 5millió Scofieldéké?
  • Quantumleap
    Én a legjobban Tweenert sajnáltam. De az ő halálát már tudtam, mert hülye ésszel spoilereztem magamnak.