Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Hat ha te T-bag sztarolasabol a buzikra kepzettarsitasz, akkor nekem az egy kalap ala veves.

Amugy nem gazoltal a lekivilagomba semmilyen modon (mielött meg barminemü következteteseket vonnal le!), egyszerüen csak a jellemedre következtettem.

vezérszuszu
Sziasztok!
A feliratok.hu ról hiába töltöm le a felíratot nem tudom kicsomagolni mert hibát ír ki!
Vki dobna egy linket a season 1 részekhez? (feliratot PLEASE)

Sceleton
VG: Nem vagy egy kicsit homofób? T-Bag fog gyõzni? Szerintem nem. Okos húzása volt. Ennyi, de még nincs eldõlve semmi. Azért nem kell félteni Michael -t sem, valamit kitalál... Õt sztárolják? Csak annyira, mint a többi szereplõt. Mindenkinek meg van a maga véleménye. Én például bírom a T-Bag -et. Nem õ az elsõ számú, de bírom. Nagyokat alakít, s nem a szokványos figura.

Est Sularus oth Mithas!

Nálam a buzik egyenlõek a pszichopatákkal! Mindegyiket el kell gázosítani! 😉 Amúgy, bocsi, ha lelkedbe gázoltam! 😄D Mellesleg, én nem tudom, hogy te hol olvastad, hogy én egy kapal alá vettem a pszichopata gyilkosokat a buzikkal... biztos neked is kilötték az egyik szemed hétfõn! 😄 Kötözködni azt tudsz, csak éppen bénán! 😉
Hunnenkoenig
Tegnap a Nikita egyik reszeben T-Bag jatszotta az egyik föszerepet. Mondanom sem kell, hogy szinten egy pszichopatat jatszott :-)))

Bar eleg jofius feje volt benne. Egesz emberi modon nezett ki. A nemet hangja irto szar volt.

Hunnenkoenig
Latom gyüjtögeted a büntiket... ügyes vagy.

Azert egy pszichopata gyilkost egy kalap ala venni a melegekkel... töled nem is vartam mast...

Soha! Érthetetlen módón valamiért sztárolják, most is õ jött ki gyõztesen... szerintem kinyirja a családot, aztán lelép a pénzel, és boldogan kortyolgatja a bort a tengerparton! Ez azért már nevetséges! Kiváncsi vagyok, mikor derül ki valamelyikrõl, hogy buzi, és építenek egy teljes részt arra, hogy szimpatizáljunk, és szeressük a buzikat, sõt, legyünk buzik, mert azzal csak nyerhetünk! 😄
Dynamic
Há' nem igaz.Mikor tekerik már ki vége a nyakát ennek a köcsög T-Bagnek?😄D
nesster
Mibõl gondolod hogy Õ ?

zsííír
na 8. rész kilõve😊én nálam eddig 2. évad legjobb része volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak ezt az ügynököt kéne már kiiktatni, mert enyhén idegesítõ és ennnyire überokos nemlehet. A lakáson is, persze h egybõl lekellett nézni a lába elé...
a pénzes húzás nagyon nagy volt, nemhittem volna.

mostmár rájöhetnétek h a címek is megtévesztõek😊
meg miez a 20 hsz feliratos dolog?<#gun>
Hunnenkoenig
Alien
Következõ rész is érdekes lesz a promo alapján, lehet, hogy

C-note lesz a következõ?
T-Bag pedig ugye megy bosszút állni, még virágot is visz 😄 Csak nehogy ez legyen a veszte. Bár van egy olyan érzésem, hogy még nem kapják el. (remélem). Ja és még elõzõ résszel kapcsolatban, örültem, hogy Sucre csak megjátszotta, csodálkoztam is múltkor, hogy hogy lehet ilyen.

nyamiag
de kevés :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Alien
Tegnap megnéztem ER után😊

T-Bag 😄DDDDD Hatalmas volt az a jelenet az elején 😄

GTheo
Thx ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BlackShadow
feliratok.hu -n van engol is 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nyamiag
OFF

tudtok olyan oldalt, ahonnan lehet engol feliratot tölteni?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

10edik elsõ évadból
GTheo
#5566-ra vki válaszolna?:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Bandee1987
T-bag, te kis szemét 😊. Nem semmi epizód volt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Flamer
na. énis megnéztem a részt.
TBag mekkora egy köcsög.. :Ccc amugy tökyó rész volt. kiváncsi vagyok megtudják-e a zsaruk a daruk jelentését.

http://loal.atw.hu

scorpeeon
Sehogy nem jön össze, nem küldenéd el mégis? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

balvin
a fölsõ linken ha megtalálod a feliratot, akkor letölti neked😄

balvin
halleluja, megvan😄 nemkell már, kösz annak akinek megfordult a fejében h elküldi😄

scorpeeon
vki segítene feliratot leszedni a 8. részhez? Vagy elküldeni e-mailben akinek megvan?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

balvin
nekem egyik mirror se jó:SS légyszi a hdtv-lolosat küldjétek el a [email protected] címre<#vigyor3>

Hunnenkoenig
*sigh*
Es meg az ilyenek szidjak az amcsikat, hogy mennyire tanulatlanok...
:-)))

Zs0lt1
LOL srácok, New Mexico egy amerikai állam!!!
A #5556-ben irt spoilerben említi Michael, hogy:
That’s why we need to get to the other side.
Nna az az other side, az már Mexico!
Ne keverjük a szezont a fazonnal 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

GTheo
Hányadik rész jön ma az rtlen?

Oké, másik mirorról jó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BlackShadow
nah.. ha a 10. részben taliznak, akkor nemhiszem, h mexikóban lenne az a hotel.. 2 rész múlva már átjutnának? kizárt 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Igazolom, nekem is csak krisz-krasz. És nem a jobb klikk a hibás 100000x szedtem le feliratot az oldalról. Az angol jó a magyar az krisz-krasz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy, szerintem "Victorpictor" a webforditas.hu-val csinálja a feliratokat, vagy MorphoWord-al! 😄 Copy-pase rula!
Probálj meg egy másik mirrort!
jobbklikk,mentés másként
doncarlos
doncarlos
hali! nemtok magyar feliratot leszedni, mert a supersibtitle-n csak letöltésnél ilyen kricc-kraccokat ír ki, de nem szedi le.

úgyérzem idõpont nem nagyon kell... ha már mexikóban találkoznak ,semmilyen hatóság nem kõrözi õket,hogy ne érnének rá
tnm
sztem azért az elõbbi cuccokat spoilerezni kellett volna /fõleg 5552#-t/

oké, és akkor mi az a 63 a végén, nem hiszem, hogy szobaszám, mert 1:
valami idõpont is kéne a találkozóhoz sztem
2: mikor rájöttem, hogy az utsó sort egybe kell olvasni az elõzõvel, egybõl arra gondoltam beírom Google-ba Sundown Hotel-t, és egy igen érdekes írást /rohadt nagy spoilert 2x10-rõl/ találtam, ami szerint nem 63-as szobában találkoznak...:
http://www.tv.com/prison-break/show/31635/huge-spoiler-misa/topic/14245-526747/msgs.html
bár ugye 6+3...😊

Solid Snake GH
Nocsak, nocsak! Lehetséges, hogy az Episode 9 címe, az Unearthed valójában Mahone ásására vonatkozik?

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Hunnenkoenig
Oh, persze, erre nem is gondoltam! Bocsi, tul kesö van (meg nem aludtam az ejszaka :-) )

nm = new mexico, gila = város

Hunnenkoenig
Es mi akar lenni az a "Rendezvous - Sundown Hotel - Gila, NM"?
En nem sok ertelmet latom...

www.prisonbreak.hu

zolee90
nekem lejött 300-al, és kiba**ott jó volt 😄😄
Megint volt benne fordulat bõven. Amikor az erdõben volt a Michael és megjelent Sucre énis tudtam egybõl mivan. Na de ez a T-Bag-es fordulat..ez kemény volt. Bár hülye h visszamegy a csajhoz, mert el fogják kapni. Sucre és Michael + Lj és Linc is nagyon szimpatikusak voltak. Már megint 1 hetet várni :S Bár ha ezt a 3 hetet kibírtuk...

Pheaper
nekem 120 al 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

egypszichonauta
én most töltöm de kib*aszott lassan jön(12-vel)<#falbav>,nem baj megéri várni...felirat még úgy sincs fennt

Hunnenkoenig
Pont ezt akartam irni en is :-))

En T-Bagen vigyorogtam egy darabig. Jo volt a vagas es a zene hozza, mikor megy a kocsival.

Mikor Michaelt meglattam Sucre mögött, egyböl tudtam, hogy ledumaltak, mert azert ilyen veletlen eleg ritka, hogy egy akkora erdöben igy összetalalkozzanak...