Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy nem gazoltal a lekivilagomba semmilyen modon (mielött meg barminemü következteteseket vonnal le!), egyszerüen csak a jellemedre következtettem.
A feliratok.hu ról hiába töltöm le a felíratot nem tudom kicsomagolni mert hibát ír ki!
Vki dobna egy linket a season 1 részekhez? (feliratot PLEASE)
Est Sularus oth Mithas!
Bar eleg jofius feje volt benne. Egesz emberi modon nezett ki. A nemet hangja irto szar volt.
Azert egy pszichopata gyilkost egy kalap ala venni a melegekkel... töled nem is vartam mast...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a pénzes húzás nagyon nagy volt, nemhittem volna.
mostmár rájöhetnétek h a címek is megtévesztõek😊
meg miez a 20 hsz feliratos dolog?<#gun>#gun>
T-Bag pedig ugye megy bosszút állni, még virágot is visz 😄 Csak nehogy ez legyen a veszte. Bár van egy olyan érzésem, hogy még nem kapják el. (remélem). Ja és még elõzõ résszel kapcsolatban, örültem, hogy Sucre csak megjátszotta, csodálkoztam is múltkor, hogy hogy lehet ilyen.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
tudtok olyan oldalt, ahonnan lehet engol feliratot tölteni?
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://loal.atw.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A #5556-ben irt spoilerben említi Michael, hogy:
That’s why we need to get to the other side.
Nna az az other side, az már Mexico!
Ne keverjük a szezont a fazonnal 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
valami idõpont is kéne a találkozóhoz sztem
2: mikor rájöttem, hogy az utsó sort egybe kell olvasni az elõzõvel, egybõl arra gondoltam beírom Google-ba Sundown Hotel-t, és egy igen érdekes írást /rohadt nagy spoilert 2x10-rõl/ találtam, ami szerint nem 63-as szobában találkoznak...:
http://www.tv.com/prison-break/show/31635/huge-spoiler-misa/topic/14245-526747/msgs.html
bár ugye 6+3...😊
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
http://pbfan.freeblog.hu/archives/2006/09/30/A_kacsa_rejtelye_-_vegkifejlet/
www.prisonbreak.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz