23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9022 Köszi! -
#9021 Megnéztem, sztem ki van javítva. -
#9020 A feliratok.dyn.hu -n a "Prison Break - 2x18 - Wash (HDTV-XOR)" típusú részhez az van írva, hogy "APRÓ JAVÍTÁSRA SZORULÓ IDŐZÍTÉS"...ez már javítva van, vagy még csak készülőben ??? -
#9019 A ronint nem látttam, és ott gondolom nem az volt vele a céljuk, hogy megnézzük a Ronin 2-t(márha lenne). Itt szerintem egyértelműen az volt a cél, hogy nézzük a többi részt is,az előző részben teljesen felizgattak mindenkit, hogy kiderül mi van a szalagon, erre nem hallunk semmit, vagy csak nem tudtak mit kitalálni. -
#9018 Gondolom akkor a Roninban a táska anno téged is nagyon felhúzott, mert ott pl. sosem derült ki, hogy mi volt benne. -
#9017 + amikor T-bag elvágta Abruzzi torkát és félbehagyták a végét és HOPP életben maradt. -
zorden #9016 Azt hiszem ez volt az eddigi "legidegesitobb" resz. 1) Michael "MacGyver" Scofield nem nezi meg hipp-hopp a neten, hogy kivel kellene talalkoznia, vagy nem kerdezik meg, hogy kb. hogy nez ki? Mahone - akit eddig hanyszor is tett lova Scofield? - siman elhiszi, hogy most meglesz, es elengedi az egyik jo eselyet? Nevetseges. Amire a pendrive-on levo adat idopontjaval kapcsolatban rajottek, na az is megerne egy ket miset :-)))) Legkozelebb, ha meg nyujtani akarjak bevethetnek azt, hogy a hangot halljuk es a kepet nem latjuk - primitiv modja az informacio visszatartasnak. Esetleg tok sotet kepernyo es nemasag - bar akkor meg az ORTT-t gyanitanank a szinfalak mogott... :-))) -
#9015 Nekem már csak a kellermanos szál tűnik izgalmasnak. Nameg ezek a befejezések, egyre idegesítőbbek. Szerencsére a többi sorozatnál amit mostanában nézek leszoktak róla. Remélem így az utolsó néhány részbe még tudnak valami kis életet lehellni, és nem csak a szokásos sémát követik. Májköl kitalál valamit, Mahone rájön, majdnem elkapják őket cliffhanger vége. Ez a hanganyag le nem játszása, meg megint akkora gagyi "nézőképernyőeléragasztó" megoldás volt. Már várom a végét, bár ha így folytatják már azt se nézem meg. -
Quantumleap #9014 Én arra várok, hogy Mahone és T-Bag találkozzanak. -
#9013 Ha a kis koreai s**gdugasz, az irritalo mosolyaval valaha is meghal, biztos vagyok benne, hogy az Mahone miatt/altal kovetkezik be ;] -
Quantumleap #9012 Bár persze kiindulhatna abból, hogy Mahone is családos ember, és lehet, mégsem váltja be fenyegetését. De hát ugye felülről kapja az utasításokat. Az amúgy elég abszurd lenne, ha most meg Mahone menne át jófiúba. Gondolok itt a "Burrows ártatlan" kijelentésre. -
#9011 Jó, de az "csak" egy lábujj volt:)
Mindegy, meglátjuk... -
Quantumleap #9010 De a legújabb résznél olyan két napot szerintem lehet várni, amíg nyíltan írkálunk. -
PunkZoli #9009 lehet hülye kérdés, de ha ez nem az rtl es cucc ,akkor ménem spoilerezhetünk nyiltan?:D elvégre aki képben van mindig az aktuális ami részt szedi nézi... szal bannerbe még annyi ,hogy spoilerveszély(sőt kiisvan írva) és csumi:P -
#9008 Ja, csak megzsarolták a családjával... Én tuti felkötném magam -
#9007 Tiszta nemnormális a csóka ha felakasztja magát! -
Quantumleap #9006 Jaj, ne már, T-Áska! Hideg kirázott azoknál a feliratoknál, ahol még így volt fordítva. -
#9005 Igaz, igaz. De majdnem ugyanaz a helyzet :) Meg ott profi hivatásos bérgyilkosról van szó. Meg a fegyver sem ugyanolyan :) -
#9004 abban a First Lady-t akarják megölni ^^
jah és abban is elveszi mások személyazonosságát Bruce mint a PB-ben T-áska. -
#9003 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki látta itt a Sakál című filmet? (Bruce Willis)
Némi párhuzam van az és a mostanában történő részek között: Ott is az elnököt akarja kinyírni egy csávó, szerez egy fegyvert, kinyírja, akitől vette, aztán... aztán nem bírja kinyírni az elnököt és még őt nyírják ki. Remélem itt nem így lesz :) -
#9002 Whááááá ien promot!!!!!!!!!!!!!vmi bazijóó lett, nem bírom ki addig, holnap lost avval 2 napig bírom aztán jövőkedd eszméletlen jó rész lesz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az elnöknéni nem hal meg, sucré sem, bár kimbill&scofield durci volt :| -
#9001 Jaja...
Mondjuk én inkább hívnám ezt magabiztosnak, mint keményfiúsnak. -
marco20 #9000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellermen testvére úgy szólítja Kellerment,hogy Paul.Ez rendben is van,de az első évadban nem az volt hogy az ő eredeti neve Owen Kraveczki vagy vmi hasonló?Még a ferdeszemű is mondta hogy vége van Paulnak(mert hiszen az csak álnév volt,volt neki eredeti neve),ő már csak a régi Owen Kraveczki. Most akkor mi a neve? Kekeckedés...de már nem az első ilyen... -
Richard90 #8999 emgemet nem zavar :O -
#8998 Titeket nem idegesít még Wentworth Miller keményfiús nézése? Minden részben ugyanúgy grimaszol és mutatják 10mp-ig... Falnak megyek már, ha meglátom.
-
#8997 Jaj, de hülye vagyok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hisz Bellick kimondja Sucre nevét a promóban -
#8996 Lesznek itt még komoly fordulatok az évad végére az tuti! -
#8995 de az csak egy lábujj volt nem pedig haláleset, azok eddig mindig egyértelműek voltak -
#8994 Most szedtem le a 18-ast, de a hdtv.xor-osat, és most látom, hogy a felirattal valami baj van...nem tudjátok ez mennyi idő lesz? -
#8993 Ez nem valami kibaszott brazil szappanopera hanem PB.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone nem fog tesztelgetni senkit nincs abban a helyzetben, ha nem csinálja amit mondanak neki akkor neki annyi. max ha megbuherálta a kötelet akkor azt azért mert nem akarta megölni, de azért beküldte a kötelet hogy Bill Kim tudjon róla hogy ő megprtóbálta megölni de "véletlenül" elszakadt a kötél. vagy az is lehet hogy egy őr megtalálja, de az is lehet hogy csak simán megmurdel és kész. BEllick nem fogja kinyírni T-Baget ez szinte biztos. Én inkább annak örülnékl ha Zsebi nyírná ki BEllicket :D Kellerman pedig ki fogja nyírni az elnököt és pont ez fog bebaszni Scofieldéknak, mert így nem tudják majd megzsarolni. de SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!! az előzetesbe benn van az is hogy BEllick elkapja Sucrét, Bill Kim pedig Scofieldot, ZSebes pedig verexik valakivel a reptéren szal egyáltalán nem úgy lesz ahhogy te mondod. -
Quantumleap #8992 Na nézd már, egyszerre szóltunk hozzá. És leírtad azt is, amit én akartam. -
Quantumleap #8991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megint csak Michael lábujjait tudom mondani az 1x02 végén. Valakik ott is reménykedtek, hogy talán nem vágták le neki. -
#8990 Sztem sem, de ez azért nem 100%, mint már vki írta: Scofield lábujjainál is félbeszakadt az epizód és a következő rész úgy kezdődött, hogy lazán levágták szegénynek :) Meg ugye Veronica is minden további nélkül ki lett csinálva, egy bumm, és kész :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont sztem is lesz itt még csavar, cnote túl rendes ahhoz, hogy így végezze. -
#8989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C-Note tuti, hogy nem hal meg.Ha már félbehagyták a jelenetet, akkor nyílván azért, hogy izguljunk érte a következő részig.Ha meg akarnák ölni akkor "egyértleműen" mutatnák(mint Abruzzinál,Patoshiknál,Apolskisnál) és nem vágnák félbe-szerintem.Legalábbis az ilyen sorozatok dramaturgiáját követve, nehezen tudom elképzelni, hogy egyből azzal kezdődjön a film, hogy mégis meghal. -
#8988 ezt arra alapozom SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy látszik, hogy furcsán van összevágva, valamint a szoba fala (ahol a kép is van) Bellicknél nem látszik 1 minta sem, Sucrénél meg mintás a fal, bár lehet, hogy pont Bellicknél nem látszik rendesen a minta (mert nem túl nagy részt látni a falból, azt is eltűnteti a kép -
#8987 2x19 promo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtom, hogy Bellick most Sucre-re fogja a fegyót, vagy pedig megint ügyesen vágták össze az egészet, és T-Bag-re fogja valójában, csak a készitők szeretnek a promókban átbaszni minket :))) -
#8986 Mindenki tippelget a köv. részről. Nézzétek meg a promót, így talán többet tudtok!
Prison Break 2x19 - Sweet Caroline Promo (00:39)
Prison Break 2x19 - Sweet Caroline AMEX Preview (02:17) -
bcrics #8985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a kötél franklinnek meg van buherálva szerintem.mahone kicsit megfaragta azt a kötelet csak tudni akarja hogy mindent megtenne -e a kis családjáért, hát nem aranyos,,,
t-bag tuti elbassza a pénzt vhol,bellick fejbelövi t-baget
kellermen is kap 1 szép fejlövést az elnök elleni merényletre készülvém,a tesók pedig holiday napfény ms tancredi kiderül hogy terhes és voila prison break - next generation -
#8984 azt hittem átment Lostba, és valami lakatlan sziget kavart be:)
nah ez az, amit én sose tudok -szereplők valódi nevét :DDD -
Quantumleap #8983 Úgy, hogy Robin Tunney játsza, és ez részlegesen akaratlanul is ebben a formában rögzült bennem.