23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9064 Hali!
Nem tudjátok mikor lesz (ha lesz egyáltalán) a 2. évad a tv-ben? -
winnie #9063 :) nem, csak tudtam, hogy leírtam valahova és mivel két fórumba írok és a másikban sokkal nehezebb volt visszakeresni, ezért bíztam benne, hogy ide is beírtam. (anno, amikor nyár elején, majd két éve lement az első rész, egész nyáron azon ment az agyalás, hogy miképpen lesz a PB-ből sorozat.) -
#9062 Köszi a linket.
Utolsó üzenetedre visszatérve; te ennyire visszaolvasol(emlékszel) hogy mi volt 8947 hszekkel korábbiakra...
-
winnie #9061 ja, a lényeg.
"Tizenvalahány részesre tervezték és ezt az infót nem a piacon vettem... "
ezért mondom, hogy vissza kell olvasni:)
csekk: a #114-es hozzászólást és a #116-osat, ami pár héttel azelőtti nyilatkozatot tartalmaz. -
winnie #9060 "Értékelem a kritikákat. Nyílt vagyok a cáfolatokra. Igazad van az első pontot kivéve. Tizenvalahány részesre tervezték és ezt az infót nem a piacon vettem... "
elhiszem, de sok helyen olvasni ilyen félreinfót.
de minden forrás nélkül is meg lehetne kérdezni, hogy az utóbbi (mondjuk) 5 évben az országos tévéken bemutaott 3-4-500 sorozatból hány olyan volt, amit tizenegynéhány részre terveztek? nem tudom, lehet, hogy volt egy, de szerintem nem. (ennek a műfajnak ez a lényege. sorozat. végtelen. akkor van vége, ha nem nézik vagy beleunnak a készítők. ha valaki egy 10 részes sorozatot akarna csinálni országos tévén, akkor elhajtanák, mert nincs értelme foglalni ilyesmivel a műsoridőt.)
sokan azzal keverik a dolgot, hogy májusban az őszi sorozatokból, az összesből 13 részt rendelnek meg a csatornák, melyek, ha jól teljesítenek, akkor megrendelik a maradék 9-et is, hogy teljes legyen az évad.
a sorozatot 2005 őszán mutatták be, 2004 novemberében még minisrozatban gondolkodtak, amit februárban átkoncepcionáltak.
"Egyébként a kíváncsiság kedvéért tudnál nekem mutatni egy forrást ahhonan tudod hogy a 40. legnézetteb sorozat?"
minden héten kijönnek a nézettségi listák, utána kell nézni. http://www.sorozatjunkie.hu/category/nezettseg/ - olykor szoktam említeni a top20-on kívülieket is, de nem egyszerű visszakeresni (sokat kell lapozni). átlag 9-9,5 millióan nézik most hetente amerikában az adatok szerint. ez persze a fox-nak remek eredmény, így sima ügy a folytatás. (megnéztem, múlt héten 25. volt, de akadt pár sorozat, amely nem volt azon a héten)
"Kíváncsi vagyok hogy mi a TOP 5 és hogy hol áll a "24"..."
csekk holnap reggel ugyanott, vasárnaponként szoktam heti nézettséget írni. a top 5 jelenleg: grace klinika, dr. house, helyszínelők, született feleségek, miami helyszínelők, ha csak a sorozatokat nézem, a 24 13-15. helyen van, ami az eddigi legjobb, második legjobb évadnézettésget jelenti. -
#9059 Észrevettétek hogy hiányzik a #9055-ös hsz? Gyorsan el lett távolítva...
Bármi is volt rajta... Gondolom ez a VIP joggal járó 4 perces POP visszatekerés... -
#9058 Csak tudom mit mondok. Több embertől is hallottam, de konkrét cikket keresni róla, hát az időbe tellik. Kismillió cikk van a PB-ről. -
belphegor1 #9057 Esetleg te is mutathatnál egy forrást arról, hogy tizenvalahány részesre tervezték :)
Az első két évad sztorija már előre megvolt. Nyilván nem az utolsó mondatig, de koncepció szintjén igen. Amiről te beszélsz, az az hogy először csak 13 részt forgattak le, amint az kezdő sorozatoknál szokás, és csak utána jött a többi. -
#9054 Értékelem a kritikákat. Nyílt vagyok a cáfolatokra. Igazad van az első pontot kivéve. Tizenvalahány részesre tervezték és ezt az infót nem a piacon vettem... Egyébként a kíváncsiság kedvéért tudnál nekem mutatni egy forrást ahhonan tudod hogy a 40. legnézetteb sorozat?
Kíváncsi vagyok hogy mi a TOP 5 és hogy hol áll a "24"...
-
winnie #9053 "Ez egy tök jó sorozat. Tizenvalahány részre tervezték eredetileg, de akkora kasszasiker lett, hogy továbbfolytatták és egy évad lett belőle..."
1. mindig is több évadra tervezték, hiszen már a premier előtt elmondták, hogy mi lesz a 2. évadban.
2, nem lett kasszasiker. amerikában a 40. legnézettebb sorozat.
"Mégnagyobb kasszasiker után kijön a második évad is, de már a cím nem passzol."
mesélj, hány sorozat létezik, aminek a címét megváltoztatják. a cím egy brand, azzal adják el a sorozatot. buta dolog lenne megváltoztatni.
" A harmadik évadban újra dutyibavághatnák őket, de most high securityval"
ilyesmiről szó sincs.
"Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó rész vége..."
én annyira nem, lévén, hogy ki tudja mikor lesz az utolsó rész. -
#9052 Bánhatod is... -
#9051 nem is nézem -
#9050 akkor ne nézd a másodikat.... -
#9049 a szökés - az első évad jobb volt -
#9048 nálam ez nyert:))))))))))9 -
#9047 Szökés: Menekülés a vigyoriképű Ling és pidbulljai elől! -
#9046 A Szökés: USA útikalauz szökésben lévőknek :D -
"A szökés - Ássunk 5 millát" -
#9044 :DDD -
bcrics #9043 vagy a szökés-hogy fogyjunk gyorsan sóbert norbival???
vagy a szökés-bíres aleszandraval 300% -
#9042 vagy: "A szökés - Túl a sövényen" XD -
#9041 annyira szerintem nem lesznek kreatívak :D -
Quantumleap #9040 De mondjuk az "A szökés - Kívül a falakon" szerintem passzentos lenne. -
#9039 A szökés - szökésben :DDDDDDDDDDDDDDDd -
Quantumleap #9038 "A szökés - Kint az utcán" ? -
#9037 na arra kívéncsi leszek hogy milyet -
#9036 Manhunt nem csak az első rész címe volt?
Én azt hiszem, hogy ezt értette félre akkor sokmindenki. -
Quantumleap #9035 de már a cím nem passzol.
A második évad az USA-ban "Prison Break: Manhunt", Ausztráliában "Prison Break: On the Run" címen is ismert. Végülis nem kizárt, hogy majd a retekklub is hozzácsap valami alcímet. -
#9034 Ez egy tök jó sorozat. Tizenvalahány részre tervezték eredetileg, de akkora kasszasiker lett, hogy továbbfolytatták és egy évad lett belőle...
Mégnagyobb kasszasiker után kijön a második évad is, de már a cím nem passzol. A harmadik évadban újra dutyibavághatnák őket, de most high securityval és így izgalmasabb lenne a szabadulás, mert improvizálni kell, meg benne lehetne még a börtönben az LJ. is, és újra visszatérne a címe az eredeti medrébe...
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó rész vége... -
#9033 Hát éppen ezen filózom, hogy nem nézem, de ennek az évadnak még megakarom várni a végét, mert kíváncsi vagyok mit találnak ki befejezésnek. -
Quantumleap #9032 Bírom, ezt hányan megkérdezik. Ne parázzatok már, így van vége. A következő részből úgyis megtudjuk, C-note él-e, hal-e. :) -
exodu020 #9031 ugy látszik.. -
#9030 a vége mindenkinek úgy van, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benjamin a nykában a kötéllel esik lefele az ágyról, és annyi? Olyan mintha lefagyott volna a film.. tényleg ennyi a vége? -
#9029 hali! most hogy végre vége lett az rtl klubon a sorozat, tud valaki arról valamit hogy kijön-e dvd-n? mert eddig ez volt a tendencia... lement egy évad, és kijött dvd-n... remélem nem szakítják meg a hagyományokat.... tud valaki valamit??? -
mainevent #9028 Elvileg leadják keleten, ezeket lehet tölteni és a nyugati idő szerint órákkal később meg tudod nézni a TVU-val. -
#9027 most kicsit változik az időeltolódás,mert az amerikaiak most hamarabb átállnak nyári időszámításra. ha jól tudom ez Márc 11.
Ez elég sok bonyodalmat fog okozni Pc-knél,servereknél,repülő járatoknál stb. nem is tudom miér csinálják,de mind1,ez már OFF. -
Quantumleap #9026 Nem egészen értem. Mármint a nyugati vagy keleti parton lett nyolc körül leadva? Amúgy a TVU Playeren ha rákattintok a guide nevére, behoz egy műsoroldalt, és ott egy órával vannak hátrébb az időpontok, mint nálunk. -
mainevent #9025 A TVU playeren a Fox adását lehet nézni de a nyugati part szerinti időben ami annyit jelent hogy tényleg kb 8 körül, amit letöltesz az a keleti parton lett leadva... -
#9024 Ha nem tetszik, ne nézd. -
#9023 "nem tudtak mit kitalálni." <-- hát én is erre gondoltam.. meg mintha ebben a részben, szinte mindenki (főleg Michael) úgy játszott mintha már nagyon unnák a banánt.. vagy lehet hogy csak én néztem félre, de nekem első látáskor tisztára úgy tűnt..