Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dörmi felesége olyan cuki, úgy bírom mikor beszél 😊

Bandee1987
2*09
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hú, pazmek 😊 10-es promót is megnéztem, vérnyomásom az egekben 😊 Lincék vajh hogy fognak megmenekülni? Remélem C-noték is megússzák, kár lenne értük

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Flamer
na. énis megnéztem. szerintem yó rész volt. de egyet nem értek:
mire is kellett neki a sok glicerin?

http://loal.atw.hu

Mahone bedurvul 😊

precision
lol ha egy lovat kéne lenyelni T-Bag azt is lenyelné minden gond nélkül 2 sec alatt...

Bazinga!

tnm
Te mléxel rosszul:
C-Note nem irak miatt ment börtönbe, emiatt csak kidobták a hadseregbõl.
Börtönbe azért került, mert egy teherautóval elvitt "valamit" A pontból B-be, a haverjainak. De, ha nem emléxel nézd meg újra 1x16-ot!
más
ha meg nem fognak össze Ma, meg Mi, akkor meg az lesz nagy, ahogy Lincolnékat kiszabadítja majd Mi, miközben Ma épp szállítja õket. Esetleg épp akkor, mikor megint egyedül lesz velük és végrehajtaná Kellermen féle utasítást. Az biztos, hogy Burrows nem megy vissza börtönbe (max átmenetileg berakják valahova szállítás közben), mert ugye Mahone is megmondta: "They'll all die."

Hunnenkoenig
Itt nem arrol van szo, hogy azert szugeralta a csajt, hogy ne nezzen hatra nehogy az felismerje. Nem a csajt szugeralta igazabol. Ez egyfajta fohasz volt. Itt arrol van szo, hogy ha a csaj visszanez, az azt jelenti, hogy felismerte, mikor benezett a kocsiba. Ha tovabb megy, akkor Lincoln a csajnak csak egy ficko volt egy kocsiban.

Mivel hatranezett a csaj, ez azt jelentette hogy valoban felismerte mikor visszaadta az aprot az ablakon keresztül es elgondolkodott, honnan ismerheti... Amolyan "valoban a szökevenyt lattam?" fele reakcio volt, inkabb csak maganak, mint Lincnek.

Munch
Ha ez mind így lesz, meghívlak egy sörre.

Sztem is le kellene zárni az eseményeket annyira idõhúzásra megy már az egész. Nem lesz/nem kell ide 3ik évad.

13 rész van még. 4 rész után kell egy kliffhanger.

SZVSZ:
Linc gyorsított eljárással börtönbe kerül kivégzésre viszik eza 13ik rész vége, tesó valahogy megmenti (amiben nem lesz szerepe mahonenak!)
LJ, linc és Mike elmennek panamába. (2,5 milla)

Sucre mennyasszonyt rabol, még párszor látjuk szökni, izgalmas helyzetben, párszor veszekedni, majd mexikóban hûsölni 1,25 millával.

C-note felszívódik, egyszer még bejelentkezik a pénzért de sikertelen lesz. Talán elkapják.

T-bag, bosszút akarna állni, de nem jön össze, valahol megcsonkítva meghal.

1,25 millát kap Westmoreland lánya

Sara Mike-kal megy panamába egy fél évadnyi menekülés után.

Patoshikot hollandia felémenetben láthatjuk, majd hollandiában ahogy elkapja az interpol.

Bellick és a haverja pórul jár valahogy, de bajuk nem lesz.

Mahone nem fog segíteni Sco-nak, talán már elég egyértelmû h õ a méltó ellenfél, aki le lesz gyõzve, és ehhez továbbra is a kulcs Oscar Shales. Mahone-ban inkább egy öngyilkosság van. Ahogy az elsõ évadban a Szökés maga, úgy a másodikban a Mahone-nal való harc mutatja meg Scofield zsenijét. Illetve ad storyline-t az íróknak.

Az egész összeesküvés és elnöknõs szál el lesz felejtve. Pontosabban spájzba téve ha jönne egy 3ik évados megrendelés.

2x09 Spoiler/hiba

- C-Note miért mondta a bandájának h miatta úszták meg a Fox River-t? Nem irakban csukták be a srácot? Vagy az írók elfelejtették? Vagy oda vitték egy osztaghoz az egész feka kerületet?
- már a 8as is tisztán idõhúzás volt, de a mostani is a Lincoln szálon. Ha elakarták volna h Lincoln legyen kapva, az elõzõ részbe sokkal egyszerûbb és kézenfekvõbb lett volna, de így csak húzták az idõt.
- Mahone miért ásta ki Shales-t? Ráadásul fényes nappal!
- Mi fáj azon Teddy macinak h a varrást vágják? Ráadásul ugy h legutóbb a borotvapengét belenyomta abba a kezébe és mégse érzett semmit.

Részemrõl már csak a végét várom és azért nézem hétrõl hétre. (Kinek van ideje darálni?) Nálam sose volt top sorozat, de a hype miatt felfigyeltem rá, és megtetszett. De ennyi van egy High Concept sorozatban, ezt be kell látni. 2 évad. Szép volt, jó volt, de legyen vége. Ha a 2. évaddal lezárnák szimpatikussá válna a FOX nagyon.

Kicsit hosszú lett sorry.
BlackShadow
gondolom, mert attól tart, h scofield elmondja vkinek/knek és akkor lebukik mahone és cseszheti 😊 nomeg, mert ketyós

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hát, a 8. rész után kicsit kezdtem aggódni, de a 9. vége ismét király volt!

énaztnemértettem mért ásta ki?😄 joaz ott😄
Solid Snake GH
Lehetséges, hogy össze fognak dolgozni. Elvégre Mahone a rész végén valóban felásta a kertet, meg is találta azt, amit keresett, lehetséges, hogy megpróbálja eltüntetni (habár Michael mondta, hogy ez a módszer nem jöhet be, mert a DNS már beleivódott a talajba vagy mi a rák 😊...húha, nehéz ezt kisilabizálni, lehet, hogy egy hét múlva megint nézünk majd a csavarokon.).

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

icewolf
Nem lincsellek meg (most még)... de ha netán így lesz, akkor igen. 😄

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

A PB eddig ugy operal, szerintem, hogy megprobalja egy csavarral a sorozat kliseket (csavarokat) megfejelni, csak ez ugyanugy kiszamithato, es neha nagyon hatasvadaszan teszi (lasd. garazsajto felnyitas, Sucre szinjateka). Mahone es Scofield meg "osszejatszhat", minden adott hozza: "szukseguk" van egymasra, van kozos ellenseg (Kellerman), egesz okosak, hogy sajat boldogulasukhoz felhasznaljak a masikat. T-Bag-nel nagyon butasag lett volna, ha a csaj nem menekul, amint kitortek. Bellick nagyon jol hozta a gonoszt, Lincoln meg az elobb is irtam, okorseget csinalt (a masodikat akkor amikor a leheto leglogikusabb iranyba indult).
Meglincseltek lehet, de en nem szeretnem, ha bezsuppolnak oket a dutyiba es kezdodne minden elolrol :-))) Viszont "meglepo" lenne egy nem a "jok" gyoznek befejezes es az evad vegen mindenki a regi cellajaban talalja magat es the show is over :-)

Atlagon feluli jo resz. Porgos es neha egesz meglepo (azert hozta a szokasos kliseket - akkor haborodtam volna fel, ha C-Note felesege konnyek kozott elmondja, hogy ezt o nem vallalja es nem teszi ki a gyerkocot a menekulesnek), egy-ket helyen meg ismet gyermeteg (pl. amikor Lincoln inkabb szugeralja a lanyt, hogy ne nezzen hatra, ahelyett, hogy szepen hatrafordulna es "keresne" vmit a hatso ulesen :-)

zmeor
promo a 10.re valahol?

leszarom a konfigod...

egypszichonauta
én most néztem meg,kegyetlen jó rész!(van már felirat,tessék csak szedni)
nem tom hogy fogom kibírni ha lesz 3 hónap szünet...

tnm
sztem nem,

1. sztem a Rendezvous cím megint megtévesztõ nem Sara meg Michael randevúja lesz a lényeg, hanem Mahone és Michael randevúja, és
2. most jön majd a képbe, hogy a két M összedolgozik:
Mahone fogja "kihozni" Scofield bátyját...
Fogunk még nagyokat nézni, az biztos. :c)

Énnekem is beugrott, hogy mikor összeölelkezik a család és a csajszi C-NOTE arcába néz, azt fogja mondni, hogy bocsi...
de annyira mindenki arra várt, hogy márcsak azért se 😛
A notórius sorozatnézõket is ki kell szolgálni akik már rutinszerûen átlátják a szitut 😄
A végén a slusszpoén nekem nem jött be, mert most kezdõdik elõlrõl...

egypszichonauta
nyugi megoldják szerintem hogy végig izgalmas legyen,nekem idáig a 2. évad ugyanúgy tetszik, mint az elsõ

sztem meg pont most kezd leülni😛 sajnos...vhogy nemtudom elképzelni ,hogy tudja tartani az érdeklõdést nálam még egy évadig...ennek vége kell legyen
Fritz Von...
Teljesen egyetértek, kivéve a "csökkentett hangulatot". A 2. évad minden része simán hozza a szintet szerintem. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Munch
Az elsõ évad közepének is meglepõen lett vége, szerintem itt sem lesz elaprózva... 😊

Munch
Én már azt hittem lefagyott a böngészde. 😄

Solid Snake GH
Eleget. <#idiota>

A fanatizmus teszi.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

mike0013
te állat😄
mennyit irtál😄DDD?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ProGabe
"Bocsáss meg, drágám. Annyira sajnálom." És akkor az FBI lecsukta volna C-Note-ot a bandájával együtt. Na AZ ütött volna rendesen. De sebaj, az írók biztos jobban tudják 😊 ).
komolyan mondom,szinte imádkoztam közben hogy ne így legyen,olyan szinten klisés lett volna hogy az valami förtelem,szal ez így nagyon is jó volt,fõleg a kérdéssel:"Most mit fogunk csinálni?",és snitt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Solid Snake GH
Prison Break - 2x09 - Unearthed

Huhh. Huhh. És megint csak huhh. A rész megtekintése után dermedten ülök a

székemben, akárcsak hajdanán, az elsõ évad részeinél. Visszatért a vérbeli Prison

Break hangulat, hölgyek és urak, méghozzá nem is akárhogy!

A rész nyitása már érezteti, hogy a 2. évad eddigi viszonylagos csökkentett hangulata véget fog érni. Michael tetoválása kulcsszerepet kap. A tárgyat (?) azonban nem sikerül megszerezni, az FBI-osok kis híján el is csípik Mike-ot.

Az eddigi rajongói spekulációk (C-Note letartóztatása, T-Bag "bosszúja", Michael és Mahone állítólagos összedolgozása) természetesen nem jöttek be, gyökeres változások keletkeztek. C-Note családszöktetése érdekes és izgalmas jelenet volt, bár egy kettõs csavar szerintem ütött volna (C-Note kimenti családját, összeölelkeznek, majd a feleség: "Bocsáss meg, drágám. Annyira sajnálom." És akkor az FBI lecsukta volna C-Note-ot a bandájával együtt. Na AZ ütött volna rendesen. De sebaj, az írók biztos jobban tudják 😊 ).

T-Bag felsülése szintén remek írói fogás volt, Bellick "bauerkedése" pedig brutális, méltó tisztelgés a 24 epikus fõszereplõje elõtt (most tényleg durva volt azzal az ollóval, nemde?).

A rész kulcsszereplõje személyes 2. évados kedvencem, Alex Mahone. Szinte teljesen kiderül a története, a családjától való elszakadása, az õrülete. Michael telefonálása és a Mahone-nal való társalgása pedig a Sara-Michael beszélgetés mellett a második évad legfeszültebb és legizgalmasabb percei közé tartozik, a nézõ szinte csügg Michael szavain és ámulkodik Mahone reakcióin (William Fitchner - remek színészi játék, nemhiába vagy te az egyik legjobb színész számomra, ismét bizonyítottál!).

A rész befejezése pedig NAGYON DURVA. BÜNTET. SZIGOR. Az elsõ évad lezáró jelenetén és Abruzzi lelövésén kívül akkora adrenalinlöketet okoz ez a teljesen váratlan történés (direkt nem írom le, nehogy a magyar feliratra várók most ledöbbenjenek, humanista vagyok 😊 ), hogy szinte követelem az E10-et. Mellesleg Mahone ásása is sokkoló, Michaelnek igaza volt, kiderült hát a kerti kõtál szerepe.

Ha a stáb az E13-at is hasonló befejezéssel látja el, akkor itt az embereket kórházba kell vinni PB-elvonókúrára vagy tüntetni kell a FOX székház elõtt, vagy mit tudom én 😊

S02E10 - Szeretettel várunk, márcsak a Michael-Sara találka miatt is. Bár ki tudja. Ahogy Mahone mondta: 'I'll see you soon, Michael. Maybe sooner, than you think..."

Kösz a linkeket<#worship>

ezzel van, már itt is le volt írva 2x, hogy mi.

scorpeeon
sry, de mit jelent az h nuked? A legtöbb rész lol volt amit leszdtem és semmi baj nem volt velük...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

mike0013
😄DDD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

most miattad lementem és vettem milky wayt 😊

ProGabe
az nuked,EZ a jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tök zsír volt -.-

BUDA > miskolc.

ProGabe
dehogynem,bár az igaz hogy csak amolyan félig-meddig cancel lenne,tehát nem hetente nézném,hanem évad végén egyben,már most sincs meg nálam az a varázs ami volt,és nem a miatt mert jöttek újak(heroes!!!,30 rock,dexter),mivel pl a csi-t is várom 6 év után is

mike0013
-.-
szörcsölj tovább! vagy olvass vissza...
NESZE és ezt a mininova-n találtam-.-

mike0013
1 milky way-t😄
ez jóó😄😄D

Hali!

Egyszerûen nem találom a 9. részt.Néztem a mininova-n,torrentportalon,pirate bay...Valaki nem tudna egy torrentes linket adni?<#idiota>

Lynx_TWL
1 milky wayt rá hogy nem canceleznéd, még ha kamusan bújnának ki belõle akkor sem😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BlackShadow
na ez jó rész volt 😊 jöhet a következõ ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
SPOILER

igaz,azt hirtelen felindulásból írtam,a hogyan a lényeg teljesen igazad van,bár erre is van egy tippem:nagypapi(hamár LJ😊 felbukkan

"Miert kell folyton temetni a sorozatot, amit szerettek? En ezt sose fogom felfogni..."

egyszerû:van egy határ,ha átlépi cancelözöm,ha nem tenném csak kínoznám magam vele,meg pl ez esetben titeket is hogy ide irogatnám hogy ilyen meg olyan szar lett a sori,bár remélem ez nem fog megtörténni és a töltelék epizódok is(mert ugyebár a 8-as 100%-ig ilyen volt) jók lesznek

Hunnenkoenig
Nem az a lenyeg, hogy kibujnak-e, hanem hogy hogyan bujnak ki?

Amugy meg mit varsz? Vigyek Lincolnt a villamosszekbe es legyen vege a sorozatnak?

Persze, hogy ki fognak bujni.

Na meg ugye itt multkor azert volt jajgatas, hogy "honnan szerezte meg Mahone telefonszamat vaze!?"

Hat most meglattuk, hogy honnan.

Miert kell folyton temetni a sorozatot, amit szerettek? En ezt sose fogom felfogni...

egypszichonauta
kösz szépen,de már fennt van ahonnan szoktam tölteni(3féle képpen is)
szal már jön is lefelé...

ProGabe
na megnéztem,hát mérföldekkel jobb mint az elõzõ rész,talán ide is írtam valamikor régebben hogy úgy érzem túl sok a szereplõ,túl sok a szál,ennyit nem bír el a sorozat,hát valamelyest igazam volt,most nem foglalkoztak csak 3,5-el 😊,ez jót tett neki,de ha a végén lévõ szituból valahogy a köv észben kikecmeregnek,akkor nálam cancel.nem mondom hogy így lesz,de hasonló szitukból is "kibujtak" már,és mégegyet nem venne be a gyomrom

Munch
Itt is van.
http://luksfb.freebase.hu/sor-prisonbreak.html

Jah jó köszi már megvan.
bzm ott van a fõoldalon 3 különbözõ release, nézz már körbe