23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9144 Nem blöfföltek egyész egyszerüen az elnök nem akarja hogy megtudják ,hogy a testvérével huncutkodott. -
#9143 azt töltöttem amelyiket a legtöbben töltik
már lejött de kellett hozzá 4 óra -
#9142 épp ez volt a lényeg! blöfföltek... -
#9141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!e... megpusztulok.
Gondoltam, hogy lesz valami, de ez.. tűnjünk el örökre... dejó :|
Sucre-n meg jót röhögtem, Bellic sokat akar markolni, aztán meg semmit sem fog fogni :D
De elég kikészítő volt, hogy 10 részen keresztül szarakodnak a kazettáért, aztán meg hoppá, kiderül h nemjó.
azt azért nem értem, hogy ha nyilvánosságra hoznák a kazettát, az bizonyítaná, h nem linc ölte meg a csávót. (bár volt vmi olyan h nem ér semmit, mert az idővalami nincs rajta, de akkor meg mitől fosott az elnöknő?)
-
#9140 azt kell tőteni amelyiket a legtöbben töltik és kész -
#9139 Nekem is 8megabit, szóval 1000el is jöhetett volna :) Sztem te mást töltesz, van ott több is... Próbálj 1 másikat. -
#9138 8Mbites??? akkor le kellett volna már jönnie. nem értem :\ -
#9137 igen?
én ugyanonnan töltöm már 6 óra óta kb 20-al, miközben 8 Mbites netem van!!!!!!!! -
#9136 én is onnan szedtem. -
#9135 Mit szerencsétlenkedtek mán? isohunt -15 perc alatt lejött, 400-as átlaggal, a végén már 500 felett jött :) És mindez volt délután 3-4 fele :) -
#9134 nekem 2 óra volt kb. 2megabites a netem -
#9133 Nekem is lassan jön torrentről:(
inkább szedem emuléval -
#9132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen -
Richard90 #9131 kösz -
#9130 sweet caroline; lejjebb van -
Dave0092 #9129 ennek a résznek miaz angol neve? -
skristof #9128 itt -
#9127 feliratok.hu -
Richard90 #9126 angol feliratot hol találok? -
Richard90 #9125 sztem még ma kész lesz :)
belenéztem és alig van benne szöveg, legalábbis az első negyed órában
Victorpictor nagy jó csávó :D -
#9124 ezt törölték
másnak is ilyen kurva lassan jön torrentről vagy csak nekem?
az miért van hogy másoknak 100-al 200-al jön nekem meg csk 20 körül amikor 8 MBites netem van? -
#9123 régebben szökésé is megvolt még aznap :D -
#9122 " © Victorpictor ma 16:41 | Válasz | #6774
Prison Break 2x19 elkezdve, ha ma nem lesz kész, ami valószinű, akkor csak holnap este, mert délelőtt nem lesz rá időm. " -
#9121 Nemtudom, lehet, de én szerintem összekevertem a losttal, mert annál szokott lenni még aznap... -
#9120 még ma lesz felirat??? -
#9119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le is mond ugye?értettem kb., de még nem vettem biztosra... -
Dave0092 #9118 Szinte biztosra vehető A szökés 3. évada2007. március 6. 13:44, Kedd - Szekeres ViktorAmerikával ellentétben Magyarországot meghódította az RTL Klub sorozata, melynek második évada ősszel kezdődik idehaza, de odakint már a harmadikat tervezgetik.
Míg itthon lepihent a sorozat és az augusztust kivárni kénytelen rajongók tüntetni készülnek azért, hogy egy évad ne csak huszonegynéhány epizódból álljon, addig Amerikában javában tart a Prison Break (A szökés) és már csak 4 epizód van hátra a második évad várva várt fináléjáig. A sorozat nézettségben nem dönget csúcsokat, de így is megbízható számokat hoz, így a FOX csatorna fejesei várhatóan nem fognak sokat teketóriázni, ha a 3. évad megrendeléséről lesz szó.
A Prison Break készítői már jelezték is, hogy igény esetén készen állnak az újabb évadokra (igen, többes számban), mert a 2. évad lezárása után vannak még ötleteik, hogy milyen új irányokba mozdíthatnák a cselekményt. Jó hír a rajongóknak, hogy a sorozat atyja, Paul T. Scheuring is meggondolta magát és a 3. évadra is vállalja a sorozat fő irányvonalaának meghatározását.
Egyébként a második éved teljes egészében a Fox River fegyintézetből elszökött 8 rab menekülését és a rájuk vadászó FBI-osokat követi figyelemmel, miközben az első évadból ismerős kormányzati összeesküvés szálait is szép lassan felgöngyölítik Scofieldék.
forrás: SG.hu
--------------------------
Ez előre várhaató olt, mert sztem már a készitők befejezték a 2. évadot, és most gondolom trágyalnak a 3. évadrol, és ha a FOX megrendeli, akkor szeptembertől indul a 3.évad
és sztem megfogja rendelni -
#9117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rákos ... -
#9116 sajna én se értettem teljesen, szerintem ő se bírja ki, mivel én se, este 7-8 körül lesz szerintem csak felirat, de 8kor Lost AXNen magyarul, utána meg Liv'pool - Barca :)
Kül a promo elég durci, michael veszekedett benne linccel?? -
#9115 nem bírod ki a feliratig? -
Fatanur #9114 Nem tudná valaki megírni(magyarul), hogy mit mondd Caroline mert nem nagyon értettem? -
#9113 én ezt töltöm mer az izóhánton azt töltik sokan -
#9112 prison.break.s02e19.hdtv.xvid-xor.[VTV].avi
Ez a változat jó? -
#9111 Szpojler! Következő rész (2x20) trailerek:
-
#9110 http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3108960/prison-break-sweet-caroline-en -
#9109 Megköszönném, ha valaki be tudna linkelni egy angol feliratot tartalmazó oldalt. -
nagykovi #9108 Úgy néz ki...sajnos -
Quantumleap #9107 Miért, jövő héten megint szünet lesz? -
Quantumleap #9106 Viccelt. Ott a smiley. -
nagykovi #9105 Na ennek a hozzászólásnak is sok értelme volt...