23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #9192 Torrentoldalakról, hogy konkrétan honnan, az változó (mininova, btjunkie stb.) Meg az se mindegy, hogy milyen verziót szedek le (hány megás, hogy vágták stb.). De amúgy beugrott, a foxon láttam én ezt, csak hallás után nem annyira vágom az angolt. -
#9191 Gondolom nem mindegy honann szeded. Honann töltöd? -
Quantumleap #9190 Nekem nem mutatják. -
Quantumleap #9189 Igen. Szemérmetlen spoilerezés. -
#9188 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínű hogy Mahone szopni fog mert mutaják a a film után a 20-as promot és az ajtón kopognak hogy mahone jöjjön ki mert le van tartózatatva.AMugy kurva jó rész volt! -
marco20 #9187 Arra lennék kíváncsi hogy mit mondd az új promóban Linc...mi az évad legnagyobb meglepetése?Meghallgattam vagy 20x de nem értem...:(((( -
ALDO #9186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az epizód végén a kopasz pali a Cég ügynökeinek legfőbb vezetője. Eddig kb. 2-3 részben szerepelt és mindig papírcetlikkel kommunikál Kimmel. A SONA pedig állítólag egy börtön neve Panamában, mert ha lehet hinni a híreknek, akkor a megmaradt 4 szökevényből kettőt elkapnak az évadzáróban. -
#9185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez milyen kemény rész volt!
Michaelék azért mielőtt elhúznak, feltölthetnék 50 helyre a neten a kis felvételt, hadd tudja meg a világ az igazságot, és hadd derüljön fény Caroline és Steadman huncut kis kapcsolatára :) -
#9184 "Gáz itt megkérezni ti honnan szeditek?"
Nem gáz. Az a gáz hgy minden második hozzászólásomban leírom:
http://www.eztvefnet.org
3 éve innen húzok minden sorozatot. Este bepakolod az epizódokat, reggel nézed. -
#9183 Én először azt hittem, hogy az új börtönigazgató Fox Riverből, de jobban megnézve, csak nagyon hasonlít rá, szóval nem Ő az :D -
#9182 Én eddig az összes PB részt láttam. Nem figyeltem, és benne volt hogy ki az a kopasz pali, akivel a végén beszél a Bill Kim, vagy más sem tudja még? -
#9181 Hol vannak a hsz-ek 9168-9175-ig? Valami kis csetepatéról maradtam le ami a moderátorokig is eljutott? -
Zséé #9180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt mondjuk én se értettem, hogy azon a mappán amit mutatott Kimnek mi volt az a "Sona" felirat. Vagy hogy kiaz... -
eldani #9179 állítom h scófildék tisztáramosása ügyében az a nagydarab kopasz pali fog vmit lépni,akinek a 19részben kitejelt mindent a keletázsiai pali a fekete limuzinban :D egyálltalán kiaz ? tud vki vmit róla?
-
Quantumleap #9178 Úgy veszem észre, hogy egy rakás ember a PB által ismerkedik meg a feliratos avifilm nézés élményével. Meg se tudom számolni, hányan kérdezték mostanában a sorozat topikjaiban, hogy mit kell csinálni, hogy a felirat megjelenjen a filmen. -
winnie #9177 "De Michael, Linc, és Sarah nyilván benne lesznek. Rajtuk kívül lennének új szereplők."
ebben tényleg csak az a vicces, hogy egyelőre nem tudni, hogy lesz-e folytatás, mint ahogy azt sem, hogy ha lesz, ki lesz benne. ezzel csak akkor fognak foglalkozni, ha megkapják a zöld lámpát. (szóvakl a kamuinfókat így kéne kezelni) -
#9176 Rohadj meg te köcsög, ez a buzi lopta el az accountomat nem tudom, hogy hogyan de valaki bannolja már pls! Most mondom, hogy semmi közöm nincs ahhoz a "Szolnokboy" accounthoz. Kihez forduljak? Moderátorok tudnak bannolni? -
Quantumleap #9167 9118-as hozzászólás. De Michael, Linc, és Sarah nyilván benne lesznek. Rajtuk kívül lennének új szereplők. -
#9166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tényleg. A 3. évadról tud valaki valamit? Nem tudom ez mennyire számít spoiler -nek, de inkább spoilerbe írom :D
Én olyan hallottam (persze egyáltalán nem biztos forrásból),hogy a 3. évadban már teljesen már szereplők lesznek egy új story -val. Szerintem kamu, de aki tud valamit ne tartsa vissza.
-
Quantumleap #9165 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok, vajon C-Note mit köp el a szemüveges pacáknak. Lehet, hogy Mahone ezáltal fogja megszívni? Nekem mindenesetre frankón van egy olyan érzésem, hogy a harmadik évadban már nem lesz benne. -
#9164 Engem az is érdekelne, hogy Kellerman drukkolt-e vajon Michealéknek?
Mert úgy nézett ki, de lehet, hogy nem... -
Kaslerka #9163 Nem hiszem, hogy ez miatt lenne szünet. Gondolom azért a maradék 3 rész már böven le van forgatva. -
Quantumleap #9162 Úgy olvastam, hogy Wentworth Millernek volt valami utcai balhéja, a rendőrség vitte el. Továbbá mostanában szinte mindenkivel öszevitázott a stábból. És mostanában eléggé zaklatottan érkezik a forgatásokra, még nem heverte ki a Sarah-hal való csúnya szakítást, egyszer majdnem ételmérgezés áldozata lett, az is betett neki, hogy bele akarták keverni egy melegbotrányba. Húga szerint ráférne a pihenés. Talán ez összefüggésben áll az újabb szünettel. -
Quantumleap #9161 Mert még nem mindenki látta az új epizódot. Kijövéstől 1-2 napig úgy illik. -
#9160 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Te jó ég hát mi volt ez?
lefekvés előtt nézem a hosszupuskát és már van felirat. Mondom a faszom sem fexik le akkor :D
De hát ilyet. Ezzel fogok álmodni. Hát kiv. vagyok arra a maradék 3 részre, szerintem az lesz amit Michael mondott, örökre eltűnnek. Semmi nincs amivel 3 rész alatt tisztára mossák magukat. Valami kurva nagy csodának kell történnie. De az a leghihetetlenebb, hogy 2 k*******tt hetet kell várni a köv. részre.
Kerolájn tényleg egy kurva. De amúgy, hogy gondolta, hogy lemond? Nem szart be attól, hogy Scofieldék nyilvánosságra hozzák a felvételt? Mindegy, nem fogják mivel szart sem érnek vele, bár egy IT guru simán megoldaná ez a gebaszt is :) No mindegy.
20. rész promo: Szopjanak le a 2 hét szünetükkel -
#9159 am. minek irtok spoilerbe ez nem az rtl-es topic :\ -
#9158 mert az elnök nő nemtudott az "idővalamiről" -
#9157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy mekkora cigány ez a kerolájn.. hogy lehet ijen köcsög állat? bazz.. -
#9156 t-bagről nem sokat szerepelt pedig már kivi vok mi lesz a sorsa vsz meghal -
skristof #9155 ez lightos? szerintem volt benne fordulat. jó lesz itten a vége.. -
#9154 megnéztem. :P sztem kicsit lightosabb rész volt -
Xing #9153 Jólvan, kösz. -
skristof #9152 most akartam elkezdeni angolul.
köfi -
#9151 wááá jeee köszi ^^ -
OccsE #9150 fent van a magyar felirat :)
itt -
#9149 mindig van de azt töltsd amit a legtöbben töltenek/seedelnek -
Xing #9148 Htx.
Itt szokott lenni fake? -
#9147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!isohunt -
Xing #9146 Hali,
Gáz itt megkérezni ti honnan szeditek? Olvasgattam vissza de késő van és meguntam :P -
eldani #9145 hello all. fasza a 19-dik rész is! csak kár h heteket kell várni a következő részekre :S