23171
![11866197451219315601.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1186619745/11866197451219315601.jpg)
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
ALDO #9232 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szinte bizots, hogy mahone-et a 20-as részben még nem kapják el. Már ha rá lehet bizonyítani bármit is, hiszen eddig is 3 szökevényt nyírt ki büntetlenül (Oscar Shales, Abruzzi, Tweener) -
Kössz Broatka! -
Quantumleap #9230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk az fullon borulós lenne, ha Michael és Mahone egy cellába kerülnének. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha Mahone-t elkapják, akár ő is lehet szökevény? :)
-
Quantumleap #9228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki van hangsúlyozva, hogy két SZÖKEVÉNY fog sittre kerülni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone? Mi lesz, ha ő lesz az, aki bekerül a dutyiba a többiekkel? Sőt, a köv. részben le is akarják tartóztatni.
Más.
Azt se felejtsük el, hogy a két tesó apjának még van két embere. Egy csak, és egy valaki, aki az FBI-nál segít nekik. És mivel ahogy elnézem Mahone nem kapja el a köv. részben a két tesót, a néger csaj lesz az, sőt, a fehér okostojás sem hinném, hogy ellenük dolgozna. Lesz itt még kiszámítható csavar! -
Quantumleap #9226 Akkor valóban érdemleges lehet. Csak én nem szeretek egyszerre túl sok sorozatot nézni. -
Én sem igazán értem, de talán: Let's get things getting started.
De ez egyáltalán nem biztos, elég hülyén mondja :) -
hogy ne lássa az amit ír az illető!
ez akkor jó ha valami oylasmit közölsz a fórumozókkal ami élményromboló lehet!
pl: ha ő már látta a 22. részt de te még nem, akkor a mondandóját spoilerbe teszi, hogy ne rontsa el az örömödet, amit te a 22. részben fogsz látni! -
Mire jó ez a spoiler??? -
De igen :) -
ALDO #9221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem C-Note nem számít bele. Valószínűleg a sitten marad az évadzáróban. Ha tehát biztosra vehető, hogy Michaelt elkapják, akkor a Fox Riveri 8-asból marad Lincoln, T-Bag és Sucre. Akkor még valakit elkapnak, ketten megússzák. A készítők bizonyára tudják, hogy T-Bagnek mekkora rajongó tábora van. De szerintem, ha egyszer véget ér a sorozat, valószínűleg ki fogják nyírni. -
én azt nem értem minek spoilereztek még mindig:D
igazából már azt is elfelejtettem miért volt jó hogy steadmen eltünt?:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk azt nem értem, hogy a Cégnek tulajdonképpen miért fáj, ha amnesztiát kapnak Májkülék? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamit nem értek. A 2 szökevény sittrekerülésébe beleszámít C-note is vagy még rajta kívül valaki? Mivel máűr csak 5 szökevény van így ha 2 szabadlábon marad, és 2 sittre kerül, akkor ha C-note is beleszámít 1 szökevény marad aki se nem kerül sittre se nem marad szabadlábon, tehát vagy meghal vagy halottnak tűnik, és ha valaki meghal közülük az valszeg T-bag lesz, amit nem szeretnék mert kurva nagy arc.De ha C-note nem számít bele akkor überfasza mert a megmaradt szökevények mind életben maradnak. az se egyértelmű hogy az uccsó részben hal meg 1 valaki, vagy a visszalevő 3 részben összesen. Én itt Bellickre tippelek, vagy Kellermanra, de lehet hogy Bill Kim lesz az nem tom.De most hogy ezt az infót megtudtam esélyt látok rá hogy lehet mégis csak jó lesz az a 3. évad :) -
ALDO #9217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézzétek meg a 2x10-es részben azt a jelenetet, amikor Mike bezárja Mahone-et a ketrecbe! "Nem számít mikor, de el fogom kapni, talán ma, vagy holnap Új-Mexikóban, vagy Panamában" Valami ilyesmit mond. Hogy erre hogyan jött rá azt nem tudom. Mivel Mahone tud Panamáról, értelemszerűen a Cég ügynökei is tudhatnak. -
szerencsé(tlen)s véletlen :D -
viizo #9215 Arról nem tudnak hogy Scofield-ék Panamába oda készülnek.
és mivel elvileg ugye erről a kopaszéknak fogalmuk sincs, így ennyi erővel a paksamétán egy venezuelai, kubai, vagy bármilyen név is lehetne. -
Mi az hogy nem tudnak róla? egy börtönről? -
Quantumleap #9213 De csak nem olyan szintűeket, mint itt Michael és Linc. -
viizo #9212 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kopasz főmufti adott Bill Kimnek egy "SONA" nevű paksamétát. Namost elvileg ők nem tudnak Panamáról - ergo nem feltétlen börtönnév... -
ALDO #9211 Innen
http://209.85.129.104/search?q=cache:KUtAaL0SVkcJ:www.fanforum.com/f15/prison-break-s-s-13-can-real-pope-please-stand-up-62791135/+Prison+Break+Sona+Spoiler&hl=hu&ct=clnk&cd=6&gl=hu
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2.22 "Sona"
The name Sona does refer to the prison in Panama. And yes Michael does end up in there, but he is not alone. One character dies in this episode. Two other characters appear to be dead, but won't be revealed if the really are until season 3. Of the four remaining escapees, two are in prison and two are not...obviously one of those in prison is Michael. And Sara gets good news.
- The Man(Prisonbreakscene)
-
ez nagyon nagy:)))))))))) -
Dave0092 #9209 Ezt hololvastátok hogy scofield bekerül a börtönbe? -
Igen, elég sokat már :) -
Quantumleap #9207 Én nem nézem a 24-et. Abban nyírtak már ki valaki legfőbb főszereplőt? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-T-Bag remélem nem hal meg és szabadlábon marad, igaz, hogy egy velejéig gonosz figura, mégis az egyik kedvenc számomra :D Nagyon hiányozna a szinészi játéka.
-Sara a terhessége miatt biztosan eltünik egy időre, erről volt is szó.
-Kellerman fog meghalni szerintem, no meg Bill Kim se hinném, hogy megússza ép bőrrel. Lehet, hogy majd pont egymással végeznek.
-Ha bátrak lennék az írók mint a 24-ben akkor Michael vagy Linc közül megölnék az egyiket, és inkább Linc legyen, mert Michael-t birom, Linc meg időnként eléggé idegesít :D
- Sucre lesz az egyik aki börtönbe kerül és hát ezekszerint Michael maradt még hátra, ami azért lesz hülyeség, mert a harmadik évadban úgyis kiszabadul megint....
-Bellick vajon megszerzi a pénzt? Szerintem nem fogja :)
-C-Note elárulja Mahone-t, ezért biztos kap majd vmi enyhitést. Mahone pedig vagy börtönbe kerül, vagy elfog tűnni egy időre, meghalni az az érzésem, hogy nem fog, talán csak úgy fog látszani, bár egyszer ezt már eljátszották vele, hogy lelőtték.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel Michael cellájából szöktek, egyértelmű, hogy felelnie kell amiért kiszöktette bagwell papát, így várható volt, hogy scofield nem ússza meg a sittet -
LOLLLL -
Quantumleap #9203 De amúgy ez csak hét. :) -
Quantumleap #9202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem, hogy C-note-ra gondolnának, hisz ő már bent van. Szerintem Sucre lesz az. Michael nyilván azért fog bekerülni, mert nyakába varrják T-Bag gyilkosságait, plusz Haywire iszákos fater gyilkosságát. -
Meg van hogy mi volt a hangfelvételen eredetiben! Funny :D -
salieri #9200 ez tunik a helyes megoldasnak szerintem is :) es ebbol kettohoz mar hir is tartozik, ami miatt ez varhato.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kellermant alakito szineszt felkertek egy masik sorozathoz, illetve a sarah t alakito holgy pedig terhes, igy o par reszt ki fog hagyni biztosan -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerintem:
- 1 meghal: Kellerman (már semmi szerepe)
- 2 halottnak tűnik, de nem derül ki mi lesz velük, talán az új évadban: Sarah, Mahone
- 2 szökevény szabadlábon marad: T-Bag, Linc
- 2 szökevény sittre kerül, az egyik Michael: másik C-Note -
ALDO #9198 Valahová felkerült pár infó az évadzáróról. Ezen gondolkozzon el mindenki kivel mi lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!8 szereplővel fognak foglakozni
- 1 meghal
- 2 halottnak tűnik, de nem derül ki mi lesz velük, talán az új évadban
- 2 szökevény szabadlábon marad
- 2 szökevény sittre kerül, az egyik Michael lesz -
skristof #9197 ha tényleg lesz szünet,akkor mindenki összeszedhetné minden furmányosságát, és leírhatná egy(!) hosszabb kommentbe, hogy szerinte melyik szál milyen véget fog érni a maradék 3 részben..
ha hülye játék akkor szarjatok rám :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó rész volt a mostani csak az nem tetszik,hogy szinte semmi nem fordul jóra:(
De legalább Franklin megúszta... -
winnie #9195 "Igen. Szemérmetlen spoilerezés."
nem spoilerezés volt, csak kamuzás. -
winnie #9194 "Gondolom nem mindegy honann szeded. Honann töltöd?"
nem az a lényeg. hanem, hogy melyik verzió. -
Quantumleap #9193 Amúgy azt nem tudom, hányan vágjátok, hogy az elnökasszonyt az a színésznő játsza, aki az Aliasban volt a CIA-s lélekbúvár. A retekklubon mostanában jönni fognak olyan részek, amelyekben szerepel.