23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • kabel15
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én akkor azt hittem hogy találkoznak évek után bár furcsa volt hogy Michael nincs sehol. Meg az is hogy Sara virágot vesz
  • zmeor
    így van, én is ezért vagyok "felháborodva"
  • kabel15
    Szóval!
    Elég szomorú lett a vége :( Menyi mindent megtett Michael értük és a végén mégis ő hal meg :( Én nagyon sajnálom de tényleg.
  • Bandee1987
    Hát erre a végre nem számítottam, bár akkor jöttem rá, hogy amikor a végén összegyültek ott, akkor sejtettem először ezt.
  • Szolnokboy1
    az is igaz.
  • Dj Siegfried
    olvasd el a makrók opciót :)
  • Dynamic
    Komment mező alatti "makrók" gombra rányomsz, és ott a leírás...
  • Dj Siegfried
    az a hír járja, hogy T-Bag szökni készül XD
  • kabel15
    Sziasztok!
    Bocs de hogy lehet így SPOILER ezni? Csak hogy ne írjak olyat amit nem mindenkinek kéne látnia!
  • zmeor
    azt én értem, de azért fura. Amúgy télleg több időnek tűnt amit végigjátszottak, mint amennyi valójában eltelt a sorozatban.
  • Suffering
    [Spoiler] Tábornok is 4 évet üllt mire kivégzeték
  • precision
    azért mentek el nevetgélve, mert valszeg nem aznap v. a közelmúltban halt meg Sco hanem a 4 éves ugrás és a jelen között vmikor... valszeg az előbbihez közelebb, szal olyan 3-4 éve szerintem
  • Scouser
    Lincoln eredeti kivégzésének az ideje 2005. május 11. volt, amit elhalasztottak 2 héttel. Pope házassági évfordulója júniusban volt, és pont azelőtt szöktek meg, mert Michaelnek sietnie kellett a hurkapálcaépítéssel, hogy végezzen időre.

Egy későbbi részben Mahone amikor üldözi őket Június 4. van a naptárában.

A fejfán pedig egyértelműen november 4 van...

A hó pedig azért volt, mert a Fox megrendelt 3 részt és akkor éppen olyan idő volt és nem lehetett vele mit kezdeni. Az első szezon audio kommentárjában ezt meg is említik.
  • zmeor
    Bevallom én is bekönnyeztem, én azért szeretem a happy-end-et de ez valahogy nem igazán volt számomra az. Kicsit ilyen világösszeomlós, hogy meghalt MS. Nagyon megható volt amikor ott álltak a sírja mellett. Főleg Soucré, az igazi baráttal. Kicsit rideg volt utána, hogy nevetgélve mentek el. Valahogy ezután nem nagyon vagyok kíváncsi a DVD -re.
  • passatgt
    kicsit fail:D
  • Szolnokboy1
    na igen, hóra nem emlékeztem konkrétan, ezért nem mertem írni. :D
  • Szolnokboy1
    ráadásul Lincoln említi is, hogy 5 év alatt kétszer kentek rá gyilkosságot, ami szerint 4,5 évet kellett volna börtönben ülnie mielőtt misi bement kiszabadítani. ezt pedig tudjuk, hogy nem így volt.
  • ForzaInter
    Plz ne álljatok már le vele vitatkozni mert akkor kb 2 oladalon keresztül ezt kell olvasni. :\
  • tommygear
    leginkább miért esett a hó?
  • Dynamic
    Nem érted. Szó szerint veszel egy ilyen huszadrangú mondatot, szétcincálod és kicsinyes módon kielemzed, miközben nyílván vannak mondatok, amit képletesen ért az ember vagy költői túlzásokat használ(pl. "ezerszer" mondtam). Plusz nyílván Christina nem tartott oda egy mérőedényt, hogy lemérje, hány liter vér folyik ki 10 perc alatt Linc testéből. Harmadrészt meg vagyok olyan naív, hogy elhiggyem, a forgatókönyvíró nem ültet be TÉNYKÉNT a szereplő szájába egy olyan mondatot amelynek matematikai ellentmondása egy általános iskolásnak is feltűnne.
    De most komolyan...szerinted azt, hogy 5 óra múlva meghal azt is úgy értette, hogy pontosan 300 perc és 0 másodpercnél megérkezik a kaszás? Ne már...
  • Szolnokboy1
    ha ezek a dátumok pontosak, akkor miért volt misi jó pár részen keresztül nyakig felöltözve a Fox River udvarán májusban?
  • passatgt
    szintén:D
  • Dj Siegfried
    én azt hittem évekig menekültek :D
  • 5c0rp330n
    én már nem is emlékszem, hogy mikor mondott ilyet, de nem is csoda, mert ha ilyet is mondott:
    -nyilvánvalóan nem tudná pontosan megmondani
    -a vér nyilvánvalóan megalvad és nem folyik ugyanolyan tempóban hosszú időn keresztül
    és végsősoron ami miatt ezen el sem kell kezdeni gondolkozni:
    -nyilvánvalóan túlzott. ha csak szó szerint vagy képes értelmezni az elhangzottakat, brávó.
  • Dj Siegfried
    és Self ügynök? az jó beopkodta a földimogyoró eszével :S
  • Scouser
    Egy kis időrend, aki azt hiszi, hogy bizonyos emberek 2-3 évig bújkáltak, mire újra előkerültek:

1974. okt. 8.: Michael megszületik (ez látszódik a fejfán.)
    2005. áprilisa: Michael Fox Riverbe kerül
    2005. május vége: Megszöknek Fox Riverből
    2005. júni 17.: Bekerülnek a Sona-ba, ezen a napon tűnik el Paul Kellerman
    2005. november 4.: Michael meghal(ez is látszik a fejfán)

Ezeket találtam meg amik tutira jók. Úgyhogy P.K. nem sok időre tűnt el, meg Michael sem fog sokáig már élni. Azt mondták Sara elég terhes lesz már a "Final Break"-ben, tehát sanszos, hogy abban a 2 részben mutatják majd hogyan hal meg az eltelt idő rövidsége miatt.

• sambauer
    Teljes mértékben igazat adnék neked csakhát "jószívem" nem engedi. Egyszerűen az évad alatt annyira lecsökkent a sorozat színvonala hogy én már örülök hogy ILYEN befejezést tudtak alkotni. Ezt az utolsó két részt szószerint végig izgultam és ilyen "3 liter vért veszít/óra" dolgokon NEM tudok fenntakadni. Ez nem 24, ott azért más a színvonal. A lényeg: szerintem valamennyire korrekt befejezést csináltak, és mivel itt a hangsúly a Befejezésen van ilyen apróságokba már nagyon nem kéne belekötni.
  • mephi666
    nem vagyok ki... épp ellenkezőleg... de ha kb 3deci töménnyel és 4-5liter sörrel a szervezetemben is ennyi hibát találok egy sorozatban, ott már szerintem gond van :) pedig ilyen állapotban élvezem általában legjobban a filmeket...

apropó, amit írtam: néztétek krantz főhadiszállásán a "külvilágot"? nem valós város, hanem poszter az egész... körben... nézzétek meg :) nagyon gagyi...
  • mephi666
    nagy számolás kell hozzá tényleg... 10percenként fél liter=3liter/óra... gondolkozz már... rühellem, ha totál irreális dolgokat mutatnak 1 filmben... voltam már véradáson, és azt a 4decit is kicsit megéreztem, amit levettek... lincnek meg elvileg elfolyt pár liter vére és a hepiendre nagyon jó bőrben lett, amikor sára beoltotta... azonnal jobban lett... nem csak ebbe akaszkodok bele... ez 1 dolog az 1000baromság közül... inkább így védeni 1 sorozatot... az a nevetséges... mintha nem is tudom mi múlna ezen...
    jó volt... jó szar lett... de nem bánom h végignéztem... de nem kezdeném újra az istenért sem... amit már írtam (meg írt más is): tényleg nagyon jó akciósorozatnak indult, ami nagyon logikusan fel lett építve... aztán lett belőle egy akció-szappanopera, értelmetlen feltámadásokkal/csavarokkal megoldásokkal... ennyi...
  • Dj Siegfried
    mephi te nagyon kivagy :) ennyire felhúzott? mi lesz az a 4x23 és 4x24 ?
  • Dynamic
    Jézusom, képes voltál kiszámolni hány liter vér folyik ki? Nem érzed, hogy ebbe beleakaszkodni végtelenül kicsinyes és nevetséges egyszerre?
  • mephi666
    ott is leakadtam... "höhö... hiányzik egy darabja..." jönnek a komoly benézések meg dumák, oszt misi előhúzza az ingzsebből... ÁÁÁÁÁ... fájt nagyon... ha biztosítékként szedte ki, akkor alapvető, hogy ne vigye már magával :S
  • Dj Siegfried
    annyira bennem volt már ez a ''ne bízz senkiben'' érzés, én NEM adtam volna oda a szkillát meg a karübdiszt kellermannak, de gondolom ti is annyira beleéltétek magatokat a végére :D
  • 5c0rp330n
    jó lett tényleg a vége.
    én azért nem könnyeztem :)
  • mephi666
    mivel idáig süllyedt az egész, szerintem nem nehéz fikázni... egyébként ha más mond rosszat, azt is betámadja minden fanatikus... a rész vége előtt 15-20perccel még bíztam benne, hogy valami normális befejezése lesz, erre:
    mahone boldog a niggernővel, sucré a gyerekért megy, lincoln is elvan a bigéjével, c-note viszi be az újságot... meg mindenki happy... tipikus "amerikai álom" meg happyend... minden gonosz elnyerte a büntetését és kész... hogy az amerikai nézők nyugodtan tudjanak aludni így a vége után... olyan szintű lett a befejezés, mint valami szappanoperánál... ahol összekavarnak mindent a 200rész alatt, a végére meg a rossz elnyeri büntetését, a jók meg boldogok... és nem kötekedés, de irreális módon hozták össze a dolgokat folyamatosan... az első évadokban ez nemvolt annyira jellemző, de a negyedik végén logikus/értelmes dolgok alig voltak... komolyan: már csak bellick, grecsen, zakkant meg westmoreland macskája hiányzott...
  • Dynamic
    Ilyen mondatot valóban szükségtelen spoiler tag-be tenni...
  • Dj Siegfried
    köszi
  • Dj Siegfried
    van benne vmi, az igaz, hogy sok a fordulat, de nem azért mert még lett volna vagy 2 évad pluszba? így most mindent beletettek, amit csak lehetett :9
  • ForzaInter
    Senki nem támad be, de rohadt unalas már hogy az össze hozzászólásodban csak fikáztad a sorozatot, és minden fasságon fenn akadtál, bár én már inkább el sem olvasom hszdat:D
  • tommygear
    akit megölt kellerman az első évadban, társa volt