Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Namost valaki egy "spoiler"-be foglalva fejtse mar ki nekem, hogy Sara neni mit ugykodott a tukornel pontosan?

(Asszem ez a kerdes meg nem volt spoiler, azert nem abban irtam!)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nesster
Micheal

PiszkosFred
Pedig csak annyi volt szegeny srac hibaja, hogy nem birja kivarni a jovo het szerdat, es szerette volna tudni, mi lesz a kovetkezo resz. Semmi rosszat nem mondott..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ProGabe
ez persze nem csak most jött úgy hipp-hopp,már érlelõdött sok-sok idelye,egyszerûen túl sok az igénytelen ember,ez van -.-

/igénytelent nem rád értettem kekkszzike,hacsak nem te is a "mozis az jó lesz nekem" emberek közé tartozol^^/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
jajj, azért túldramatizálni nem kell, majd ha lesz 5 percem, megsajnálom szegény készítõket.
ProGabe
csak azt nem értem miért kell ilyet kérdezni,most komolyan! ezzel ugyanaz a bajom mint a szar minõségû,mozis szutykokkal amit a sok kis majom megnéz,mert nem bír várni egy-két hónapot amíg lesz belõle dvd /csakhát ugye nincs életük ezért valamivel el kell ütni az idõt/

szóval konkrétan:a készítõk vért hugyoznak hogy izgalmassá,látványossá tegyék a filmeket/sorozatokat,hogy tûkön üljél és a megoldást úgy lásd ahogy ÕK elképzelték,minél több drámával,hogy üssön,tökéletesen megkomponálva,ez ugyebár a jó dramaturgia.És amikor te ilyet kérdezel,vagy valaki megnéz egy szutyok minõségû filmet(és még fikázza is,miközben nem látott belõle semmmit mert mondjuk tök sötét) akkor nem azt kapod ahogy azt az alkotók elképzelték

szóval tudod mit,kivánom neked azt,hogy alkoss valamit,amit úgy érzed hogy jó,hogy beleölted az idõdet és energiáidat,aztán mondjuk valami kis pöcs fogja magát,és megnézi/kipróbálja/stb de nem úgy ahogy te gondolod hogy kéne,tehát hogy ne 100%-ig úgy kapja meg/lássa/stb ahogy te elképzelted és utána megtudod milyen érzés is ez,remélem érthetõ voltam,mert hogy hosszú az biztos 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mayday
De az Avocadonak ugye mar nincsen micsodaja?! 😊 Tehat azert Bellick nem kap annyi "romantikat", mint a kiscsavo kapott 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gameplusz
LOL 😄DDDDD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lehet Bellik ügyesebb lesz és fél évad alatt megszökik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bellick vs Avocado... Szerintem romantikus lesz. <#nyes>

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Csibe001
Összességében fogok véleményt alkotni. 😊
Elõször is akinek nem tetszik az ne nézze erre szerintem nem kell reagálni.Én nagyon szeretem ezt a sorozatot s már írta más is,hogy lényegtelen, hogy az utolsó percig reális e vagy sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert persze, hogy vannak hibák benne, pl. nekem az tûnt fel, hogy Schofield-ék után vagy 6-an indultak, mégis csak Mahone követte õket.Mármint becsukták az ajtót de nem hiszem, hogy a 6 kiképzett ember csak toporog a bezárt ajtónál...Szóval ilyeneken nem kell fennakadni.
T-bag szerintem is jó karakter, hiba lenne kiírni a sorozatból!S valaki írta, hogy hogyan szed fel egy nõt?!Erre mit lehet mondani?Nem egy Jessica Albát szedett fel, szóval simán fel lehet szedni egy ilyen kiéhezett, megkeseredett nõt csak hozzáállás kérdése.Egy kis kedvesség kellett, s mint tudjuk T-bag tud nagyon kedves lenni. 😊
Bellick meg elõzetesben van egyenlõre.Viszont az tetszett, hogy ugyanúgy távolodott a kamera mikor már a cellában volt, mint az elsõ évadban Michael-rõl. 😛

Szerintem is újra csúcsponton van a sorozat!!Nagyon várom a következõ részt bár még soká lesz sajnos. 😞

Nem hiszem hogy sértésnek szánta a lövõs szmájlit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

macselek
Én még csak a második évad 5.részénél tartok, de ez komoly volt😄 "ráépítkeztek"😄

KeKKSZike
És miért kellenek ez a lövõs smiley-k?? <#nemtudom> Itt már semmit sem lehet kérdezni, hogy az ember ne kapjon oltást? <#merges2> Köszi az infót!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

sadvagabond
bazdge!ezt a befejezést...eddig se panaszkodtam,de ez most olyan volt nekem,mint az elején...fasza!!!

az apja
<#gun><#gun>
robotnyk
a bíró kap valamit.
KeKKSZike
És ki telefonál? Mivel tudja leállítani a kivégzést? Mert ugye a kormányzó (doki apja) az nem segít! Akkor ki??

robotnyk
a telefon.
KeKKSZike
Én nem az egész kérem, hogy mondjátok el, hanem hogy ki fogja megmenteni Lincolnt! 😊 Csak ennyit mondjatok meg nekem! 😄

scorpeeon
Neked poén lenne úgy végig"izgulni", hogy tudod, hogy mi lesz a vége? Ha igen, elmondhatjuk, de sztem nagy hülyeség amit kérsz. Ha ennyire érdekel, hogy mi lesz a végén, töltsd le az egészet és nézd végig nonstop 1 nap alatt az egészet 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

KeKKSZike
Sziasztok!!

Tudomm, hogy ti már sokkal elõrébb jártok! Ma az RTL-n a The Rat rész ment! Valaki elmondaná nekem, hogy hogyan fog megmenekülni Lincoln? Mondja, hogy "Nézz hátra, Nézz hátra"! Ki az a pasi aki a "hunyori" pasi mögött van? Hogy fog Lincoln megmenekülni? Köszönöm...

ha benne volt a promoban hogy következõ rész január 22.-én, sõt meg is értetted akkor mi a kérdésed?

BUDA > miskolc.

a 14 az jövõ héten lesz? mert a promóba jan. 22 volt csak azért kérdem

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

ProGabe
mert az oké hogy vannak benne bakik,de az már gáz ha végig,folyamatosan tolják az arcomba a baromságokat,és sajnos egyre többet ebben a sorozatban

egypszichonauta
én is ezt gondolom!felesleges belekötni minden sz*rba,persze hogy vannak benne bakik,de miért kell ennyire felfújni õket?!?

PiszkosFred

Az azert tenyleg vicces - most imdbt olvasgatva igy a munkaido vege fele - hogy pont az 50. szulinapjan kapta a golyot Mahone (William Fichtner) ;]

zolee90
Bellcik-et énis sajnálom, meg kicsit hihetetlen, hogy enynitõl elítélték, de ennek már hangot adtam elõzõ rész után is...
T-Bag-et szerintem is elintézhették volna már...kicsit durva, hogy monoklis arccal, szakadt ruhában, kócos hajjal össze tudott szedni egy nõt, meg h egyáltalán szóba állnak vele....
De ettõl függetlenül sztem nagyon király rész volt a tegnapi, Mahone sztem se halt meg...Nagyon jó színész, már Underlay seriffként is király volt 😊
Abruzzi-t meg nem azért vették ki a sorozatból, mer nem tetszett a készítõknek, hanem mer nem vállalta már. Pedig tényleg jó lett volna egy kis mafiózós szál...

InfectedMann
most néztem meg az új részt és áhhhh.
ottvan a szeren, de nagyon.
nagy faszság, hogy várni kell januárig.
Fuck You FOX 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nesster
Ki volt az a fickó Bill Kim-mel?

Alien
"T-baget nemtom h mért szídjátok, szerintem az egyik legnagyobb arc az egészben"

Pontosan 😊

ítélet után átlagosan 12 év telik el tárgyalás és a halálbüntetés között

BUDA > miskolc.

Seth
jómultkor láttam asszem viasat3-on ezt a tbag gyereket egy filmben. Kiefer Sutherland meg a nemtom a nevét, de ilyen félvér indián szerû arca van a csávónak, na õk voltak a hero-k és a végén egy farmon tbag koma egy lándzsát kapott a szívébe 😄. Ott is ilyen sunyi,öltönyös palit alakított

PSN ID.: Beegabor

scorpeeon
Szerintem egyáltalán nincs elrontva a történet, hozza bõven, amit kell, és a 13. rész végén azt mondom, hogy a csúcsponton van 😊 T-baget nemtom h mért szídjátok, szerintem az egyik legnagyobb arc az egészben. Az más kérdés, hogy kicsit beteg, de kell egy ilyen ebbe a sorozatba, és tbag ettõl lesz olyan állat 😊 Õ sem tökéletes: lásd amikor Bellick és Geary elkapták. Csak egyszerûen a vérében van, amit csinál 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

én leszarom a hibákat, egy sorozatban sose keresem h most mi nem reális vagy mi igen! tetszik, nézem, frankó, odabasz! nagy élményt nyújt, nekem elég ennyi
köszönöm, csá!
PiszkosFred
Hát ahogy Bellick elõadta a tervét a jövõt illetõen (mármint hogy a régi kollegák majd kedveznek, és börtön helyett amolyan nyugdíjas szanatórium lesz számára a hely), abból nem az jött le, hogy csak elõzetesbe került. De meglátjuk mi lesz. Vagy kiszabadul idõvel, és újra becsatlakozik a hajszába, vagy ezzel a momentummal váltunk meg tõle, és pár rész múlva kiírják a sorozatból...

Ha már hasonlatokat használtunk... Én a sorozatról egy autós utazásra asszociálok. Eleinte lassan indul (mármint a kocsi), aztan fokozatosan odalép a gázra sofõr. Eleinte volt idõ az anyósülésen ülve nézni a tájat, figyelni az elsuhanó embereket a városokban. Láttad az arcokat, a boltok feliratait, a várostáblákat, a lámpánál álló gyalogosok ruháit, szóval a részletekre volt idõd odafigyelni. Aztán még jobban odataposunk a gázra, száguldunk folyamatosan, és e nagy sebesség mellett már a környezet csak elmosódott folt, nem látni a részleteket, nem látni az embereket, a táblákat. Majd a végén jön az érzés, hogy annyira begyorsultunk, hogy csak egy betonfal fog megállítani, mert más esély nincs a leállásra. Épp ezért az eleinte, szinte mozaik szerû részletekbõl kirakott történet most egy picit már elmosódik, és csak a pörgés, az adrenalin rush maradt meg. (persze a hajtûkanyarokkal) Nem rossz ez így, de ez a folyamatos száguldás elõbb-utóbb megbosszulja majd magát. Hozzáteszem, még mindig top5ös nálam a sorozat, és várom a januárt a következõ "adagért". Tetszett a mostani csattanó is, bár az már csak az én hülyeségem, hogy Fichtnert imádom, zseniális az ürge szinte minden szerepében, és nagyon sajnálnám ha ez a szál itt most véget érne...

Kedvenc psziho pedofil sorozatgyilkosról csak annyit, hogy az embert kétféle képpen lehet a tévé elé ültetni. Vagy nagyon szeretsz valakit, és azért nézed, vagy nagyon utálod, és azért nézed, hogy elmondhasd: "láttam, és már megint irritált az a nyomorult, de remélem a következõ részben megfingatja valaki... (stb)". Persze ez veszélyes játszma, mert mint a korábbi kommentekbõl is látszik, ezzel akár nézõt is veszíthet a sorozat, de lehet, hogy pont emiatt a bosszúszomj miatt lesz addikt valaki.

precision
de t-bag tényleg vicc...képregénybe illõ emberfeletti képességekkel rendelkezõ negatív fõgonosz szuperhíró, aki bármit megtesz bárkivel, félkézzel, kómás állapotban félemlít meg bárkit, le is veri ha kell ugyanebben az állapotban, vérzés (és ordítás) nélkül képes eltávolítani bármelyik testrészét, akármekkora tárgyat képes lenyelni pár másodperc alatt, ja és a ronda pofájába bele vannak zugva a nõk, egy nap alatt meg is kurt egyet szépen, mert olyan jóképû
szóval tbag 4 prez, éljen tbag, tbag a legjobb, tbag maga a teremtõ atyaúristen

Bazinga!

robotnyk
mindent meglehet magyarázni, de bizonyítékok nélkül nem fogják gyorsított eljárásban elítélni
tnm
felirattal még nem néztem meg, de nekem úgy tünt, hogy még nem ítélték el, csak saját kérésére a Fox riverbe rakják elõzetesbe(vagy mi, nem ismerem amcsi jogrendszert), amíg nincs végleges ítélet, ami valszeg életfogytiglan lenne, ha nem fogadja majd el,

de egyébként gyorsított eljárás is létezik, és azt ne vessük össze, hogy valakinél 3 évig tart míg halálra ítélik, mást meg két nap alatt 25 év börtönre ítélnek, utóbbit lehet még módosítani, meg kompenzálni...

és egyébként én nem vagyok benne biztos, hogy mindig lineáris és szinkron a történetvezetés, nagyon el tudom képzelni, hogy majd az lezs, hogy Patoshikkal egy összefoglalás lesz, hogy ez történt vele ezalatt...

robotnyk
persze, a Bellick rész idióta, közvetett bizonyíték alapján nyilván valaki majd leül 25 évet, csak azért mert a kirendelt ügyvéd meggyõzi a két szép szemével.
tnm
sztem, nem ezt mondta /persze, hogy nem csak akkor nézek meg egy trilógát, vagy legalábbis a második részét, mikor már kinn a harmadik/, hanem azt, hogy csak akkor nézi meg a többit, ha a nem szeretett negatív szereplõ elnyeri méltó jutalmát...

az megint más kérdés, hogy most vagy elfogadod a az egész sorozatot, mint mûalkotást, vagy nem /és itt a mûalkotás nem az értéktartalomra vonatkozott/, suta példa, de ez olyan, minthogy én pl. utálom a magyar könnyûzene 90%-át, de nem mondom azt, hogy akkor fogok Zsédát hallgatni, ha lesz csak instrumentális száma /ugyanis a zenei alap pl. nagyon igényes, ellenben a szöveg.../, de mivel Zséda csak szöveggel van, így kerek egészek a "mûvek", nem hallgatok Zsédát...

ha reagáltok, akkor vegyétek figyelembe, hogy ez csak egy hasonlat akart lenni, nem akarom sem a Zséda rajongókat, se a Zséda nem-rajongókat megbántani

srry a hosszú hsz-rt, csak most ez így értelmes vitának tünik, mint a korábbiak

Igen, de engem borzasztóan írritál, hogy egyfolytába nyer. Ráadásul a lehetetlen helyzetekbõl mászik ki unreális módon (lerágja a kezét egy perc alatt meg hasonlók).
Akkor élvezetes a negatív szereplõ, ha beszivatják, de PB állandóan csak frusztrálnak T-baggel. Jó ellenpélda Machoni. Õ élvezetes negatív karakter, nem olyan "hátszeles" mint T-bag (de anno Ambruzzi is jó volt).

Mayday
Na de hat nagyon sok filmben van negativ szereplo, akit utalunk, de attol meg megnezzuk nem?

Most pl hogy nezne ki, hogy csak akkor neznel 24-et, ha mar meghalt/eltunt belole a neked nem tetszo, negativ szereplo? 😊

PiszkosFred
Bellick kapcsan en vegig ugy ereztem az utolso reszben, mintha amolyan "Easter Egg"-kent funkcionalna, es a keszitok direkt szorakozasbol raktak volna bele/irtak volna ugy meg, a jeleneteit. Az egesz Bellik szal elnagyolt es elkapkodott (az utolso par reszre gondolok, a felultetesre), es szinte orditva koveteli az egesz az osszecsapott jelzot...

0ppika
jaja, pont akkor telefonált amikor vitték be a korházba a letakart holttestet

a számlán meg ott a véres újlenyomat ...

http://epica.nl

Hát igen így voltam a Lostal is.
A 24-gyel nem tudnám megtenni. 😊 Hiába voltak benne számomra nagyon nem tetszõ dolgok (vagy akár bakik), azt nem tudtam abbahagyni. Pedig az 5. szezon nekem nagyon nem jött be (aki látta úgy is tudja miért), ámbár a befejezése tetszett (jobban mondva nagyon felkeltette az érdeklõdésemet).

PB-ben az is bánt, hogy - nevezzetek hülyének - de nekem Bellick nagyon szimpatikus. Én abszolút nem tartom õt negatív karakternek. Szerintem fegyõrként jól elláta a dolgát, hisz a börtöntöltelékekkel szerintem ilyen keményen kell bánni, elvégre nem véletlenül vannak ott és a börtön nem egy szálloda. A 2. szezonban meg agyon szopatják.
Pont vele ellentét T-bag. Ha a kezét le nem kapják az elsõ szezon végén, abszolút nyertese a sorozatnak. Közben egy mocskos gyílkos. Aztán meg kivettek olyan frankó szállat mint a maffiózó Abruzzi (szerintem egy adu ász volt a sorozatban, ami a történet csavarásához jó lett volna), de az érdekes Patoshik is hiányzik.

tnm
jah, értem...
végülis nem lesz annyira nehéz abbahagynod addig /azért nem vennék rá mérget😊/ elég csak két hónap [ 😞 ] múlva nem folytatnod...

Félreértettél. Addig nem nézem, míg benne van. Ha kiínyírják (jót röhögök, 5x viszatekerem, kinagyítom azt a részt), egyben megnézem az összes addigit. Ha nem nyírják ki (ergó õ lesz a winner a sorozat végén) nem sajnálom, hogy kimarad ez a sorozat ("befejezés") az életembõl.

tnm
jó, hagyd ki addig, amíg ki nem írják T-baget... ha lesz egyáltalán 3nál több rész amit megnézel, akkor se tudod majd, hogy mirõl van szó... arról nem is beszélve, hogy a szereplõk fele ismeretlen lesz, és egy tucat emberrõl meg nem fogod tudni, hogy hoválettek /mondjuk ez a kisebbik baj/.😊
de, ha ennyire zavar, sztem, akkor ne is nézd, ha akarod személyesen írok majd mailt a legutolsó rész után egy rövid összegzéssel: ki van életben, és milyen státusban....

A véleményeddel nem értek egyet egyébként, de tiszteletben tartom, és minden jogot meg van, hogy leírd ide, szal lécci ne reagáljon rá majd senki leugatón...

mukika
Bellick, és T-Bag a leggyengébb láncszem az biztos.