23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9835 Jah és a 2.Évad tizedik része a sorozat befejező része.Most tudtam meg én is.Bocsánat az ide nem tartozó témáért a többiektől. -
#9834 kössz.amugy én mos nekem még csak 3 rész van meg de szépen lassan jövöget a többi és ahogyan jön ugy nézem,mig nem jön a PB 3.évaja amit nagyon várok.,hogyfogom kibirni.. -
#9833 Eddig 1évad(12rész)és a 2. évadból 10-rész jött ki.Minden rész közel egy óra,amúgy én is nézem. -
#9832 hahóó.igaz nem ide tartozik,de a rómába kezdtem bele én is csak egy kérdésem lenne vele kapcsolatba:hány részes összesen illetve hány évadból áll. -
#9831 Rowan Atkinson = Mr. Bean. Kár mással próbálkoznia, nekem nem jött be, erőltetett volt. Ami viszont nagyon tetszett: Father Ted (ír sorozat). Hihetetlenül humoros, nem tudom nálunk miért nem adják (elég sok nyelvi poén van benne ezért csak feliratozva lehetne élvezhető mondjuk). -
#9830 A Rome-ról már hallottam (jó értelemben), a West-Wing nekem nem jött be. -
#9829 nem nézted te még "átéléssel" akkor a Fekete viperát... -
#9828 Ja, T-bag zsarut jáccik benne! LJ-t, meg most, hogy mondjátok télleg szereplet benne! -
Quantumleap #9827 Az Túszdráma, csak az idóta retekklub szeret saját címeket adni. Egyszer láttam, de akkor még nem néztem a PB-t. LJ a túsz üzletember gyereke, T-Bag ki is? Egy zsaru? -
#9826 Tegnap belenéztem a Túszjátszma (? ez volt a címe?) című filmbe, és hát T-Bag és LJ is játszott benne :) -
Quantumleap #9825 Én majd a 24-be kezdek bele, már amikor megengedhetem magamnak, vizsgára készülés mellett. Még az Alias volt olyan sorozat, amit végignéztem, de annak csak az első két évadja nyerte el annyira tetszésemet, hogy végig kiírjam. Ami mostanában még nagy kedvencem, az A holtsáv, de az inkább epizodikus, a részek között csak olyan mértékű összefüggés van, mint az X-akták esetében. -
#9824 Azért van hála istennek néha olyan sorozat is, mint a Rome (Róma), a The West Wing (Az elnök emberei), a Band of Brothers (Elit alakulat), vagy a From the Earth to the Moon (A végtelen szerelmesei - Az Apollo program) volt. Egyiket sem sajnálom, hogy megnéztem/nézem, szántam/szánok rá időt, sőt, több meg is van otthon díszdobozban eredetiben (Róma, Elit alakulat, A végtelen szerelmesei), mert mind zseniális, és ha van egy-egy órája az embernek, akkor előveszi őket, és megnézi. -
#9823 Hát véleményem szerint nem kell mindenáron sorozatot nézni. Számomra alacsonyabbrendű egy egész estés filmnél. A Prison Break meg a 24 kiemelkedő, de a többi sajnos számomra csak kín.
Ha nagyon unatkozom megnézek 1-1 részt a jobban sikerültek közül még, de olyan rajongást mint az alábbi 2 sorozat, nem váltanak ki. -
#9822 bekéne újjítani még1 sorozatot..ááhh inkább csak a HEroes és a 24 után -
#9821 Valahogy azért csak túléled, nem? -
#9820 nem sokára...jön az utso...és vele 1ött a hosszu szenvedés a 3ik évadig... -
#9819 Nem volt ez már korábban? Egyszer ezt már eljátszották, nem? -
#9818 Nagyon sok minden lesz belezsúfolva az utolsóba:( -
#9817 Kegyetlen az a Lincoln! Azt birom a legjobban amikor üt valakit egyrészt a hanghatások miatt, másrészt pedig, hogy soha semmi extrát nem mutat csak üt !!! Valahogy mindig megmosolygok azokon a jeleneteken! -
#9816 pedig sztem kijönn T-BAG a dutyiból.Láttátok az előzetesét a final seasonnak??Nah abban ahogy látjuk T-Bag et meg a nyomozonak a pillantását,nah de lehet beképzelem,vagy mégsem?! -
Quantumleap #9815 Amúgy te nem ismered a www.feliratok.hu-t? -
Quantumleap #9814 De én hanyatt fogom magam vágni, ha T-Baget olyan könnyen kihozzák a sittről, mint Mahone Bellicket. Pedig tartok tőle, hogy ez lesz. Azért lássuk be, ez valóban nem lenne élethű. Egy ferdehajlamú pszichopata többszörös gyilkos, csak egyet csettintünk, és kint van. Na neeee!!! -
#9813 Hát nem tom az a valaki honnan szedte ezt a böszmeséget! A lábával még semmi sem történt vagy csak nem láttuk! Lehet, hogy inkább Bellick-nek kell, majd új láb! :D Ááá, nem hiszem, hogy T-bag a cégnek dolgozna. Vagy, úgy értetted, hogy majd a cégnek fog dolgozni, mert az lehet, bármi megtörténhet! -
MR SUGAR #9812 bocsi! tényleg a 2x21-et keresem, csak közben összekombináltam a LOST-al
szal... köszi! -
Sara Kate #9811
hát asszem nekem sem kellett volna megnéznem...^^" -
nagykovi #9810 :))
Írtam h nagy spoiler... tényleg az úgy hogy csak az nézze meg akit nem zavar az ilyesmi :) -
#9809 ejjjj, ezt nem kellett volna meglesnem..... :) -
#9808 Ha viszont a 02x21-hez kellene felirat az ittvan -
#9807 aha, sőt most csinálják a 04x12-höz! keresgélj tovább! -
MR SUGAR #9806 van már felirat a 03x21 hez? mert nem nagyon találtam :( -
Quantumleap #9805 UHÚHHHHH!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nem éppen a bíróság épületének néz ki.
-
nagykovi #9804
Nagy spoiler az utolsó részből... nagyon érdekes...
Megnézni csak saját felelősségre :) -
#9803 vagy 20 másik film hasonló jelenetéről ^^ Úgy mondtad mintha csak pb-ben lett volna ilyen -
#9802 http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20070329gyarfas.html
Interjú Gyárfás Tamással. Csak egy érdekes szemelvény:
"- És igaza van?
- Nem tudom. Én azt vallom, hogy az utolsó percig küzdeni kell. Láttam egy amerikai filmben, hogy viszik kivégezni a főszereplőt, amikor telefonál a kormányzó, hogy álljanak meg, megváltozott az ítélet."
Kövezzetek meg, ha nem a Prison Break-re gondolt :D
-
Quantumleap #9801 Én talán Tweenert is meghagytam volna. Másodjára már nem köpte be a többieket. És fiatal volt még a halálhoz. -
Quantumleap #9800 Hogyhogy másik keze? -
#9799 T-Bagnek csak a másik keze sérült nem? a Lába még megvan :D ugye? mert itt valaki azt irta hogy kell neki műláb is...(lejjebb sokkal lejjjebbbb)
mellesleg az én tippem az előzetes alapján az hoogy T-bag a cégnek dolgozik...beszél azzal akopasz emberkével szal kiaszabaditják és szabadon lelép... a pénz az pedig tuti hogy elúszik :D Szkófiiild csaját meg valszeg felmentik -
#9798 Amúgy T-bag-től eltérve, sztem az Abruzzinak nem kellett volna meghalnia. Jó volt a szereplése valamint vagány is volt! Nah szóval jó volt...Inkább halt volna meg T-bag helyette! Na, de azért ő sem olyan rossz szereplő! -
#9797 Jaja, lehet... -
#9796 A fegyházban töltött rutin azért bejátszik gondolom...