23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9875 igen -
#9874 Van valami program amivel fel is tudom venni az internetes adást? -
#9873 holnap reggel 5kor, ugye? -
#9872 Hát sajna van ez így! -
#9871 A Heroes-t én már megnéztem 18-ig pár hete... Erre kiderült h pont most van ott 5 hét szünet :S. Már nincs olyan sok belőle. -
#9870 Ja, Scofield-et meglövik és mi már nem látjuk, hogy hol, lehet fejbe, lehet lábon és majd kezdőddik a para! Mondjuk az elég érdekes húzás lenne, ha meghalna! :D:D -
Dave0092 #9869 sztem a végére elsz vmi izgalmas, és a vége oyan csapást fog érni, hogy nemfogjuk kibirni a 3. évadig.. -
#9868 háát lehet ma olyan cselekményáradat fog jönni,hogy nem fogod várni,kitudja.Én sztem várni fogom mert hiába gondolják sokan,hogy ellaposodott a történet,sztem ez marhaság. -
#9867 Héhéhé, nem kell csüggedni, amíg nem jön a 3. évad, addig mindenki nézzen más sorozatot! Én pl a Heroes-t kezdem el nézni és lehet annyira meg fog majd tetszeni, hogy már nem is várom majd a szökést! Nah, jó csak vicceltem, hogy a fenébe ne várnám a szökést! -
Quantumleap #9866 Némiképpen annak is bátrak a készítői, de nem annyira mint a PB-nek. De ajánlom figyelmedbe. Néhány epizódjában feltűnik Reynolds elnökasszony. :) -
#9865 Na ja, de mikor? Szeptemberben talán kezdik el a FOX-on? Én kihasználom az időt hogy megismerkedjek más sorozatokkal is. Pl. Alias -
#9864 Tudom, hogy lesz, de azt nem várom annyira. Az eredeti történet ma lezárul, a harmadik évad szvsz már nem lesz ugyanaz. -
#9863 Csak annyira utolsó, mint az első évad utolsó napja, ugyanis lesz 3. évad :) -
#9862 -
#9861 elérkezett az utolsó nap... -
#9860 nekem meg van privit kapsz -
Quantumleap #9859 Telepítsd fel és keress rá Torrent Harvesterrel. Vagy Emule, BCDC. Nem tudom, hol kerested. -
#9858 sajna holnap vége...:(
vki nem tudna nekem segiteni abban hogy megszerezzem a PB.betétdalát?!jólenne már probáltam annyihelyen,de nemtalálom sehol.Lécci segitsetek. -
#9857 holnap e22 királyság -
#9856 ott a pont :D meg a jobban rosszban:D -
#9855 barátok közt a kiráy -
Abruzzi #9854 Bocs ha épp nem aktuális meg kései de:
Quantumleap...szerintem mindneképp kezdd el nézni a 24-et. Jó tudom ez PB-s topik, és nemis esek abba a hibába mint aki már egyszer beleesett, hogy le merte írni, hogy a 24 ezerszer jopbb mint Pb és emiatt le lett hurrogva a nagy PB fanok miatt, de a 24 ezerszer jobb mint PB :D Ha mondjuk az első évadokat kell összehasonlítani akkor PB első évad jobb mint 24 ezt elismerem. De összességében a 24 ezerszer jobb sorozat. Szóval kezdd el nézni és majd próbáld meg összeszedni az állad a földről:d -
#9853 Nekem meg továbbra is a 15-ös részből kéne egy normális verzió, normális felirattal...ha tud vki. Kösz. -
#9852 oké köszi! király -
teminho #9851 jah és ki is adták mind2-t -
teminho #9850 igen az 1. és a 2. évadhoz is 1-1 special rész készült:) -
#9849 Hát, akkor sztem nem! Gondolom nem véletlen most láttad csak! Vagyis lehet készült ilyen csak még nem adták ki! -
#9848 PLZ vki segítene! az lenne a kérdésem h a Prison Breakhez láttam egy special részt.. ami a kulisszák mögötti dolgokat mutatja be... de az még az első évadhoz kapcsolódik annak is az elejéhez! azóta készül több ilyen rész?? -
#9847 Na igen ezek a tények elég monumentális anyagra engednek sejtetni. A gond a sorozatokkal, hogy nagyon limitált anyagi forrásból gazdálkodnak (ami teljesen érthető) és ezért ott spórolnak az effektekkel, ahol lehet. Na most ez nem gond egy PB vagy 24, vagy akár Dr. House esetében, de pl. Heroes-nál már szembeötlő. A Rome-ben ezzel hogy állnak (mert ugye a történelmi is elég pénzcentralizált téma)? -
#9846 OK
-
#9845 ha rám céloztál akkor jol gondolod.amugy csak azértmert kicsit offnak számít.De másik szempontból meg teccik... -
#9844 Kössz. Így az elmondottak alapján biztos jó film. Majd ha már lesz 1 pár részem akkor elkezdem nézni! De mostmár ne beszéljünk a Roma-ról, mert már van olyan akinek nem tetszik! -
#9843 Nagy vonalakban Ceasar--->Ceasar Uralkodása---->Pompeiusszal való harca----->halála------>Octavianus hatalomátvétele------->Antoniusszal való harca---->2.triumvirátus létrejötte etcetera...etcetera.Jah és még két katona Titus Pullo és Lucius Vorenus történetét is elmeséli.Rendkivül korhú és eléggé véres.Sztem jó.:D -
#9842 a címről nem gondolsz semmire sem????Amugy ezt egy másik topicban kellene megnézned,azért ne follyunk már bele ennyire.PLZ.De ugye nincs gond? -
#9841 Tulajdonképpen miről szól a Rome? Én csak itt hallok róla először. -
#9840 A Rome-nak vége teljesen. -
#9839 Értem, értem! -
#9838 talán nem láttad a lényeget:Scofield sok embernek fog segiteni---itt ilyeen McGcyver beütésre gondoltam...Meg elég fura szereplők vannak a sorozatban és kilehetett volna találni elég érdekes történetet.Meg amugy a 3.évad lehetett volna pl.10 részes is.Mint leguccso évad.Szal,a lényeg hogy erre gondoltam anno,de mint mondtam mára sőt kicsit anno után már a véleményem megváltozott... -
#9837 Hát nem hinném, hogy csináltak volna egy 3. évadot, azért, hogy a szereplők mindennapjait bemutassák! Ki lett volna kíváncsi arra, hogy Scofield hazamegy a munkából, ledobja a cipőjét, elintézi Sarah-t, utánna megiszik 1 üveg sört és.... Én nem lennék erre kíváncs! -
#9836 tulajdonképpen idetartozik vmilyen szinten.Mivel arról van szó hogy én a Rómát nézem még a Prison Break szünetel.Amugy meg tutiezekszerint hogy annak nem lessz több évadja???Jah és PB-nél maradva,azt hittem a 2.évad kezdetén hogy a végére mindenki tiszta lessz és a 3. évad arról szól hogy Scofield sok embernek fog segiteni meg a szereplők mindennapi életéről szól madj.Nah de msotmár vagyis mára rájöttem,hogy ez egyálltalán nem igy van vagyis lessz,hanem.....................és........