23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • BlackShadow
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ővót :) legalábbis én úgyláttam.. :D az arcvonásai ill a szeme maradékából következtetve :P
  • kill3r21
    én ha jol láttam az télleg belick volt..de nem biztos kurvára összevissza volt csapva :D
  • BlackShadow
    jájájáj ez a rész jájájáj :D ugy a 2. évad felénél kezdtem lemondani a sorozatról.. már csak azért néztem h legyen vége..de a végére megint beindult :)
  • kolp
    rapidshare-n mindegyik után kell várni 2 órát?
  • tnm #9911
    most full olyan érzésem van, hogy 3. évad majd ilyen természetfelettis beütést kap ( Scofield különleges képessége, ami a vérében van ;), meg hasonlók....)
  • Quantumleap
    Igen, ezt én is tudom. Ha a következő részben nem hallunk róla semmi hírt, vagy nem látunk híradóbejátszást, akkor sejteni lehet, hogy ez lesz. De mint már itt írtam: ne menjünk át Aliasba!
  • winnie
    quantum: már jó ideje tudni, hogy másik sorozatban lesz ősztől, szóval de. max. egy utolsó részben visszahozzák vendégnek. a kapu nyitva maradt.
  • Quantumleap
    Remélem, nem az lesz, hogy majd valamikor kiderül, hogy Kellerman nem halt meg. Baromi erőltetettnek tartanám.
  • Csaba007
    Csá mindnekinek!
    Scofield-el milesz a végén?? nem értem:D
  • Csaba007
    Prison.Break.S02E22.HDTV.XVID-XOR

http://rapidshare.com/files/24075217/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/24076583/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/24078280/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/24079420/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part4.rar
  • Quantumleap
    Gondolom, Scofield a 3.évadból minimum az első 10 részt Sonában tölti. Kíváncsi vagyok, vajon Mahone-nal milyen párost alkotnak odabent.
  • Tyler Dom
    Vajon most merre fog haladni a történet? Tutira scofield varázslatos szökése lesz a téma, de most már meg is figyelik a szupertitkos katonai kutatók. Nem semmi volt amikor a végén mondta a tábornok munkatársa hogy a vérében van a szökés:D . Ja a földön fekvő ember nem Bellick volt?? Nagyon meg volt tépázva a csóka:)
  • nagykovi
    Huh... nem semmi rész volt. Nagyon tetszett, szerintem még jobb évadzáró volt mint az 1. évadnál. Tényleg elég sok minden megválaszolatlan maradt, úgyhogy mindenki izgulhat őszig... vagy meddig :(
  • Tyler Dom
    Ilyen fináléra senki sem számíthatott.
  • Paddy
    Lesz harmadik évad-így mindenkinek nyugi:)
  • Quantumleap
    Hát nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy a pletykák mondták. A főkarakterek közül csak egyvalaki halt meg, és ő se tuti biztosan. Mivelhogy Kill Bill nem volt főkarakter. Honnan jött az a szöveg, hogy a főkarakterek közül egyvalaki egyértelműen meghal, ketten lesznek látszólag halottak, és izgulhatunk őszig?
  • kill3r21
    Ez a zene kisértetiesen hasonlit a Szökés zenééhez!!!
  • kill3r21
    rengeteg kérdés marad..sajnos..de majd meglátjuk mi lesz
  • kill3r21
    huuu gyerekek ez no commentes finálé volt....de marad a kérdés.most felakasszam magam vagy várjam hogy hátha fojtatják...asszem lesz itt anyázás...
  • kolp
    nem tudjátok, miért van az hogy torrentel sosem jön annyival amennyit bírna, mindig csak negyede...
  • Quantumleap
    Az elég érdekes. Nekem még most sincs bent.

Amúgy a nyakam rá merem tenni, hogy valaki direkt csinálta valami speciális galád buheramódszerrel.
  • Fatanur
    nekem kb. 10 perc után újra mennt...
  • Quantumleap
    Na mindegy. Marad a letöltés. Már be is raktam.
  • Fatanur
    törölték a listából??!!??
  • Quantumleap
    Amúgy tököm tele:

Két hete az óraátállítás miatt csesztem rá. Egy hete megszakadt a netem. Most meg ez.
  • Quantumleap
    Nekem is eltűnt! Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül.
  • gyuriii
    nekem is. érdemes volt felkelnem.
  • Gerbill
    Csak nekem tűnt el a Fox a TVU playerből?
  • Munch
    Na, ezek után a harmadik évad embertelenül brutális lesz.
  • doncarlos
    de az előttem szólókka ellentétben én full-mega-giga-beteg rajongó vagyok, és mindegy hány évad lesz ugyanolyan fanatizmussal követem... hát ilyen idióták is vannak mint én... jópáran asszem...
  • doncarlos
    Szerintem nem volt jelentősége a vinyónak, mert ugye "fbi-cégembere-mahone-supermen" úgyis ki tudta volna olvasni Scofield tetoválásaibol még a vinyó tartalmát is... ugyebár
  • winnie
    "Ez annyira béna hogy hihetetlen.."

nem zseniális? hisz megtalálta, nem? attól, hogy neked nem jutott volna eszedbe, csak arra utal, hogy te vagy a béna:)
  • lele
    igen ez nekem is feltünt egy kicsit de istnem scofield is ember hibáznia kell mahone nak meg nagyobb minust kell adni szal ezt kellet csinálni:D ez van ezt kel szeretni
  • Abruzzi
    A vinyó volt a legnagyobb f@szság az egészben eddig. Nem az hogy adatokat szednek le róla, higyjétek el azt meglehet csinálni. De az hogy Mahone, vagy hívjuk inkább csak Supermannek lát egy gépet amiben nincs vinyó, na ebből még én is arra következtetek hogy vki nem akarja megtudjam mi van rajta. Ezután belegondolok, én hogy érném el, hogy soha ne is tudja meg? Hát az egyik legegyszerűbb hogy leformázom...ennyi. (Scofield a legokosabb ember a földön de ez nem jutott eszébe). Na jó nincs időm (:D:D) leformázni, akko kiszedem és szétverem, ezután berakom egy kukába, aminek tartalmát már 600-szor elszállítják egy szeméttelepre ahol soha nem találnak meg egy ilyen dolgot. Neeeem, dehogyis, inkább dobjuk a folyóba. Persze ez logikus, mert Scofield buta, és ő inkább a folyóba dobja, me az ugy menő volt az 1. részben. Na ok, ezzel nincs baj..na de van, 1 kiló, de aszondom ok nincs vele baj. De az hogy Mahone megláűtja a folyót, és a következő mondata már az hogy: búvárok kutassák át a folyót. Ez annyira béna hogy hihetetlen...áhh most így visszagondolva mennyire sz@r Istenem :S:S:(:(
  • Rockynhooo
    hát télleg kicsit irreális.. de a nemzet biztonság , FBI elég sok mindenre képes! de sztem sincs a 2. évad az 1. nyomában...! viszont az 1. évad nagyon megálta a helyét! a 2. at meg már csak úgy nézem mert pár karakter megfogott, meg a sztorija érdekel, de már nem olyan élvezettel követem mint anno!
  • leoon
    A winyó, ami nem tom hány napig a vízben ázik?! Én személy szerint kizártnak tartom azt, h arról adatokat szednek le, főleg, hogy utánna nem tom hány nap múlva is sikerül újabb szektort előhozni, helyreállítani! De a fene se tudja már télleg a mai világban, minden elképzelhető!
  • II Rocky II
    a vinyorol annyit,hogy már nem a középkorban vagyunk.Elképzelhető amit vele müveltek.Amugy a Mahoneval egyetértek,még haggyán hogy kitalálja de még hogy pont találkoznank is adott helyen.......
  • II Rocky II
    Én személy szerint az elejétől kezdve folyamatban mindig ugyanugy vártam a következő részeket.1/1 részét is ugyanugy vártam mint 2/22-részét.Lehet bennem van a hiba.Ez van,amugy elkezdem majd a 24 et is és majd kiderül hogy mennyire lessz igazad,sztem (110%) atól függetlenül várni fogom a 3. évadot.
  • leoon
    Én nézném a 24-et is de nincs meg sajnos! És 1 kicsit télleg idegesítő a Mahone fickó, mert ennyi mindent télleg nem lehet kitalálni! Ja valamint a vinyó volt sztem elég durva amit kihalásztak a tóból ugyebár és adatokat szedtek le róla... Hát azért.... De amúgy sztem még mindig jó a film és várom, annak ellenére, hogy ilyen valószínűtlen dolgok vannak benne!
  • Abruzzi
    Nem marhaság, csak mindenki másképp gondolja. De ne mndd hogy te most is ugyanazzal az élvezettel nézed, mint az 1.-t? Mert nem hiszem el...kezd nagyon irreális lenni...én a 2. évad elején is utáltam már ezt a Mahone a szuperhős, egy kieszelhetetlen tervet meg is fejt tetkókból és az eszéből, és persze mindig akkor amikor az épp aktuális. Ok ez még elment, az eleje ok volt hogy keresik a pénzt, voltak izgi részek, még amikor Terrancet vették elő és fejbelőtte magát akkor is azt mondtam jó, de amikor már a kazettáról szólt az egész, meg most..áhh ez már iszonyat sz@r sztem.
    Amúgy ha vki majd nem bírja a 3. évadig, de nem 24 fan, az kezdjen el 24-et nézni és majd nemvárja annyira a 3. évadot :)