23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • gabo91
    sziasztok
    Hát ez durva, kegyetlen vége lett...
    Régeben valaki irta hogy harmadik évad elejében michel mexicoban börtönben nyaral majd, ez szerintem megnyugtato, mert ahoz tull kell élnie ezt a haláltábort.
    Most mrá tudjuk mi az a sona...
    kegyetlen egy hely, meg az a kopasz ember is, 21. századi hitler vagy még kegyetlenebb talán...
    anyira örültem mikor meglátam sarat a hajon, és tesék utána meg minden elveszik egy csapásra...
    most hogy michael felbérelte a mafiát az is jo volt, meg hogy kokaint tetek mahone hajojába, t-bag és belick is börtönbe,
    de msot meg sara eltünt linc egyedül szabadon testvér nélkül...
    sucre-val kitudja mivan/lett/lessz maricruz rol semmi hir...
    és michael meg haláltáborban...
  • Quantumleap
    Ne. Holnap lesz, és először nem is a feliratok.hu-ra fog felkerülni, hanem egy www.gyorsfelirat.hu nevű helyre.
  • Flamer
    várni lehet.. :D de én abban reménykedemhogy ez igazán kemény rész és ucsó is és már mindhárom verzióhoz van angol felirat, hogy victor megcsinálja még ma szerintem a magyart. de nem tudom hogy van -e dolga vagy vmi. én várok éjfélig az biztos :D marhakiváncsivagyok már :D
  • kill3r21
    én nemtudom hogy várjam e a magyar feliratot mára...
  • Japep
    Milyen bannerre gondoltok ???
    Mert ha majd megnéztem a 22.részt (holnap) megpróbálnék összedobni valamit...csak valami elképzelést adhatnátok (pl. ilyen stílus mint a mostani, vagy más...) , de nem muszáj!

Legjobb sorozat, már alig várom a HUN feliratot !!!
  • Smuge
    Ez volt a legjobb az egészbe, nem tudom mi bajod volt ezzel. Legalább elgondolkodtato volt kicsit.
  • Smuge
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak azt nem értem stratégiai szempontbol miért volt olyan rohadtul fontos ez a Sona . Mi cél van ezzel? Talán a 3. évad választ fog adni minderre
  • Gerbill
    De ott legtöbbször szerintem olyan befejezése voltak, amiről tudom, hogy befejezés, itt meg csak egyszer vége van. A leggagyibb az volt, mikor elkezdték lejátszani a hangfelvételt, aztán vége. A következő rész elején, meg megint nem tudtunk meg semmit, csak Sara bamba kamerába "oh my god"-ozását hallottuk. Most az utolsó előtti részben, meg megint egyfolytában annyira bamba fejjel nézett a színésznő...ahhh. Annyira idegesítő mint Michael kemény nézése. Na de mindegy hagyjuk ezt a témát szerintem
  • Quantumleap
    Azt viszont biztosra veszem, hogy nem lesznek a Sonában az évad végéig. Mint már utaltam rá, szerintem nagyjából a feléig.
  • winnie
    gerbill: OFF, tudom, de "Meg lehet, hogy lesz a Heroes végén is cliffhanger, de akkor sem minden egyes részt úgy fejeznek be, "

éppen ez a lényege, nem? szerintem ott voltak a legállattabb befejezések, iszonyat durva kliffek. nagyon jól csinálják ezt.
  • scorpeeon
    Viccnek jó, de nem hiszem, hogy ez lesz :) Egyrészt nonszensz, másrészt kicsit sem lenne feltűnő, harmadrészt Linc nem olyan okos h ki tudja hámozni a térképet a mindenféle rajzokból, mint Michael.
  • Quantumleap
    Valaki írta egy másik topikban, hogy a 3.évad avval fog kezdődni, hogy Linc egy panamai tetkószalonban nonfiguratíve magára varratja a Sona alaprajzát.
  • scorpeeon
    A bannerrel kapcsolatban: sztem 4 szereplőt le lehet szedni nyugodtan (Franklinnel együtt) és Bellick-et és Mahone-t berakni a helyükre. Esetleg a Federal de Sona feliratot is be lehetne tenni a Fox river 8 helyére :)
  • scorpeeon
    Megnéztem... Hát igen azt gondoltam hogy nem akárhogy zárják le, hogy a 3. évadot is várjuk, nade eeez. Erre biztosan nem számított senki. Az a kopasz is beszarás hogy hol dolgozik, azt lehetett hinni hogy "csak" a Cégnek a fő vezetője, erre most kiderül, hogy valami egészen más :)
  • Gerbill
    Jó, hát én is megtudom mondani a lostról, hogy elmenekülnek a túlélők a szigetről, vagy nem, de nem ez a kérdés, hanem, hogy hogyan, vagy mi történik a szereplőkkel közben. Na itt a PB-ben nem sok minden. Meg lehet, hogy lesz a Heroes végén is cliffhanger, de akkor sem minden egyes részt úgy fejeznek be, meg ez legyen a legkisebb baj egy sorozatnál, nálam nem itt bukott meg a Szökés. Szerencsére a Lostban is egyre kevesebb az ilyen cliffes befejezés(a múltheti azért elég dúrva volt, de az nem cliff, mert nem hiszem, hogy onnan már kimásznak szegény mellékszereplők:D).
  • N1ggA
  • winnie
    gerbill: hidd el, a heroest is cliffel fogják befejezni. hell, még a 24-et is cliffel szokták - ha nem ezt tennék, akkor mindenki "hazamenne".

a pb esetében értelek, de szerintem mindent lezártak, amit kellett. a linc-szálat ígérték. ha csak a vége érdekel, elmondhattam volna, hogy az első évad végén megszöknek, a második évad végén vagy megszöknek vagy elkapják őket (vagy-vagy. ehhez nem kell nézni a sorit, csak megnézni, hogy mi a pálya az évad végén:) és a harmadik évad végén pedig
    megszöknek, gondolom
  • Gerbill
    Nem, a heroest nem cliffhangerrel fogják befejezni, mivel a mostani sztorit az első évad végén lezárják. És amúgysem a cliffhanger miatt hagyom abba a PB-t, hanem azért mert már régen meguntam, csak azért néztem, hogy megtudjam mi lesz a vége, mert állítólag itt sokmindent befejeztek, lezártak volna, de mégsem ez történt.
  • N1ggA
    úgy értem a végén az az aréna vagy mi az mi?
  • N1ggA
    Nagyon bunkók, hogy így fejezik be...
    De hova vitték Michaeléket a végén? Amúgy a földön aki ott feküdt a folyósón félhalálban, az Bellick volt?
  • ALDO
    Jó volt az évad záró, de azért még feliratosan is megnézem.
    A Kellrman az rabszállítóban rész érdekes volt. Furcsa, hogy nem mutatták közelről, hogy kinyírták, lehet, hogy csak megrendezték a Cég ellenes volt ügynökök? Bár nem valószínű. Remélem a lóvé nem úszott el szó szerint, meg lehet azt még menteni Szinte sajnáltam, amikor Mahone beszélt a feleségével a végén. Pedig egész jól le lehetett volna zárni a történetet, hogy Lincoln, Michael és Sara elhajóznak a naplementébe, talán a következő évadzáróban. VAjon mit tudnak majd kitalálni 22 részen keresztül az új évadban. Amúgy durva lenne, ha úgy kezdődne a harmadik évad, hogy Lincoln ül egy panamai tetkó szalonban, közben összeállna az új szökési csapat: Michael, Bellick, Mahone, T-Bag
  • winnie
    " így olyan mintha vége sem lenne, de mostmár totállisan nem érdeke"

szerinted a heroes nem fog baz* nagy cliffhangerrel véget érni? (én mondjuk a heroest nem várom, mert hidegen hagy:) szerintem a cliffhanger a legjobb az egész sorozatbozniszben.
  • scorpeeon
    Hehe, én most kapok észbe h itt az utolsó rész a 2. évadból :) Mind1, jó kis forrásaim vannak, 10 percen belül lent is lesz. Valaki azt írta egy másik fórumon hogy jobb ha meg sem nézi az ember mert nem fogja szeptemberig kibírni :) De akkor is meg kell néznem :)
  • Gerbill
    Ez mekkora egy szar rész volt. Azthiszem hogy cancel, már egyáltalán nem várom a következő évadot, annak örülök, hogy ennek vége lett, bár egy csomó minden nyitva maradt, így olyan mintha vége sem lenne, de mostmár totállisan nem érdekel. Jönne már inkább a Heroes, az nagyon brutál, minden rész egyre jobb és jobb.
  • Quantumleap
    Mahone és Bellick szerinted utálják egymást?
  • lele
    Nem akarok Láma lenni de körbenéztem egy két nagyobb site-on és s sehol nem láttom az utsó részt...de miért? se piratebay se ishount se torrentspy nem értem...
  • Magoo
    talán senkit sem érdekel, de én személy szerint a 16-17 rész környékén canceleztem a sorozatot magam számára. Annyira nem volt jó hogy az már fergeteges! Azóta nem is nézem és nem is izgat! Túl lett barmolva.
    Nem várom a 3. évadot sem... :(
  • Herr Lehrer
    NA EZ tényleg kurvanagy rész volt :D
    Akkor most az lesz hogy T-Bag Bellicks Michael és Mahone is mennek a Sonába? :D A poén hogy mindegyik utálja a másik 3-at :D tényleg, C-note-al mivan? ő szabad lett ozt happy end? A poén hogy a rész közepe fele mindenkinek éppen kurvanagy heppiend volt kilátásba, és a végére mindenki csúnyán rábaszott :D
  • JAST
    [spoiler]szerintem Scofield közkedvelt lesz a Sona-sok körében, látták a híreket. Nem fogkák bántani, de lehet hogy mégis :D[/spoiler
  • Quantumleap
    Azt ziherre veszem, hogy ez a Sona olyan durva börtön, hogy a Fox River hozzá képest Hilton szálló.

Szerintem a bannerben T-Bagen, Sucren, Michaelen, és Lincen kívül legyen benne Mahone és Bellick is, ha máshol nem, alattuk.
  • Quantumleap
    Hogyne tudnád? Makrók-spoiler opció
  • Smuge
    Eddig pedig ez volt jó , hogy volt némi realitása a sorozatnak, de hát ha télleg ilyen lesz tökön szurom magam.
  • Smuge
    Hát nemtudom, imádom PB-t egyetlen sorozat amit élvezet és nézek is , de ez az utolso rész valahogy nem vágott hanyatt , nem nagy szám szerintem.. Elég hülyén hagyták abba lehetett volna jobb is ,sőt az lett volna a legjobb ha happy end a vége és befejezik egészet. Viszont várom folytatást!
  • kill3r21
    biztos mondják ,mert a idmb ki van irva a foxon viszont nincs szal hülyeség :D:D
    de sztem kinti részre ment ki..ahol bunyo van,,,
  • winnie
    kíváncsi vagyok, hogy ki mondja először, hogy lesz 23. rész is:)
  • AtiRadish
    Ne olvasd tovabb mert spoileres(kitakarni meg nem tom a szoveget xd)

De a vegen mi volt az ajto mogott, amikor ugy elfeheredett minden?? Misi kimegy a fable arenajaba harcolni vagy mi? Mert ilyen tombolast is lehetett hallani
  • ForzaInter
    :DDDDDDD
  • kill3r21
    én már átástam bátyám szobájába XD
  • Vaxi

Tuti, hogy ő volt. kurva kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak Scofieldtől. miért pont sona.
    na meg h ki követe Shara-t.
    Mikor jön a kövi szezon?:D
    most cirka a falat kaparom :(
  • zoviet
    Hát ez valami überbrutál befejezés volt...