23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#9995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen, ő az.
"Michael looks down to see a familiar face. Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life. Bellick looks up to Michael, his face scarred. A massive inmate standing over him glares at Michael."
Magyarul a lényeg, hogy "Michael egy ismerős arcot lát, Bellick fekszik reszketve a börtön padlóján..."
Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket.
Durva volt különben a vége, elég jó sötét hangulatú befejezés lett, tetszik, hogy hárman is egy helyre kerültek, márcsak T-Bag meg Sucre hiányzik :D Szerintetek Franklin visszatér a harmadik évadban?
Összegezzünk csak :D
-Michael, Mahone és Bellick egy helyen (biztos, hogy összefognak dolgozni, ez tuti)
-T-Bag szintén börtönben, van egy olyan érzésem, hogy ő is odakerül
-Sucre: ??? Tuti nem halt meg és vhogy Bellick-et meg kell találnia majd Maricruz miatt. Bár Bellcik ki tudja hova vitte, de csaknem olyan helyre, ahol meghalhat, tudom, hogy ezt mondta a Sucre-nak, de nem hinném, hogy bántotta.
-Linc: vádak elejtve, de amilyen mamlasz nem tudom mihez tud kezdeni majd... :)
-Sara: ???
-Kellerman meghalt
-Bill Kim halott (ha minden igaz)
-Franklin: vagy búcsúzott teljesen vagy majd az egyik részben meglepetés szerüen felfog bukkanni
-
#9994 persze film meg hasonlók, de ez a kellerman besétál és vall egy vicc rész volt. ennyi erővel én is bemehettem volna és azt állítom a bíróság előtt, hogy összeesküvés van mindenki ártatlan:D -
#9993 jah -
#9992 Bellick volt annyira péppéverve a végén? -
#9991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZ egész jóó lenne ha ugye a Sonaban: Michael, Mahonee, T-Bag, BEllick... + Sucre nem vérzik el és ő is bekerül a Sonaba! na az szép lenne! mondjuk ez el is képzelhető! Volt olyan hely ahol ilyeneket irkálnak h ez az 5 ember.. még Kellermant is oda viszik ha túlélte -
kolp #9990 mintha emlitették volna még az első évadban hogy a Company valami környezet védelem/szennyezés témában érdekelt. ez magyarázhatná hogy a kopasz miért dolgozik kutatólaboratoriuman -
#9989 Sona börtön biztos a Fox River tervei alapján készült. XD -
#9988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nekem sem tetszene, ha így lenne. Én inkább szeretném hogy az derüljön ki hogy a kutatók valami beteg baromságához kell Scofield :) -
Cmdr #9987 Kellemes hely ez a Sona! :) Szerintem itt Májkel sztár lesz, vagy legalábbis a segge bizos! -
Abruzzi #9986 OFF.
Sucré buta :D Bellicket zaklatja pedig Jack Bauer, vagy esetéeg Horatio Caine (CSI miami) 2 perc alatt megtalálná Maricruz-t :D
ON
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt rossz ez a rész de azé má nagyon nagyon túlzásba megy az egész. mindegy..én különösebben nem várom a 3. évadot, azaz nem halok bele ha későn jön. de most mi ez a májkül szöktessen meg vkit a sonábol? na ne. ha ez lesz akkor szépen elmegyek amerikába és megverem az íróit a pb-nek. iszonyat szar lenne...nha ja majd van ez a cég v akármi és mindent eltud intézni, és nem tudnak semmi más módszert találni, nem nekik pont michael kell. azé michaelnem egy szabadulóművész, egy kibaszott okos ember aki építészmérnök, tervezett egy börtönt és csinált egy tervet hogy h jutna ki onnan. ennyi. de a sonát nem ő tervezte, szal ennyi erővel beküldhettek volna oda szimplán egy okos embert is..áhh...a vérében van :s jajj de szar :S -
#9985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem jól meglehetne csinálni egy szívbemarkoló elhalálozási jelenetet:) -
#9984 Sztem ő az akinek függőben hagyták az életét úgymond. Sztem nem hal meg, tutira nem. -
nagykovi #9983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez az amiről sokan azt írták, hogy "lesznek szereplők, akikről nem tudjuk, hogy meghal-e", vagy valami ilyesmi. Egyébként szerintem nem fog meghalni, legalább is remélem. Jó fej gyerek :D -
#9982 Akit érdekel, az origo ezt írja a harmadik évadról:
http://www.origo.hu/teve/20070322jona.html -
#9981 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy amikor sucre a végefele összeesett stb volt szívdobogás meg hasonlók.. akkor épp meghal? ugyértem lassuló szívverés stb.. hisz még a dokinő is mondta, h belehalhat a sérülésébe, ha elmegy. -
Fatanur #9980 kész vicc, megnéztem a világatlaszt és képzeljétek: Panamában van egy Soná nevű város -
Quantumleap #9979 Szerintem azért tartja magát a tempóhoz. Nem tudom, hogy a "gyorsfelirat" jelző mit takar, oda lehet felkerül kevésbé átfutott formában. -
nagykovi #9978 Csináltam gyorsan egy bannert az évadzáró rész egyik utolsó képkockája alapján. Ezt csak úgy összedobtam, gondolom nem ez lesz, de hátha valakinek ötletet adok vele.
PB Banner -
#9977 ilyen osszefoglalo vagy ilyesmi resz lesz... nem lesz uj resz.. -
#9976 Azt honnan vezed h holnap lesz?
"Victorpictor ma 11:49 | Válasz | #1444
Na, akkor ide is:
Sziasztok!
A mostani pb rész feliratát először a xww.gyorsfeliratok.hu-n (később javította erre: www.gyorsfelirat.hu) találjátok majd meg először.
hogy a későbbiekben ez marad-e, azt még nem tudom.
este 8-ig dolgozom ma, úgyhogy ne nagyon számítsatok feliratra."
"© Victorpictor ma 20:27 | Válasz | #7007
Prison Break 2x22 elkezdve. Utolsó rész, nem fogom összecsapni." Várjuk türelmesen és előre is Nagyon köszi mindenki nevében! " -
#9975 nagyon jó volt!!! egyszerűen ütött az évadzáró! kering egy hír, miszerint lesz 23. rész: IMDB. Vagy ez csak tréfa? Végül is nemrég volt április 1. -
Quantumleap #9974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mellesleg Michaelék nyilván nem azért kerültek be, hogy két-három részen belül mindjárt máshova vándoroljanak. -
Quantumleap #9973 Látom, többen is azon vagytok makacsul kiakadva, hogy Sona nem azonos a börtönnel. De honnan veszitek ezt? -
#9972 Tény hogy sok mindent ki lehet hozni a sorozatból még, ha valóban panamai börtönbe kerülnek. A környéken vannak ugye ezek a vicces "alternatív" börtönök, ahol a rabok saját kis világot alakítanak ki és a fegyőrök nem mernek belépni sem...
Kérdés hogy egy ilyen közegben hány napot bír ki pár gringó? -
#9971 Ez majdnem ugyan az mint az első, csak most mindenki "ketten van":D Bellick és T-bag kihalgatja volt az első részben csak T-baggel, michael mahone kiterveli volt az első részben michaellel -
#9970 sorry elnéztem az angol:S -
#9969 Addig tegyen fel mindenki angol feliratot, sztem bőven jó az is. -
#9968 hogy tiszta legyen szvsz már van felirat:D
itt= http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=sz%F6k%E9s -
Quantumleap #9967 Ez alapján már össze is állt bennem egy elképzelés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag is bekerül a Sonába. Majd a Cég elrabolja Sara-t, és Michaellel tudatják, hogy ha egy bizonyos időn belül nem szöktet meg egy bizonyos valakit a börtönből, megölik. Michael tervezgetni kezd, de be kell látnia, hogy ez a hely egyedül kemény dió neki, így kénytelen Mahonéval társulni. Egy alkalommal, amikor éppen tervezgetnek, Bellick és T-Bag kihallgatja őket, és fenyegetőznek, hogy vagy beveszik őket is, vagy pedig csicseregnek.
-
Quantumleap #9966 Akkor, hogy tiszta legyen:
Victorpictor írta, hogy nyolcig dolgozik, ma ne számítsunk feliratra. Holnap lesz, és először nem is a feliratok.hu-ra fog felkerülni, hanem egy www.gyorsfelirat.hu nevű helyre. -
#9965 go victor go!
remélem már ezerrel a feliraton dolgozol :P Ha még éjfélig vagy kicsivel utána lesz felirat akkor meghajolok előtted :D
Először gondoltam megnézem angol felirattal, de annyira nem vagyok biztos sajna az angol tudásomban!
De ahogy olvasom itt a nem spoileres hszeket jó az utsó rész és valszeg a 3. évad is talán jó lesz... :) -
winnie #9964 "már kész a történet...
csak étnézik, de megvannak a föbb szálak pontok hogy mi hogy lesz a 3. évadban...."
ó, az csak nagyon nagy vonalakban - pár szóban. lesz ez meg ez, majd ez és a végén pedig ez. az, hogy a részekben pontosan mi is fog történni, hogy hogy ankezdődik meg mi lesz pontosan a részekben, az csak a napi munka folyamán eerül ki. -
skygt90 #9963 Hali emberek! Valami olyamit mond a csávó a végén annak a kopasznak az orvos társa hogy michael tuti hogy megfog szökni mert benne van a vérében! És a kopasz direkt vitette oda mert sztem számít rá hogy szökni fog. Lehet hogy van valaki bent a börtönbe aki fontos lehet a "cég"számára. vagy nem.... -
Quantumleap #9962 Ő maga írta, amit írtam. Nem kisujjból szoptam. -
#9961 sztem bizhatunk victorban de majd kiderül :D:D sztem ö is megnézi a rész oda meg vissza is :D -
Dave0092 #9960 dehis...
már kész a történet...
csak étnézik, de megvannak a föbb szálak pontok hogy mi hogy lesz a 3. évadban.... -
winnie #9959 "Olvastam, hogy a harmadik évad első része ugy kezdödik "
ilyeneket nem érdemes olvasni, hiszen még el sem kezdték írni. majd júniusban. -
Fatanur #9958 itt egy link, már akinek kell: http://rapid-download.info/download.php?file=a858b6de623dec41098842474410e461
elég gyorsan jön le... -
Quantumleap #9957 Spoilerezni kéne! Nem sokan látták még, különösen azok, akik mindig megvárják a magyar feliratot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miből gondolod, hogy az említett börtön és Sona két külön hely? Szerintem ez haláltábor és börtön egyben.
-
#9956 Hát ha jolgondolom ez a sona valami haláltábor szerüség lehet.
Olvastam, hogy a harmadik évad első része ugy kezdödik hogy egy föszereplö mexikoban börtönben ül...
ha ez biztos és michael az akkor elkerül inennen, bár szerintem mutatják, hogy mi folyik a sonában...
amugy mikorra várhato a harmadik évad, van rá eszély ohgy elkezdik augusztus végén ?