23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11175 Most fejeztem be a 2x17-et
Nem, jól írtam, amit írtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért, mert segít Michaeléknak!
2x17: Rendes volt Mahonétól, hogy nem ölte meg C-note-os és a gyerekét! + Sara jól megszivatta Kellermant -
#11174 6 -
Quantumleap #11173 Nem kell már spoilerezni. -
#11172 Kellerman helyett nem Mahone-t akartál írni? -
#11171 Ma néztem meg a 2x16-ot. Miután megnéztem: Bakker már csak 5 rész van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Zakkant... :(( Kellerman naggyon kemény volt xD -
#11170 jah tényleg, kösz :D -
#11169 21-edike :D -
#11168 sztem ProGabe -nek nyugodtan odaadhatod...persze csak ha vállalja :) -
#11167 beraktam. egyébként mint biztos észrevettétek, már nem frissítem a FAQ-t, és mint talán azt is észrevettétek ide se nagyon járók/írok, lehet jelentkezni a "nagy értékű" FAQ, jelszaváért, és tartalmáért. Kvázi átadom a "jogokat".:)
DE CSAK PÉNTEK DÉLUTÁN 4 UTÁN! ADDIG NEM FOGLALKOZNÉK ILYESMIVEL. [Vizsgák]
nah, hajrá {newB-knek nem adom oda:P} -
#11166 ez akár mehetne a FAQ-ba,és aki ezek után is azzal jön hogy ő,vagy az öregapja régi katonatársának az unokájának a haverjának a homokos haverja úgy tudja hogy nem lesz több évad,vagy igazából csak egyre terveztek,kifilézem az aranyhalát -.- -
#11165 poén:) -
#11164 pont most tartok a 2. évad 20. részénél, ahol a dátum: 6/17 és hányadika van ma? :D -
nagykovi #11163 "Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplőket..."
Erre csak annyit válaszolnék, hogy nem akkor kezdik el leadni a sorozatokat mikor kész van az egész, hanem 10-12 rész után, és a többit már azalatt forgatják mikor már megy a tv-ben a sorozat. Szóval emiatt nem hiszem h elhalasztanák. De ez csak az én véleményem -
#11162 Szabadúszó nő... ez jó. :) -
winnie #11161 ez nem hír, csak valaki hülyeséget beszél. -
Quantumleap #11160 Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a tv.com-on hol található a hír. -
#11159 de milyen halász?! ez kb olyan mint ha beírnám h lesz a 3. évadben egy bicikliszerelő meg a nője...! meg szabadúszó nő?:D:D:D:D pff xD
persze meg egy kalapácsvető olmpikon -
Quantumleap #11158 A "pár hónap alatt kész lenne a sorozat"-ot speciel én sem értem. -
#11157 ne égess már ki!!!! plz! -
Quantumleap #11156 Az illető hozzászólása:
Rossz hír, hogy állítólag csak 2008 tavaszától folytatódik a Fox-on a Prison Break. (Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplőket, a színészeket az egyes figurákhoz.) A harmadikban állítólag lesz egy ártatlanul bebörtönzött halász (panamai, természetesen), annak egy szép felesége, meg egy szabadúszó nő, aki kormányzati megbízást (is?) teljesít. Érdekesen hangzik. -
#11155 nem tudunk ilyen hírről,ősztől,hétfőnként este 8-tól PB az USA-ban,ez biztos -
#11154 :DDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
#11153 én úgytom 2020-ban kezdődik a 3. évad... h a magyar olimpia ideén legyen XDDXXDDX -
#11152 Jó, és most azt olvasod ezen a fórumon, h 2009 telén fogják adni a 3. évadot. És ezt most elhiszed, és beírod a másik fórumba ezt. -
Quantumleap #11151 Aszongya a srác, hogy a tv.com-ról van az info. -
#11150 Gondoltam hogy komolyan írtad de szerintem baromság...legalábbis remélem -
Quantumleap #11149 Fiúk. Ki kell ábrándítsalak titeket. Nem poénból írtam. Csak nyilván azt hittétek, abból kiindulva, hogy itt most a hülyülés megy. -
#11148 Ja állítólag Kellerman nem válalta el a 3. évadot és most nem tudják hogy mi legyen.Valoszínű hogy valahogy kiírják a sorozatból de elképzelésem sincs hogy hogyan...:D -
#11147 mostmár van köszi szépen :D király :D :D addigis kellerman hallott
-
Quantumleap #11146 Tit tudtok olyan rossz hírről, hogy a 3.évad csak 2008 tavaszától kezdődik? Egy másik fórumon olvastam. -
#11145 Azér' ennyire már nem lehet unatkozni :D:D:D:D
-
#11144 5 centiről:)))
lehet nem ért fontos részt csak bőrt:)))))))))))) -
#11143 jajaja! nem láttuk h fejbelőtte magát! -
#11142 Elvileg fejbelőtte magát. De nem mutatták, úgyhogy nem biztos. Lehet, hogy Veronica is él. -
#11141 Kit érdekel? Ejtették a vádat... de amúgy igen, ő is halott. -
Quantumleap #11140 Terrence Steadman halott? -
#11139 Feladom... -
#11138 mert meg is holt -
#11137 Na igen! -
#11136 A banner-ban miért nem szerepel Kellerman???Úgy csináltok mintha meghalt volna...