Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
akko hétfõn lesz a 17. rész?
há én addig eret vágok
ez fájt, komolyan. -.-
nem fog rosszat tenni neked az eredeti nyelv, feliratok olvasása meg pláne nem...
Ha Pictor még szellemesebb akart volna lenni, így is írhatta volna:
"Mondja meg Bill Kimnek, hogy ezt elkúrta, nem kicsit, nagyon..."
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nem tudnátok segiteni hogy a köv. rész mikó lesz a fox tv?/2évad 17 .
thx
jó feliratai vannak XD - ez milyen hülyén hangzik 😄
Az eredmény füllel fogható volt😄
BUDA > miskolc.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
pedig a kedvenc sorozatom és most nem nézhetem magyarul mert még nincs szinkron...
Azt hallottam hogy már márciusban játszák a második évadot, de lehet lesz 3. évad is és azt kb. fél év után játszák majd le...
És ez igaz?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://teddike.freeblog.hu
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3