23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PrisonMan
    Most fejeztem be a 2x17-et
    Nem, jól írtam, amit írtam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért, mert segít Michaeléknak!
    2x17: Rendes volt Mahonétól, hogy nem ölte meg C-note-os és a gyerekét! + Sara jól megszivatta Kellermant
  • scorpeeon
    6
  • Quantumleap
    Nem kell már spoilerezni.
  • ffxi
    Kellerman helyett nem Mahone-t akartál írni?
  • PrisonMan
    Ma néztem meg a 2x16-ot. Miután megnéztem: Bakker már csak 5 rész van

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szegény Zakkant... :(( Kellerman naggyon kemény volt xD
  • ffxi
    jah tényleg, kösz :D
  • N1ggA
    21-edike :D
  • precision
    sztem ProGabe -nek nyugodtan odaadhatod...persze csak ha vállalja :)
  • tnm #11167
    beraktam. egyébként mint biztos észrevettétek, már nem frissítem a FAQ-t, és mint talán azt is észrevettétek ide se nagyon járók/írok, lehet jelentkezni a "nagy értékű" FAQ, jelszaváért, és tartalmáért. Kvázi átadom a "jogokat".:)
    DE CSAK PÉNTEK DÉLUTÁN 4 UTÁN! ADDIG NEM FOGLALKOZNÉK ILYESMIVEL. [Vizsgák]

nah, hajrá {newB-knek nem adom oda:P}
  • ProGabe #11166
    ez akár mehetne a FAQ-ba,és aki ezek után is azzal jön hogy ő,vagy az öregapja régi katonatársának az unokájának a haverjának a homokos haverja úgy tudja hogy nem lesz több évad,vagy igazából csak egyre terveztek,kifilézem az aranyhalát -.-
  • desigo
    poén:)
  • ffxi
    pont most tartok a 2. évad 20. részénél, ahol a dátum: 6/17 és hányadika van ma? :D
  • nagykovi
    "Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplőket..."
    Erre csak annyit válaszolnék, hogy nem akkor kezdik el leadni a sorozatokat mikor kész van az egész, hanem 10-12 rész után, és a többit már azalatt forgatják mikor már megy a tv-ben a sorozat. Szóval emiatt nem hiszem h elhalasztanák. De ez csak az én véleményem
  • Atisz #11162
    Szabadúszó nő... ez jó. :)
  • winnie
    ez nem hír, csak valaki hülyeséget beszél.
  • Quantumleap
    Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a tv.com-on hol található a hír.
  • Rockynhooo
    de milyen halász?! ez kb olyan mint ha beírnám h lesz a 3. évadben egy bicikliszerelő meg a nője...! meg szabadúszó nő?:D:D:D:D pff xD
    persze meg egy kalapácsvető olmpikon
  • Quantumleap
    A "pár hónap alatt kész lenne a sorozat"-ot speciel én sem értem.
  • Rockynhooo
    ne égess már ki!!!! plz!
  • Quantumleap
    Az illető hozzászólása:

Rossz hír, hogy állítólag csak 2008 tavaszától folytatódik a Fox-on a Prison Break. (Nekem eleve gyanús volt, hogy pár hónap alatt kész lenne a sorozat, ha a múltkor még arról lehetett olvasni, hogy nem találták még meg a szereplőket, a színészeket az egyes figurákhoz.) A harmadikban állítólag lesz egy ártatlanul bebörtönzött halász (panamai, természetesen), annak egy szép felesége, meg egy szabadúszó nő, aki kormányzati megbízást (is?) teljesít. Érdekesen hangzik.
  • ProGabe #11155
    nem tudunk ilyen hírről,ősztől,hétfőnként este 8-tól PB az USA-ban,ez biztos
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Rockynhooo
    én úgytom 2020-ban kezdődik a 3. évad... h a magyar olimpia ideén legyen XDDXXDDX
  • Mincsi
    Jó, és most azt olvasod ezen a fórumon, h 2009 telén fogják adni a 3. évadot. És ezt most elhiszed, és beírod a másik fórumba ezt.
  • Quantumleap
    Aszongya a srác, hogy a tv.com-ról van az info.
  • REALista
    Gondoltam hogy komolyan írtad de szerintem baromság...legalábbis remélem
  • Quantumleap
    Fiúk. Ki kell ábrándítsalak titeket. Nem poénból írtam. Csak nyilván azt hittétek, abból kiindulva, hogy itt most a hülyülés megy.
  • REALista
    Ja állítólag Kellerman nem válalta el a 3. évadot és most nem tudják hogy mi legyen.Valoszínű hogy valahogy kiírják a sorozatból de elképzelésem sincs hogy hogyan...:D
  • lele
    mostmár van köszi szépen :D király :D :D addigis kellerman hallott
  • Quantumleap
    Tit tudtok olyan rossz hírről, hogy a 3.évad csak 2008 tavaszától kezdődik? Egy másik fórumon olvastam.
  • jax
    Azér' ennyire már nem lehet unatkozni :D:D:D:D
  • desigo
    5 centiről:)))

lehet nem ért fontos részt csak bőrt:))))))))))))
  • Rockynhooo
    jajaja! nem láttuk h fejbelőtte magát!
  • N1ggA
    Elvileg fejbelőtte magát. De nem mutatták, úgyhogy nem biztos. Lehet, hogy Veronica is él.
  • Atisz #11141
    Kit érdekel? Ejtették a vádat... de amúgy igen, ő is halott.
  • Quantumleap
    Terrence Steadman halott?
  • Atisz #11139
    Feladom...
  • Rockynhooo
    mert meg is holt
  • Ice Cortez
    Na igen!
  • REALista
    A banner-ban miért nem szerepel Kellerman???Úgy csináltok mintha meghalt volna...