Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De fox.com és a pofádba torkollik, hogy mi mikor lesz.
Annyira egyértelmû és egyszerû dolog, hogy ááááááááááááá........
én a Commander vagyok én
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
De legalább jól láthatóan olyan rész is van amit sajátmaga írt, ez felismerhetõ arról, hogy a szereplõk nevét nem sikerült jól betûzni.
www.prisonbreak.hu
http://felsofokon.hu/http://sipocznorbert.eu http://www.facebook.com/pages/MLM-Arquebusade-V%C3%ADz/203390119682876
BUDA > miskolc.
39. 2-17: 19 Feb 07 Bad Blood
40. 2-18: 26 Feb 07 Wash
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
help
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
elég szomorú lesz, ha valaki nem tudja. nyilván értelmes ember nem tölt olyan trackerrõl, ahova fake kerülhet fel.
Letöltéskor majd nem tudjuk,hogy az valóban az vagy csak a 216-os😊
Az egyik kereskedelmi csatornára most jön a Heroes ha minden igaz...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
<#idiota>#idiota> Ez tetszett 😊
Twin Peaks
X-akták
Alias
Holtsáv
Prison Break
Néha megnézem a Desperate Housewives, ha nincs más dolgom.
1. Lost / 24
2. Prison Break
3. Day Break
4. 4400
5. Invasion
6. Jericho
7. Supernatural
8. Heroes
9. Surface
Nagyjabol ennyi, vegigneztem meg a Blade sorzatot, hat, nem nagyon jott be. Viszont a Lost / 24 paros durvan magasan vezet, sokkal az osszes tobbi elott. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
help
A hülyék csoportban támadnak... 😊 Fake hát. A megszorítások miatt eladták az állatkertek a lámaketreceket, és most kiszabadultak! 😊
Idézetek a hozzászólásokból... lehet ám bõvíteni a szókincset 😄 ::
- Watch out is the S02E16, not the E17.
- FAKE FAKE FAKE it is episode 16
- fack your mother!!!!!!!!!!! s02 e16
- i downloaded this and i downloaded off isohunt they r both episode 16 sick or what
- I fuck your dead mother on your father‘s grawe...you piece of shit...
(személyes kedvenc 😄)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
2. Heroes
ezeket nézem azt ennyi. TV-ben néha nézek egy kettõt.
Ami ezeken kívûl bejön, de nem állandó, csak TV-ben néha:
-Odaát (Supernatural)
-Rejtélyek városa (Invasion) kár hogy nem folytatták...
-Rém rendes család, Jóbarátok jöhet bármikor....😊
-Simpson család is 😊
Ami nem jött be:
-Dexter...nem tudom megnéztem elsõ két részt, de végigszenvedtem...beteges, és engem nem köt le
-Lost...eleinte tetszett, de sok sok kérdés, alig van válasz...ezért jó a Heroes ott vannak válaszok is
-Született feleségek...biztos jó...a csajoknak, mert minden csaj azt nézi, de nekem nem jön be 😊
2. Lost
Aztán most szerzem majd be a Heroes-t, Firefly-t 😊
1. Prison Break
2. Dexter
3. How I Met Your Mother
4. Jericho
5. Desperate Housewives
200. 4400
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!