23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #11656 Kellermannél majd csak annyit mutatnak, hogy a bérencek feltépik a rabomobil ajtaját és beszegezik a fegyvert. Utána ugrás a következő jelenetre. -
#11655 a Magyar szökésben , T-bag sem lesz félkezű
és kellerman sem hal meg -
#11654 De a szinkron tetszett. Mint általában... -
#11653 Azta, tényleg. Elég szembetűnő volt. Biztos nehéz lett volna kirakni a 16-os karikát (eddig az volt, nem?) -
Bullitt #11652 Nincs meg vkinek a sori Score-ja (tudjátok filmzene, de nem az ami pl. Nickleback meg a többi..)?? Nagyon kéne :D . Amazon.com-on láttam, de sehol sem találom a score-t.. -
#11651 Sajnos a TV-ben majdnem mindenből kivágnak egy csomót. Sokszor 1-1 film kulcsfontosságú jelenetét is láttam már kivágni, mert az okosok szerint a TV-nél az nem volt olyan fontos, hogy bekerüljön.... így viszont teljesen más lett a film "értelmezése"...
Nekem megvan DVD-n a 2. évad feliratosan, Mahone hangja tényleg gáz :D
Meg valahogy Bellick se olyan beleéléssel beszél magyarul, mint eredetileg (pl amikor a vonatnál futnak és rkiabál Scofieldre, hogy leszedi....
Nade mind1... ezt kell élvezni :) -
#11650 legalább van egy nyomos okom arra hogy miért nem tv-zek már lassan 2 éve :) -
#11649 ilyen is volt... -
#11648 Jesszus, tényleg ilyet tett az rtl? Ez még annál is durvább, amiket a szinkronnal csinált, abból is kihagyott részeket egészen egyszerűen. Lehet h így érték el h ne 16+-os legyen, csak 12+-os és ezzel akarnak nagyobb nézettséget szerezni. Ha viszont ez így lesz akkor lehetne a neve Prison Break - for kids version is. -
#11647 ezért nem szabad az rtl-en nézni :) -
#11646 lehet a magyar változatba nem hal meg senki -
Quantumleap #11645 Hja. Meg gondolom Abruzzit és Tweenert is meg fogják nyirbálni. Utóbbinál gondolom csak annyit mutatnak majd, hogy Mahone lő. -
#11644 mint kellermant ? XD -
Quantumleap #11643 Most így egypár naív tévés néző lehet találgatni fogja, vajon tényleg meghalt-e? -
Quantumleap #11642 Eredetileg miután Veronicát lelövik, és Lincoln felkiált, megmutatják Veronica fejen-szíven lőtt hulláját. -
#11641 azt amikor mutatják a jukat a fejébe xD -
#11640 komolyan?nem lehet hogy rosszul emlékeztek?első évadnál is jöttek a hsz-ek hogy ezt meg azt vágtak ki,közben nem nyúltak hozzá!egészen pontosan mit vágtak ki? -
Quantumleap #11639 Már ne haragudj, de te vagy a buta! Nem látod a smiley-kat a hozzászólásom végén? Ezek szerint nem vagy érett a nethasználathoz. -
#11638 jaja -
Quantumleap #11637 Ja. Egészen pontosan kivágták a hulláját. -
#11636 ez csak az első 15 perc nem ? -
#11635 Uramisten RTL most se okozott csalódást (kivágtak a Vernoicás részből) -
#11634 -
Zséé #11632 Mahone hangja nagyon gáz -
Quantumleap #11631 Elég béna volt, ahogy az elején a neveket olvasták. David "A Kisgyerek" Apolskis. Brrr! -
#11630 nekem tökéletes volt, mind addig amíg az eredetit megnem ismertem :) -
#11629 elé gynegus szinkron SS: -
#11628 kifogja mindjárt nézni az első részt ? kiv. leszek a szinkronra (bár az első évadot végig úgy néztem, de már elfelejtettem) -
#11627 szerintem kellerman meghalt -
Quantumleap #11626 Ááá! Megőrülök ettől a Kellermanezéstől. Egyes 24 fórumokon meg azt találták ki, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tony Almeida tutira nem halt meg, és vissza fog térni a következő 7.évadban.
-
Reyes #11625 Szerintem Kellerman lesz az:S -
#11624 mer búzák -
Quantumleap #11623 Úgy látom, vannak tévés nézők, akik úgy gondolják, hogy a második évad azzal fog kezdődni, hogy viszik vissza őket a börtönbe, mert hogy "elkapták őket az első végén." -
Csaba007 #11622 Szavazzunk!:D -
#11621 Fogadunk? -
Quantumleap #11620 Nem ő az! Ne mondd már, hogy komolyan azt hiszed! -
#11619 Milyen kiút?Egy ember áll ott lehajtott fejjel, majd hirtelen felnéz.T-Bagre hasonlít, de nem igazán látszik. -
#11618 szerintem az apáca nő van ott... (pingvin) -
#11617 omg
13. Black Toast Music - We rollin' (0:29)
14. Black Toast Music - This is war (1:06)
15. Black Toast Music - Willing to die (0:29) -
WTH #11616 A 11600-as hozzászólásban látható, hogy három szám "elkövetője" a black toast music.