23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    Kellermannél majd csak annyit mutatnak, hogy a bérencek feltépik a rabomobil ajtaját és beszegezik a fegyvert. Utána ugrás a következő jelenetre.
  • Rockynhooo
    a Magyar szökésben , T-bag sem lesz félkezű
    és kellerman sem hal meg
  • Atisz #11654
    De a szinkron tetszett. Mint általában...
  • Atisz #11653
    Azta, tényleg. Elég szembetűnő volt. Biztos nehéz lett volna kirakni a 16-os karikát (eddig az volt, nem?)
  • Bullitt
    Nincs meg vkinek a sori Score-ja (tudjátok filmzene, de nem az ami pl. Nickleback meg a többi..)?? Nagyon kéne :D . Amazon.com-on láttam, de sehol sem találom a score-t..
  • ChaosTeam
    Sajnos a TV-ben majdnem mindenből kivágnak egy csomót. Sokszor 1-1 film kulcsfontosságú jelenetét is láttam már kivágni, mert az okosok szerint a TV-nél az nem volt olyan fontos, hogy bekerüljön.... így viszont teljesen más lett a film "értelmezése"...

Nekem megvan DVD-n a 2. évad feliratosan, Mahone hangja tényleg gáz :D
    Meg valahogy Bellick se olyan beleéléssel beszél magyarul, mint eredetileg (pl amikor a vonatnál futnak és rkiabál Scofieldre, hogy leszedi....

Nade mind1... ezt kell élvezni :)
  • Fido4life
    legalább van egy nyomos okom arra hogy miért nem tv-zek már lassan 2 éve :)
  • desigo
    ilyen is volt...
  • scorpeeon
    Jesszus, tényleg ilyet tett az rtl? Ez még annál is durvább, amiket a szinkronnal csinált, abból is kihagyott részeket egészen egyszerűen. Lehet h így érték el h ne 16+-os legyen, csak 12+-os és ezzel akarnak nagyobb nézettséget szerezni. Ha viszont ez így lesz akkor lehetne a neve Prison Break - for kids version is.
  • tommyg
    ezért nem szabad az rtl-en nézni :)
  • Rockynhooo
    lehet a magyar változatba nem hal meg senki
  • Quantumleap
    Hja. Meg gondolom Abruzzit és Tweenert is meg fogják nyirbálni. Utóbbinál gondolom csak annyit mutatnak majd, hogy Mahone lő.
  • Rockynhooo
    mint kellermant ? XD
  • Quantumleap
    Most így egypár naív tévés néző lehet találgatni fogja, vajon tényleg meghalt-e?
  • Quantumleap
    Eredetileg miután Veronicát lelövik, és Lincoln felkiált, megmutatják Veronica fejen-szíven lőtt hulláját.
  • tommyg
    azt amikor mutatják a jukat a fejébe xD
  • ProGabe #11640
    komolyan?nem lehet hogy rosszul emlékeztek?első évadnál is jöttek a hsz-ek hogy ezt meg azt vágtak ki,közben nem nyúltak hozzá!egészen pontosan mit vágtak ki?
  • Quantumleap
    Már ne haragudj, de te vagy a buta! Nem látod a smiley-kat a hozzászólásom végén? Ezek szerint nem vagy érett a nethasználathoz.
  • tommyg
    jaja
  • Quantumleap
    Ja. Egészen pontosan kivágták a hulláját.
  • Fido4life
    ez csak az első 15 perc nem ?
  • Fido4life
    Uramisten RTL most se okozott csalódást (kivágtak a Vernoicás részből)
  • Ice Cortez
    Ha valakit érdekel a szökés 3. évad első része akkor:

Part 1
    Part 2
  • Zséé
    Mahone hangja nagyon gáz
  • Quantumleap
    Elég béna volt, ahogy az elején a neveket olvasták. David "A Kisgyerek" Apolskis. Brrr!
  • Fido4life
    nekem tökéletes volt, mind addig amíg az eredetit megnem ismertem :)
  • ForzaInter
    elé gynegus szinkron SS:
  • Fido4life
    kifogja mindjárt nézni az első részt ? kiv. leszek a szinkronra (bár az első évadot végig úgy néztem, de már elfelejtettem)
  • Rockynhooo
    szerintem kellerman meghalt
  • Quantumleap
    Ááá! Megőrülök ettől a Kellermanezéstől. Egyes 24 fórumokon meg azt találták ki, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tony Almeida tutira nem halt meg, és vissza fog térni a következő 7.évadban.

• Reyes
    Szerintem Kellerman lesz az:S
  • tommyg
    mer búzák
  • Quantumleap
    Úgy látom, vannak tévés nézők, akik úgy gondolják, hogy a második évad azzal fog kezdődni, hogy viszik vissza őket a börtönbe, mert hogy "elkapták őket az első végén."
  • Csaba007
    Szavazzunk!:D
  • desigo
    Fogadunk?
  • Quantumleap
    Nem ő az! Ne mondd már, hogy komolyan azt hiszed!
  • Dynamic
    Milyen kiút?Egy ember áll ott lehajtott fejjel, majd hirtelen felnéz.T-Bagre hasonlít, de nem igazán látszik.
  • JAST
    szerintem az apáca nő van ott... (pingvin)
  • Flamer
    omg

13. Black Toast Music - We rollin' (0:29)
    14. Black Toast Music - This is war (1:06)
    15. Black Toast Music - Willing to die (0:29)
  • WTH
    A 11600-as hozzászólásban látható, hogy három szám "elkövetője" a black toast music.