Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. mindig is több évadra tervezték, hiszen már a premier elõtt elmondták, hogy mi lesz a 2. évadban.
2, nem lett kasszasiker. amerikában a 40. legnézettebb sorozat.
"Mégnagyobb kasszasiker után kijön a második évad is, de már a cím nem passzol."
mesélj, hány sorozat létezik, aminek a címét megváltoztatják. a cím egy brand, azzal adják el a sorozatot. buta dolog lenne megváltoztatni.
" A harmadik évadban újra dutyibavághatnák õket, de most high securityval"
ilyesmirõl szó sincs.
"Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó rész vége..."
én annyira nem, lévén, hogy ki tudja mikor lesz az utolsó rész.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"A szökés - Ássunk 5 millát"
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
vagy a szökés-bíres aleszandraval 300%
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én azt hiszem, hogy ezt értette félre akkor sokmindenki.
A második évad az USA-ban "Prison Break: Manhunt", Ausztráliában "Prison Break: On the Run" címen is ismert. Végülis nem kizárt, hogy majd a retekklub is hozzácsap valami alcímet.
Mégnagyobb kasszasiker után kijön a második évad is, de már a cím nem passzol. A harmadik évadban újra dutyibavághatnák õket, de most high securityval és így izgalmasabb lenne a szabadulás, mert improvizálni kell, meg benne lehetne még a börtönben az LJ. is, és újra visszatérne a címe az eredeti medrébe...
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó rész vége...
Talán a vége nincs megírva még...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Ez elég sok bonyodalmat fog okozni Pc-knél,servereknél,repülõ járatoknál stb. nem is tudom miér csinálják,de mind1,ez már OFF.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A medve nem játék.
Your suffers will be legendary even in hell!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP