23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11818 áhh PB-be soha semmi nem szokott közbejönni :D -
#11817 Ugyanmár, 1 napig lesz csak abban a börtönben (ha valami nem jön közbe). -
#11816 jaja meg egy két friss hir és kész.legalább értelmes lessz a topic.:)akarom mondani lessz értelme a topicnak.a 17 mines részből én arra következtetek bár lehet rosszul,hogy Scofield felbuzditja a sok elitéltete a és a segitségükkel fog megszökni vagyis kitörni.hiszen a "főman" is mit mondott?"Igen, képesek lennének
követni egy ilyen embert.
"és "Istenként tisztelnék." szal lehet lessz vmi sőtt....várom naon a 17ei napot az hétszentség.:) -
#11813 ok, akkor inkább pangjon a topic még 2 hétig. ^^ -
Seeley #11812 időkitöltés..mindjárt jön s03, és máris nem Kellerman lesz a téma. -
#11811 de ti a lényeget nem értitek a mi problémánkban:
ugyebár van a 2 oldal(meghalt,nem halt).az teljesen rendben van,hogy 4 hónappal ezelőtt még megvitattuk mi történhetett,aztán jöttek a poénok.de ez megy azóta is,és k.rvára idegesítő!lesz.rja már mindenki hogy meghalt-e vagy sem,csak valaki a poén kedvéért(leírom mégegyszer:4+ hónap után már nem az!) egyik nap úgy gondolja hogy ideírja:"kellerman nem hót meg,hahaha"
pontosabban ezt teszi akkor,ha van valami értelmes hír,amit ezután mindenki szépen el is felejt,mert megy a vita
ebben a témában én már biztos nem írok többet,de azért még így utoljára megkérek mindenkit:ne poénkodjon már ezzel,mert teljesen értelmét vesztette a dolog!sőt,már semmi ÚJAT nem lehet írni egyik érv mellett sem :| -
#11810 És ez nem volt elég egyértelmű? Vagy lekváros bukta volt a puskákba töltve? Mert akkor lehet hogy tényleg él... -
#11809 Azért az, hogy "a szívünkben él", vagy az, hogy a Kellerman-t alakító színész HUNCUT MOSOLLYAL benyögi, hogy "vagy meghalt, vagy él", az azért nem ugyanaz. Utóbbinál az interjú mikéntje miatt lehet sejteni, hogy hallunk még róla. -
#11808 Háhá
11 nap 8 óra 22 perc múlva kiderül
remélem :) -
Seeley #11807 jó, de beszélt előtte valakivel, aki felvilágosította milyen hely az a Sona, kérhetett volna azért tőle pár százast... -
Quantumleap #11806 Ja, elvégre érdeklődött, hogy nem-e megtalálták az elúszott lovét. -
#11805 Talán azért nem adott neki pénzt mert nincs neki egy vasa se... -
Quantumleap #11804 Az Aliasban sem tuti, legyen az akár fejlövés. Ezt nem is szerettem benne.
Javítsatok ki, ha tévedek, de nem arról vakerált itt valaki, hogy évad közben nem változhat a korkarika? -
Seeley #11803 Mert a fia jól van ott ahol van, fia is mehetett volna hozzá. De nem, suli, éli életét. És azért az öcsike viszont kakiban van, és azért hálával tartozik neki, nanáhogy marad.
Én azt sajnáltam, hogy amikor meglátogatta édi-bédi Sco-t a SONA-ban miért nem adott neki kis (sok) pénzt??? Hogy valahogy kibekkelje az időt ott. -
Seeley #11802 Szvsz egyedül a Lostban nem tuti a halál :DDDD
Kellerman meg most Private practice-ozik, tehát ha él is, maximum megemlítik majd, nem fog a színész jáccani. -
Seeley #11801 a halála előtt?
tehát megdöglött :DDDD -
#11800 Úgyis meghalt :) Na mind1. Még ami eszembe jutott az első 17 perc kapcsán az az, hogy többen megjegyezték, hogy nincs benne a főcím. Vszínűleg azért nincs benne, mert még nem csinálták meg vagy nem akarták, hogy lássuk. Viszont sztem megvan a helye, hogy hova lesz betéve. Sztem 2:50-re. -
Larvin #11799 Én azt furcsálom, hogy Linc az első 17 perc-ben nem szalad a fiáért. Pedig mostmár elméletileg megtehetné. -
Quantumleap #11798 Egyes naívak szerint ez már csakis azt jelentheti, hogy él. Hasonló tészta van a 24 háza táján is. (24) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott a készítők azt mondták: "Tony Almeida él a szívünkben." Majd később hozzátették: "Akinek a halálát nem mutatjuk egyértelműen, annál van esély arra, hogy még él." És a rajongók egy része már ennyiből százszázalékra veszi, hogy vissza fog térni.
Milyen jó is (másfelől meg rossz) lenne, ha az életben minden így működne: Ha valamire esély van, az tuti bekövetkezik.
Majd meglátjuk. A vak is azt mondta. -
#11797 meg a neminterjú szerint is -
Sg-t olvas , elmondta nekem a halála előtt:DDD
valóban nyitva ez a szál akkor , az interjú szerint! -
Rohamoszti #11795 B*ssza meg már maga Kellerman is kezdi :D -
nihillus #11794 [email protected]
Erre az e-mail címre írjon, aki szeretne részt venni egy szökés rajongói film elkészítésében. Részleteket majd annak mondok, aki úgy dönt, hogy részt vesz benne. J, és ha lehet csak budapestiek jelentkezzenek, mert a filmet is itt forgatjuk. -
hencs #11793 Sziasztok!
Rendszeresen olvaslak benneteket,de nem tudtam megállni,hogy ne írjam le Jó fejek vagytok mindannyian,főként a Kellermanos témával! tudjátok az embert vidítani! de rendesen!
Van egy nyúlfaroknyi interjú vele,és hát Ő is azt mondja: Kellerman vagy meghalt,vagy nem!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ef2oK9G5mCI&NR=1
Hála ez már nemsokára kiderűl! Addig is jó találgatást,meg kitartást!
-
#11792 Szellemet láááátok!!! -
holt -
#11790 Nee! Feltámadt! Pedig biztosan halott volt! Valaki lője le! -
[center]Na most má' aztán elég legyen belőlem!
Élek és kusi van! :pppp
-
#11788 mért kéne? lehet van friss hir.itt a 17perces előzetes.naon jo. szereplökről tudunk meg ezt s azt.naon jo...csak egy a gond h k**** atéme nap mnt nap.sőt az se vona gáz h egyszer vhogy feljön,de akkor ne 20-30 hsz mindennap arra épüljön aztán h mivan kellermannal.szal ez a gáz. nah mind1.felőlem lezárva. -
#11787 dehogy kell
-
Quantumleap #11786 Megoldás egyszerű:
Évadközi vetítésszünetekben és két évad között be kell zárni a topikot. -
Quantumleap #11785 Sose én hoztam föl, ne engem pisztergálj! -
Nézegető #11784 Szólj ha robbant a vírusbomba! -
#11783 akkor nem kell írni semmit,ennyi.egyszerűen tiszta óvoda az egész topik.nem bírtok lekattanni róla,egyszerűen hihetetlen.
jól írta Rocky:látom 20 új hsz,gondoltam valami érdekes,értelmes infó.erre megint K ügynök.meg lettetek KÉRVE hogy hagyjátok abba,de mint a hülyegyerekek,folytatjátok hétről-hétre,sőt most már hónapról-hónapra!felfogtátok,belegondoltatok egyáltalán,hogy ez egy 4+ hónapos "poén"!? -
Seeley #11782 kijaza Kellerman, meséljetekmár róla, lesz-e harmadik évadban meg ilyenek. -
#11781 Vagy meghalt vagy nem.Ennyi. -
Quantumleap #11780 Sok érdekes dologról nem igazán lehet írni két évad között. -
#11779 Kellerman -
#11778 ketten vagyunk már...nemtom nem lehet h van aki elment innen mert idejön azt hiszsi vmi érdekes hszek érkeztek mire elolvassa rájön hogy megint akellermanrol van szó...:S szal átkozottul unalmas.eleinte jo poén volt meg minden,,,de még most is ezen lovagolni.lol...csiszta ovodás. sztem.de haitt pár embernke ez öröm h kell. él vagy hal téma akkor tőlem....tegyétek irjátok. -
Quantumleap #11777 Oké, mostantól legyen Paul ügynök.