Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ez egy tök jó sorozat. Tizenvalahány részre tervezték eredetileg, de akkora kasszasiker lett, hogy továbbfolytatták és egy évad lett belõle..."

1. mindig is több évadra tervezték, hiszen már a premier elõtt elmondták, hogy mi lesz a 2. évadban.
2, nem lett kasszasiker. amerikában a 40. legnézettebb sorozat.

"Mégnagyobb kasszasiker után kijön a második évad is, de már a cím nem passzol."

mesélj, hány sorozat létezik, aminek a címét megváltoztatják. a cím egy brand, azzal adják el a sorozatot. buta dolog lenne megváltoztatni.

" A harmadik évadban újra dutyibavághatnák õket, de most high securityval"

ilyesmirõl szó sincs.

"Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó rész vége..."

én annyira nem, lévén, hogy ki tudja mikor lesz az utolsó rész.
JonDavis
Bánhatod is...

Davidus
nem is nézem

V9ykn8_TZL0

desigo
akkor ne nézd a másodikat....
Davidus
a szökés - az elsõ évad jobb volt

V9ykn8_TZL0

desigo
nálam ez nyert😊)))))))))9
JonDavis
Szökés: Menekülés a vigyoriképû Ling és pidbulljai elõl!

motyodlee
A Szökés: USA útikalauz szökésben lévõknek 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jax
<#nyes>

"A szökés - Ássunk 5 millát"

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

mike0013
😄DD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

vagy a szökés-hogy fogyjunk gyorsan sóbert norbival???
vagy a szökés-bíres aleszandraval 300%

mike0013
vagy: "A szökés - Túl a sövényen" XD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fido4life
annyira szerintem nem lesznek kreatívak 😄

De mondjuk az "A szökés - Kívül a falakon" szerintem passzentos lenne.
Bandee1987
A szökés - szökésben 😄DDDDDDDDDDDDDDd

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

"A szökés - Kint az utcán" ?<#vigyor0>
Fido4life
na arra kívéncsi leszek hogy milyet

tnm
Manhunt nem csak az elsõ rész címe volt?
Én azt hiszem, hogy ezt értette félre akkor sokmindenki.

de már a cím nem passzol.

A második évad az USA-ban "Prison Break: Manhunt", Ausztráliában "Prison Break: On the Run" címen is ismert. Végülis nem kizárt, hogy majd a retekklub is hozzácsap valami alcímet.
espio
Ez egy tök jó sorozat. Tizenvalahány részre tervezték eredetileg, de akkora kasszasiker lett, hogy továbbfolytatták és egy évad lett belõle...
Mégnagyobb kasszasiker után kijön a második évad is, de már a cím nem passzol. A harmadik évadban újra dutyibavághatnák õket, de most high securityval és így izgalmasabb lenne a szabadulás, mert improvizálni kell, meg benne lehetne még a börtönben az LJ. is, és újra visszatérne a címe az eredeti medrébe...
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó rész vége...

Talán a vége nincs megírva még...

Gerbill
Hát éppen ezen filózom, hogy nem nézem, de ennek az évadnak még megakarom várni a végét, mert kíváncsi vagyok mit találnak ki befejezésnek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Bírom, ezt hányan megkérdezik. Ne parázzatok már, így van vége. A következõ részbõl úgyis megtudjuk, C-note él-e, hal-e. 😊
ugy látszik..

doncarlos
a vége mindenkinek úgy van, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Benjamin a nykában a kötéllel esik lefele az ágyról, és annyi? Olyan mintha lefagyott volna a film.. tényleg ennyi a vége?

doncarlos
hali! most hogy végre vége lett az rtl klubon a sorozat, tud valaki arról valamit hogy kijön-e dvd-n? mert eddig ez volt a tendencia... lement egy évad, és kijött dvd-n... remélem nem szakítják meg a hagyományokat.... tud valaki valamit???

Elvileg leadják keleten, ezeket lehet tölteni és a nyugati idõ szerint órákkal késõbb meg tudod nézni a TVU-val.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Shaman
most kicsit változik az idõeltolódás,mert az amerikaiak most hamarabb átállnak nyári idõszámításra. ha jól tudom ez Márc 11.
Ez elég sok bonyodalmat fog okozni Pc-knél,servereknél,repülõ járatoknál stb. nem is tudom miér csinálják,de mind1,ez már OFF.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nem egészen értem. Mármint a nyugati vagy keleti parton lett nyolc körül leadva? Amúgy a TVU Playeren ha rákattintok a guide nevére, behoz egy mûsoroldalt, és ott egy órával vannak hátrébb az idõpontok, mint nálunk.
A TVU playeren a Fox adását lehet nézni de a nyugati part szerinti idõben ami annyit jelent hogy tényleg kb 8 körül, amit letöltesz az a keleti parton lett leadva...

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

macselek
Ha nem tetszik, ne nézd.

Fido4life
"nem tudtak mit kitalálni." <-- hát én is erre gondoltam.. meg mintha ebben a részben, szinte mindenki (fõleg Michael) úgy játszott mintha már nagyon unnák a banánt.. vagy lehet hogy csak én néztem félre, de nekem elsõ látáskor tisztára úgy tûnt..

Japep
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

scorpeeon
Megnéztem, sztem ki van javítva.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Japep
A feliratok.dyn.hu -n a "Prison Break - 2x18 - Wash (HDTV-XOR)" típusú részhez az van írva, hogy "APRÓ JAVÍTÁSRA SZORULÓ IDÕZÍTÉS"...ez már javítva van, vagy még csak készülõben ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gerbill
A ronint nem látttam, és ott gondolom nem az volt vele a céljuk, hogy megnézzük a Ronin 2-t(márha lenne). Itt szerintem egyértelmûen az volt a cél, hogy nézzük a többi részt is,az elõzõ részben teljesen felizgattak mindenkit, hogy kiderül mi van a szalagon, erre nem hallunk semmit, vagy csak nem tudtak mit kitalálni.

a.carkey
Gondolom akkor a Roninban a táska anno téged is nagyon felhúzott, mert ott pl. sosem derült ki, hogy mi volt benne.

A medve nem játék.

Herr Lehrer
+ amikor T-bag elvágta Abruzzi torkát és félbehagyták a végét és HOPP életben maradt.

Your suffers will be legendary even in hell!

Azt hiszem ez volt az eddigi "legidegesitobb" resz. 1) Michael "MacGyver" Scofield nem nezi meg hipp-hopp a neten, hogy kivel kellene talalkoznia, vagy nem kerdezik meg, hogy kb. hogy nez ki? Mahone - akit eddig hanyszor is tett lova Scofield? - siman elhiszi, hogy most meglesz, es elengedi az egyik jo eselyet? Nevetseges. Amire a pendrive-on levo adat idopontjaval kapcsolatban rajottek, na az is megerne egy ket miset :-)))) Legkozelebb, ha meg nyujtani akarjak bevethetnek azt, hogy a hangot halljuk es a kepet nem latjuk - primitiv modja az informacio visszatartasnak. Esetleg tok sotet kepernyo es nemasag - bar akkor meg az ORTT-t gyanitanank a szinfalak mogott... :-)))

Gerbill
Nekem már csak a kellermanos szál tûnik izgalmasnak. Nameg ezek a befejezések, egyre idegesítõbbek. Szerencsére a többi sorozatnál amit mostanában nézek leszoktak róla. Remélem így az utolsó néhány részbe még tudnak valami kis életet lehellni, és nem csak a szokásos sémát követik. Májköl kitalál valamit, Mahone rájön, majdnem elkapják õket cliffhanger vége. Ez a hanganyag le nem játszása, meg megint akkora gagyi "nézõképernyõeléragasztó" megoldás volt. Már várom a végét, bár ha így folytatják már azt se nézem meg.

Én arra várok, hogy Mahone és T-Bag találkozzanak.
PiszkosFred
Ha a kis koreai s**gdugasz, az irritalo mosolyaval valaha is meghal, biztos vagyok benne, hogy az Mahone miatt/altal kovetkezik be ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bár persze kiindulhatna abból, hogy Mahone is családos ember, és lehet, mégsem váltja be fenyegetését. De hát ugye felülrõl kapja az utasításokat. Az amúgy elég abszurd lenne, ha most meg Mahone menne át jófiúba. Gondolok itt a "Burrows ártatlan" kijelentésre.
Dynamic
Jó, de az "csak" egy lábujj volt😊
Mindegy, meglátjuk...
De a legújabb résznél olyan két napot szerintem lehet várni, amíg nyíltan írkálunk.
lehet hülye kérdés, de ha ez nem az rtl es cucc ,akkor ménem spoilerezhetünk nyiltan?😄 elvégre aki képben van mindig az aktuális ami részt szedi nézi... szal bannerbe még annyi ,hogy spoilerveszély(sõt kiisvan írva) és csumi😛
macselek
Ja, csak megzsarolták a családjával... Én tuti felkötném magam

grebber
Tiszta nemnormális a csóka ha felakasztja magát!

Next PC upgrade: 2022

Jaj, ne már, T-Áska! Hideg kirázott azoknál a feliratoknál, ahol még így volt fordítva. <#kuss>
scorpeeon
Igaz, igaz. De majdnem ugyanaz a helyzet 😊 Meg ott profi hivatásos bérgyilkosról van szó. Meg a fegyver sem ugyanolyan 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Amse
abban a First Lady-t akarják megölni ^^
jah és abban is elveszi mások személyazonosságát Bruce mint a PB-ben T-áska.