Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ennek a hozzászólásnak is sok értelme volt...

Fritz Von...
Nem mondod, hogy nem alapból magyarul jön ki... <#idiota>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

desigo
19-es:

http://rapidshare.com/files/19636567/prison.break.s02e19.hdtv.xvid-xor.part1.rar
http://rapidshare.com/files/19636625/prison.break.s02e19.hdtv.xvid-xor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/19636568/prison.break.s02e19.hdtv.xvid-xor.part3.rar
http://rapidshare.com/files/19636552/prison.break.s02e19.hdtv.xvid-xor.part4.rar
Smuge
ATYA ÉG MI LESZ ITT!! ESZMÉLETLEN!! 2 HÉT MULVA MEGTUDJUK 😄

Majd este, vagy hnap délelõtt.
Ilyenkor még kár kérdezni, csodákra senki sem képes...

Sziasztok
Felirat mikor lessz a 19-hez????
Sziasztok
Felirat mikor lessz a 19-hez????
na akkor nézzünk szét vmerre!!4

"eztv" 1 tracker csapat ---> http://www.eztvefnet.org/

Fido4life
neeem, nekem is van ilyen verzióm másból is, csak én se tom mit jelent xD

google 1. találat

Drephis
Prison.Break.S02E19.HDTV.XviD-XOR <---- ez itten fake csak arra vok kiváncsi h mi az istent jelent a eztv szöveg benne.(ez tv?magyarok rakták fel?<#idiota>)

help

Az új rész hatalmasat üt<#wow1>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Drephis
ááá már nem bírok várni :ccc

help

Én is ettõl félek. És evvel kezdetét veszi a hollywoodi happyklisék sorozata.<#kuss>
Ezt már mindenki maga dönti el.
Munch
Hajnali ötkor meg minek, fél négykor már fent van mindenhol.

zmeor
amugy sztem nem õr fogja észrevenni! hanem lesakad amire felkötötte a kötelet😄!

leszarom a konfigod...

Igen, a símára és hajnali ötkor.
Sziasztok!Pontosan hány órakor kezdõdik hajnalban a pb?Meg még annyi hogy a sima foxra kell menni a TVUplayerben?Lécci help!
Crazy85
de erted miert nem hagyjatok mar rajuk toltsenek le minden szemetet had oruljenek mig le nem er 😊 szerintem tiszta vicces es nem tud varni meg 1 napot es letotl vlmi fake-t 😄

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT

scorpeeon
Te láma-e vagyol? Te komolyan azt hiszed h ez nem fake? <#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

19ik resz meg biztos nincs, majd holnap

http://teddike.freeblog.hu

Japep
Én itt (az 1.) már látom, de nem tudom ez jó-e...én innen szedtem a 16-7-8-at!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

elvileg amerikában még ma 😄

VinylToy
oké majd holnap 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ice Cortez
Ha valaki tudja már honnan lehet leszedni a 19. rész az linkelje már be légyszi!
Köszi!

scorpeeon
Szerdán felirat volt, itteni idõ szerint kedd hajnalban jött az új rész amióta Prison Break a Prison Break 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

egypszichonauta
igen mostanában,de nekem nagyon úgy rémlik,hogy szerdán lehett letölteni mert szerdán ment a rtlen is és vagy elõtte vagy utána megnéztem a tvben is (kis felfrissítésként) attól függõn hogy vp mikor volt kész a felirattal,végülis mindegy...

Sil3nt
szerintem rosszul emlekszel... olyan kedd hajnali fel4kor mar mindig lehet tolteni az uj reszeket

egypszichonauta
én úgy emlékszem hogy az elsõ évad meg a 2.évad 13.részéig kedden jelent meg(nálunk szerdán hajnalban).

"Nekünk kedden"

attól még hétfõnként van.
TVUPlayerrel nézve kedd reggel öt óra.
macselek
Nekünk kedden

hétfõn, moron. minden hétfõn. amikor az utóbbi 2 évben mindig is. mikor lenne?
szevasztok
megtudná mondani vki h mikor lesz a kövi rész?
Gerbill
Elmész megkeresed Dr.Brown-t, elkéred tõle a Delorient és lemész a jövõbe aztán visszajössz és már meg is van a teljes évad DVD-n. Ennél egyszerûbb módszer most nem jut eszembe.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

macselek
az valami kamu sz@rt tölt, ne aggódj😊

Két fórumban is olvastam hozzászólást, hogy valaki már tölti a 2x19-et. Hogy lehet jövõbeli cuccokhoz hozzáférni? Követelem, írja le valaki! <#conf>
"Nem tudjátok mikor lesz (ha lesz egyáltalán) a 2. évad a tv-ben? "

miért ne lenne?

egyszerûen vissza tudsz számolni. mikor kezdõdött az 1. évad itthon? ugyanakkor fog a 2. is kezdõdni, csak eggyel nagyobb évszáma lesz. a sorozat egyszerû múfaj. az évadok évente váltják egymást.
ugy hallottam szeptembertõl kezdik el játszani.
Ice Cortez
Hali!

Nem tudjátok mikor lesz (ha lesz egyáltalán) a 2. évad a tv-ben?

😊 nem, csak tudtam, hogy leírtam valahova és mivel két fórumba írok és a másikban sokkal nehezebb volt visszakeresni, ezért bíztam benne, hogy ide is beírtam. (anno, amikor nyár elején, majd két éve lement az elsõ rész, egész nyáron azon ment az agyalás, hogy miképpen lesz a PB-bõl sorozat.)
espio
Köszi a linket.
Utolsó üzenetedre visszatérve; te ennyire visszaolvasol(emlékszel) hogy mi volt 8947 hszekkel korábbiakra...

Talán a vége nincs megírva még...

ja, a lényeg.

"Tizenvalahány részesre tervezték és ezt az infót nem a piacon vettem... "

ezért mondom, hogy vissza kell olvasni😊

csekk: a #114-es hozzászólást és a #116-osat, ami pár héttel azelõtti nyilatkozatot tartalmaz.
"Értékelem a kritikákat. Nyílt vagyok a cáfolatokra. Igazad van az elsõ pontot kivéve. Tizenvalahány részesre tervezték és ezt az infót nem a piacon vettem... "

elhiszem, de sok helyen olvasni ilyen félreinfót.

de minden forrás nélkül is meg lehetne kérdezni, hogy az utóbbi (mondjuk) 5 évben az országos tévéken bemutaott 3-4-500 sorozatból hány olyan volt, amit tizenegynéhány részre terveztek? nem tudom, lehet, hogy volt egy, de szerintem nem. (ennek a mûfajnak ez a lényege. sorozat. végtelen. akkor van vége, ha nem nézik vagy beleunnak a készítõk. ha valaki egy 10 részes sorozatot akarna csinálni országos tévén, akkor elhajtanák, mert nincs értelme foglalni ilyesmivel a mûsoridõt.)

sokan azzal keverik a dolgot, hogy májusban az õszi sorozatokból, az összesbõl 13 részt rendelnek meg a csatornák, melyek, ha jól teljesítenek, akkor megrendelik a maradék 9-et is, hogy teljes legyen az évad.

a sorozatot 2005 õszán mutatták be, 2004 novemberében még minisrozatban gondolkodtak, amit februárban átkoncepcionáltak.

"Egyébként a kíváncsiság kedvéért tudnál nekem mutatni egy forrást ahhonan tudod hogy a 40. legnézetteb sorozat?"

minden héten kijönnek a nézettségi listák, utána kell nézni. http://www.sorozatjunkie.hu/category/nezettseg/ - olykor szoktam említeni a top20-on kívülieket is, de nem egyszerû visszakeresni (sokat kell lapozni). átlag 9-9,5 millióan nézik most hetente amerikában az adatok szerint. ez persze a fox-nak remek eredmény, így sima ügy a folytatás. (megnéztem, múlt héten 25. volt, de akadt pár sorozat, amely nem volt azon a héten)

"Kíváncsi vagyok hogy mi a TOP 5 és hogy hol áll a "24"..."

csekk holnap reggel ugyanott, vasárnaponként szoktam heti nézettséget írni. a top 5 jelenleg: grace klinika, dr. house, helyszínelõk, született feleségek, miami helyszínelõk, ha csak a sorozatokat nézem, a 24 13-15. helyen van, ami az eddigi legjobb, második legjobb évadnézettésget jelenti.
espio
Észrevettétek hogy hiányzik a #9055-ös hsz? Gyorsan el lett távolítva...
Bármi is volt rajta... Gondolom ez a VIP joggal járó 4 perces POP visszatekerés...

espio
Csak tudom mit mondok. Több embertõl is hallottam, de konkrét cikket keresni róla, hát az idõbe tellik. Kismillió cikk van a PB-rõl.

Esetleg te is mutathatnál egy forrást arról, hogy tizenvalahány részesre tervezték 😊

Az elsõ két évad sztorija már elõre megvolt. Nyilván nem az utolsó mondatig, de koncepció szintjén igen. Amirõl te beszélsz, az az hogy elõször csak 13 részt forgattak le, amint az kezdõ sorozatoknál szokás, és csak utána jött a többi.

www.prisonbreak.hu

espio
Értékelem a kritikákat. Nyílt vagyok a cáfolatokra. Igazad van az elsõ pontot kivéve. Tizenvalahány részesre tervezték és ezt az infót nem a piacon vettem... Egyébként a kíváncsiság kedvéért tudnál nekem mutatni egy forrást ahhonan tudod hogy a 40. legnézetteb sorozat?
Kíváncsi vagyok hogy mi a TOP 5 és hogy hol áll a "24"...