23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • szilvalé
    Nem 1 hete van a szökésre? (nekem nem rémlik a 10 nap)
  • II Rocky II
    jó karakter a T-BAG.Jol csinálja a saját hasznát keresi ahogyan azt kell is ilyen helyzetben.)
  • Larvin
    Már unom, hogy T-bag olyan kis köcsög, most kezd végre konspirálni :D
  • II Rocky II
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eleve panamában van mindenki!másodjára eddig 3 rész 3 nap ok.nem következik belőle hogy akkor 22 nap alatt fog kiszökni,eznem 24:D de amugy meg ha kiszökik 11 nap alatt akkor aztán is tudnak beletenni fordulatot és ugy folytatodik,szal nem ésszerűhogy egész évad a szökésről szoljon
  • gabo91
    hát ez furcsa...
    ha igy lenne akkor michael soriban öngyilkos lenne... egyedül sara végett küzd még mindig... és leszarja jamest, csak szara érdekli...

de majd biztos levágták chichagoban, belepakolták egy tesco-s szatyorba, felültek vele egy repülőre és elvitték panamába...
  • gabo91
    Michael azt mondta már eltelt három nap...
    ebből következik, hogy 1nap egy epizod
    10napja van akkor 10 epizod meg mondjuk egy amiben zárul a rész...
    11epizod... szerinted fognak csinálni 11 epizodos évadot? NEM
    22 volt mindegyik ez is annyi lessz...
    ezen nincs mit agyon magyarázni... valahogy elkell még "huzni" 22 epizodosra a sorit...

• II Rocky II
    nagy poén
  • Quantumleap
    Amugy én rájöttem:

Kellerman feje van a dobozban.

• Quantumleap
    Na és Michael hogy kapna haladékot? Csak úgy símán áldozat nélkül? A Cég majd azt üzeni neki, hogy: "Mr.Scofield, gondolkodtunk, nekünk is van szívünk. Kap még egy plusz hetet. A túszokat sem fogjuk bánmtani."?
    Vag az is lehet, hogy mostantól ríltájmosabb lesz a sorozat, és minden epizód kb.3-4 óra történéseit fogja bemutatni.
  • Flamer
    nem :o
  • PyRex
    amúgy whistler nem hasonlít egy picit t-bagre?? :) (főleg pl. itt a banneren)
  • PyRex
    egyértelmű, hogy nem ő (a képen sem)
  • PyRex
    nálam meg annak semmi baja :)
  • Flamer
    nem azért montam. :| csak elsiette. :| lehet inkább nem kéne sietnie vele de yobblenne a felirat..

de persze big htx neki.. mer nem hiszem hogy más letudná fordítani így meg ennyi idő latt szóval eszemben sincs b4szogatni érte őt, meg krtizálni meg ijesmi.. csak vélemény. :o
  • karajjj
    örüljünk, hogy ilyen hamar készen lett vele, legalább meg lehetett nézni még a meccs előtt...
  • zmeor
    A feje biztos nincs benne: mivel

"Végeredményben boldog lehetek, hogy két évad lett" - tűnődött a színésznő, aki most új feladatok után néz, és nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer még visszatérjen a sittes fiúk közé.

Ha a feje lenne benne akkor eléggé zombi sorozat lenne ha visszatérne fej nélkül :D
  • Flamer
    teccett amit Mahone mondott Szkófildről Whistlernek..

ya.. és para hogy Licseró lenyomaztassa a számot amit hivtak a mobiljáról.. akkor szkófildnek annyi . :D

Sucre meg .. :D kész.. :D

ya és amúgy Victor elsiette szerintem ezt a felirattot. :| nem fordította le amit az őrők ordibáltak Mahone-nak, meg azt az egy mondatot se amikor Linocoln kisérlete után felhivják a csajt.. és mondják hogy lincolt megprobálta bla bla.. aztse. :o
  • II Rocky II
    nos azelőtt ugy volt hogy szülni megy és azért távozik,ezek szerint más oka (is) van.De attol nem feltétlen fej van benen,bár elsőre én is erre gondoltam.majd kiderül a jövöhéten.
  • Adaaam
    szinte biztos hogy Sara feje van a dobozban: http://www.origo.hu/teve/20071001-kirugtak-a-szokes-jo-nojet.html
  • Flamer
    nem. nem olvastam. de látod rájöttem magamtól. zorallvagyok :DDDD

Nem akarok, hogy ilyesmin gondolkodj.

ezis egy hiba a feliratba :|
  • II Rocky II
    nem olvastad a cikket hogy abban a kevés jelenetben amiben "Sara szerepel" azt a testdublőre fogja játszani.Nem véletlen hogy mikor telefonált akkor is nem mutatták az arcát. Na meg amikor ült feltünt nekem hogy Tancredinek vékonyabbak voltak a lábai mint a dublőrnek :)
  • Flamer
    érdekes nálam yó..

#12736: majd megnézem :D

-Mahone egy vadállat :D de yóláll neki a borosta :D
    -Sara háttal.. biztosn em ő az.. :D mármint értitek..
    -ya és a képen sem Sara van szerintem hanem valaki aki hasonlít rá :D

yaés .. yavítgatom a feliratot is.. :|
    kis-nagybetűk, meg félrefordítás.. :| :C (pl.:

392
    00:24:04,810 --> 00:24:08,550
    Emlékszel...
    hogy beszélgettünk?

szerintem eziss az hogy:
    Emlékszel...
    hogy, hogy beszélgettünk?

)
  • Zséé
    Nálam a proper-xor-os verzió akadozott.
  • hunbasser
    a végét azért kicsit megmosolyogtam :D Sucre miatt
  • Flamer
    igen igen sry. csak.. nézem meg nézem fojamatosna hogy mit írtok arrol hpgy rossz lenne ez a verzió mer nálam egyenlőre tökéletes :D

és hát.. nem pofátlan? mármint igy az elején.. ugytünik.
    na fojtatom.. majd kiderül :P
  • hunbasser
    most majdnem írtam,hogy miért is fasz még Sucre,de nem teszem,mert még látom,hogy nem értél a végére :)
  • Flamer

ez a Sucre egy beteg f4sz :| mekkora egy k*cs*g..

Szkofild már látom tapogattya a csavarokat :D eszembejut az első évados rész amikor monták Sarah -nak hogy Szkófild egy brutális állat (okos zseni :D)

ya.. és most tartok 06:42-nél.. és semmi akadás a proper-xor verzióba..
    valszeg volt egy sima xor meg egy proper-xor.. és sokaknak a sima xor van meg.
  • hunbasser
    én a xor-t néztem,és nekem nem volt vele semmi bajom.
  • scorpeeon
    real proper kell, a sima proper az nuked :)
  • scorpeeon
    FQM a jó változat. Vki aki HD-ben szedte le, csinálhatna egy képet arról a bizonyos dologból, hátha többet kiveszünk belőle :)
  • Rohamoszti
    A proper verzió akad bázzzeggg... Fászom most később megyek el aludni mert míg ez lejön az egy Grace Klinika vég...:S
  • II Rocky II
    kicsit spoileres ezis ha adoboz az volt ez is az....:) lehetne ügyelni a spoilerre.
  • PyRex
    spoilerezzél már az Isten szerelmére :)
  • gabo91
    jol kivágtad...
    eleve a doboz is nagy ahoz képest amit benne látunk...
  • gabo91
    Szerintem nem, látta hogy bele lőnek még kint is a halottakba...
    bukta mindenhogy...
    meglessz a 22 rész nem kell aggodni. (linc kezelgeti majd a csajszit aztán scofild meg kap haladékot) És ha már ujra cég-el van dolguk akkor lehetne 4. évad is, mert valahogy lekellene már buktatni a céget az pedig simán lenne egy évad...
    felgöngyölitenek mindent...

érdekes a doboz... elösször bombára gondoltam, de nem lennének olyan buták hogy épületbe robantsák fel meg kell a csajnak linc még...
    aztán utána láttam hogy valami foyladék csordogál a doboz körül, igy valami savra vagy hasonlora gondoltam...
    sohajtott egy nagyot linc, ez roszat és jot is jelenthet...
    utoljára pedig egy végtagra gondoltam...

kép gagyi de csak ezt tudtam kivágni... :(
    a csaj azt mondta, ohgy meg bizonyosodunk arrol hogy ne történjen meg többet... ha küldeni végtagot akkor csak felhergelik lincolnékat...
    (bután szolva nem azt a fizetséget kapnák ami járna)

Esetleg az is lehet, hogy példát statuálnak és valamelyik béna emberüket küldték el a dobozban, pl azt akit leütött linc...
  • PyRex
    nekem nem akadt - érdekes.

amúgy:

SPOILER::::: ennyire sikerült kivilágosítanom picit el is forgattam, hátha..

szerintem nem lehet fej, mert ahhoz képest üres a doboz :)
  • JAST
    szintén akadt nekem is a xor-os verzió, mintha 2 másodpercenként kimaradt volt egy egy képkocka....
    felirattal semmi gond nem volt
  • Flamer
    ya épp ezt akartam irni.. hogy ne nyavajogjatok már.. xor sux akkor ott az fqm.
    van 1824 seeder hozzá. eztv

de amugy érdekes mer a rész ez:
    Prison Break S03E03 PROPER HDTV XviD-XOR
    még a feliratba nics benne a proper szó. :| szóval én azt nem is értem. :|

lehet van egy sima xor meg egy proper xor.. :o és ti a xor-t nézitek.. és az fos.. azért van belőle proper.
    én egyből a propert szedtem..
  • MirP
    Nekem is akadt a XOR-os verzió!
  • Zséé
    Akinek akad az szedje le ezt:
    Prison.Break.S03E03.Call.Waiting.REAL.PROPER.HDTV.XviD-FQM
    Van hozzá felirat is.