Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én pl. nem néztem sosem a Lostot, de van egy jópár ismerõsöm aki nézte és õk azt mondtaák, hogy annak az elsõ évada kurva jó volt, a második még azért elment, de utána nagyon elbonyolították az egészet és már gáz... Remélem a PB-bõl nem ez lesz!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
én még csak kb a brain stormingnál meg a képgyûjtésnél tartok,de az biztos hogy SONA lesz rajta,nem is akárhogy,ötleteim már vannak 😊
Mert ahogy befejezõdött ez a 22es rész, hát..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
leszarom a konfigod...
majd ha csináltok jobbat le lehet cserélni😊
๏̯͡๏﴿
amúgy én valami darkosat csinálok,ahogy eddig lehet tudni sötét lesz a köv. évad,kb. mint az utolsó egy perc,gondolom
CHELSEA FOOTBALL CLUB
#10227 -> Sztem tuti, hogy Kellerman még életben maradt, nem õt nyírták ki, hanem az õrt...akkor mutatták volna - ezért gondoltam, hogy ráteszem, mert úgy is jut valami szerep neki a 3.szériában.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
deee, szép😊
leszarom a konfigod...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
éppen ezért kim megfenyegette mammert, hogy õk is tudnak még a piszkos kis ügyeirõl ezért stfu és ne kegyelmezzen scofieldéknak.
๏̯͡๏﴿
Én azóta azon röhögök! <#nevetes1>#nevetes1> <#vigyor2>#vigyor2> <#nevetes1>#nevetes1>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Michael végre utalást tett Westmoreland lányára, de úgy mintha tutibiztos lenne, hogy még él. Legalább tudjuk, hogy az írók nem felejtették el.