Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akárhogy is nézem, nekem Kellerman és LJ nagyon bökik rajta a szememet. Ezt leszámítva nem lenne rossz.
Drephis
jó a banner grat

help

Japep
Nem én tetettem be...én csak a topikba tettem be...de kössz a dicséreteket...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Csak kirakták ezt a felemás bannert? Én avval értek egyet, hogy jöjjenek további ötletek, és adott pillanatban lecseréltetik megfelelõbbre.
MirP
Szóval én nem azt mondtam, hogy ne legyen majd egyszer 4. évad, hanem ha már összebonyolítják majd az nem lenne jó!

Én pl. nem néztem sosem a Lostot, de van egy jópár ismerõsöm aki nézte és õk azt mondtaák, hogy annak az elsõ évada kurva jó volt, a második még azért elment, de utána nagyon elbonyolították az egészet és már gáz... Remélem a PB-bõl nem ez lesz!!!

MirP
Az lehetséges, de szerintem ez így van! Na most ezt nem azért mondom, mert nem tetszett a második évad, hanem azért, mert szerintem az úgy hülyeség lenne, hogy pl. most lezárták a Burrows szálat, de elkezdõdik egy úgymond Scofield-SONA szál! Na a harmadik évadot tuti szar lenne, ha úgy elhúznák, hogy a 22. részre szökne meg pl. Sonából, tehát valószínû hogy ha megszökik akkor hamarabb fog és így lesz is valami következménye az egésznek, tehát ez a szál is valószínû lezáródik a harmadik évad végére... Na de ha még tovább bonyolítanák és megint kitalálnának valami új szálat, az lenne a hülyeség és szerintem a túlhúzás.... Na de remélem nincs igazam és nem ez lesz!

ProGabe
ejjpasszek,ezt a kijelentést egy kicsit korán megtetted,nem?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MirP
Viszont szerintem a 3. évad után már nem lesz nagy értelme tovább húzni a sorozatot!

LJ meg sejtelmeim szerint csak az utolsó epizódokra kerül ismét képbe.
De mondom, Kellerman inkább egyáltalán nem kéne, mert ha nem is halt meg, állandó szereplõ akkor sem lesz, max egy epizódra visszacsábítják.
Meg Sucréhoz is.
GTheo
Bannerhez annyit h kellerman fejéhez egy piros kérdõjelet??? serintem úgy jobb lenne 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ProGabe
a 2-ik évadéi is kb augusztus közepén jöttek.persze lehet,sõt biztos rosszul emlékszem,de azért nagyot nem tévedek,szal addig is kell valami változás,nem?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
néztük már eleget...<#duhos2>
ugyanúgy mint a 2. évad képei 😄

BUDA > miskolc.

desigo
Azért mert ami most van az már a múlté...
miért nem vártok addig bannerral amig kijönnek a hivatalos 3. évadhoz készült képek?

BUDA > miskolc.

ProGabe
hát igen,jó lett az a banner,amíg nem jön a többi,mindenképp lehetne újítani a régit,csak annyi a bajom vele,hogy kb olyan mint a mostani,tehát semmi nem utal arra hogy 3-ik évad,ezt,mármint az újat kb a 2-ik felénél kellett volna

én még csak kb a brain stormingnál meg a képgyûjtésnél tartok,de az biztos hogy SONA lesz rajta,nem is akárhogy,ötleteim már vannak 😊

edios
Vki tud vmit a 3as széria történéseirõl?
Mert ahogy befejezõdött ez a 22es rész, hát..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ széria Panama Edition?:S

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

scorpeeon
Ja igen, Kellerman sztem sem kell, mert biztosan nem fog szerepelni a 3. évadban (sztem soha többet, ott meghalt és kész)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Én azt mondom h nem rossz a banner, viszont kicsit lehetne sztem is darkosabb és a Sona feliratnak rajta kéne lennie 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Szerintem Kellerman ne legyen a bannerben, akár él, akár hal, mivelhogy elõbbi esetben sem lesz állandó szereplõ a 3.évadban. És LJ se kell, mert gondolom, õ is legfeljebb, ha 2-3 epizódban feltûnik. Magyarán: banner legyen az állandó szereplõké!
doncarlos
egyet értek, akkor meg is volt a szavazás !!!

II Rocky II
igy van a bannert bekell rakni,és ha vki jobbat készit akkor lecseréljük.

24 - Exile -Nov.23

én enm iyenre godnoltam, de ez még jobb mint amire gondoltam, grat 😄

zmeor
ha a HD-s verzióból ki tudnád vágni azt amit doncarlos is akkor az jó lenne

leszarom a konfigod...

Lynx_TWL
szavazzon a fasz:d jó banner lett, és nincs más versenyzõ, szóval helyére vele.
majd ha csináltok jobbat le lehet cserélni😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

desigo
Rakassuk be!
Zsír lett
ProGabe
én leszedtem a gigás hd verziót,elég jó képeket loptam belõle 😊

ProGabe
én is,meg gondolom más is csinál,majd ha készen lesznek lehetne szavaztatni,persze ez csak felvetés
amúgy én valami darkosat csinálok,ahogy eddig lehet tudni sötét lesz a köv. évad,kb. mint az utolsó egy perc,gondolom

doncarlos
erre gondoltál?

Japep
Akkor berakassuk a bannert, vagy csináltok másikat ??? <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nem nagyon találtam olyan képet jó minõségben/méretben...

#10227 -> Sztem tuti, hogy Kellerman még életben maradt, nem õt nyírták ki, hanem az õrt...akkor mutatták volna - ezért gondoltam, hogy ráteszem, mert úgy is jut valami szerep neki a 3.szériában.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Még akár Kim is túlélheti a lövést. Emlékezzetek vissza mikor Kellerman lõtte le Mahone-t. Abban a részben tutira vettem, hogy neki annyi, oszt a köv. részben simán éldegél.

zmeor
télleg jó a banner, csak sztem michael személyiségéhez jobban illik a tréninfelsõ, zsebredugott kézzel 😊
deee, szép😊

leszarom a konfigod...

Dynamic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól tudom, hogy Maricruz nem lesz a következõ szériában?Akkor ezek szerint meghal a filmben?Esetleg Sucre nyiffan ki, hogy ne találjon rá, és így elvarrják a Mariecruz szálat?
Lynx_TWL
összefüggés annyi, hogy komrád generál mindenféleképp sonában akarta látni scofieldet, így ha elnökasszony kegyelmet ad nekik, nem köt ki sonában.
éppen ezért kim megfenyegette mammert, hogy õk is tudnak még a piszkos kis ügyeirõl ezért stfu és ne kegyelmezzen scofieldéknak.

Dynamic
szó szerint azokat a dolgokat írtad le, ami már egy jó ideje bassza a csõrömet😊
doncarlos
de! mégf az bassza a csõrömet, hogy amikor az elnökasszony mentességet akart adni Lincolnéknak, akkor Kim beült ugye kopasz tábornokúrhoz aki a kezébe adott egy kartont SONA felirattal... namármost ezután az volt hogy Kim odaállt elnökasszony elé, és azt mondta hogy tudunk a titkáról... összefüggés?

doncarlos
csak Kellerman sztem nem kell

MirP
A bannerra tekintve eszembe jutott L.J. is! Na valahogy biztos õ is bele fog folyni ebbe a dologba!

Lynx_TWL
jóez

Japep
Na, kész a banner...ez jött össze:

Remélem tetszik! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
semmit nem jelent csupán poénból beirt vmit.

24 - Exile -Nov.23

zoviet
Szerintetek mit jelenthet Fido4life: 'feri egy szar' hozzászólása? <#crazya>
Én azóta azon röhögök! <#nevetes1> <#vigyor2> <#nevetes1>

gabo91
Aztán mégis hogy segitene sucre nekik? mikor per pillanat magán kéne segitenie mert másfél lityo vért vesztett és jelenleg az uton fekszik, és hát mint mondtam nem egy civilizált ország, szarnak rá hogy mivan vele (mikortbag et elba*ta a kocsi akkor is tovább hajtott a soför mit sem törödve tbag el..) meg aztán honan a pi*bol tudná sucre hogy mivan velük?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Na meg életveszélyes testi sértés (Sucre).
Jut eszembe:

Michael végre utalást tett Westmoreland lányára, de úgy mintha tutibiztos lenne, hogy még él. Legalább tudjuk, hogy az írók nem felejtették el.
doncarlos
t-bag meg még csak elõzetesben van... lehet azzal kezdõdik a sorozat hogy szabadon engedik... na akkor mi van?

doncarlos
de azt senki ne feledje, hogy a pénz a szó szoros értelmében elúszott!!!!