23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
szilvalé #12759 Nem 1 hete van a szökésre? (nekem nem rémlik a 10 nap) -
#12758 jó karakter a T-BAG.Jol csinálja a saját hasznát keresi ahogyan azt kell is ilyen helyzetben.) -
Larvin #12757 Már unom, hogy T-bag olyan kis köcsög, most kezd végre konspirálni :D -
#12756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eleve panamában van mindenki!másodjára eddig 3 rész 3 nap ok.nem következik belőle hogy akkor 22 nap alatt fog kiszökni,eznem 24:D de amugy meg ha kiszökik 11 nap alatt akkor aztán is tudnak beletenni fordulatot és ugy folytatodik,szal nem ésszerűhogy egész évad a szökésről szoljon -
#12755 hát ez furcsa...
ha igy lenne akkor michael soriban öngyilkos lenne... egyedül sara végett küzd még mindig... és leszarja jamest, csak szara érdekli...
#12752SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de majd biztos levágták chichagoban, belepakolták egy tesco-s szatyorba, felültek vele egy repülőre és elvitték panamába... -
#12754 Michael azt mondta már eltelt három nap...
ebből következik, hogy 1nap egy epizod
10napja van akkor 10 epizod meg mondjuk egy amiben zárul a rész...
11epizod... szerinted fognak csinálni 11 epizodos évadot? NEM
22 volt mindegyik ez is annyi lessz...
ezen nincs mit agyon magyarázni... valahogy elkell még "huzni" 22 epizodosra a sorit...
-
#12753 nagy poén -
Quantumleap #12752 Amugy én rájöttem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellerman feje van a dobozban.
-
Quantumleap #12751 Na és Michael hogy kapna haladékot? Csak úgy símán áldozat nélkül? A Cég majd azt üzeni neki, hogy: "Mr.Scofield, gondolkodtunk, nekünk is van szívünk. Kap még egy plusz hetet. A túszokat sem fogjuk bánmtani."?
Vag az is lehet, hogy mostantól ríltájmosabb lesz a sorozat, és minden epizód kb.3-4 óra történéseit fogja bemutatni. -
#12750 nem :o -
#12749 amúgy whistler nem hasonlít egy picit t-bagre?? :) (főleg pl. itt a banneren) -
#12748 egyértelmű, hogy nem ő (a képen sem) -
#12747 nálam meg annak semmi baja :) -
#12746 nem azért montam. :| csak elsiette. :| lehet inkább nem kéne sietnie vele de yobblenne a felirat..
de persze big htx neki.. mer nem hiszem hogy más letudná fordítani így meg ennyi idő latt szóval eszemben sincs b4szogatni érte őt, meg krtizálni meg ijesmi.. csak vélemény. :o -
karajjj #12745 örüljünk, hogy ilyen hamar készen lett vele, legalább meg lehetett nézni még a meccs előtt... -
#12744 A feje biztos nincs benne: mivel
"Végeredményben boldog lehetek, hogy két évad lett" - tűnődött a színésznő, aki most új feladatok után néz, és nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer még visszatérjen a sittes fiúk közé.
Ha a feje lenne benne akkor eléggé zombi sorozat lenne ha visszatérne fej nélkül :D -
#12743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teccett amit Mahone mondott Szkófildről Whistlernek..
ya.. és para hogy Licseró lenyomaztassa a számot amit hivtak a mobiljáról.. akkor szkófildnek annyi . :D
Sucre meg .. :D kész.. :D
ya és amúgy Victor elsiette szerintem ezt a felirattot. :| nem fordította le amit az őrők ordibáltak Mahone-nak, meg azt az egy mondatot se amikor Linocoln kisérlete után felhivják a csajt.. és mondják hogy lincolt megprobálta bla bla.. aztse. :o
-
#12742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos azelőtt ugy volt hogy szülni megy és azért távozik,ezek szerint más oka (is) van.De attol nem feltétlen fej van benen,bár elsőre én is erre gondoltam.majd kiderül a jövöhéten. -
#12741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szinte biztos hogy Sara feje van a dobozban: http://www.origo.hu/teve/20071001-kirugtak-a-szokes-jo-nojet.html -
#12740 nem. nem olvastam. de látod rájöttem magamtól. zorallvagyok :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akarok, hogy ilyesmin gondolkodj.
ezis egy hiba a feliratba :| -
#12739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem olvastad a cikket hogy abban a kevés jelenetben amiben "Sara szerepel" azt a testdublőre fogja játszani.Nem véletlen hogy mikor telefonált akkor is nem mutatták az arcát. Na meg amikor ült feltünt nekem hogy Tancredinek vékonyabbak voltak a lábai mint a dublőrnek :) -
#12738 érdekes nálam yó..
#12736: majd megnézem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Mahone egy vadállat :D de yóláll neki a borosta :D
-Sara háttal.. biztosn em ő az.. :D mármint értitek..
-ya és a képen sem Sara van szerintem hanem valaki aki hasonlít rá :D
yaés .. yavítgatom a feliratot is.. :|
kis-nagybetűk, meg félrefordítás.. :| :C (pl.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
392
00:24:04,810 --> 00:24:08,550
Emlékszel...
hogy beszélgettünk?
szerintem eziss az hogy:
Emlékszel...
hogy, hogy beszélgettünk?
) -
Zséé #12737 Nálam a proper-xor-os verzió akadozott. -
#12736 a végét azért kicsit megmosolyogtam :D Sucre miatt -
#12735 igen igen sry. csak.. nézem meg nézem fojamatosna hogy mit írtok arrol hpgy rossz lenne ez a verzió mer nálam egyenlőre tökéletes :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és hát.. nem pofátlan? mármint igy az elején.. ugytünik.
na fojtatom.. majd kiderül :P
-
#12734 most majdnem írtam,hogy miért is fasz még Sucre,de nem teszem,mert még látom,hogy nem értél a végére :) -
#12733 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez a Sucre egy beteg f4sz :| mekkora egy k*cs*g..
Szkofild már látom tapogattya a csavarokat :D eszembejut az első évados rész amikor monták Sarah -nak hogy Szkófild egy brutális állat (okos zseni :D)
ya.. és most tartok 06:42-nél.. és semmi akadás a proper-xor verzióba..
valszeg volt egy sima xor meg egy proper-xor.. és sokaknak a sima xor van meg. -
#12732 én a xor-t néztem,és nekem nem volt vele semmi bajom. -
#12731 real proper kell, a sima proper az nuked :) -
#12730 FQM a jó változat. Vki aki HD-ben szedte le, csinálhatna egy képet arról a bizonyos dologból, hátha többet kiveszünk belőle :) -
Rohamoszti #12729 A proper verzió akad bázzzeggg... Fászom most később megyek el aludni mert míg ez lejön az egy Grace Klinika vég...:S -
#12728 kicsit spoileres ezis ha adoboz az volt ez is az....:) lehetne ügyelni a spoilerre. -
#12727 spoilerezzél már az Isten szerelmére :) -
#12726 jol kivágtad...
eleve a doboz is nagy ahoz képest amit benne látunk...
-
#12725 Szerintem nem, látta hogy bele lőnek még kint is a halottakba...
bukta mindenhogy...
meglessz a 22 rész nem kell aggodni. (linc kezelgeti majd a csajszit aztán scofild meg kap haladékot) És ha már ujra cég-el van dolguk akkor lehetne 4. évad is, mert valahogy lekellene már buktatni a céget az pedig simán lenne egy évad...
felgöngyölitenek mindent...
érdekes a doboz... elösször bombára gondoltam, de nem lennének olyan buták hogy épületbe robantsák fel meg kell a csajnak linc még...
aztán utána láttam hogy valami foyladék csordogál a doboz körül, igy valami savra vagy hasonlora gondoltam...
sohajtott egy nagyot linc, ez roszat és jot is jelenthet...
utoljára pedig egy végtagra gondoltam...
kép gagyi de csak ezt tudtam kivágni... :(
a csaj azt mondta, ohgy meg bizonyosodunk arrol hogy ne történjen meg többet... ha küldeni végtagot akkor csak felhergelik lincolnékat...
(bután szolva nem azt a fizetséget kapnák ami járna)
Esetleg az is lehet, hogy példát statuálnak és valamelyik béna emberüket küldték el a dobozban, pl azt akit leütött linc... -
#12724 nekem nem akadt - érdekes.
amúgy:
SPOILER::::: ennyire sikerült kivilágosítanom picit el is forgattam, hátha..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem nem lehet fej, mert ahhoz képest üres a doboz :) -
#12723 szintén akadt nekem is a xor-os verzió, mintha 2 másodpercenként kimaradt volt egy egy képkocka....
felirattal semmi gond nem volt -
#12722 ya épp ezt akartam irni.. hogy ne nyavajogjatok már.. xor sux akkor ott az fqm.
van 1824 seeder hozzá. eztv
de amugy érdekes mer a rész ez:
Prison Break S03E03 PROPER HDTV XviD-XOR
még a feliratba nics benne a proper szó. :| szóval én azt nem is értem. :|
lehet van egy sima xor meg egy proper xor.. :o és ti a xor-t nézitek.. és az fos.. azért van belőle proper.
én egyből a propert szedtem.. -
#12721 Nekem is akadt a XOR-os verzió! -
Zséé #12720 Akinek akad az szedje le ezt:
Prison.Break.S03E03.Call.Waiting.REAL.PROPER.HDTV.XviD-FQM
Van hozzá felirat is.