Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Ja.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

hunbasser
én még csak nemrég kezdtem el a PB-t,és nem nagyon vagyok most otthon a dolgokban.szóval:a 2.évadnak akkor már vége van?

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
én már ezt az egészet nemértem, ami itt foylik, mi miért van...
mért kell nekik valamelyik gyerek, és mért nem baros kell, megm ár caroline nem is jelöltei magát szoval nemkell hogy terenszet mosák, ö is halott már akkor meg minek ez az egész? egyébként én nagyobb balhét vártam attol hogy kiderül ez az egész dolog..

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Lynx_TWL
túlzásokba ne essünk, scofield nem truman, hogy gyerekkorától kezdve megfigyelés alatt legyen.... remélem legalábbis ilyen ördöngõs faszságot nem írnak meg😄 (mégha az apja a cégnél is volt, és lehetséges lenne összehozni ezt valahogy)

cégnek csak kapóra jött, hogy micheal ilyen zseni, így fel tudják használni.

๏̯͡๏﴿

PyRex
Basszus, nem értelek titeket: mindenki azon örül, hogy majd jól összefognaka börtönben. Kezdjük ott, hogy Mahone Michael miatt (illetve végülis saját maga miatt, de közvetve a kábítószert ha nézzük Michael miatt) került börtönbe. És ezzel mindent elvesztett, a pénzt a szabadságát, a családját, stb. Szerintem a elején mindent megtesz, hogy megölje, vagy megölesse, mert teljes szívébõl gyûlöli. Aztán amikor belenyugszik, hogy ketten többet érnek, talán lehiggad, de amint kijutnak (ha kijutnak) SONA-ból, tuti, hogy nem lesznek puszipajtások.

Bellick meg - ha valóban bezárta Maricruz-t - akkor vagy hamar ki kell, hogy kerüljön, vagy nemtom... De szerintem Sucre nem hal meg és nem hagyja annyiban. Lehet, hogy direkt elkövet valamit, hogy odavigyék õt is, vagy passz, de nem hiszem, hogy Maricruz így halna meg - nem feltételezem a sorozat készítõirõl. Tehát Bellicknek mihamarább ki kell jutnia, de akkor Scofield és Mahone (és T-Bag - akit közben szintén odaviszenk persze 😊 is kikerül ismét 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha jól emlékszem, már akkor volt SONA-ról szó a kopasz és Kim között, amikor még a Cég nem is tudta, hogy Scofield-ék oda fognak szökni. Vagy éppenséggel mindig is tudták? 😊

A másik dolog: azzal, hogy a kopasz azt mondta, hogy pontosan azt várják Scofield-tõl, hogy megszökjön, számomra gyanússá vált az egész dolog, hogy kezdve Terrence halálától és Burrows lecsukatásától a szökésen keresztül mindent a Cég akart így és a végcél pontosan az volt, hogy Scofield a SONA-ban kössön ki.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bertino
eltûnt a banner...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nesster
<#worship><#eljen>

ProGabe
mivan?
Fox River Penitentiary...tehát kb. F.R. javítóintézet,nálunk sem úgy mondják hivatalosan hogy xy sitt,tehát a prison,jail szavak náluk olyanok mint nálunk a börtön,dutyi,meg a többi hasonló szó

Kellerment meg kivégezték,a jó öreg 5-öt-a-testbe-sörétessel-közelrõl módszerrel,ez hogy-hogy nem egyértelmû?Nem mutatták,mert eddig sem mutattak cafattá lõtt holttesteket a sorozatban...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fido4life
<#eljen><#eljen>

gabo91
Nem az ora percre gondlok hanem a napra, mert még azt se tudni

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Nemtudni a kezdés pontos idõpontját.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

doncarlos

jó éjt mindnkinek...

Rockynhooo
Igen ahogy mondod! volt olyan hely ahol olyat olvastam hogy ahova michael belép a végén egy aréna ahol verekedni kell.. és Mahone már benn várja és ketrec harc lesz <#banplz> !!! és mondta a srác h ezt komolyan gondolja <#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
nem lehetne a bannerra kitenni egy visszafele számlálót?(pl.132 nap 23 óra 10 perc van még hátra..)

24 - Exile -Nov.23

doncarlos
ja, remélem ezeket is olvassák a készítõk.. nemhogy kiírnának forgatókönyvírói pályázatot...<#buck><#vigyor2><#nevetes2>

Rockynhooo
olyan jót fogunk kacagni szerintem az õsszel saját magunkon! Istenem és még ez megy augusztusig... kiváncsi vok a végére milyen sztorikat hozunk össze <#fogmosas><#hehe>

börtönt amicsba, prison és jailnak használják...gyóntatónak nem igen, fegyház az nem iye, szval siralomház, és büntetõintézet...

NeoMaN
Közben utánanéztem wikin, és elég szépen leír dolgokat:
ITT
Bellik a földön, Pad Man egy kutatóintézetben van,

Ja, az általam siralomháznak vélt épület felirata:
"Sona Federal Penitentiary"

Legutolsó szónak: fegyház, büntetõintézet, börtön, gyóntató (siralomház) a jelentése...

MirP
Mahone az jó arc és remélem most már nem Michael ellen lesz!

NeoMaN
Ja, Sucre is él és Teddy Bear is kijut valahogy, aztán bosszúból a cég ellen fordul õ is.
A pénz pedig tutira elment, röhejes lenne még egy évadot a pénzhajhászás köré írni...

Mindez szvsz.
😄

NeoMaN
Szerintem:

-Nem börtön, hanem inkább siralomház.
-Kellerman nem halt meg.
-Kim meghalt.
-A földön Bellick hevert összeverve.
-Udvaron aréna, ahol egymást ölik (Riddick game).

3. évad sztorija:
Michael és Mahone a két zseni együtt szökik majd meg. A "cég" Padman vezetésével folyamatosan "teszteli" Michaelt - esetlek egy kísérlet alanya -, mert lesz valami amit csak õ tud majd megcsinálni nekik. Kint Linc, Sara és Kellerman viszi a szálat.

Majd augusztusban visszaolvasom mit írtam, azt lehet majd jól kiröhögöm magam. 😊))

MirP
Viszont szerintem Kellerman tuti él és lesz is szerepe még! Már csak azért is, mivel hogyha tényleg kinyírták volna a Cég emberei akkor azok nem ilyen ugri-bugri símaszkosok lettek volna, hanem sokkal precízebben tették volna el õt láb alól, mint pl. egyszer ahogy Sarah-t akarták egy telefonfülkénél!

sweech
dexter egy pszihopata zsaru, megvan gépen de még bele se néztem =)

és ha ez a sona, nemis egy börtön, hanem vlaami más féle?mert elkapták scofieldot, de biztos mutaták volna hogy a biroságon még 10 évert adnak neki stb...

és ha ez a sona, nemis egy börtön, hanem vlaami más féle?mert elkapták scofieldot, de biztos mutaták volna hogy a biroságon még 10 évert adnak neki stb...

scorpeeon
Lehet hogy Sona-ban átlagos udvar, valójában egy harci aréna 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
A hátizsák a pénzzel már nem aktuális 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
Scofield,a a "börtön" udvarára sétál.Más nem lehet.Egy átlagos udvar.Vagy nem???<#nevetes1>.Néztem a forditás végén,vannak a sorozatok cimei,a dexter az ugye nem azonos a dexter laboratoriumávaL.???illetve a Day Break az melyik film?

24 - Exile -Nov.23

ugy nem lehetne hogy a csaj van középen, vaggy scofeldnak az a 22 részes sonás ruhája van?

Drephis
sonába sétál befele és aki a földön van az bellick

help

Hat brutalisra sikeredett ez az utolsó resz !!!Egyszeruen nem terek magamhoz,na komolyabbra szot,hogyne ternek sooot jobbra szamitottam.De eszembe jutott hogy hoooppppaaa lesz itt 3.evad is.Van egy nagy homalyossag elottem ahogy scofield elott is amikor besetal valahova ...nem tudjatok mibe setal is bele valojaban a vegen???Ja es sztem Bellick fexik ott a vegefele összeesve,meghurcolva,lemesztelenitve stb...

Drephis
<#worship><#taps>

help

Ja!<#taps><#smile>
Japep
Na kijavítottam...remélem így már jó...kicseréltessem a linket ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

doncarlos
jajaja vagy a kopaszz MR.X Tábornok...

De szerintem õ se lesz állandó szereplõ. Vagy igen. Õt illetõen csak találgathatunk. A hét tuti fõcímes személy kell, és ha az õsz mást sugall, akkor át lesz variálva. Bár szerintem akkor mindenképp át lesz, tekintve azt, hogy jönnek új szereplõk is.
doncarlos
már egyszer beszélt, a csónakban Kimmel

doncarlos
LJ helyett a hátozsák pénzzel, Kellerman helyett meg a hajó

MirP
De viszont! Nekem az nagyon tetszett az utolsó részben, hogy VÉGRE MEGSZÓLALT A VÉGÉN A KOPASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doncarlos
akkor már odatehetted volna a hátizsákot a pénzzel... az fõbb szereplõ volt <#mf1><#vigyor1><#vigyor3>

Rockynhooo
mondjuk sztem aanyira mind1 milyen kép van itt 😄😄😄😄 ez tökéletes számomra

Rockynhooo
LJ-vel...

doncarlos
igen, nekem se illik bele LJ se, de ettöl függetlenül ha ez a kettõ lekerülne.... profi

Rockynhooo
LJ nem értem mi bajod... nem halt meg, az egyik fõszereplõ fia.. simán rajta lehet ...

doncarlos
de MIÉRT?????

doncarlos
mi? Kellermann ott van?

doncarlos
köszönjük hogy meghallgattatott és Kellermann lehagyattatott

Kira az új banner, márcsak Scofieldnek kéne a kapucnis képe oda az öltönyös helyett

Már vagy harmadjára írom:

Ha életben is maradt, nem lesz állandó szereplõ a 3.évadban.

MirP
De Kellerman miért????????