23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Attila8805
    SPOILER-T HASZNÁLJ MÁR!!!!
  • gabo91
    ez nem rossz...
    a csajtól elvették (vagy odaadta) LJ-t... csaj pedig utána megy megprobálja kiszabaditani, és igy járt...
    De akkor is furcsa nekem az amit mondtak... nem tudok angolul, igy feliratból élek csak. De én ugy vettem ki csaj szavaiból amit mondott, hogy bebiztositjuk magunkat hogy töbet ne gyere... egyfajta garancia

Elég érdekes karakter az a csaj (aki linc-el beszél mindig) azért volt már pár érdekes beszólása...
    "kocsiban van 10k fehéritő egy vasfűrész, meg egy szemetes zsák... max egy óra és eltünsz a világból"

Gondoltam arra is, hogy mivan ha Sara cipőlye van a dobozban. (mikor meglátta Lincet akkor kirugta az ablakon...

Miből gondoljátok, hogy vér? Valami csordogált ott, de van ott minden féle lim-lom lehetett szemétből kifolt lé, vagy szivárog egy cső, vagy akármi.
    Meg aztán GARÁZS bevan kamerázva...
  • Rockynhooo
    nah ezt már nem tartom lehetetlennek :)
  • Quantumleap
    előző részben=előző évadban
  • Quantumleap
    De az is lehet, hogy a szőke csajé, akire Lincoln az előző részben bízta LJ-t.
  • hunbasser
    a hatás kedvéért meglocsolták kicsit :)
  • Quantumleap
    Hmm. Ez nem is akkora hülyeség. Vagy Lincoln azon haverjáé, akihez Michaellel az előző évad végefele mentek Panama előtt, amikor az elnökasszonyt próbálták megztsarolni.
  • Rockynhooo
    érdekes lenne ha Veronicabol még mindig folyna a vér :D
  • hunbasser
    juj,de izgi ^^
  • hunbasser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még az is elképzelhető,hogy Veronicának valamelyik testrésze van a dobozban...az elég durva lenne,ha a feje lenne :S
  • Quantumleap
    Igen, de azt már többször is hangoztatták, hogy a harmadik évad erőszakosabb lesz, mint az első kettő együttvéve. Ez majdhogynem alapból adja, hogy LJ és Sarah nem fogják mindketten megélni a szezon végét.
  • Rockynhooo
    a közösség vezetőjének döntését elsőnek elkell hogy fogadja nép :D
  • Quantumleap
    A 24 se horror, a második évad elején mégis volt fejlevágás, igaz tartósan nem mutatták. Az amúgy 100%, hogy emberi testrész van a dobozban, mivelhogy vér szivárog az alján. Jaj, ne! Csak azt ki ne találják, hogy csak málnaszörp, paradicsomlé vagy valami piros vegyszer!

• Attila8805
    Szerintem ez naon jó ötlet.
  • hunbasser
    mi az,hogy "ha elfogadjátok" ? :P

te vagy a házigazda,pont azért vagy házigazda,hogy a topikban szabályokat hozz létre(persze csak az sg-s szabályok keretein belül)
  • hunbasser
    kis "Prison Breakologist" :Dddddddd

szerintem sem kell semmi rossz dologra gondolni,a PB-ben eddig mindig úgy volt,hogy valamit rossz dolgot vártunk,aztán mégsem lett semmi rossz.
  • Rockynhooo
    szval akkor álltalában szerda éjjfélig lenne spoiler :) részemről ok!
  • PyRex
    Vezessünk be olyan szabályt, hogy amikor kijön a felirat, másnap éjfélig még kötelező a spoiler (ha elfogadjátok).
  • Fido4life
    basszus és most izgulhatok 1 hétig, de remek
  • gabo91
    nem stresszelek, csupán állást foglalok és a véleményemet alátámasztom érvekkel...
  • Attila8805
    és mi lenne ha Spoilert használnátok?
    Legalább odaírva nem kell az a láthatatlan vacak csak mielőtt írsz valamit írd le nagy betűvel hogy SPOILER!
  • Rockynhooo
    szerintem ne stresszelj ennyit ezeken :D
  • gabo91
    Ja ebben igazad van bénák voltak eléggé, nevetséges hogy linc (aki álltalában elbénáz mindent) simán elbánt pár emberel.
    DE ki ment be sonaba beszélgetni michaelhez. ki vitte a fotokat linchez... hát az a csávo aki bejuttata oda, az aki t-bag-el üzletelt második évad végén... és igen utána jelentette telefonon kopasz csávonak...
    nyugodj meg a cég emberei ezek...
    ha jol emlékszem volt az első részben szó eről, hogy miért igy kell kihozni... ha jol emlékszem...
    elhangzott hogy védve van politikai keresztűzben van ezért nem lehetne megrohamozni a bőrtönt...
    hatalma van a cégnek de azért háborut nem fog robantani... gondolj bele, odamennek mészárolni robbantani stb, oylan helyre amit hadsereg őriz...
    tuti háboru lenne...
    cég pedig lebukna szépen... mert a csávokám ugye admirális vagy tábornok vagy mitudom én micsoda a rangja, a lényeg hogy nagykutya de rohadtul korupt...

szerintem a james féle szál pedig van olyan érdekes mint a dobozos téma...

Idézet:

Egy valamit tisztázzunk, ilyet soha többet ne tegyen!

Megértettem...

Hogy ebben biztosak lehessünk hagytam egy kis ajándékot a garázsban...

Elemezzük kisit a mondatot...
    A, Abban legyen biztos, hogy nem fogja többet keresni.
    B, Abban legyen biztos hogy megértette Linc...

Szerintem nem tesznek bele semmi fejet vagy végtagot, ha pedig valami ilyesmi lenne akkor sem mutatják...
    mi ért vagyok ilyen "okos"? nem vagyok az, megint gondolkozzunk vissza kellerman barátunkal mivan? nem tudom.... megőlték életben hagyták REJTÉLY hát kilehet találni azért hogy neki már anyi, de mégsem mutatták a vérengzést...
    Veronica-val mivan lelőték és... MI ÉS? és a csávo kisétélt egy bőröndel meg ét szemetes szatyoral... hát igen darabolták szegénykét...
    mutatták? NEM
    tehát ne felejtsük el hogy nem horor filmről van szó... vannak benne dolgokt amikről tudod hogy megtörtént de nem fogják a szánkbarágni a részleteket... pont azért hogy legyen miről beszélgetni....

Térjünk vissza a dobozkára nézzétek még mégegyszer és hallgassátok csak a sohalytást...
    megy a zene... szinte hallom ahogy dobog a szive linc-nek majd HHŐŐŐŐHööhhhh mekkora kő esett le a szívéről...
    és nézzétek meg a szemét! pislant rá egyet rápillant alaposan (What? Mi a franc ez? -- gondolja)
  • Rockynhooo
    azt gondoltam h rájöttetek

de kb ennyi ujdonság történt :)
    a dobozba meg sztem vmi testrész lehet , mittomén LJ egyik lábujja vagy vmi ilyesmi :)
  • II Rocky II
    tudjuk hogy dublőr te naon..:) hiszen nincs sa 3.évadban.egyértelmű hogy dublőr na megazért nem mutatták az arcát is közelről
  • hunbasser
    jajmár :(
  • Rockynhooo
    na megnéztem én is , hát ez egy adag szar még szép szóval mondva is :D
    Májköl beszélt Szarah dublőrével ennyi xD
    lapos a sztori
  • Ice Cortez
    Nerkem nem akad hanem egyáltalán nem játsza let ezt a xorost
    Van valakinek valami másik verzióba? Vagy tud esetleg valaki linkelni egy jót?
  • KeKKSZike
    De furcsa, hogy Sarat sose mutatja a kamera... Ugye olvastam, hogy már nem szerepel a harmadik évadban, de ez meg így... :D
  • hunbasser
    ez kicsit hülyén hangzik számomra :D

a Cégnek azért van akkora hatalma,hogy nem kell nekik egy "médiasztárt" hívni ahhoz,hogy kihozzanak valakit.simán el tudnák annyival intézni,hogy megfenyegetik Lecherot,az meg kiadja.

szerintem egész másról van szó,még az is lehet,hogy a csaj nem a Cégnek dolgozik,csak azt hisszük(szerintem elég amatőrök voltak az emberei)
  • hunbasser
    "Ha a feje lenne benne akkor eléggé zombi sorozat lenne ha visszatérne fej nélkül :D"

ezt nem értem,miért térne vissza???

azt mondta,hogy 2 évad lett,szóval ennyi,most meg már a 3.évad van,nem a 2. :)
  • II Rocky II
    ja elolvastam:D érdekes.de télleg már előjöhetne megint az a kopasz emberke is megint.de 3-4 rész mulva sztem látni is fogjuk.vagy nem? a kérdést arra alapozom mintha hallottam volna olyat hogy elvileg az eredeti forgatókönyvet eldobták és már nem az alapján forgatják a sorozatot hanem tök uj alapján.csak hallottam majd kdierül mi igaz ebből s mi nem. lehet hgy ez miatt nem láttukmég a kopasz emberkét?vgy nem is fogjuk? akkor meg nagy baki lenne.na idővel kiderül minden..
  • gabo91
    Szerintem elhuzodik a megszökés...
    (inkább megszökést irjunk szökés helyett, mert a "szökés" egy sorozat szarul leforditott címe, hihetetlenül idegesit)
    Linc és michael egy oldalon állnak, és mindegyik részben a maga motiváiojával foglalkozik de linc sem szarja le sarat... ha michael megtudná hogy valami csonkitást történt valamelyikkel akkor tuti bevadulna. sara halálhirére akár öngyilkos is lenne...
    meg aztán elment három rész és szinte semmi érdemlegeset nem csinált michael odabent... sorozat ez és nem film... elfogják húzni ne agodjatok...
    és michael makacs ember szoval kifog találni valamit.
    gondoljatok már bele első évadban mivolt. Lincet beletették a székbe mikor váratlan esemény és máris haladékot kapott... és csak az évad közepénél jártunk...
    itt is lessz valami... de még fogalmam sincs hogy mi...
    A másik pedig hogy öszetetteben kell nézni a dolgokat, ne a megszökést veyük alapul, több szálon fut a cselekmény...
    ott van jamas ügye... mit nézett a kutató? mivan a vizben, ezen miért nem agyalunk?
    Az biztos hogy a cég elég összetet internacionális vállalat, melynek főközpontja USA-ban van de a világon szerte mindenol működnek leányvállalatai :D
    vitszet félretéve második évad végén a kopasz néma cetlire irogati foszer bevolt öltözve valaminek és valami katonai támaszponton volt (azt tudjuk ugyebár hogy valami tábornok) Szerintem valami vegyi kisérlet, vagy atom kisérlet folyt/folyhat a kutato csávo talált valamit amivel buktathatná a céget...
    ha ilyesmiről van szó akkor a történek tovább mehet olyannal is, hogy szépen felgöngyölitik michael-ék ezt a dolgot hogy mi is van valójában ott, és james szövetségével szépen buktatni a céget... bár nem úgy néz ki a dolog mintha nyerésre állnának...
    Miből gondolom, hogy küzdeni fognak a cég ellen? Mikor ismeri már michael őket anyira, hogy tudja obb elkerülni őket... Tudta második évadban is, de mégsem szálltak fel a repülőre, maradtak linc-el hogy kicsinálják a céget. Nem jött össze akkor teljesen, de nem adták még fel... És terence egy sakkfigura, caroline szintén csak egy bábú, kellerman pedig egy senki volt...

Jó olvasgatást. Remélem azért valaki végigolvasa!
  • Quantumleap
    Mondom, szerintem már az évad felénél meg fognak szökni. Ha így lesz, akkor onnantól nyilván változik a főcím.
  • zmeor
    na végre!!! :D:D
    ez tetszett:D:D
  • Adaaam
    még LJ is náluk van, gondolom Lincoln nem örülne ha megölnék
  • Adaaam
    ez igaz, tényleg nem olyan horror sorozat hogy fej legyen benne, de egy testrész még belefér
  • Flamer
    ez érdekes.. :D lehet öngyilkos lesz? én bírnám :D
  • II Rocky II
    12739
  • Atisz #12760
    Tuti nem Sarah az, mert mondták hogy ha megszüli a babát, vissza fog térni a sorozatba (persze lehet majd mégsem és akkor rá lehet fogni a dobozra :D)

Akkor is testdublőrt alkalmaztak amikor a videófelvételen bejelentkezik LJ az aznapi újsággal a kezében. Látszik is... hogy nem olyan törékeny alkat mint Sarah, erre azért figyelhettek volna jobban.