Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
michlósnak<#hehe><#hehe>

Forca Barca

Munch
Szerintem a nagyon csendes embernek valakije bent van sona-ban és majd michlósnak kell kihoznia onnan. Ezért kellett õt odavinni...

Rockynhooo
sztem mki meghalt 😄 atomot a világra ez a tiszta <#banplz> emberek mi lesz itt még az õszig?? haljátok olyan sztorik lesznek <#fogmosas>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

scorpeeon
Hát igen, a kocsiban is mondta a kopasz faszi Kimnek, hogy csak az egyik kell, erre Kim vmi olyasmit mondott hogy valószínûleg ugyanarra gondolnak. Linc-re tehát nem volt szükség, csak bajt jelentett, ezért lõtte volna le. Azt persze hogy miért jó nekik h Michael Sona-ba került, nem tudni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nesster
ezt mondom. hogy szerintem is meghalt, sõt biztos. éppen ezért nem kellene olyanokat irni hogy most meghalt-e.

Seth
vmi aktuálisabb lesz helyette

PSN ID.: Beegabor

Atisz
Nagyon gyenge volt ez az utsó rész...komolyan elgondolkodom hogy nézzem-e a 3. évfolyamot. Az elsõ részt biztos megnézem majd, valószínûleg azon el is fog dõlni számomra a sorozat sorsa.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Attila8805
SPOILER!!
Kim!
Mondta is hogy számított arra hogy mahone-nak lesz egy kis meglepije ezért hívta õket.😄/SPOILER

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
NEm jön be a banner...

was not found on this server.
PyRex
Amúgy valami elkerüli a figyelmeteket: amikor Kim meghalt, elõtte azt mondta: "kár, hogy csak egyikük élheti túl" mármint Scofield és Burrows közül. És utána közvetlenül Burrows-ra szegezte a fegyvert - tehát õt lõtte volna le, amikor Sara megelõzte és õt lõtte le. Szóval a kopasz faszi Michael-t mindenképpen élve akarta és mindenképpen SONA-ban akrata tudni - kérdés, hogy miért...??

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gabo91
egyébként a raktárba ki hivta a fegyvereseket? kim vagy michale? elöszöe azt hittem hogy michael bérelte öket attol a dealertöl, de most azon gondolkozom hogy lehet hogy kim hivta öket...
szerintetek?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
nemhiszem... nem olyan aki bepiszkitja a kezét
meg nefeledd, mikor mahone-t bezárta michael aba a raktárba és kim ment kiszabaditani azt mondta csak az elba*ott melokhoz szokott kimenni, és az elba*ott dolgokat hoza helyre ugy ahogy tudja... (valami iesmit mondott) szoval ö itt gyilkolászik és nem pézel foglalkozik mahone a pézt viné de kim nem... ö csak egy csicska, a kopasz csicskája...
viszont az nagyon tetszett mikor mahone belázadt és kimet kiakarta nyirni, jol megszervezte...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Munch
Kim lehet elmerült, aztán elmenekül a "rongyos kis 5 millióval".. 😄

gabo91
Tényleg... Bocs elirtam, kösz hogy szoltál.

ProGabe
itt látszik a legjobban:
KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

II Rocky II
nincs valakinél egész véletlen,egy Fox River és egy Sona felirat.Vagyis ugy a felirat ahogyan az épületen van valójában.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Kim esett a vízbe te.Gondolom amugy rájöttél,hogy elirtad.Mindegy.Amugy kiváncsi vagyok,hogy vajon meddig fog ennyire pörögni ez a topic.Habár egész Aug-ig,hiszen majd nemsokára jönnek az elõzetesek,spoiler képek és hírek...stb.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

gabo91
igen de kellerman öszeesett és bele a vizbe, ha eszméletlen akkor sok sikert a vizböl valo kimászáshoz...
és ugye a viz se 2cm es ott mivel stég van meg hajo van kikötve tehát gondlom 2m minimum van kétméteres vizben nem ér le a lábad szal semi esélye hogy kimászon emg ugye zsaruk is ottvnak, s elkapták volna...

gabo91
egyetértek, jol megfogalmaztad ezt! <#eljen><#eljen><#wink>

nesster
uristen, emberek! meglõtték kimet és beleesett a vizbe. amikor meglõtték mahone-t akkor is eszméletlenül találták meg. (nem vagyok annyira otthon ezekbe a sebzésekbe) meglõtték>eszméletlen>megfullad. amikor néztem a részt számomra egy pillanatra se volt kérdés hogy meghalt-e.. meghalt kész vége. hagyjátok már ezt. egyedül kellerman-ról lehet vitatkozni, vagyis igazából azon se mert arra is volt jel hogy meghalt (a francia története) és arra is hogy nem (nem mutatták hogy kit lõttek le az állarcosok). egyetlen amit tehetünk hogy várunk..

ProGabe
talán mert agyonbonyolítjátok...
Kim,Kellermen:halott,ha nem lesznek azok,akik eddig ezt nem bírták felfogni kapnak tõlem egy sört...

meghalt-e Sucre,mit akarnak Michaeltõl,most akkor ki a kopasz,mi van/lesz a SONA-ban:ezekrõl fog szólni a 3-ik évad,teóriákat persze lehet,kell is gyártani,messze még az augusztus/szeptember,de nem kell ezen ennyire rágódni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabo91
Ez a dolog hülyeség, de az elképzelhetõ hogy valami vietnámi ramob a kopasz csávo, de inkább terorszervezet fõfeje. Csak azt nemértem hogy mire kell nekik a hatolom meg a lové? Mert lové=hatalom de ha rongyos 5 milláért le se hajolnak akkor miböl gazdálkodnak... meg minek mért?
áááááá ez az egész bonyolult, lasan már kézikönyv kell a filmnézéséhez, anyira bonyolult azt egész...

scorpeeon
Kellerman sztem is tutira halott. Ha azok az õ emberei lett volna, akkor miért mondta volna pont elõtte a francia ellenállásról a történetet és miért mosolygott volna pontosan ugyanúgy mint a történetében akiket kivégeztek? 😊 Teljesen logikátlan lenne.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
jah amugy sztem is halott.De volt olyan filmjelenet nem is egy amiben vkire rászegezik,majd az uccso pillanatban elrántják kicsit arrébb...de amugy halott és kész.
összegzem:
halottak: Kellerman (99%)
Kim (70%)
élõk: Sucre
Scofield és MAhone és Bellick egy börtönben és csatlakozik T-BAG is.Sara és Burrows szabadon vannak és segítenek Scofildeknak kikerülni.Vagyis Sucre val eggyütt.Ez van gyerekek elkell fogadni.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Drephis
nem lehet elfogadni végre h kinyírták??? D:

help

Kellerman halott, ez bizti. Látom, hogy az egyik maszkos rá szegezi a fegyvert.
Fritz Von...
Linc és Scofield apjának volt egy testvére. Ez a kopasz tábornok. Amikor a tábornok Vietnamban meg... egy nõt, és megszületett Kim, aki a tábornok fia, összevesztek. Ezért a kopasz megcsinálta a céget és Michaelék apja meg a bratyókat. Azonban ez kitudódott és ezért volt a balhé. A vietnami nõ átoperáltatta magát és õ lett Sara apja, így voltaképp Sara és Kim testvérek. Nem igaz, hogy nem jöttetek még rá. <#idiota><#idiota>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

KeKKSZike
ez nagyon állat lett, gratulálok!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Rockynhooo
hogy élne kim... sztem lehetetlen

gabo91
Ez az, csak egyszer löttek rá...
az is érdekes hogy van ahol már biztosra veszik hogy augusztus 29. töl lesz,
szerintem még egy részt se készitettek el, nemkéne enyire elöre reklámozni

...Kim is not dead either, it was all part of the set up...
...Kim nem halt meg sohasem. Ez mind a készlet részét képezte...

milyen készletrõl van szó ? <#nyes>

Rockynhooo
Sarah és Linc gyereke Szkófild... Mahone a gyámjuk... T-bag meg a félre sikeredett unokatesó... A cég fõnöke meg az óvodába volt Sucre nevelõje... és rajta keresztül akarják elkapni LJ-t! és az egész sztori Westmorland macskájára épül.. õt kell kihozni a Sonaból... persze csak úgy lehetséges ha feltámasztják Abruzzit , és Tweenert és keresztezik õket 😄 <#banplz>

PyRex
Lincoln valójában Michael apja <#confused><#fogmosas>

Lynx_TWL
létezik a mikulás

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ja ez nagy baromsag, de mondok meg jobbat 😛
Lincoln is benne van a cegben 😛
Beleegyezett hogy megvadoljak azert, hogy ravegye az occset, hogy kiszabaditssa. Aztan o is segitett hogy Michaelt a sonaba zarjak 😛
Na ki tud ennel jobbat?😛

May the force serve you well!

jaj a 2x22 nagyon kiraly😊
ezgeszen a vegeig ugy nez ki hogy hapy end
aztan minden kezdodik elolrol 😄D
Bazzeee 😛

May the force serve you well!

Flamer
a-a. mer az elején kiakarták õket nyírni 😄

http://loal.atw.hu

HÚHAAA! nagyon frankó volt az elsõ 2 évad! izgatottan várom a harmadikat!!!!<#eljen>

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

PyRex
Én nem azt mondtam, hogy gyermekkorától figyelik, csak azt, hogy egyértelmû, hogy azt akarták, hogy SONA-ba jusson...

Lynx_TWL
errõl fog szólni 3. évad...

gabo91
én is igy gondolom, nem igaz az egész, kellermant mért menteték volna, a cég ahol egy apro hiba és elteszünk lábalol... nemszámit ha valkit elkell teni lábalol, meg amugyis meg akarták már régeben is ölni kelerman, mert sarat nem nyirta ki... na meg a távcsöves puska célkeresztben is ceroline volt és nem michael...
(amugy nem én forditotam, ezt az egészet egy forumbol másoltam ki)

Flamer
de miért is kell nekik szkófild?:o

http://loal.atw.hu

gabo91
ez szerintem mondjuk nem igy van, meg hát kellerman tuti halott, 4 sutgun egy emberre sok lenne...

én véleményem az egséz sorirol az, hogy kezdetben a cégnek (amitnemtudni pontosan ki irányit) kelett egy ember akiböl elnököt csinálnak terensz bene volt a sáros ügyekben meg carolina is. tisztára akarták mosti terenszet és elterelni rola a figelmet ezért megrendezték a halálát és lincoln lett a tetes akit csöbe huztak. Feltünik a kisöcsi aki megszökteti lincet és sok más embert, a cég buszut akar állni rajtuk, egyrészt ezért másrészt azért az apjuk végett is. Aztán mikor caroline lemond és lebukott a cég nagyábol akkor mosák a dolgokat és enm érdekli öket lincoln hanem a kis michaelt akarják valamire felhasználni mert élve kell nekik. kim és mahone meg a töbi cég ember kitervelt mindent, kim halott kelerman halott linc szabad mahone és michael pedig valahol egy intézményben ami a cég kezében van...(feltételezés ez csak) és ugye michael msot élve kel nekik valamire kell nekik, meg már nem érdekli öket a gyilkoság és linc mert vége, carolni lemondott msot másér kell nekik...

és persze lehet hogy csak eleinte azért kelettek, hogy az apjuk elökerüljön...
de ö már halott...

ProGabe
ekkora baromságot,ez a teória millió sebbõl vérzik,Sara mint cégtag?kopasz az igazi apa?ááááá bélyeget nyelt aki ezt írta?

Seth
ez szerintem bullshit -_-, fordítás meg kicsit ügyetlen néhol

PSN ID.: Beegabor

gabo91
egy forumon olvastam ott irta valaki

"A spoiler röviden:

Sara is part of “the company”. Kellerman (who is not dead) came to trial to free her because the company knew that Sara was the only on that could track down Michael. After the Kellerman admitted to all of those crimes the company took him out of the transport vehicle and took him to safe keeping. (Kellerman is still a part of the company.)
That old (blue eyed***) guy who seems to run everything is Michaels Dad…”it’s in his blood”. Kim is not dead either; it was all part of the set up to get Michael into SONA. SONA is a “prison” designed to test Michael’s abilities. What’s going to be really crazy is when Tbag, Bellick, Mahone, and Michael are in the same facility.

Fordítás(meghökkentõ nagyon...):

Sara a vállalat részét képezi. Kellerman (aki nem halt meg) odajött, hogy kiszabadítsa õt, mert a vállalat tudta, hogy csak Sara lelhet Michael nyomára. Miután Kellerman bevallotta az összes bûnét, a vállalat kiszedte õt a kocsiból, és biztonságos menedékhelyre vitte. (Kellerman még mindig a vállalat egy része). Kim nem halt meg sohasem. Ez mind a készlet részét képezte, akárcsak amikor Michael bekerül a SONÁBA. Sona egy börtön, melyet a célból terveztek, hogy tesztelje Michael képességeit. Akkor válik igazán õrültté, amikor Tbag, Bellick, Mahone és Michael is bekeül ugyanabba a létesítménybe."

nesster
Maricruz lesz a 3. évadban csak nem ugyanaz a csaj lesz.

igen

Lynx_TWL
a lényeg, hogy senki nem tud semmit, szóval találgathattok össze vissza, majd kiderül idõvel😊

PiszkosFred
"Aztán amikor belenyugszik, hogy ketten többet érnek, talán lehiggad, de amint kijutnak (ha kijutnak) SONA-ból, tuti, hogy nem lesznek puszipajtások."

Errol szolt az egesz elso szezon. Egymast ruhello rabok fogtak ossze, hogy egyutt megszokjenek. Mindenki tudta elore, hogy odakinn aztan majd eloveszik a regi serelmeket. Nem is lettek puszipajtasok, abban a pillanatban ahogy nem voltak egymasra utalva, mindenki ment a maga utjan. Miert ne lehet ez ugyanugy most is, Mahone es Scofield miert ne foghatna ossze ideiglenesen? A tortenelemben sem ritka, hogy egy uj kozos uj ellenseg miatt "muszaj" szovetsegek alakultak, amelyek a veszely elmultaval azonnal meg is szuntek ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”