23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    Ahol állatorvos képes kezet varrni, és ugyanezt valaki kibírja érzéstelenítés nélkül, ott levágott fejek is újrahasznosíthatóak.
  • Rockynhooo
    de ha LJ vagy Sarah feje van benne az már kicsit más :D
  • Rockynhooo
    igen , de ha egy pár zokni van benne, vagy egy levágott ujj akkor is ugyanazt a célt szolgálja :)
  • II Rocky II
    nem fontos,de jolenne tudni:P
  • Rockynhooo
    sztem nem fontos mi van a dobozba , nem is kattogok rajta :D
  • II Rocky II
    azért milyomodon fejezték most be..:) mikot mondta a csaj a telon Lincnek hogy talál vmit a garázsban akkor már gondoltam tuti hogy itt lesz vége hogy lehessen találgatni 1000rel :D
  • Atisz #12833
    Igen lehet hogy vmi kis "darab" van benne a 2 érintett személytől (bár ugye elég szembeötlőnek kell lennie, mivel máskülönben ráfogható hogy mástól származik).

A doboz pedig hungarocellel van kibélelve azért olyan nagy :P
  • Atisz #12832

Igen, a szültésnapi torta mint figyelmeztetés... Következő rész elején Linc eltűnődve megjegyzi: "Azta, még a születésnapomat is tudják. Ezek nem kispályások" :P
  • szilvalé
    Máshol is ez a téma :)
    What's in the box? That's the question we fans of Prison Break are asking ourselves at the moment. As tonight's episode ended Lincoln Burrows is opening the lid of a cardboard box left by a trash dumpster in the parking garage of his hotel in Panama. The box is about the right size to hold someone's head, but that may be a little too obvious. I'm not ready to have Sara killed off of the show at this point. I believe she still serves a vital role not only as a love interest for Michael, but also as someone who still has a past that's not fully explored.
  • Dave0092
    Tuti hogy nem Sara, és LJ lesz, mert ugye érte küzdenek, de attol megcsonkithatta valameyiket, pl levágta fülét, ujját, stb...
  • Reyes
    Szerintem szülinapi torta, csak az eperlé kifolyt az alján:(
  • Fritz Von...
    Egy bazi nagy doboz gyógyszer Mahone-nak? :P
  • DJ BP
    ez jó ötlet
  • DJ BP
    t-bag keze :DDD

• Atisz #12825
    Loál. Mekkora poén lenne :D
  • lele
    tegyük fel Kellerman-t a bannerre...biztos visszajön... :D :D :D :D
  • Fido4life
    jajj dehogyis, teljesen logikátlan lenne
  • Oncsi
    Sofia feje talán?
  • II Rocky II
    ez is akkora felesleges hsz mint atom.

amugy vmi nagyon brutál dolog lessz benne.
  • Fido4life
    precision, zotja: na akkor ma neki állok :)
  • Dave0092
    :)
  • Dave0092
    Szerintem a dobozban meg:
    [szpójler]következőben kiderül :D[\spoiler][/szpójler]
  • Flamer
    ez a poén má volt. :|
  • kill3r21
    Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    én már rájöttem mivan a dobozban.....
    Kellerman!
  • MirP
    Pedig én is torrentről szedem és mindig oké volt eddig!
  • cement
    ti honnan szedtetek le? en eddig 2szer is leszedtem torrentrol es nem jacca le azt irja a fajl serult ...
  • zotja
    off: Jó a 2. évad a heroes-ba :) tőccsed nézzed !!
  • Quantumleap
    [b]Akkor legyen csütörtök éjfél a határidő, de ezt fentre is ki kéne írni./[b]
  • II Rocky II
    már multkor (felhoztam,vagyis javasoltam és ) megegyeztünk hogy csütörtökön már lehet spoilerezni addig nem.ennyit a memoriárol.vezessük be lol.megegyeztünk erre egy két idiota már ma meg tegnap is spoilerezi a topicot.ennyit a megegyezésről.:) na demind1.tőlem szét spoilerezhetik a topicot nemzavar ugyis az első napon megnézem.
  • PyRex
    ehh lol :)
  • burki6
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én a készítők helyébe egy papyrt raktamvolan be, h a sok fan a fényerő/konrasztállítgatás, elforgatás, mif@sz után meglássa a papírtt, amin a felirat : 'GET A LIFE'. Na az lenne ám lol!
  • Quantumleap
    T-Bag levágott kezét talán nem mutatták?
  • precision
    érdemes
  • Fido4life
    figy amíg én meg nem néztem az aktuális részt, véletlenül s enyitottam meg a topikot.. szóval akiben van egy miniatűr logika, az követi a példámat, aki meg nem...hát az szív :D

egy kis off: néz közületek itt valaki Heroest ? érdemes elkezdeni a második évadot ? mivel az elsőre is alig-alig emlékszek, hátráltat a dolog (kedvem sincs ujranézni) viszont a szereplők roppant színpatikusak voltak, ezért tűnődök rajta..
  • gabo91
    mondjuk nem fognak testészekkel teli dobozt oda hurimálni. Pár darab ujj még belefér, de kéz meg fej kizárt azért... michaelnek sincs meg az összes lábujja :D
  • Atisz #12804
    Valaki nem tudná megmondani hogy XOR verzó hol található a 2. részhez?
  • tommyg
    utolsó előtti mondat
  • Atisz #12802
    Én ezt elsősorban a dobozra írtam, nem ismétlésnek szántam.
  • gabo91
    akkor mindent spoiler-al fogok irni, egyébként pedig nem értem mi volt benne olyan amit spoilerezni kellene.
  • tommyg
    és akko mivan ha bevan kamerázva? :)