23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #12839 Ahol állatorvos képes kezet varrni, és ugyanezt valaki kibírja érzéstelenítés nélkül, ott levágott fejek is újrahasznosíthatóak. -
#12838 de ha LJ vagy Sarah feje van benne az már kicsit más :D -
#12837 igen , de ha egy pár zokni van benne, vagy egy levágott ujj akkor is ugyanazt a célt szolgálja :) -
#12836 nem fontos,de jolenne tudni:P -
#12835 sztem nem fontos mi van a dobozba , nem is kattogok rajta :D -
#12834 azért milyomodon fejezték most be..:) mikot mondta a csaj a telon Lincnek hogy talál vmit a garázsban akkor már gondoltam tuti hogy itt lesz vége hogy lehessen találgatni 1000rel :D -
#12833 Igen lehet hogy vmi kis "darab" van benne a 2 érintett személytől (bár ugye elég szembeötlőnek kell lennie, mivel máskülönben ráfogható hogy mástól származik).
A doboz pedig hungarocellel van kibélelve azért olyan nagy :P -
Igen, a szültésnapi torta mint figyelmeztetés... Következő rész elején Linc eltűnődve megjegyzi: "Azta, még a születésnapomat is tudják. Ezek nem kispályások" :P -
szilvalé #12831 Máshol is ez a téma :)
What's in the box? That's the question we fans of Prison Break are asking ourselves at the moment. As tonight's episode ended Lincoln Burrows is opening the lid of a cardboard box left by a trash dumpster in the parking garage of his hotel in Panama. The box is about the right size to hold someone's head, but that may be a little too obvious. I'm not ready to have Sara killed off of the show at this point. I believe she still serves a vital role not only as a love interest for Michael, but also as someone who still has a past that's not fully explored. -
Dave0092 #12830 Tuti hogy nem Sara, és LJ lesz, mert ugye érte küzdenek, de attol megcsonkithatta valameyiket, pl levágta fülét, ujját, stb...
-
Reyes #12829 Szerintem szülinapi torta, csak az eperlé kifolyt az alján:( -
#12828 Egy bazi nagy doboz gyógyszer Mahone-nak? :P -
DJ BP #12827 ez jó ötlet -
DJ BP #12826 t-bag keze :DDD
-
#12825 Loál. Mekkora poén lenne :D -
#12824 tegyük fel Kellerman-t a bannerre...biztos visszajön... :D :D :D :D -
#12823 jajj dehogyis, teljesen logikátlan lenne -
#12822 Sofia feje talán? -
#12821 ez is akkora felesleges hsz mint atom.
amugy vmi nagyon brutál dolog lessz benne. -
#12820 precision, zotja: na akkor ma neki állok :) -
Dave0092 #12819 :) -
Dave0092 #12818 Szerintem a dobozban meg:
[szpójler]következőben kiderül :D[\spoiler][/szpójler] -
#12817 ez a poén má volt. :| -
#12816 Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én már rájöttem mivan a dobozban.....
Kellerman! -
#12815 Pedig én is torrentről szedem és mindig oké volt eddig! -
#12814 ti honnan szedtetek le? en eddig 2szer is leszedtem torrentrol es nem jacca le azt irja a fajl serult ... -
zotja #12813 off: Jó a 2. évad a heroes-ba :) tőccsed nézzed !! -
Quantumleap #12812 [b]Akkor legyen csütörtök éjfél a határidő, de ezt fentre is ki kéne írni./[b] -
#12811 már multkor (felhoztam,vagyis javasoltam és ) megegyeztünk hogy csütörtökön már lehet spoilerezni addig nem.ennyit a memoriárol.vezessük be lol.megegyeztünk erre egy két idiota már ma meg tegnap is spoilerezi a topicot.ennyit a megegyezésről.:) na demind1.tőlem szét spoilerezhetik a topicot nemzavar ugyis az első napon megnézem. -
#12810 ehh lol :) -
#12809 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a készítők helyébe egy papyrt raktamvolan be, h a sok fan a fényerő/konrasztállítgatás, elforgatás, mif@sz után meglássa a papírtt, amin a felirat : 'GET A LIFE'. Na az lenne ám lol! -
Quantumleap #12808 T-Bag levágott kezét talán nem mutatták? -
#12807 érdemes -
#12806 figy amíg én meg nem néztem az aktuális részt, véletlenül s enyitottam meg a topikot.. szóval akiben van egy miniatűr logika, az követi a példámat, aki meg nem...hát az szív :D
egy kis off: néz közületek itt valaki Heroest ? érdemes elkezdeni a második évadot ? mivel az elsőre is alig-alig emlékszek, hátráltat a dolog (kedvem sincs ujranézni) viszont a szereplők roppant színpatikusak voltak, ezért tűnődök rajta.. -
#12805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk nem fognak testészekkel teli dobozt oda hurimálni. Pár darab ujj még belefér, de kéz meg fej kizárt azért... michaelnek sincs meg az összes lábujja :D -
#12804 Valaki nem tudná megmondani hogy XOR verzó hol található a 2. részhez? -
#12803 utolsó előtti mondat -
#12802 Én ezt elsősorban a dobozra írtam, nem ismétlésnek szántam. -
#12801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor mindent spoiler-al fogok irni, egyébként pedig nem értem mi volt benne olyan amit spoilerezni kellene. -
#12800 és akko mivan ha bevan kamerázva? :)