Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Két kérdésem van.
Akkor most lesz még nyáron egy nagy befejezõ film, vagy ez a vége?
A másik:
Vajon mi történt Westmoreland pénzével ami elúszott a vízben?! XD
De k*rvajó géped van istenem....
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
t-bagnél na mondom jól fejembikázza erre nem!
a tábornoknál szintén mondom most tuti lelövi errre semmi :S
az anyjánál szintén vártam h löni fog, és hálisten lõtt de a fegyver nem sült el mert üres volt a tartály 😞((
pedig mndenki h mondta h kivégzi a céget michael 😄DD végülis szó szerint igaz mert kivégezte csak egyetlen egy embert sem ölt meg :S
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
egyébként tényleg igazuk volt azoknak,akik azt mondták,hogy hülyeség lett volna 2009-et ráírni a sírra,kicsit én is gondolkoztam... de azért egy 2007 vagy 2008 is jobban megállta volna a helyét. és akkor nem egybõl abban az évben halt volna meg,hanem még élt volna,viszont már a gyász sem lett volna olyan erõs és mégis közelebb vannak kicsit a 2009-hez.
ez azért is lett volna így jobb,mert ha 2005-ben halt meg,akkor lehet,hogy már a fia születését sem élte meg :SSSSS szar belegondolni,hogy tervezgették Sárával hogy mi hogy lesz,meg hogy õ lesz a legfaszább apuka (amit persze könyvbõl fog megtanulni 😄),aztán meg :S:S mind1,legalább a többiek jól jártak. mondjuk azért a rohadék Self megkapta rendesen a magáét 😄dddddddd T-Bag is jó helyre került,szóval majdnem happy end lett a vége.
ReaL MaDRid x siempre
nem flémszándékkal, csak elmondom a véleményem arról, ami idegesített... ennyi... flém az lenne, ha oda-vissza anyáznánk egymást vérremenõen, de az meg baromság...
ha nemtetszik ne nézd, ha meg tetszik nézd. ha fikázni szeretnél tedd be spoilerbe és elõtte írd ki nagybetûve h FIKA következik... förtelmes amit itt mûvelsz
ReaL MaDRid x siempre
de tényleg õ lõtte le? 😄 ennyire már nem emlékszem,arra emlékszem,hogy domb mögül mesterlövész puskával szedték le az öreget...
érdekes,hogy megölte az apját,utána meg puszipajtások lettek 😄
ReaL MaDRid x siempre
respect to the man in the ice cream van
am kellerrman visszahozása meg sztem sokkal egyértelmübb mint a tábornok visszahozása..
elvileg a robbanásban megkellett volna halnia ellenben kellerman-t kiszabadították ami nem is hülyeség!
ahogy elõttem is írták: reálisan felépített következetes sorozatból->gagyi lett a végére... az elején misi jó sokáig tervezgetett, mire meg tudták csinálni a szökést... 4. évadra meg hiper-überbrutál védelmi rendszerekkel ellátott helyekre hipphopp betörtek 1-2óra rákészüléssel...
http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..
ez a befejezés annyira összecsapott lett, hogy vicc.
egy klisétenger volt, meg a kellerman visszahozása... 5. évadra már elnök lett volna xD
annyi volt a véletlen, meg a hihetetlen dolgok, eröltetett jelenetek, a rengeteg klisé, meg gagyi hibák, bakik, stb, hogy tönkre tették a sorozatot. nem akarok mást sorit szóbahozni, de hol van ez a pl a losttól, ott meg van faszául írva minden elõre, tudatosan, nem úgy mint itt... 1. évad viszont el kell ismerni, nagyon jó volt. talán még újra is nézem valamikor.
köszönöm a fordítók gyors munkáját.
-fav
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
S:Yeah. Yeah, all we got to do is survive.
M:We will. I promise.
Kicsit átlátszó volt😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Sajnálom a végét nagyon. Igazából amikor elkezdett vérezni az orra, akkor már 100% biztos voltam benne, hogy meg fog halni. Basszus, de valahogy mégsem számított rá az ember.
Szerintem ezzel a befejezéssel azért helyretették a sorozatot, mármint színvonalasra sikerült. Kicsit meseszerû, de jó volt. Jó lesz majd újra nézni pár év múlva...
Meg is nyugodtam.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
Hiányozni fognak...
Bár ahogy magam ismerem, mire a reteklub elkezdi a 4 évadot addigra újranézem az elsõ 3 évadot!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!