23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22277 és egy tizest még abból is lazán letagadhatna... -
#22276 :DDdddddd -
#22274 -
mephi666 #22273 mielőtt bárki is orbitális faszságokat írnia:
krantz
ilyen nehéz utánanézni? 37 éves? meg persze a faszom is 37éves... hagyjuk már... -
#22272 hát azt mondjuk lehet sejteni, hogy az összes amerikai színész és színésznő valójában egy személy.
sőt néha olyan érzésem van, hogy az egész bolygón csak ketten élünk: én és Eddie Murphy
[kéretik nem linkelni olyan embereket, akik bizonyíthatóan nem Eddie Murphy-k, ugyanis ezt se komolyan írtam! :P] -
#22271 Scofield meg meg Sarah is egy és ugyanaz a szinész cask kicsit retusáltak az egyik arcán -
#22270 még valaki legyen szíves bebizonyítani nekem, hogy nem igaz az a nyilvánvaló hülyeség, amit odaírtam... -.-
(mellesleg a smiley se véletlenül van ott) -
#22269 Hülye vagy, mert 37 éves. -
#22268 Leon Russom (Krantz)
Date of Birth:
6 December 1941, Little Rock, Arkansas, USA -
#22267 persze....
3. évadban még Mahone fiát játszotta :D
[smink kérdése az egész] -
#22266 Micsoda? Leon Russom aki játsza Krantzot 68 éves igazából. -
#22265 persze... :D -
#22264 a durvább az az, hogy Krantz viszont csak 37 :D -
#22263 egy 60 éves színészt is ki lehet úgy sminkelni,hogy 30-nak tűnjön... :) -
#22262 Wentworth Miller (Scofield) is 40 éves :)
Ő is simán letagadhatna 10 évet. -
#22261 :O -
#22260 Még valami amin meglepődtem; tudtátok hogy Fichtner (Mahone) 53 éves?:)
Egy tízest simán letagadhatna:) -
daydream #22259 Ezt a színészt is szeretem, férfi oldalról a legjobb a sorozatban. -
#22258 legnagyobb pro -
#22257 inkább sofia vagy nika, sztem ők a legjobbak -
daydream #22256 Nekem is, de nekem amúgy is Sára jön be legjobban. Viszont inkább Veronica, mint Gretchen (igen, nekem a természetes nők jönnek be...). -
daydream #22255 Úgy gondoltam, hogy mint nő, hogy tetszik nektek, mert majdnem mindenki fel lett sorolva, de ő kimaradt, pedig az elején eléggé főszereplő volt. :-) -
#22254 Nem mai darab, de jópofa emberként látni az öreget:)
Ez pedig mostani:
-
Lipi1980 #22253 Akkor inkább százszor Sára, mint Veronica... -
#22252 :Ddddddd kicsit érdekes lett volna..."hátha nem őt vágták szét,hanem véletlenül az íróasztalt" -
daydream #22251 Veronicáról senki sem nyilatkozott
-
#22250 Akkor már inkább Gretchen! -
#22249 azt nem értem, hogy ha ilyen drámai véget akartak a sorozatnak, akkor miért nem fért bele Sarah megerőszakolása? Jó lett volna látni :D -
Quantumleap #22248 Igen, de az meg a menekülésröl, bujkálásról szól, ami tematikailag a "börtöntörés"-hez kötödik. Elvégre ha elkapják öket, oda kerülnek vissza (elvileg). Ne legyetek már ennyire egyszerüek.:) -
#22247 a Lostban sem voltak mindig eltűnve. -
mephi666 #22245 az első évadban is szorult a hurok, amikor abruzzi visszatért... akkor is be volt reccsentve rendesen :) a második évadban is jópár durvább jelenete volt... igaz ott majdnem családi életet kezdett élni :) nagy show volt... talán valami háborús veteránnak adta ki magát :) harmadik évadban is szarul járhatott volna... hát mindegy... amúgy nem hinném, hogy sára annyira kiakasztotta a nagy szövegével... :) -
#22243 hát itt a negyedik évadban elég sokszor szorult a hurok,meg Sara is felbaszta az agyát amikor mondta neki,hogy gondjai vannak a merevedéssel :D ha jól emlékszem,akkor nyalogatta igen sűrűn a száját. meg tiszta ideg az egész pali,nem mondanám csendes őrültnek :D:D ha felbosszantotta valaki,akkor mindig nagy jelenetet csinált meg kijött belőle az állat,ez a sűrű szájnyalogatás inkább ilyen pótcselekvés nála. -
mephi666 #22242 és mitől volt ideges? szerintem a 2./3. évadban jópárszor volt már sokkal rosszabb helyzetben is... ő az a tipikus, halálnyugodt/pszichopata/elmebeteg állat volt... habár nála volt még majdnem legkisebb a jellemváltozás... lehet h krantz-et ki sem végzik, hanem felmentik és kimegy irakba csokimikulásokat osztogatni a rászoruló gyerekeknek... -
#22241 az már az idegesség jele,és szerintem nagyon jól eljátszotta :) -
mephi666 #22240 erre felfigyeltem én is... korábban "csendesen" játszotta az őrültet... de a tettei durvábbak voltak, a végére pedig megfordult... :S amúgy sára hogy letépte már az ajtóról a fogantyút... tuti, hogy a szerelőknek széttörtem volna az ujjait, hogy ilyen bénén szerelték fel :S de itt is misi pont jókor jött... t-bag nyomta a szentbeszédet ezerrel és ezzel meg is várta... :S -
#22239 jah, hát nem csúnya az tény, de nekem ő se jön be annyira.
színészi játékát nem ítélném meg abból a rövidből, amit PB-ben láttam.
egyébként SWC játékával különösebb problémám nincs.
amiért lehet megköveztek az az, hogy így a vége fele Robert Knepper-nél éreztem azt, hogy mostmár túljátsza. túl sok a kényszercselekvés (száját nyalogatja, kitartja a nyelvét, fejét "rángatja"), meg túl mély sokszor a benyalás is -
mephi666 #22237 linkeltem múltkor is trishanne-t... nekem ő is sokkal jobban tetszett... nőiesebb és az arca is szebb... meg a szerepét sem játszotta rosszul... de elő lehetne még szedni jópár színész... nekem pl milla jovovich is személyes kedvencem... igaz, ide nem illett volna egyáltalán... -
#22236 pesze, a nőkben a belső szépség számít. 0,5-1 centi sminkkel beljebbi szépség:)
amúgy nekem se jön be SWC, de megértem, hogyha valakinek igen, persze én anno nem az eye-candy miatt kezdtem el. Whistler menyasszonya kb. a legszebb nő a sorozatban. jah meg még Scofield felesége. (sőt, nekem még az a nő is felkeltette az érdeklődésemet, aki a General-lal volt, aztán otthagyta) -
mephi666 #22234 íme az igazi nő... semmi festék, semmi műanyag... pont úgy, mint ahogy az isten megteremtette... hát nem gyönyörű? :D
viccet félretéve, szerintem simán lehetett volna találni helyette olyan nőt (nőket), aki festék nélkül is szép és alkalmas a szerepre (színészileg is tehetségesebb) nekem menyasszonyom 100szor jobban tetszik és szökőévente 1szer festi ki magát... soha nem szerettem azokat a nőket, akiknek az arca 1 buli után reggelre totál szétkenődött, mint egy zombinak... -
daydream #22233 Igazán sajnálatra méltó, hogy a Sára-féle természetes szépségű nőtípust ennyire lefikázzák itt páran. Sára nyilván nem véletlenül lett kiválasztva a főhős szerelmének a szerepére. Mert el lehet hinni, hogy bele lehet szeretni. Az a természetes nőtípus, aki vakolat nélkül is gyönyörű. Nincs benne semmi csicsa, semmi flanc, ettől olyan nagyszerű.
Amúgy meg betehetnétek magatokról is egy képet, magatokkal biztos nagyon meg vagytok elégedve, ha ennyire tudtok fikázni mást. :-P