Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Õ mint korrekt közvetítõ meg politikus .Szánalom.
Kellerman mint profi hidegvérû mesterlövész marad meg az emlékemben!
Kicsit agyonkavarták az utolsó két részt.Túl sok volt már ahhoz,hogy izgalmas legyen.
Az utolsó 15 perc viszont nagyon komoly volt.
Korrektül zárták le!
RIP Michael
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
visszaemlékezve, szerintem a legidegesítõbb az Mahone gondolkodás menete volt a második évadban, mikor állandóan tudta, hogy hova merre szöknek a srácok 😊
oké a záróepizód megnézése elõtt én is ugy tudtam h lesz záró film,de a sori utan mar mondom hova még zárót ?
ez olyan mint anno a sliders folytatásában nem az igazi Quinn játszotta és hát a másikkal sokkal szarabb volt meg nem is az igazi banda...
egyszó mint száz ez a sorozat eddig tartott és ahhoz képest,hogy 1 évadra volt hivatott szépen megállta a helyét.
kellermanhoz.: nem értem miért nem akartak egybõl annyira bizni paul bácsiban,hiszen õ segített saranak is...
am mikor megláttam fernando sucre-t kicsit elmosolyodtam,aztán jött benjamin majd paul gyûrûje 😄 aztán meg az is tetszett mikor sucre és benjamin vallatta teodorot 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
link
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
mintha te én lennék 😄
pont ugyanigy kezdtem haverom mondta h nézzem meg ,odadta a lemezt és másnap mondtam neki h mikor hozod a folytatást mert már kéne nézni a következõ részeket ...
am a végére tulajdonképpen szinte minden rossz karakter jóvá alakult.
mikor odamentek T-bag hez én elsõre azt hittem h megszavazzák neki is a szabadságot (bár csalódtam volna) de nem is gy történt hálisten.
egyébként az uccsó részben meg azt hittem h saranak segíteni fog elszökni fõleg miután a general leakarta lõni :| (illetve eszembe jutott mikor egy családot tartott fogva még grecsen parancsára és azokat is elengedte) de hát na a rossz megkapta méltó jutalmát.Végén meg azt vártam a sorozatnak h igy a banda sörözget de hát várható volt azért h sco meghal 😞
t-baget meg elképzeltem egy cégnél mint alkalmazott de hát láttuk h nem igy járt
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egy filmben minden megeshet 😊
például az is h a tábornok a robbanást hogy élhette tul 😊
mert ugye láttunk pár képet szép sorban,else vágja a biztonsági övet de már nyul a kilincshez és már nyomják is agombot 😊 szóval film film film!
az meg kár,hogy vége lett 😞
jó sorozat volt szerettem én is de hát örüljünk h eddig láthattuk!
Ha netán egyszer elõveszik akkor meg simán lehet a fiaval folytatni aki az apja génjeit örökölte és vele egy sorozatot késziteni.
amugy ez a két hét a finale ideje mind sorozat mind sport kategóriában.
vége a sn-nak,a 24-nek a pb-nek.
kupadöntõk,feszkódöntõ ..stb
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Legyél Te az a változás, amit látni szeretnél a világban."
azaz ne másoktól várd, hogy jobbá tegyék a világot.
az idézet Ghandi-tól származik.
"Legyél az a változás, amitõl azt akarod, hogy lásson a világban"
nem igazán értem😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
am gecire leszarom h meddig szöktek meg milyen autoval mentek mikor, meg mennyi ideig... jo volt szép volt , sajna vége ennyi.
Kellerman tényleg meghalt?
😄DDD
Most komolyan.
fotográfik kolomp edisön :D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg mi az, hogy napjainkban(2009!!) játszódik? Akkor amikor elkezdted nézni a S01E01-et, akkor az meg a jövõben játszódott? Vagy hogy?
amúgy pl. 24-ben is hivatalosan több év telik el egy egy "Nap" között, ami kell is ahhoz, hogy a 7. évadban már az 5. amerikai elnök tevékenykedjen (és ugye egy ciklus 5 év, azt meg nem lehet mondani, hogy mindegyiket egy év után megölték/leváltották), viszont így meg Jack lenne már 60 körül, és az egész történet valahol 2020-ban játszódna, ehhez képest nem használnak "annyira" futurisztikus eszközöket. ez egy kompromisszum. bizonyára nem ment volna bele abba a toyota, hogy 2005-ös modellekkel promózzák õt a sorozatba. (bár végülis poén lett volna, ha egy 20 éves toyotát lõnének szét de Linc és Sco vadul száguld vele tovább. Linc ráüvölt Sco-ra, hogy ugorjanak ki a lángoló kocsiból, Sco meg a félig felhúzott alsó szemhéjas -settenkedõ- tekintetével halkan és higgadtan megjegyzi: "Egy toyota nem romlik el.")
ReaL MaDRid x siempre
Én most nem akarok bántani senkit, de félve azért megpróbálom megjegyezni.
Most tényleg erre a két dologra alapozzátok azt, hogy 2009 volt a sorozatban vagy inkább magára a cselekményekre és a fõsztorira, amik nem tarthattak tovább pár hónapnál???
elöre is kösszi
De azért arra kíváncsi lennék, hogy szerinted mikor telt el 4év a sorozatban?
ReaL MaDRid x siempre
Akárhogy is nézzük, teljesen reális az az idõintervallum. Azért tûnik hosszabbnak, mert 4 éve kezdõdött a sorozat és ilyenkor az ember hajlamos összemosni a valós idõvel.
jó volt.
bár ez a 4. évad.. amikor a scylla szót hallottam, már szédültem. abszurdum.
a másik pedig wentworth miller. imádtam a sorozatot, sokszor beleéltem magam, és általában az õ szar szinészi játéka zökkentett ki abból, és belém verte, hogy "nyugi, ez nem a valóság, én csak szinészkedni próbálok"
a vége.. hát vegyes érzelmek.
egyénként mikor lesz a final break? tuti 2 órás lesz?
,