23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • kuzco007
    mi lenne ha nem kérdezgetnél minket hanem megnéznéd?:D
  • Quantumleap
    Kellerman szerepel benne?
  • tnm #22315
    nem tudom, hogy ezt nem kéne még spoiler-be rakni, de engem ez idegesített legjobban, eddig:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sara kiszedi a titkos üzenetet a levélből, majd nem semmisíti meg a levelet, simán úgy hagyja, vagy kihajtogatva, vagy csak, hogy a hajtásnyomok látszódjanak. Meg persze az is hihető, mikor Scofield abszolút zagyván beszél Sara-hoz közben meg nagyokat néz, de senkinek se esik le, hogy itt kódolt üzenet lenne. Ok, hogy nem tudják megfejteni, de annyira egyértelmű, hogy volt valami.
  • kuzco007
    nézzd meg:D
  • Quantumleap
    A Fox River szerepel benne?
  • kuzco007
    miért olvasod, ha még nem nézted meg?:D

am azért a Miami börtönbe került mindenki, mert az volt a legközelebb, nah a másik meg, h hogyan lehettek abban a lakásban és hogyan tervezgethettek ott, miközben onnan vitték el a rendőrök a tábornokot, tehát a lakást elvileg a rendőrök lefoglalják ilyenkor...jah meg h került be az ügynök a lakásba, miközben az valszeg zárva volt:D v Michael elfelejtett bezárni mielőtt elment otthonról?:D
  • tnm #22311
    ehh, ezt se kellett volna elolvasni még xD (sajnos más dolgom is van közben ezért megszakításokkal nézem)

#22307:
    nem, de ha egy valamire való csavar van/lesz a filmben, akkor ez lett volna.

#22310:
    de hogy kerül mindenki ugyanabba a börtönbe? áh nem akarom elkezdeni, de a börtönőrök bosszújától, Alex ingadozásán át (meg amivel zarolják), a lány t-bagig, tényleg a legalja. a 37 éves Krantz meg hihetetlen mennyire nem tud játszani (elején mikor Sco-val beszélget), és most csak a legnagyobb dolgokat említettem, de még a végére se értem
  • kuzco007
    jah meg h kerül bagwell és a tábornok a fox riverbe?
  • kuzco007
    A másik baki, Sarah-t körözik nem? Hisz megszökött egy börtönből, mégis elhajóznak vhova és 4 év múlva meg kitudja, hogy csoportosan jelennek meg, a Mahone meg, h jött össze a néger csajszival? aztse mutatták...
  • kuzco007
    azért a Be the change... kezdetű idézetet elvártam volna, h berakják a végére
  • Quantumleap
    Remélem, nem azt gondoltad, hogy majd az derül ki, hogy Michael meg se halt.
  • kuzco007
    bazd téllegXD
  • Quantumleap
    Rám is számíthattok.Bár én a 4x22-ről sem írtam behaóan részletes kritikát.
  • tnm #22304
    ehh, írhattad volna, hogy final break legnagyobb csavarja van benne, de én is hülye vagyok, hogy belenézzek. nah mindegy
    csak érdekesség, 39:30-nál Linc tetkója két betű, amit nem tudok elolvasni és 1950-2008. pedig ugye ez is még 2005-ben kell játszódjon :D
    nagyon leszarták már ennek a filmnek a készítését.
    egyre inkább hiszem, hogy paródia...
  • kuzco007
    Basszus Michaelt így megölni:( megcsapja az áram, de sajna úgyis meghalt volna az agytumora miatt...szomorú rész volt, főleg az utolsó 5 perc:(((
  • Csaba007
    Amúgy milyen lett? Valaki látta már végig? :)
  • 5c0rp330n
    nem is, lehet 1080p, esetleg 1080i is :)
    amit tv-ben HD-nek nevezhetnek, az alsóhangon is legalább 720p. ami kint van, az biztosan nem hd, néztem a screenshotokat is, kb úgy néz ki, mintha upscalelték volna fele ekkora felbontásról, és még így sincs a 720p-nek sem a közelében. de ez a méretén is látszik.
  • tnm #22300
    nem is mondtam, de vannak de facto rlz szabványok. nem véletlenül nem kapott hd jelölést a nevében. egyébként meg olvassátok el az nfo-t

"World premiere in Israel of all places, who would have thought? Too bad it didn't air in HD :("
  • tommygear
    naja
  • passatgt
    hd nem feltétlenül 720p
  • tnm #22297
    1, olvasd el az nfo-t amit lentebb bemásoltam.
    2, tökmindegy mi van a képre írva. bár az nfo szerint nem is volt hd forrás, de ha esetleg mégiscsak lett volna, akkor se jelenti, hogy a rip is az.
    3, hr.pdtv = high resolution pure digital television
    4, rendes 720p rip-nél 42 perc kb 1,1 giga, itt 83 perc ennyi.
    5, a kép mérete 960*544. ez nem hd. (legalábbis amit én nézek. de filenév alapján neked is ugyanez van meg csak kicsit átnevezték)
    6, hang is csak stereo, rendes hd-ripnél 5.1 szokott lenni

amúgy még nem néztem végig, de valami hatalmas szánalom (így 21. percig)
    olyan, mint valami nagyon gyenge paródiája az első évadnak...
    az egész 4 évadot alulmúlja, de majd mephi666 részletezi, (Ti meg majd őt utáljátok miatta xD)
  • tommygear
    nm
    nekem megfelel ez a minőség :D
  • desigo
    rendben
    köszi
  • tommygear
    nem, ez az egész
  • tommygear
    ok...
  • desigo
    thx
    bár az 1,1 giga az csak egy rész lesz?
  • tnm #22291
    és ez pont nem hd... azért van ott, hogy hr.pdtv
  • tommygear
    torrentnév elég

Prison.Break.The.Final.Break.WS.HR.PDTV.x264-iLM
  • desigo
    linket...
  • tommygear
    már most van hd
  • 5c0rp330n
    2 nap múlva HD is lesz, asszem kivárjuk..
  • tommygear
    biztos lesz, egyenlőre angol sincs
  • Verseghy
    Lesz hozzá magyar felirat?
    Már leszedtem.
    Csak alapból izraeli van rajta, azt le se lehet szedni?
  • tnm #22284
    fenn van neten final break...

kis infó a rlz-hez (és annak megtalálásához):

iSRAELi MEDiA PRESENTS:
    Prison.Break.The.Final.Break.WS.HR.PDTV.x264-iLM

World premiere in Israel of all places, who would have thought? Too bad it didn't air in HD :(
    (This airs in HD on Sky1 HD two days from now, so this is for those who can't wait until the HDTV/720p are out)

Some information if you're confused:
    Episode 22 was indeed the series finale of this show. However, two bonus episodes were produced, and FOX decided not to air them.
    These episodes take place after most of the events in E22, but before the '4 years later' time jump.
    The episodes were 'converted' to a standalone 'prequel movie', titled "Prison Break: The Final Break".
    (This is also scheduled to be released seperately on DVD & Blu-ray on July 21 in the US)

* This is also known as produced episodes 23 & 24 of Season 4 ('The Old Ball and Chain' & 'Free').

* Note:
    We labeled this 'The Final Break' instead of 'S04E23-E24' because it aired as a standalone feature, titled "The Final Break".

szerk:
    ehh, nem jelzett a főoldal, hogy van már 4-5 új hsz így azokat meg se néztem, sorry.
    azért bennhagyom mert van benne némi plusz infó
  • Csaba007
    hd-ban adják majd a Sky1-en holnap vagy holnapután!
  • Csaba007
    biztosan ha megjelenik :)
  • Dave0092
    ebből szerintetek lesz HD?
  • grebber
    Prison Break The Final Break WS PDTV XviD-iLM
  • Suffering
    http://prisonbreak.fles.hu/PrisonBreakFinale_bysanyee.avi
  • Rockynhooo
    biztos komolyan írták hogy 37. csak te nem hiszed el :(