23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
TottiZsolt #16520 Akkor írj a témába vágóan, ne csak "miért kell állandóan Kellermanozni" szövegeket írkálj. Te is ugyanazt csinálod mint a többiek... -
#16519 -
Hoz_Hun #16518 Nem tudtam, hogy ez Kellerman topik!!! Nálam azt írja... "Prison Break (FOX)".
Én kérek elnézést... valami baj lehet net megejelenítésemmel. -
Dave0092 #16517 ez olyan amikor a cod topikba battlefieldesek jönnek oscárolni:) -
Hoz_Hun #16516 Uh, persze tudom, hogy kinek a pap, kinek a paplan, de nem értem ezt a nagy felhajtást a ...hogy is hívják... Kellerman?... körül. Tök semmilyen karakter volt. Abszolút nem érdekelt mikor lelőték. Jah megérdemelte meg minden, de semmi különös. Hogy miért akarják ezt páran vissza? Számomra rejtély?
Meg megmondom őszintén, kurva unalmas, hogy 10 hozzászólásból 9 Kellermanos. Még eleinte elment, de már régóta unalmas sőt szánalmas szerintem. De lehet hogy én nálam van a hiba és én vagyok kisebbségben. Tényleg van valamilyen Anti-Kellerman Grup? Csatlakoznék... -
#16515 [spoiler] pedig minden jel arra utal, hogy vissza fog térni,az már biztos hogy valaki vissza fog jönni akit már régen láttunk, de mégis ki lehetne még Kellermanon kívül? Max Franklin de ő mi a francot keresne Panamában? :D -
#16514 jaj este jön a kellerman!
:-KELLERMAN -
#16513 nagyon szeretném,ha visszatérne,de nem nagyon látok rá esélyt:D -
#16512 bocsánat figyelmetlen voltam... -
#16511 de ha rákattintasz a "more" feliratra megint ott van!!! -
#16510 Én is erre gondoltam :) Biztos rájuk szóltak.
- Hé öcsi le kéne venni az meglepi lesz!!!
-
#16509 :DDDDddddddd -
#16508 :((((((
(de lehet,hogy csak a meglepi miatt vették le :)) -
#16507 már levettékkellermant -
#16506 csak pyrex csalt sweech nem. tényleg Westmoreland macskája lesz a tetőn:DD -
#16505 janoskawebbel mivan?:o -
Dave0092 #16504 emlékeztek anno, amikor victorpiscot azt mondta a legelső résznél, hogy ez nem lesz olyan jó évad :)? mostmeg már ez a legjobb szinte -
#16503 van itt pár új videó, nézzétek meg :) -
Quantumleap #16502 Térjen vissza Larry kutya! Amúgy ha a negyedik évad tényleg fullon nemzetközi vizeken játszódik, jöhetnének Szegedre, a Csillagba. :D -
#16501 lol, neked se volt még dolgod photoshoppal :) de erről akkor is virított hogy csak oda volt vágva :D -
#16500 hja..de megis lepődtem amugy.(nagyon meglepődtem,de nem gondoltam rá hogy csalt:AS?D:?:A?SD?::?:?D:ASDX? -
#16499 te tényleg azt hitted hogy ő van ott?? na ne! :D -
#16498 lol. most vettem észre hogy pyrex is csalt:DD::S?:DAS azaz átretusálta aképet..szal nem is kellerman volt a tetőn::::D -
Seeley #16497 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#16496 már aláírták a szerződést :C
-
#16495 Ha nem tér vissza, remélem mahone áttér a jó oldalra:) -
Seeley #16494 Nem hiszem hogy kellerman visszatér, a színész a Private Practice-ban van, ilyen egyszerű.
de lelkünkben tovább él, persze
Westmoreland macskájának viszont nincsen újabb szerződése, az esetleges újra szerepléséről folynak már a tárgyalások -
#16493 ny@sgem :DDDDDD -
#16492 bocs.nemtuttam.:D de ja ahogy mondják az előttem irok az a 7.dik évadba lesz.(de attol nézzed csak nyugodtan,jo filmsorozat az is ám :))) -
Dave0092 #16491 énis igy gondolom... Deh azis lehet, mindig beteszik egy börtönbe, és kiszöket midnekit :) -
#16490 az úgyis csak a hetedik évadba lesz, ami jövőre kezdődik -
#16489 naja-.- -
#16488 ghrr most lelőttél egy spoilert a 24-ből, amit most akartam elkezdeni nézni -
#16487 4.évadban Sco átálna a céhez??(csak ugy mint Tony a rossz oldalra a 24ben?(kire ne is gondoltunk volna) hát manapság semmi sem lehetetlen.Sco beáll a céghez és ugy probálja majd tönkretenni őket.:D nem lehetetlen. -
#16486 loll..kellermann..jo volt hogy volt.de akkor az lesz amit mondam:D hogy az őröket lötték le és nem kellermant.ennyi.hiába hord a soti erre meg arra.az tuti hiogy az öröket lötték le.bár jobban örülnék ha keleermant puffantották volna le.:D(de a mondtaom első fele fog érvényesüni sztem.)
4.évad meg sztem is arrol fog szolni hogy Sco a céget felkutatja majd tönkreteszi.és itt beis fejezik a sorozatot.(vagy sokak örömére ,vagy bánatára folyatni fogják akár 6-7-8 évadon keresztül mint sok egyéb sorozatot is.:D Gyerekek ha a következő és egyben utolsó résznek a vége az lenne hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vki lelövi susant és mi ezen tippeltünk hogy vajon sco vagypedig vki hátul lötte le? szoval van egy oan érzésem hogy itt lesz vége és akkor ezen még lehet gondolkozni megint.:?D:?A:SD -
#16485 -
#16484 már nagyon jól ismerem ezt a videót XD ...... -
Számomra nem okoznak gondot egyik szeretgetése sem -
Quantumleap #16482 Te kis érzékeny! :) -
#16481 na elég legyen a hülyeségből :)