Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LJ anyját a másik csávó, Danny Hayle ölte meg. Kellerman LJ nevelõapját puffantotta le. Miért van az, hogy evvel kapcsolatban mindenki félreemlékezik?<#szomoru1>
Rockynhooo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem Bellicket kibelezi Sammy 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N o N a m e
jah.. õt ölték meg.. szegény <#szomoru1>
Atisz
Mi az hogy jelen volt? Õ ölte meg... A másik csávó soha nem ölt meg senkit.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az amúgy tényleg igaz, hogy Linc arról mit sem tud, hogy Kellerman is jelen volt LJ anyjának meggyilkolásánál.
De az nem a piktoros felirat volt.<#integet2><#vigyor0>
Atisz
A tábornok tára nyílt szeme nekem is feltûnt, bár lehet hogy akkor még nem volt halott és a döbbenettõl még ki tudta nyitni a szemeit...
Bellick és T-Bag remélem elintézi azt a hülye négert.
Mahone Csernus-módszerrel pedig valószínûleg leszokik a drogról 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cement
hosszabbitas, hirtelen halal 😄D

respect to the man in the ice cream van

II Rocky II
akkor legyen döntetlen 😄D

24 - Exile -Nov.23

Herr Lehrer
de ez itt a PB, és itt nem mindig a jó gyõz, sõt 😄 (a poén az hogy má Bellicket is mint "jó" emlegetjük 😄 ) szal szerintem az is elõferdülhet hogy Bellick megpusztul a köv. részben. de lehet Sammyt nyuvasztja ki Bellick PBnél sose lehet tudni, szervezzünk fogadást én leszek a búkméker 😄DD

Your suffers will be legendary even in hell!

II Rocky II
szoval feltünt nektek a köv.?.-1.lincnek a kezén a kötés a szállodában levancsuszva,majd mikor Sco hivja telon akkor meg faintul áll a kötés😄 másik...amikor Susan lelövi az ezredest akkor az azredenek a szeme becsukva van és még ráius közelit a kamera.majd mikor telozik meg baklra hajtva a feje és kinyitva a szeme.😄És hát igen sztem Bellick jön ki gyõztesen a csatábol majd...😄

24 - Exile -Nov.23

cement
sammy nem fog egyedularomla torni, ha megnezed a 10. promojat lathatod hogy t-bag bellicket raveszi hogy fightoljon sammyvel es szerintem kiuti biztos majd

II Rocky II
akkor nem mondod,amugyis elõtted volt aki szolt és linket is adott ,nemcsak szolt😛PP😄

24 - Exile -Nov.23

Ja, Kellerman megmenti õket pont az utolsó pillanatban, amikor készülnének õket kinyírni, elmeséli, hogy úszta meg, azután LJ felkap egy stukkert, és beleereszti az egész tárat, mint anyja gyilkolásának résztvevõjébe.<#wow2><#vigyor0>
Jó, oké! Máskor nem szólok, hogy van felirat! Megnézem egyedül én vele, ti meg majd másnap megtudjátok. <#schmoll2><#vigyor0>
hunbasser
Bellick midurva volt 😮OOO meg Gretchen is...a faszszopója megint megúszta :SSS

Sammy meg egyeduralomra tör 😮 szerintem nem lesz hozzá mersze,mert olyan,mintha a testvére lenne...vagy fene tudja.lehet,hogy akkor akarja majd lepuffantani,amikor épp szöknek,és így derül ki,hogy holvanlecsóésatöbbiek? 😮

ReaL MaDRid x siempre

precision
jóhát de az nem a Victor féle sub volt, õ meg arra gondolt

Bazinga!

cement
majd meglatjatok 😊

Rockynhooo
😄DDDDDDDDdddddddddddd

Atisz
A hülyeséget nem kell spoiler-ba rakni 😄

Rockynhooo
<#banplz><#banplz><#banplz>

yo rész volt, de nagyon kiégetett mikor a fekete haju csaj kinyírta a két csávot :\

tommyg
te se vagy tisztába a szó jelentésével :S

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Count Adyn
Nah én pont mostanra értem be a sorozatot, nem kelett vánom legalább😄
A gonosz néni elég irritáló, Link jól pofánverte a múltkor😄D Ez a rész is egész jó volt, kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cement
én még nagy összeget tennék rá hogy kellerman fogja kirángatni õket a szarból, az utsó pillanatban megjelenik és lerendez minden rosszfiut, figyeljetek meg, van egy ilyen erzesem. amikor "lelottek", akkor nem ot lottek le hanem a fegyõröket akik kisérték. legalabbis remelem😊

jAsOn VoOrHeEs
Ez eddig is teljesen világos volt. A kérdés az, hogy Kelle...<#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

cement
ja nem sok szerepe volt szerencsetlennek, 1 resz meg az elozo legvege😄 de igy van ez ebben a történetben, a jók szopnak, a rosszak meg uralkodnak 😊

Atisz

Nagyon jó, mozgalmas kis rész volt. Kár hogy meghalt a tábornok, becsületes embernek tûnt... Bellick végre ismét a régi 😄

cement
#15115 mar ott volt a kozerdeku info

precision
senki... közérdekû info

Bazinga!

II Rocky II
ezt meg ki kérdezte amugy?😄

24 - Exile -Nov.23

Herr Lehrer
hol láttál te itt fasiszta börtönõrt? 😄D

Tetszett a rész, mondjuk amikor kinyirta azt a fasiszta börtönõrt az durva volt.

Már van magyar felirat!
N1ggA
Lehet megint alkalmazza ezt a "cselt", mivel ha jók a találgatásaink, akkor T-Bag veszi rá a harcra, és valószínûleg arra is, hogy újra használja ezt a szert. Amúgy ha jól vettem észre, pont T-Bagtól lopta, vagy valami olyan helyrõl, ahova T-Bagnek van belépése.

Spread De Love!

II Rocky II
és ha õ nyer?😄tuti õ nyer...és ez nem spoiler amugy..mrt senkise tudja hogy mirõl beszélek...😄

24 - Exile -Nov.23

desigo
jogos <#taps>
Herr Lehrer
ha a következõ részben összekerül Sammyvel akkor nemhiszem hogy sok ideje lesz "rákapni az ízére"

Bellick átesett élete elsõ emberölésén. Vajon mennyire kap majd rá az ízére?
N1ggA
jo, de most nincs keze 😊

Spread De Love!

desigo
Botrányos is,hogy killer T-bag másra bízza a piszkos munkát.Bezzeg az elõzõ évadban nem kellett kérlelni 😊
tommyg
Meghalt a csávó, felverte az orrát az agyába...

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

N1ggA
halott és kész. lincoln látta is a levágott fejet. biztos, hogy õ volt, biztos nem fog "újraéledni". el kell fogadni, hogy halott.RIP

Spread De Love!

II Rocky II
hát eddig is világos volt.
(de igy nehéz lessz már történetet kitalálni hogy ujraélesszék.vagy hacsak nem ugy hogy hangkazetta volt és LJ azt hallotta hogy hiteles legyen 😊

24 - Exile -Nov.23

N1ggA
Szerintem meghalt.

Spread De Love!

II Rocky II
és a 10.részben mármnt apromoban láttam hogy Bellick vs Sammy azaz erre veszi rá T-Bag 😄DD énszerintem.

24 - Exile -Nov.23

cement
ja azt szerintem is elég "csáknoriszos" volt...
bellick meg megolte egyatalan a muksit? sztem nem, csak kiteritette, pedig a 3. evad elejen mondta lecso hogy az a szabaly hogy csak egy ember hagyhatja el elve a ringet, magyarul ki kell csinalni valamelyiket. a masik meg hogy tbag rajott hogy bellick zsugázott, ugyhogy szerintem ezzel még megfogja zsarolna, hogy beköpi hogy hogyan nyerte meg a parbajt ha nem tesz meg valamit.

desigo
komoly rész volt!

Egyedül az volt hülyeség,hogy a megbilincselt szuka kinyírta a kapitányt meg a börtönõrt.
Bellick mekkora pro volt áááá 😊
5c0rp330n
Végre, jó kis rész volt <#eljen>

II Rocky II
hát kár volt megnézni😄DD most várom a kövi részt....azt hittem hogy ....ezmegez....erre amaz meg amaz lett.😊))jó volt bár erre számítottam.

24 - Exile -Nov.23

laca133
3x09 Boxed In - 2008. Január 14.
Victorpictor, 2008, január 1 - 14:06

* Felirat by Victorpictor

17:09 - Na, hazaértem, lassan nekikezdek, szép nyugodt tempóban.