23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16846 lesz. -
winnie #16845 ha lesz. -
#16844 még idén -
#16843 ja fura hogy nincs és nem is lessz :)de hát ez van,majd jövöre... -
#16842 már hiányolom hogy ma nincs új rész :/ -
#16841 nagyön röviden a lényeg:
-igen, biztosan meghalt, az ő levágott feje volt a dobozban
-mindenképpen meghalt volna a 3. évadban, de eredetileg a végére volt csak tervezve, 13 részen át szerepelt volna, lett volna pár érzelmes jelenet, ahol Michael meg akarta volna menteni, de végül meghalt volna
-azért kellett megváltoztatni a forgatókönyvet, mert nem fogadták el, valamit változtatni kellett. először 11 részre vitték le ahol Sara szerepelt volna, aztán 10-re, 9-re, 4-re. aztán azt tervezték, hogy odautaznak hozzá (Kanada távoli pontjában lakott/lakik) és ott forgatnak majd. ezt is elutasították. aztán egy rövid telefonbesszélgetésre faragták le, de ez sem lett belőle végül
-tehát mondhatni rá voltak kényszerítve, hogy sokkal hamarabb megöljék, mint tervezték
-Sara megengedte nekik, hogy használják a képét, ami sokat segített
-azt is tervezték, hogy eltolják az évad indulását, így a 10. résztől szerepelhetett volna, ezt elutasította, vannak tippjeik, hogy miért, nem tudják biztosan. családot alapít.
-nem tűnt soha úgy, hogy baja van a szerepléssel korábban sem, minden jól ment -
#16840 Hát ha le tudod fordítani szerintem nagyon sokan beleértve engem is megköszönnék. -
#16839 ez célzás akart lenni ? :D -
#16838 Remélem valaki lefordíti. -
#16837 Az igazi történet Sara halálával kapcsolatban ! -
dbdadi #16836 kösz -
Quantumleap #16835 Amúgy én el tudom képzelni, hogy a 4.évad olyamivel fog kezdődni, mint hogy "3 HÓNAPPAL KÉSŐBB". Annyiból pozitív lenne, hogy nem kellene végigszenvednünk Sucre Sonába illeszkedését. :) -
Quantumleap #16834 És én még azt hittem, hogy sokan láták a Mulholland Drive-ot. -
#16833 katt -
dbdadi #16832 Sziasztok valaki megtudná nekem mondani hogy mi a címe annak a zenének amit a s3ep13 végén játszanak,hálás lennék érte.köszönöm -
#16831 ki, mivel a cooltv az rtl klub tulajdonában áll -
Quantumleap #16830 Miért nem a második? Annyira kíváncsi lennék, ők is kivágják-e Veronica holttestét. -
#16829 szószerint 7 hsz:D de nem lett törölve..::D vajon mért? amgy skacok most sztem tuti lessz avgy egy hét mikor senkise fog ide beirni..megis lehet éreni hiszen nem várhato semmi a prison breakkel kapcsolatba egész őszig..:(((( -
#16828 á én most szabadságon vagyok,,, .) -
#16827 Szerintem Burmában és akkor Michael kérhetne telefonos segítséget John J. Rambo-tól... :D -
#16826 ha eredeti hanggal és magyar felirattal adná még nézném is :) -
eduka94 #16825 Hy!
Március 3-dikától minden hétköznap este 9-től Szökés 1 évadja a Cool TV-n!!!!!!!!!! -
#16824 ismét volt egy kis off láttom :D ... mind1 ez is már egy off amit én irok ... PyRex megint kell dolgozzon :( -
winnie #16823 ne komolytalankodjunk már... ráadásul scheuring már nem sokat csinál a sorozatban. -
#16822 ygen -
#16821 Hát lehet, hogy jobb forgatókönyvet írnál, csak ilyen helyesírás és fogalmazás mellett senki se akarná elolvasni. -
#16820 ő? simánXD -
#16819 vagy-e te buzi-e vagyol-e? :o -
#16818 dehát tök trendy :o -
#16817 BÖRTÖN nem BÖRI...nem buzulunk! -
#16816 90% h fake. tipikusan évadzárós rész volt a 13-ik. -
#16815 de eléggé FAKE szaga van mivel a 14. részbe h bukhat már le a cég ?!?! ha 22 részt irnak a hirbe ... szóval az én véleményem szerint FAKE :D -
Quantumleap #16814 De mint mondom, ez nem hivatalos, csak a wikipedián írják, és asszem már törlésre is van ítélve. -
#16813 ezek szerint nem ... de hát kitudja ... még a fox nem jelenti be :D -
#16812 király! Akkor mégsem 4. évad? -
#16811 Július 16? Ez nem a legjobb húzás nézettségi szempontból! Viszont örülök, hogy nem kell várni szeptemberig! -
#16810 Egészségetekre ... :D
Air Date: July 16, 2008
Season Code: S03E14
After the writers guild strike, Paul Scheuring - co-producer of the series "Prison Break" said in an interview:
"I am happy to announce that Prison Break will return with all new episodes, beginning July 16 of this year."
"Will there be a Season 4 then?"
"Who knows, all I can say is that we will wrap up season 3, episodes 14 though to 22. Then we will see about a season 4"
-
Well then - there we have it, Prison Break will return this fall, with episode 14, aptly named "The Fall of the Company"
More to come... -
Quantumleap #16809 Állítólag július 16.-án folytatódik a sorozat egy "Fall of the Company" című epizóddal. De ez nem egészen hivatalos hír. -
#16808 köszönöm! -
#16807 link