23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • N o N a m e
    lesz.
  • winnie
    ha lesz.
  • tommyg
    még idén
  • II Rocky II
    ja fura hogy nincs és nem is lessz :)de hát ez van,majd jövöre...
  • N o N a m e
    már hiányolom hogy ma nincs új rész :/
  • 5c0rp330n
    nagyön röviden a lényeg:
    -igen, biztosan meghalt, az ő levágott feje volt a dobozban
    -mindenképpen meghalt volna a 3. évadban, de eredetileg a végére volt csak tervezve, 13 részen át szerepelt volna, lett volna pár érzelmes jelenet, ahol Michael meg akarta volna menteni, de végül meghalt volna
    -azért kellett megváltoztatni a forgatókönyvet, mert nem fogadták el, valamit változtatni kellett. először 11 részre vitték le ahol Sara szerepelt volna, aztán 10-re, 9-re, 4-re. aztán azt tervezték, hogy odautaznak hozzá (Kanada távoli pontjában lakott/lakik) és ott forgatnak majd. ezt is elutasították. aztán egy rövid telefonbesszélgetésre faragták le, de ez sem lett belőle végül
    -tehát mondhatni rá voltak kényszerítve, hogy sokkal hamarabb megöljék, mint tervezték
    -Sara megengedte nekik, hogy használják a képét, ami sokat segített
    -azt is tervezték, hogy eltolják az évad indulását, így a 10. résztől szerepelhetett volna, ezt elutasította, vannak tippjeik, hogy miért, nem tudják biztosan. családot alapít.
    -nem tűnt soha úgy, hogy baja van a szerepléssel korábban sem, minden jól ment
  • Attila8805
    Hát ha le tudod fordítani szerintem nagyon sokan beleértve engem is megköszönnék.
  • zeus89
    ez célzás akart lenni ? :D
  • Attila8805
    Remélem valaki lefordíti.
  • zeus89
    Az igazi történet Sara halálával kapcsolatban !
  • dbdadi
    kösz
  • Quantumleap
    Amúgy én el tudom képzelni, hogy a 4.évad olyamivel fog kezdődni, mint hogy "3 HÓNAPPAL KÉSŐBB". Annyiból pozitív lenne, hogy nem kellene végigszenvednünk Sucre Sonába illeszkedését. :)
  • Quantumleap
    És én még azt hittem, hogy sokan láták a Mulholland Drive-ot.
  • desigo
    katt
  • dbdadi
    Sziasztok valaki megtudná nekem mondani hogy mi a címe annak a zenének amit a s3ep13 végén játszanak,hálás lennék érte.köszönöm
  • tommyg
    ki, mivel a cooltv az rtl klub tulajdonában áll
  • Quantumleap
    Miért nem a második? Annyira kíváncsi lennék, ők is kivágják-e Veronica holttestét.
  • II Rocky II
    szószerint 7 hsz:D de nem lett törölve..::D vajon mért? amgy skacok most sztem tuti lessz avgy egy hét mikor senkise fog ide beirni..megis lehet éreni hiszen nem várhato semmi a prison breakkel kapcsolatba egész őszig..:((((
  • PyRex
    á én most szabadságon vagyok,,, .)
  • Atisz #16827
    Szerintem Burmában és akkor Michael kérhetne telefonos segítséget John J. Rambo-tól... :D
  • precision
    ha eredeti hanggal és magyar felirattal adná még nézném is :)
  • eduka94
    Hy!

Március 3-dikától minden hétköznap este 9-től Szökés 1 évadja a Cool TV-n!!!!!!!!!!
  • zeus89
    ismét volt egy kis off láttom :D ... mind1 ez is már egy off amit én irok ... PyRex megint kell dolgozzon :(
  • winnie
    ne komolytalankodjunk már... ráadásul scheuring már nem sokat csinál a sorozatban.
  • sweech
    ygen
  • ancsie18
    Hát lehet, hogy jobb forgatókönyvet írnál, csak ilyen helyesírás és fogalmazás mellett senki se akarná elolvasni.
  • Bulykin
    ő? simánXD
  • 5c0rp330n
    vagy-e te buzi-e vagyol-e? :o
  • sweech
    dehát tök trendy :o
  • tommyg
    BÖRTÖN nem BÖRI...nem buzulunk!
  • 5c0rp330n
    90% h fake. tipikusan évadzárós rész volt a 13-ik.
  • zeus89
    de eléggé FAKE szaga van mivel a 14. részbe h bukhat már le a cég ?!?! ha 22 részt irnak a hirbe ... szóval az én véleményem szerint FAKE :D
  • Quantumleap
    De mint mondom, ez nem hivatalos, csak a wikipedián írják, és asszem már törlésre is van ítélve.
  • zeus89
    ezek szerint nem ... de hát kitudja ... még a fox nem jelenti be :D
  • N o N a m e
    király! Akkor mégsem 4. évad?
  • danikarate
    Július 16? Ez nem a legjobb húzás nézettségi szempontból! Viszont örülök, hogy nem kell várni szeptemberig!
  • zeus89
    Egészségetekre ... :D

Air Date: July 16, 2008

Season Code: S03E14

After the writers guild strike, Paul Scheuring - co-producer of the series "Prison Break" said in an interview:

"I am happy to announce that Prison Break will return with all new episodes, beginning July 16 of this year."

"Will there be a Season 4 then?"

"Who knows, all I can say is that we will wrap up season 3, episodes 14 though to 22. Then we will see about a season 4"

-

Well then - there we have it, Prison Break will return this fall, with episode 14, aptly named "The Fall of the Company"

More to come...
  • Quantumleap
    Állítólag július 16.-án folytatódik a sorozat egy "Fall of the Company" című epizóddal. De ez nem egészen hivatalos hír.
  • Tomsteel
    köszönöm!
  • precision
    link