23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16966 ez a link rossz.
a másikrol meg annyit,hogy remélem nem támasztják fel sara tancredit,de hamegteszik akkor is kivi leszek rá milyen indokkal...azt mondom kellerramnt könnyebb lenne visszahozni mint sarat. -.- -
Quantumleap #16965 Bár hátha csak fake. Itt például egész mást írnak a negyedik évadról:
http://www.sorozatguru.info/?p=8520 -
Quantumleap #16964 Na, ha ez igaz, adhatok cancelt egy másik kedvencnek is, szappanoperahívők meg örülhetnek:
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/27/prison-break-4-evados-sokk/#comment-188133 -
#16963 Pfff, micsoda probléma... -
Paddy #16962 Tiszta szar h 13 rész lett az évad...nem fér rá egy dvdre:( -
#16961 hát ez frankó és mikor lesz őszel? -
#16960 -
#16959 Hivatalosan is berendelték a 4. évadot!!!
Ezzz azzz A 99,99% mostmár 100% -
#16958 Am én is arra emlékszem, de azt nem mondta, ordította:D
Btw:Hanyadik rész a legújjabb már?Egyet se töltöttem le>< és hanyadik évadból?XD -
Seeley #16957 nyugi, nekem sem ugrott volna be :O
Mia téma? nincs is pb de több mint száz hsz várt rám :D -
#16956 hogy tudna kellerman feltámadni, ha meg se halt? :p -
Quantumleap #16955 Aszittem már, feltámad Sara vagy Kellerman. -
#16954 (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) -
#16953 várható volt,ennyi :) -
#16952 huá. -
#16951 höhö, nemgondoltam volna -
#16950 vörösborral -
#16949 Milyen borrral kell csinálni a vörösboros őzpörköltet ? ez pikáns kérdés -
#16948 nem kell tudniuk mert emgadják a megoldást:D és elkell talni hogy az vagy nem az...Sztem jo hogy nem alap kérdéseket tesznek fel hanem vmi pikánsakat is:) -
#16947 en is neztem es bazzeg nem tudtam hogy hanyas... szegyelltem is magam de en azt nem tartottam fontos informacionak :D minden mas kis szarsagot tudok -
#16946 Ne viccelj már, ez hozzátartozik az általános alapműveltséghez. Ezt álmodból felkeltve vágnod kéne...
Egyébként meg ritka nagy barom lehet, aki a kérdéseket szerkeszti. -
#16945 Jézusom és elvárják tőlük, hogy ezt tudják? -
#16944 ja ők is elfogadták a 40-es :D és igen az volt.:D(égő nem égő nekem hirtelen nem ugrott be) -
#16943 ja jó szar ,mert nem a másik tv lejátszoval készitettem a képet..ez fos:D de azért kösz a dícséretet :))) -
#16942 jó minőségű a kép... ^^ -
#16941 40-es volt. Emlékszem Bellick hangjára amikor mondja hogy "Roy, 40-est nyitsd" "40-es zár" :D -
#16940 ma a széfben a prison break volt a téma többek között :D
-
#16939 emmár jó régi :D ez az évad elején jelent meg -
#16938 Prison.Break.S03.Special.Access.All.Areas.HDTV.XviD-BiA
Hmm most néztem meg...Ebben a nagy kérdés, Kellerman tutira meghalt?
hihetetlen...még a végén meglepödünk :d -
leonaprofi #16937 Sziasztok tud valaki arról információt adni,hogy mikor jelenik meg itthon a Prison Break DVD-n?Mert már a House-ból is kiadtak 2 évadot pedig ugyanakkor indult a sorozat.Tudja valaki mi ennek a késlekedésnek az oka? -
Quantumleap #16936 Remélem, csak lehagytad a végéről a smileyt. -
XeroX #16935 Nem vagyok egy sorozat fan, kicsit félve ültem le a harmadik évad elé, hogy mit tudnak még kihozni belőle. Hát,le a kalappal elöttük!
Kötelező darab! Kiváncsi vagyok mikor lesz belőle mozifilm.
-
#16934 yepp -
#16933 ja most nézem hogy Selmeczi Roland volt a slidersben a Mallory hangja is:))) -
#16932 -
tudom -
#16930 jaj de okos vagy sztolárka -
#16929 jó csak bemásoltam hátha érdekelne és ezt sem találnád, mint a don pepe számát -
#16928 engem ez nem érdekelt egyszerűbb lett volna leírnod hogy semmi -
#16927 "Szépen lassan befejeződött a Prison Break 3. évadja, ez azonban egy igazi fan számára nem lehet akadály! Most hétfőtől a Cool TVn újra adják az első évadot, de persze a többségnek már úgyis megvan minden rész :)
Több fórumozó megbeszélése alapján, újra nézzük a sorozatot elölről. Ez úgy zajlik, ahogy eddig is megszoktuk, minden héten egy rész. Utána kibeszéljük. Vicces a folytatás tudatában ismét megnézni a kezdetektől, rájönni más összefüggésekre, vagy hibákra, tévedésekre.
Ha úgy érzitek, hogy nem szeretnétek Prison Break nélkül lenni, szálljatok be az újranézők klubjába, gyertek a fórumba és írjátok meg, most hogy látjátok az eseményeket. Az első részt már elkezdtük, ezen a héten a második részt boncolgatjuk.
Húzzuk ki együtt ez a "kis" időt a 4. évadig. "(by prisonbreak.hu)
szóval seholsem lehet sokat tudni...