Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
emberek, nem akarok még egyszer itt warezt látni. köszike.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Atisz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hogy olaj lesz. Még az elsõ évadban arról volt szó, hogy az elnökjelöltet támogatók az olajüzletben érdekeltek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem gyenge rész volt. Sammy végre odakerült, ahova való. Sucrénak nem kéne ennyire parázni, szerintem nem kapták el a nõjét, csak egyszerûen tudják, hol lakik. Nem értem, Michael miért nem akarja bevenni McGradyt. Attól fél olyasmi történik vele, mint Tweenerrel? Most azért más a helyzet, legalábbis nem hiszem, hogy nyomozna utánuk egy újabb sáros FBI-ügynök.

Szerintem a táskát Gretchen rakta oda, és Sara végtagjai vannak benne.<#wow2><#vigyor0>
gabo91
nem arra alapoztam. leirtam egy elméletet a táskára, de mint irtam nem valószinû... pénz vagy iratok lesznek, de az iratoknak nem kell ekkora táska meg elvitte volna a másik házba, hogy a csaj ne találja meg. a pénz pedig mégiscsak jobb ha közelben van. majd kiderül milesz benne. de a kérdés az, hogy ki valójában meg mit tud ami a cégnek kell...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

II Rocky II
msot ha arra alapozol hogy a táskában olyan van amiért érdemes kockáztatni...akkor sztem rossz uton haladsz..a táskában lehet a whistler személyazonossága(a,b terv szerint),vagy pénz elrejtve ha kij9n legyen vmije.de akármi lehet..jövöhéten megtudjuk ez tuti😄

24 - Exile -Nov.23

gabo91
hát érdekes egy rész volt, 😊
sucre igen nyukált még a kocsiban, zerintem nem aktiválta a bombát... :S igy szart sem ér. szerintem most félti aszontársát és nem lessz õszinte lincel...
szinte biztos hogy wistler a cég embere... de a poziciója kérdéses... egy sima csicskáért nem fognak enyit kockáztatni... igy gondolom fontos valamiért...
milehet a táskában? drog? vesznek máshol mástol, vagy állitanak elõ, vagy akármi, meg ez nem lenne egy hatalmas tétel amiét megéri kihozni a sona-bol.
lehetséges, hogy vegyi fegyverhez dolgok vagy hasadó anyag vagy ilyesmi van a táskában... de azt se igy vinné a cég... ha pénz lenne akkor meg nem kellene hozzá ekora hazugság stb, uj utlevél stb.
a könyvben lévõ koordináták pedig nem véletlenül vannak feljegyezve ott valamit rejteget, az kell a cégnek...
esetleg elsülyedt régi hajok kincsel 😄 de nem az a térség...
viszont mondta wistler hogy a gyerek akit elvitt oda mintát vett a vizbõl...
következtetés, hogy esetleg valami vegyi hulladékot tettek oda company-ék és most elakarják tüntetni... vagy ilyesmi...
a másik ami méginkább reális, hogy kõolaj lelõhelyet találtak, ez epdig k**va sok pénzt jelent...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

jah ezt már sokadszorra lövik el, már kitalálhatnának valmai újat

sztyui2
Köszi szépen<#eljen><#taps><#worship><#worship>

www.flickr.com/sztyui

II Rocky II
érdekes...😄 azelõtt a kérdés így hangzott.: mi lehet a dobozban? most meg így: mi lehet a böröndben😄amgugy jo rész volt ahogy vártam,erre nme számoltam hogy Sucre nõjét is elkapják..bár lehet,h csk blöffölt a Susan😄 (na jo csak tán nem mer blöffölni😛😄

24 - Exile -Nov.23

sztyui2
Tecnamo és prisontrack rakott be múltkor direkt linket az aktuális rész letöltéséhez. Most ismét kellene a segítségük, mert az nagyon jó volt. Nagyon gyorsan jött és nem volt kockázat, hogy valami szart töltök le. PLS direkt linket!!!

www.flickr.com/sztyui

zaki
Ilyen hamar? Az kemény... 😄

Attila8805
Ez fincsi rész volt😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ja és elfelejtettem vmit!
Victorpictor <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Kész a viktopictor által készített felirat!!!
"A helyzet az, hogy a felirat elkészült, de a mailbox jelen pillanatban nem küldi el a leveleket, de kitalálok valami mást mindjárt.
Nekem a freemail is szarakodik, úgyhogy elküldtem a Hosszupuskának."

PyRex
nem

cement
olyan linket tud valaki adni mint multkor, egybe avit?😊

respect to the man in the ice cream van

Herr Lehrer
na ez a rész nem gyengén odabaszott..

Your suffers will be legendary even in hell!

PyRex
miért pont azt NE lehessen?

szerintem inkább az lehet, hogy azt annyian akarják nézni, hogy nem elég neki a sávszél 😊

Nekem a FreeNetTVPlayerrel nem jön be a Fox, így jártam a múlt héten is. De amikor egyszer késõbb próbáltam, akkor érdekes mód bejött. Gondolom, direkt úgy csinálják, hogy a PB-t ne lehessen nézni, minden mást igen.<#boxer><#violent>
SeeSee
Igen igen 😊 De azért ari volt a megjegyzésed 😊 Ha véletlen sok sssss-t küldenék akk azé van me elaludtam a billentyûzeten. Megyek is mielõtt megtörténne 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

5c0rp330n
Semmi, csak vannak benne "érdekes" fordítások, amiket egy angol anyanyelvû is eléggé nehezen vagy egyáltalán nem ért meg. A webfordítók egyelõre nincsenek olyan szinten, hogy minden mondtaot tökéletesen lefordítsanak, vannak benne elég csúnya dolgok, mégha alapvetõen nem is fordít rosszul.

SeeSee
Az, amugy webfordító, mivel én nem vagyok túl jó angolos.. 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

SeeSee
Mért? Mi bajod van vele?

5c0rp330n
Jesszus az az angolszöveg az oldalon... Mi ez, webfordító? <#wow3>

SeeSee

Jelentkezetek! 😊

alulról 7. is 😊

és felülrõl 2. témában hsz: ,,Bolshoi Booze 6/4"

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

yeee.köszi😊

hunbasser
😊))

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
😄 nekem is új.. mindig is meg akartam nézni hogy valós oldal-e de mindig elfelejtettem a film végére 😊

Tetszik 😊
Count Adyn
bocshavótmá, nekemuj😄
(alulrol harmadik)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

II Rocky II
ja biztos hogy az..vagy õ azaki szintén segiteni fog..😄
igazad van ja ugyis belelehet törölni😄

24 - Exile -Nov.23

tommyg
inkább azon gondokozzatok hogy a legutóbbi rész végén bemutatott új ezredes a cég embre e vagy nem! én mondom elég nagy szerepe lesz még a sorozatban...hm

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rockynhooo
mert ha leveszi nem tudja beletörölni ? :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
ugyanerre gondoltam én is😄meg hát alapból nem tervezik elõre ilyen hosszasan a sorozatokat.

24 - Exile -Nov.23

tommyg
ha jól emléxem 13. rész után nem is látszik a tetkó fullra rajta csak részletek...ja de amikor bekerül az elmegyógyba, de én a behind of prison break-be hallottam ezt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Atisz
Úgy tûnik szabotálják (tipp: valószínûleg vki megvette a jogokat üzérkedés céljából és most vár a magas ajánlatra). Én lehet hogy majd külföldrõl beújítom ha még sokat tökölnek vele...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

de hogfy vehették fel két nap alatt az összes tetkós jelenetet ha elsõre alapban csak 13részre tervezték a sorit? 😮

Meg Bellick másodikévados fox riveres cuccait hogyan? anno nem volt ennyire elõre tervezve...
Flamer
szerintem meg nem akarja mutogatni a tetkóit.. mer ráindulnának 😄DD

de amúgy téllegn m mutaogatnám a hejébe.. nem mindenki tudja hogy tetkókkal szökött meg az elõzõ hejrõl..

http://loal.atw.hu

Nekem inkább az lenne a tippem, hogy az erõs nap nem kifejezetten tesz jót a széttetovált testnek 😄
II Rocky II
énszerintem azért hagyta magán a pulcsit mert igy az izzzatságot beletudta törölni a pulóverébe😊amugy hova törölte volna???? a kezébe ugyanmár:S

24 - Exile -Nov.23

Meg asszem a 2.évadban Bellick foxos raboskodását is még az elsõ évad idején vették fel, mert a stáb egy szezonra kapta meg a börtönt.
tommyg
kérdésedben a válasz, pontosan 2 nap alatt vették fel azokat a részeket ahol TELJESEN látszik rajta az egész tetkó!

Rockynhooo
õõõ még anno olvastam! asszem a hivatalos oldalon, de nem merném rátenni az életemet ,hogy ott!

cement
2 nap alatt felvettek minden olyan jelenetet ahol latszodik? sztem nem

respect to the man in the ice cream van

Rockynhooo
eleve ugy volt rajta, és összesen 2 napig viselte 😊

Valahogy nem lehet azt a tetkót felmatricázni? Legfeljebb nem mutatnák olyan közelrõl.
nálad a pont, ez full jogos 😄
hunbasser
jó,én ezt vágom,hogy 4 óráig matricázzák Millert,nade akkor is,azért mégis ki olyan hülye,hogy 51 °C-ban pulcsiban üldögéljen?

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!Valaki azzal kapcsolatban nem tud valamilyen infót,hogy mikor jelenik meg itthon DVD-n a sorozat?
Atisz
Mert akkor pingálhatták volna rá a tetkót megint, ami megdobta volna a ktsgvetést... na meg a tábornok is rászólt volna, hogy: "nana, nem csalunk"