23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    neked miért kell mindenbe beleszólni?
  • N o N a m e
    majd kiderül..
  • II Rocky II
    mért kell Mihálynak irni :SSSSS
  • passatgt
    nám
  • hunbasser
    ez talán jó lenne.vagy még egy másik megoldás:Mihály nagy space cowboy lesz,és mindig odaképzeli maga mellé Sárát :))))))))
  • Quantumleap
    Eszembe jutott valami:

Talán a hír egy 50%-os kamu. Lehet, hogy annyiból fog visszatérni, hogy visszatekintésben láthatjuk, hogy történt a meggyilkolása. Valamint Michaelnek megjelenik szellemképként. Csak a készítők poénból hagyják, hogy a nézők azt higgyék, normálisan tér vissza. Vélemények?
  • II Rocky II
    hopsz.:D bocsika de ez meg T.É.K.
  • II Rocky II
    Majd kiderül mit találnak ki,de nagyon - nagyon - nagyon kivi leszek az indokra.
  • desigo
    jaja XDDDDDDDDD
  • Quantumleap
    De csomóan azon vannak kiakadva, hogy azt mondja: "Nem láttam, de hallottam." Holott nyilván csak arról van szó, hogy behunyta a szemét.
  • Quantumleap
    Már látom magam előtt, ahogy Lincoln a fejére csap:

"Én hülye! Miért nem néztem meg alaposabban! Végig itt volt a válasz az orrunk előtt!" :D
  • N o N a m e
    -.-
  • hunbasser
    :OOO tudom már!!! ugyanaz van mint az Ál/arcban,Susan arcát ráműtik Sara fejére,Sara arcát meg Susanéra(meg a hajat is ugyanúgy megcsinálják,a hangszálaihoz is beépítenek vmi hangszínváltoztatós gépet),és eddig Sara direkt Susan szerepét játszotta,csak utána meg majd visszacseréli :SSSS
  • D4nY
    De ez hülyeség.. Mert Lincoln fia.. Asszem akkor mikor kipróbálja szabadítani őt... mondja az apjának (Lincolak), hogy ez a nő hülye.. levágta sarah fejét... vagy vmi ilyesmi...
  • N o N a m e
    jaja.. most ő lesz a hibás, hogy miért nem nézte meg jobban :D
  • passatgt
    "Lincoln csupán egy fél pillanatra nézett a fejre a dobozban, szóval bárkié lehetett... Nem emelte fel, hogy közelebbről megvizsgálja."

:D
  • hunbasser
    hát,ha már visszahozzák,akkor remélem,hogy vmi nagyon megdöbbentő dolgot találnak ki az írók :)
  • zeus89
    most minek kell fikázni a filmet :D biztos valami ütős magyarázatuk lesz rá, hogy miért él még Sara :D
  • macselek #16988
    :DD
  • N o N a m e
    T-Bagnek is sikerült visszavarni a kezét, egy fej sem jelenthet problémát.
  • Quantumleap
    A tetőn lévő mesterlövész helyett meg Westmoreland macskájának kellett volna lennie. Apropó! Feltámasztás helyett inkább elővehetnék az öreg pénze/haldokló lánya dolgot.
  • tommyg
  • Rockynhooo
    aztán Wistler jött helyette a bárban XD sztem a forgatókönyv volt a rossz
  • tommyg
    ;)
  • hunbasser
    :DDDDDDddddd jogos :D
  • tommyg
    megmondtátok ti a kellermant is az utolsó részbe
  • SötétBarom
    ÉN MEGMONDTAM ELŐRE!!!! Keressétek meg azt a hsz-emet :DDD

AZ LESZ! TUTI!!
  • precision
    Én is attól félek hogy az "addig üssük a vasat amíg meleg" dolog miatt mindenféle marhaságot be fognak pakolni a filmbe, mondván, annyi pénzt sajtoljunk ki belőle amennyit csak lehet.
  • Quantumleap
    Amúgy a műfej-álfej dolog az Alias sorozatban símán működött volna, de az a sorozat tele volt sci-fi-be és fantasztikus filmbe illő elemekkel (klónozás, zombivá válás, örök élet), a PB pedig egy reális világban játszódik. Nem örülnék, ha elmennének misztikus irányba, ki ne derüljön, hogy a második évad végén látott labor valami klónozóhely.
  • Quantumleap
    Ami oké lenne:

1.Normálisan láthatnánk egy visszaemlékezésben, hogy is nyírták ki.

2.Szellemként megjelenne Michaelnek, úgy mint Zakkant Mahone-nak.
  • precision
    Ha igaz ez az egész sztori, kíváncsi leszek hogy fogják visszahozni. A kamu fej sztori elég szánalmas lenne. Máshogy pedig nem fogják tudni. Visszavarják a fejét? :) Újranöveszti a fejét? :) Vagy hogy gondolták?
    Esetleg szellemkép formájában fog Michael előtt lebegni és vele fog beszélgetni unalmas óráiban? :)

Kedveltem Saraht és a karakterét, de remélem hogy ez csak vmi tréfa dolog.
  • Quantumleap
    Valahogy úgy mondják, hogy a "Meghalt-e egyáltalán?" kérdések hatással voltak rájuk. Nekem ez ugyanaz, mintha rinya miatt hoznák vissza. Amúgy volt már rá példa, hogy ilyemivel kapcsolatban tréfainterjú jelent meg? :)
  • PyRex
    az interjú szerint nem a rinyálások miatt hozták vissza. amúgy szerintem simán visszahozható lenne, nem is ez a baj, de én nem tartom valószínűnek, hogy ez meg fog történni. valahogy az egész interjú olyan baromság. ilyen kérdések, hogy lesz-e szex közöttük... lolmár...
  • Quantumleap
    Na ja, ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy Steadman nem halt meg, mert a második évadban nem úgy nézett ki, mint az elsőben. :D
  • II Rocky II
    nah,ott nem a kinézet volt a lényeg hanem hogy kié.:D
  • Quantumleap
    Egy sorozat már elég lejtőn állhat, ha rajongói rinyálás miatt halott karaktereket hoznak vissza. Akkor esetleg Abruzziért, Tweenerért és Zakkantért nem akarna valaki rinyálni? Talán inkább örülök is, hogy a Dead Zone és a Narancsvidék cancelt kapott, illetve befejeződött, mert talán még azokban is visszahozták volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Walt Bannermant, illetve Marissa Coopert.

De én még mindig bízom benne, hogy csak egy sikeresen terjedő fake/áprilisi tréfa.
  • N o N a m e
    Alapjában előző link csak benne van az interjú magyarúl (és még sok minden)

Én megmondtam!!!
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1125359570&no=15021]#15021[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1125359570&no=15032]#15032[/URL]
  • precision
    hm, nem vettem észre valóban
    sry
  • II Rocky II
    #16964 ben már megmutatták...ezek szerint nem olvasod el amit ideirnak?!
  • precision
    Spoileres 4. évados kiszivárgott információ, elég durva, csak saját felelősségre :D

LiNK