Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
öhööö kedden volt felirat😄 ez van kiirva: "gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! 😊" azaz ma van szerda azaz szerda 23:59 vagy 24:00 vagy 00:00 kinek hogy tetszik..😄
A lényeg, még nem múlt el!

24 - Exile -Nov.23

Attila8805
Ha nekem szólt akkor szerintem ezzel nem árultam el semmit!
Ha nem akkor legközelebb válasz erre!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
"megjelenõ felirat napját követõ nap éjfélig!"
az már elmúlt...
hunbasser
akarom mondani spoiler tag.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
no de Lecsó tényleg mikemény volt ahogy rugdosta le a hullákat homokos fejével...😄Ddddddddd remélem mostmár nem az lesz,mint azelõtt volt,hogy elõször Scofieldnek ki kell 3x nyalnia lecsó seggét azért,hogy megmukkanhasson...remélem mostmár olyan embereket vesz maga köré,akik elõtt nem kell titkolóznia...pl õket.nem hinném,hogy megint olyanokkal venné körbe magát,akik elárulhatják,és emberekre pedig szüksége lesz,tehát egyedül nem nyomhatja.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
holaspoiler uraim? 😊

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
ly-al szebb <#smile>
Dynamic
(Fojtás!Ehh, 3-an is egymás után...)
Attila8805
Szerintem Mahone már nem egyszer bizonyítottaXD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
ajjajajjjajjj,de jó volt 😄

az fasza volt,amikor Bellick játszotta a fasza gyereket,hogy mekkora kommandós volt 😄Ddddddddd utána meg mikor már nem volt aceton,akkor hogy beszart...😄DDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

Scofield megint nagyot húzott 😊 azt hitte Sammy,hogy õ az isten,de lecsó visszatért,mostmár így minden nagy fasza lesz...a helyében azt csinálnám,hogy Scofieldet,Whistlert meg Mahonet kinevezném embereimnek,Mahone úgyis nagy bunyós pityu hírében áll <#idiota>

kíváncsi vagyok,hogy Whistler mi lehet valójában,de gondolom mindannyian sejtjük...

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
fõleg hogy whistler hazudott neki,meg most megint kiderült hogy kamuzott..szegény whistler..😞(((

24 - Exile -Nov.23

Oncsi
Sztem is😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

pontosan!
gabo91
... húúú ne is mond... linc is lesett mint moziban, csaj meg is kérdezte tõle hogy "mivan?" 😄
most meg hogy leforditotta a fényképet meg szorongatta a kulcstartót, kiszorta a ruhákat ez elég egyértelmû, már nem érdekli õt wistler

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
igazad van... eddig nem is vettem észre... elég furi jelenet

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Count Adyn
Hát azután ahogy a tengerparton mien bellkidobást tolt a csajt pár résszel ezelõtt alap😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Herr Lehrer
az nem õ volt hanem egy néger csávó. nézd csak meg
Csak T-Bag hitte azt hogy õ volt, ezért akarta utána kibelezni 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

....hát vagy resident evil..???😊

gabo91
egyébként csodálom hogy linc nem volt most olyan málé mint szokott lenni...
"ha õ nem visz el... akkor majd elviszlek én" Sofiát Párizsba... rákattant a csajra 😄 szvsz még össze is jöhet neki a dolog....

gabo91
ölt már...
elsõ évadban t-bag "barátnõjét" szúrta le egy jégkrémpálcikával 😄 a csavarért...

tommyg
nem folytotta meg csak elájult, mint a képen is látható lelövik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Herr Lehrer
hát szerintem nem a folytogatástól halt meg😄

N o N a m e
Csinálltam pár képet az állitólagos folytogatásról:

az másik, de lehet igazatok van...

Linc folytott meg valakit nem, a lázadásnál, az rémlik, lehet keveri a kolléga.
tommyg
senkit sem folytott meg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

N o N a m e
Azt a kommandósok ölték meg, amikor Scofield és Sara beszélgettek a kijáratnál, és Sco elugrott és az egyik kommandós mellkason lõtte azt az ürgét amelyiket Michael fojtogatta
én ilyenre nem emlékszem...

szerintem is most gyilkolt elõször Sco
Az elsõ évadban, amikor börtönlázadás volt, és Sara bezárta magát a rendelõbe, mert a "betegek"/rabok megakarták erõszakolni, akkor Sco a csatorna rendszeren át kimentette, és amikor kijöttek 2 feka üldözte õket, de ne találták emg õket, de amikor az egyik feka rátalált rájuk, akkor Sco megfojtotta!

SeeSee
De ha Te viccesnek tartod 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

SeeSee
Nem, jó jó volt más is,de azt basztak tölteni. Ja nem szoltam, hogy én le vok maradva kicsit... Nem láttam az összes 10 rész 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

desigo
"nem volt más"

ezt most viccnek írtad?
SeeSee
Te mien lejátszóval játszod õket amugy? Mert nekem is van, vmi szar francia szinkronos, mert nem volt más, és a felirat kb 15 mp-t késik.. tök gáz 😄

Sland
kössz, így már oké

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Count Adyn
Egy jobb lejátszóban menet közbe lehet igazítani a feliratot elõre hátra.
GOM Player ben pl , és . al

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sland
1. igazításhoz nincs idõm. nem magamnak csinálom mert már láttam, hanem ismerõsnek. az meg nem tudja igazgatni, ezért kell nekem segíteni.

2. mint már mondtam 2. részbõl XOR nincs csak Caph

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
1-igazítsd hozzá a feliratot
2-szedj XORos verziót
Sland
Prison Break S03E02 HDTV XViD-Caph

Ehhez hol a frászban van felirat?

Feliratok.hu-n meg a hosszúpuskán csak ilyenhez van
Prison Break - 3x02 - Fire/Water (HDTV-XOR)

De XOR-os 2. részt nem is találtam. És a felirat sem passzol, mert 5másodperc difi van

PyRex
én sem emlékszem olyanra, hogy sco kinyírt volna bárkit is.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Herr Lehrer
Scofield senkit nem nyírt ki, max Linc

desigo
Ha nem is hallották az õrök a lövéseket amikor viszik ki a hullákat eléggé levágós lesz,hogy golyó végzett velük...
PyRex
lol erre nem is emlékeztem 😊 lehet újra kéne kezdeni 😊 ?

Whistler biztos valami szuperember. 😊
tény, hogy láthatóan lélegzett a csákó mikor mutatták közelrõl, de szvsz csak baki

#15335 erre válaszoltam...
Azt irtam, Scofiled az elsõ évadban a börtön lázadáskor megfojtott egy embert.

emlékezzünk vissza a 2. évad végére, amikor két fószer valami kutatólaborban mászkált, maszkkal az arcukon. Ez csak összefügg Whistlerrel. Eszerint csak nem olaj lesz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

PyRex
na a hülyéskesést fejezük be 😊)

Herr Lehrer
pedig Sammy biztos hogy él, és így csempészteti ki magát a börtönbõl, és majd amikor fejbe akarják lõni az õrök Kellerman hátulról lelövi az õrt 😄 Amúgy állítólag az a patkány se halt meg, akivel Scofield az elsõ évadban átrágatta a villanyvezetéket hogy elbassza a széket. SÕT!! A következõ részben visszatér Westmoreland macskája, aki szintén csak halottnak tettette magát, és bosszút fog állni Bellicken 😄DDDDDDD

II Rocky II
hát biztos meghallották.na meg hogy nme vették észre ahogy beszakadt a talaj is?(mondjuk jó lenne látni hova is vezet az az ut..de sztem az öröknek észrekéne venniük...😄 arsenal meg mehetne ahogy mondod...😄

akkor 2 hét szünet most,és aztán minden héten látjuk akkor a PB-et a 16.részig? vagy ne bazz 13 lessz?

24 - Exile -Nov.23

amúgy egy kérdés:

ennyire hangszigetelt a börtön? Oké, lent az alagútban lövöldöztek, de nem is egyet. nem hallották meg az õrök? Mert így szép lassan egy arzenált is belehet csempészni, és akkor mehet a menet...
az barom 😄D persze, Kellermantól lophatta az ötletet 😄DD