Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nud

t-bag a hitman-be :-)

AntiHero
Szerintem is igazad van, Mi más lehetne benne😊 Az emberek már képzelõdek és mindenhova fejeket akarnak meg minden mást😄

U.I.: A szám címe nekem is kéne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zeus89
amúgy mi a zene cime mikor edzik summy?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
Na láttom mentek itt a találgatások, hogy mi lehet a táskába, elmondom nektek, hogymi és szerintem 100% hogy az lesz. Mivel ebbe az utolsó részbe Whistler egy csomo mindent mesélt volna magáról csak sajnos SCO meg Alex nem hallgatta végig, mert hát szerintük hazudik. Szerintem igazat mond Whistler. Szerintem valóban egy hajón dolgozott, és a kis fekete ribi felbérelte õtet, hogy vigye ki õket arra a helyre ... ezert mondta is ebbe a részbe, hogy egy csomó pénzt felajánlottak neki, ezt el is fogadta, és szerintem az a rohadt sok pénz van abba a táskába ...

Tehát a táska tartalma nem más mint az a sok pénz a cégtõl amit kapot cserébe .... új ház és új útlevél meg szerintem azért volt, hogy lerázza a céget ... legyen egy új élete a csajával.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Szolnokboy1
arra kiváncsi leszek, hogy az õröknek feltûnik-e, h 3 hulla is van akiknek golyó okozta a halálát...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

na mondom az én meglátásaimat
1. lincoln sofia románc nagyon durva, örülünk neki.
2. a bombát tényleg csak ki akarta venni, szóval az robban, de sztem ugyse akkor, amikor susan benne ül, mert akkor nem maradna fõgonosz.
3. Kellerman fog segiteni nekik szökni, hatalmas owning lesz. xDDD
4. Samy még náluk is ügyesebb volt, õ már megszökött 😛😛😛
5. Westmoreland macskája viszatérhetne és átvehetné az írányítást a sonaban.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

cement
szerintem hat es fel kilo hubba bubba rago lesz benne, es kiderul majd whistler-rol hogy cukorfüggõ, és mivel sucre = cukor, gretchen elkapja sucret, es odaviszi whistlerhez aki megeszi sucret. erre lincoln felidegesedik, es lecsapja gretchent, megkurja sofiat es hazamegy aludni. -.-

respect to the man in the ice cream van

Ha Sucrébõl spion lesz, én nem fogom sajnálni, ha meghal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mármint mire gondolsz? Megszökni nem akkor fognak. Az lehet, hogy T-Bag akkor válik vezérré. De kérdés, hogy mit értünk vége alatt, mert most lehet, hogy megoldódik a sztrájk.
Megnéztem a Bang and Burn-ös tetkós részt és nincs igazad. Ott a heg!
desigo
a táskában majd lesz egy halom papír amit senki se fog érteni 😊
szucsy89
nah én még csak most jutottam el odáig h megnézzem, nagyon fain rész volt😄😄 Bellickes résznél beszartam😄DDDDDDD(õ is). Linc meg mostmár közel van h tukja Sofiát xD jah és fogalmam sincs mi lehet a táskában...
tommyg
látszik a seb, én is egybõl azt figyeltem és ott van a heg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

desigo
ki akarta venni...
II Rocky II
csak nem bírta kivenni..mert sietni kellett + óvatosnak is kellett lennie.kérdés:Lincnek elmondja-e az esetet,vagy pedig hazudik nekije és Susan mellé áll.lehet utobbi lessz és lessz egy olyan jelenet melyben ezt mondja Sucre: 'sajnálom Linc,de ....... ... ... " könnyes szemmel persze.

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
na zsír... 😄 már 3an is ugyanúgy gondoljuk 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Attila8805
Szerintem is.
Akkor már ketten vagyunkXD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N o N a m e
én is erre gondoltam
Rockynhooo
szerintem meg kiakarta venni mert félteti Mari-t 😄 de lehet én vok hülye xD

Herr Lehrer
mellesleg felfedeztem egy kurvanagy hibát 😄 amikor a Bang and Burnban Scofield átveszi a pólóját és látszik a tetkója, teljes egészében látszik az egész, pedig az elsõ évadban csúnyán megégett a háta, és elveszett a tetkó egy része, most meg valahogy még is ott volt 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
asszem akkor

II Rocky II
hanyadik részben kb...talán nem a végén????? én odatenném...😄 gy izgalmas....😄

24 - Exile -Nov.23

Herr Lehrer
én nem bírtam magammal és beleolvastam egy spoilerbe egyik oldalon, és T-baggel kapcsolatban hát...NAGYONAGYONNAGYONHATALMASNAGY SPOILER KÖVETKEZIK ,OLVASNI CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!! 😊

nagyon úgy néz ki , hogy T-Baget elkapják, és visszakerül a Sonába, aztán pedig átveszi a hatalmat, és õ lesz a góré a Sonaban 😊

hunbasser
szerintem hülyeség,hogy nem aktiválta a bombát...most betette,és mi van,ha észreveszi??? mert hogy ha nem robban fel Gretchen,akkor bizony észre fogja venni...szerintem az volt,hogy betette,de nem akart túl sokáig egyfolytában nyúlkálni,nehogy feltûnjön Gretchennek,hogy csinálj valamit Sucre.amikor meg másodszorra nyúlt oda,gondolom akkor élesítette.

ReaL MaDRid x siempre

T-Bag nem lehet, mert a hírek szerint a 13.epizód végén azt fogjuk mondani: "Igen! Végre visszatért!" Remélem, nem baj, ha ezt nem rakom spoilerbe, elvégre sokan arra várnak.
tommyg
akkor ne nézd!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

II Rocky II
mert lehet hogy egy másik vállalat alkalmazottja..😊))

24 - Exile -Nov.23

szerintem nem a cég emberei...én hiszek az ártatlanságában 😄DD
Flamer
azt sejtjük hogy a cég embere.. de hogy mi valójában én azt mégcsak nemis sejtem.. gyilkos vagymi? mer nem értem.. volt vmi gyilkossági ügy és? attólmég nem tudom hogy kiõ :|

http://loal.atw.hu

PyRex
ez is egy vélemény 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

még szerencse, hogy megannyi más sorozat közül választhatsz!

Winz
Kész vicc ez a sorozat,dúsítva némi szappanopera elemekkel <#vomit>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Rockynhooo
a lényeg ,hogy kint várja õket Abruzzi <#hehe>

II Rocky II
de ha éjfél van kiirva akkor tartsuk be,vagy az idõpontot toljuk visszabb..a feliratot követõ nap 18:00ig kb😄
amugy nem a 173 dollár számit,hanem a szándéka a srácnak,hogy mindenit odaadná ha kivinné Scofield..😊

24 - Exile -Nov.23

akkor az T bag lesz, mert a 2. évadban is csomoszor mondta, hogy amig t bag kinn van,és bármit is mûvelaz õ lelkükön szárad majd.

Engem még egyszer nem csesznek le ilyesmi miatt.<#bee1><#vigyor0>
Ami az eztán következõ epizódokban lehet? Hogyne kellene!
N o N a m e
már nem kell spoilerezni
Következõ epizódokra lehetséges

Azt írják, nem mindenki éli túl a szökést. Nem tudom, ez vajon Sammyre vonatkozott-e, vagy pedig majd valaki másra. Elvégre azt írták, hogy a szökéskor Michael szándékosan valaki halálát okozza, és szerintem az Sammy halála volt.

PyRex
nem kell már spoiler szerintem 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Rockynhooo
az aztán tényleg sok pénz <#idiota>

Herr Lehrer
miért tenné? semmi haszna nem lenne belõle, T-Bag se olyan vadállat már mint volt, hogy összevissza gyilkolászik ész nélkül, csak akkor nyír ki valakit, ha az az útjában áll

Timbo
hát az a 176 dollár vagy mennyi 😄 sztem nem olyan sok 😄 de attól függetlenül nem fogja otthagyni az 100% .

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hunbasser
vinni fogja,de valami nekem azt súgja,hogy T-Bag kinyírja Bellicket...mondta neki,hogy énekelni fog,ha nem viszik ki,és szerintem az a legkézenfekvõbb ilyenkor t-bag számára,ha kinyírja...

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
sztem még vinni fogja a kosaras gyereket..miért is gondolom?
1.ajánlotta nki a sok pénzt
2.sokat segített Scofieldnak (pl.keresztes dolog,megszerzni ezt azt..
3.a szíve nem bírná otthagyni mikor tudja hogy jó gyerek.
szoval énszerintem õt is elviszi magával.

24 - Exile -Nov.23

Attila8805
szerintem ne hamarkodd el.
Szerintem ennyien se fognak kijutni!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
jah,hogy még csak szerda van
sorry benéztem...
gabo91
nem hinném hogy bõviti a bandáját
1. eddigsem tette, mert senkiben se bizik csak T-bagban.
2. könyeben megtudnák buktatni õt,
3. ha minden jol megy pár nap és elhuznak, szoval minek a fölös idegeskedés.
Elsõ évadban abruzzy-t bevették a szökésbe, neki is volt bajdája aki segitett ebben abban de nemtudtak a szökésrõl, és a BM-en se vettek részt... milett a vége? leváltották ugye abruzzyt, ugyanez volt C-note -val õt is azért verték szarrá mert michaelékel bandázott (franklin örnagy)
meg aztán michael viszi belicket az egy dolog, viszi t-bag-et mert nem tud mi mást tenni, mahonet is ha minden igaz (bár nemtudom menyire lehet majd megbizni benne, késöbb nem-e nyirja ki, bár a cég szarik rá) viszi wistlert mert vinnie kell, meg persze lecsot mert nincs más választása, de több bünözõt nem fog kivinni....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
lechero csak egy megtürt személy...
a népnek vezetõ kell õ lett az de csak vezetõ és nem király...
azért tartotta kezében a sona-t mert minden kemény gyereket kiiktatott játszotta az eszét hogy igy ugy szabályok, de simán meglehetne buktatni.
Ha most pedig kiderülne hogy nagy spanok ezek akkor bebuknának. igaz hogy az ezredest megölte susan, de nem csak õ tudta hogy miért vitték az "agyperzselõbe" michaelt...
a raboknak pedi feltünõ lenne ha most lechero ezekkel a "senkikkel" haverkodna...
fõleg hogy edig utálta

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;