23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17056 A humorosokat pedig érdemes (pl. Csengetett Mylord, Father Ted...) -
arankamama #17055 köcce :) -
#17054 Az első évad tényleg 10/10 bár én biztos nem nézném újra.Mondjuk egy sorozatról se tudom elképzelni hogy ha már láttam újra elővegyem...:D -
#17053 Az is lehet, hogy Sarah úgy tér vissza, hogy visszavarják a fejét, mint T-Bagnek a kezét. :)
Csak nehogy visszafelé tegyék vissza neki, mint C-3PO-nak a ESBben. -
Lipi1980 #17052 Elkezdtem előről nézni a sorozatot...
Az első évad szerintem 10/10, hogy miért?
-
#17051 dehogynem .... ez a cime:
mobb deep-put em in their place -
arankamama #17050 Sziasztok!
Bár későn írom , remélem valaki csak tud segíteni : a 3ik éved 10ik részében amikor sammy megy boxolni bellickel szól egy jó rapp zene, nemtudjátok mi a szám címe?
köszi -
Lipi1980 #17049 Honnan tudnék magyar borítót leszedni a sorozathoz?
Mert ITT és ITT sem találtam olyat, ami nekem kellene (Slim tokos dupla lemezes)... -
#17048 májusban idul a forgatás, szeptemberben kapjuk a 4. évad első részét. -
#17047 őssszel,nagyon úgy néz ki :D -
#17046 én ezért 3 büntit kaptam ^^
amúgy mikor folytatják a pb-t lehet e tudni? -
#17045 Na most akkor meghalt Kellermann vagy sem?!
-
#17044 Bevallom én se. -
#17043 Hát én nem. Még 1 évadot kibír, de őszintén megmondom, én nem bántam volna ha ez a befejező. (bár akkor kevesebb mellékvágány kellett volna és nem csak 13 rész ugyebár) -
#17042 remélem még minimum 3 évig fognak :) -
#17041 Izgalmas, jól megírt, figyelnek az apróságokra. De amúgy igazad van :D -
sweci #17040 miért szeretitek ezt a sorozatot? 3 éve szöknek:D -
#17039 -
#17038 oksi, szerintem vita lezárva,mostantól figyeljünk oda jobban (én is, hogy mit olvassak) -
#17037 Engem nagyon felbaszott, de részben azér igaza van quantumnak, oda volt írva, hogy a 24ből van.. Mindenesetre utálom, ha valamivel kapcsolatban spoiler van egy olyan topikban, ami tök másról szól.. PL mintha az Autó Mániában lelőném valami filmnek a végét, mer mittomén milyen verda van benne..
De én nem haragszom quantumra, inkább magamra, hogy nem fogtam fel, hogy miről van szó :] -
Quantumleap #17036 Vagyis meg lehetett volna oldani ennyivel:
"Légyszi, próbáld egy kicsit feltűnőbben jelölni, hogy más sorozatból spoilerezel."
És elkerültük volna a vitát. -
Quantumleap #17035 Ez most olyan dolog, valaki előre megnézi, mi az általa olvasott könyv vége. Az általad leírt dolog eléggé alternatív fórumozási szokás, legalábbis az ember nem lehet alapból tisztában vele. Úgy lettem leosztva, mintha csak töményen kiírtam volna. -
#17034 Oké, akkor harmadszor is leírom, hátha leesik...
Ha mondjuk odaírod kurva nagy betűkkel, hogy AZ ALÁBBI SPOILER A 24 SOROZATBÓL VALÓ, akkor azzal nincs semmi gond.
DE: csomó ember (köztük én is), simán csak kijelülik a spoilereket, sokszor előbb elolvasom a spoiler-t, mint magát a hozzá tartozó hozzászólást. Ugye addig, amíg úgy gondolom, hogy a spoiler a PB-ből való, nincs ezzel semmi gond, mert eldöntöttem, hogy a PB-s spoilerek érdekelnek.
Persze, tudom, hogy az én kurvaanyámat azért, mert nem tartok még ott a 24-ben, de látod, hogy még csak nem is én szóltam be először - mást is idegesít, mert másnak is lelőtted a poént a 24-ből. -
Quantumleap #17033 De akkor talán az új törvényhozással egyetemben elmagyarázhatnád precízen (hogy a magamfajta csököttek is értsék), hogy mi a fene baj van avval, ha valaki spoilerben közöl egy ilyen infót? -
#17032 de, nyugodtan, csak törölni fogom. -
Quantumleap #17031 Tehát ha véletlen van egy jelenet, ami hasonlít egy másik sorozatbelire, vagy ilyesmi, akkor nem hasonlítgathatunk. Értjük. -
#17030 mostantól másik sorozatból infókat spoilerben SEM.
akinek nem tetszik az mehet rinyálni, hogy a hülye házigazda terrorizál mindenkit -.- -
Quantumleap #17029 Nagyjából ez volt az igazságtalanul törölt hozzászólásom:
Persze még az is lehet, hogy annyian nyilvánítanak negatív véleményt, hogy végül meggondolják magukat, és mégsem hozzák vissza. Sara visszatérése láthatólag több embert bosszant, mint a 24-benSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Talán az lenne jó, ha indulna egy nemzetközi "Dont't will be back Sara" petíció. :)Tony Almeidáé -
#17024 nem 24 topic vagyunk... és én is BAROMIRA RÜHELLEM, amikor másik sorozatból lőnek le poént. még egy ilyen és morci leszek.. pont most kezdem a 24-et. -
#17023 Ha nem látta, akkor honnan tud a lefejezésről? Ha csak sikoltást hallott, miből gondolja hogy lefejezték és nem leszúrták pl.? -
Quantumleap #17019 #16997 -
#17018 Honnan veszitek, hogy él? A srác látta, amikor Gretchen lefejezte a csajt. -
#17017 Mondtam hogy gumifej volt. Lincoln-t pedig egy gyermekkori tramuája gyötörte amikor kinyitotta a dobozt (és megijedt), miszerint is egyszer elveszett a panoptikumban és bezárták éjszakára :D -
Quantumleap #17016 Evvel semmi újat nem mondtál. Páran ezen vagyunk kiakadva. Amúgy mondani akármit lehet, akármilyen céllal. -
#17015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.buddytv.com/articles/prison-break/prison-break-what-saras-return-18123.aspx
A készítők azt mondják hogy soha nem Sara feje volt a dobozban, és vissza fog térni.
-
Quantumleap #17014 Akkor már az legyen, hogy Sara lelke addig nem nyugszik, amíg Michael meg nem bosszulja a halálát. Ja, hogy ez nem a Szellemekkel suttogó? Pardon! :D -
#17012 mind1. :D mindenki úgy irja ahogy neki tetszik..
vki meg a céget co nak irja(company),és az sem esett le eleinte mikor olvastam:DDdd
trailer mikorra várható?(gondolom az is kb 2-3 hónap ugye?) -
#17011 az Nicholas lenne,te :c -
#17010 nem mindenben ,csak már naon régóta te irod egyedül Mihálynak,mindenki rendesen Sco,meg Scofieldnak irja. :P (de én kérek elnézést)
A Miklós,meg nem Mihály:Dddd -
#17009 mert Miklósnak hivják