Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.I.: A szám címe nekem is kéne.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Tehát a táska tartalma nem más mint az a sok pénz a cégtõl amit kapot cserébe .... új ház és új útlevél meg szerintem azért volt, hogy lerázza a céget ... legyen egy új élete a csajával.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
1. lincoln sofia románc nagyon durva, örülünk neki.
2. a bombát tényleg csak ki akarta venni, szóval az robban, de sztem ugyse akkor, amikor susan benne ül, mert akkor nem maradna fõgonosz.
3. Kellerman fog segiteni nekik szökni, hatalmas owning lesz. xDDD
4. Samy még náluk is ügyesebb volt, õ már megszökött 😛😛😛
5. Westmoreland macskája viszatérhetne és átvehetné az írányítást a sonaban.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
respect to the man in the ice cream van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
24 - Exile -Nov.23
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Akkor már ketten vagyunkXD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Your suffers will be legendary even in hell!
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://loal.atw.hu
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
amugy nem a 173 dollár számit,hanem a szándéka a srácnak,hogy mindenit odaadná ha kivinné Scofield..😊
24 - Exile -Nov.23
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ReaL MaDRid x siempre
1.ajánlotta nki a sok pénzt
2.sokat segített Scofieldnak (pl.keresztes dolog,megszerzni ezt azt..
3.a szíve nem bírná otthagyni mikor tudja hogy jó gyerek.
szoval énszerintem õt is elviszi magával.
24 - Exile -Nov.23
Szerintem ennyien se fognak kijutni!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
1. eddigsem tette, mert senkiben se bizik csak T-bagban.
2. könyeben megtudnák buktatni õt,
3. ha minden jol megy pár nap és elhuznak, szoval minek a fölös idegeskedés.
Elsõ évadban abruzzy-t bevették a szökésbe, neki is volt bajdája aki segitett ebben abban de nemtudtak a szökésrõl, és a BM-en se vettek részt... milett a vége? leváltották ugye abruzzyt, ugyanez volt C-note -val õt is azért verték szarrá mert michaelékel bandázott (franklin örnagy)
meg aztán michael viszi belicket az egy dolog, viszi t-bag-et mert nem tud mi mást tenni, mahonet is ha minden igaz (bár nemtudom menyire lehet majd megbizni benne, késöbb nem-e nyirja ki, bár a cég szarik rá) viszi wistlert mert vinnie kell, meg persze lecsot mert nincs más választása, de több bünözõt nem fog kivinni....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
a népnek vezetõ kell õ lett az de csak vezetõ és nem király...
azért tartotta kezében a sona-t mert minden kemény gyereket kiiktatott játszotta az eszét hogy igy ugy szabályok, de simán meglehetne buktatni.
Ha most pedig kiderülne hogy nagy spanok ezek akkor bebuknának. igaz hogy az ezredest megölte susan, de nem csak õ tudta hogy miért vitték az "agyperzselõbe" michaelt...
a raboknak pedi feltünõ lenne ha most lechero ezekkel a "senkikkel" haverkodna...
fõleg hogy edig utálta
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”