Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#15511:ez meg mi lenne amugy?
24 - Exile -Nov.23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
meg most komolyan? kinem szarja le, láthatóan megy nélküle is a cég (ha õ lenne a fõ co.-s, de nem õ az), ergo szimpla vezetõségváltás és hagyni megrohadni a Sonaba 😄
Kellerman meg persze h él, együtt söröznek Sarahval és nevelik Whestmorland cicmóját 😄D so sad 😄
de mivel most böriben van (so sad) a cég kiakarja hozni, nem kinyiffantani (nyilván nem megsimiznu buksiját, azt majd én), hanem hogy a cuccost (amirõl még nem tudkuk mi) visszaadja..
a hárombetûs cég hatásköre meg nem ertejd Panamába, veszélyes mission ez
ez én tippem, lehet egyetérteni 😄
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
respect to the man in the ice cream van
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nos nemszámit kivolt vagy kicsoda, ha kihozzák mennek ausztráliába. Susan álnéven dolgozik. Wistlert leültették gyilkoságért. Ha kijönne akkor nehézkes lenne elhagyni az órszágot, ezért az útlevél. Valahogy elkell menniük ausztráliába. (bár nem hinném hogy a cég ne tudná kivinni...) de majd kiderül
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
csordában élõ állatok követik egymást...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
24 - Exile -Nov.23
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Miféle csajt vitt el? Egy csávot vitt el valahová, aki vizbõl mintákat vett, majd jöttek a cég emberei és fagatoztak.
Az pedig hogy nem hallgatta végig michael és mahone annak megvan az oka, össze vissza hazudik nekik. A céghez pedig nem anyi a köze hogy kivüláló személy aki kell a cégnek ezért kihozzák. Mivel susan valódi nevét is tudta. stb.
de az aproságok néha nem aproságok...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
igen együtt voltak fogságba de egyiksem ismerte a másikat...
am. látom kiba**ottul meg akartok mindent magyarázni
a másik pedig hogy nem is igazán beszéltek vele, és találkozni meg nem találkoztak
mert ha még telefonon elmondja hogy van egy csaj saranak hivják attol mgé nem fogja felismerni...
ReaL MaDRid x siempre
amikor pedig volt pár percük nem hinném hogy michael szerelmi élete volt a legfontosabb megbeszélni valójuk...
lj sarat max a forgatásról, meg a partykról ismere de amugy...
ez nekünk nem kérdés mert mi látunk mindent, tudunk a kopaszról de lincolnék nem. ha most elkezdenénke csak ugy a kopaszrol dumálni hát kb. az is ilyen lenne...
S03E09
Linc-et elviszi Susan LJ-hez. Kapnak 1 percet... Lj kétségbe van esve stb. "vigyázz vele ez egy örült, levágta Sarah fejét"
Kérdésem a következõ: Lj honan a tudja, hogy ki az a Sara, mi köze Michaelékhez, stb.
Megfejtés: Sehonét, sosem találkoztak...
Nem is tudta Lj hogy van egy csaj aki elég fontos Michaelnek. Leadták a gyereket annak a csajnak hogy vigyázon rá, majd a cég kezébe került, meg Sara is, DE SOSEM TALÁLKOZTAK!
aminek mi örülünk😊
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
szerintem is pénz lesz a táskában,legalábbis ez járható útnak tûnik.
ReaL MaDRid x siempre
eldugott piiiz lenne a szatyorban??😄 hát lehet..megtakaritott pémze hogy ha szabadul akkor legyen mibõl kenyeret+tejet vennie😄 ja és hát ez a kopasz feltünhetne már megint...kiváncsi vagyok ki is volna õ...azt akarta h Scofield megszökjön..megfog történni és mi lessz aztán?...majd megtudjuk😉
24 - Exile -Nov.23
de egyébként zeusznak lesz igaza. az õ teóriája nekem is tetszik.
de ha kiderül hogy mégis Whistler lesz a co. fõnöke akkor emlékezzetek rám!!!! én elõre megírtam... xDDDDD
Kellerman él!
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Next PC upgrade: 2022
te jó ég <#wilting>#wilting>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Lehet ,hogy pénz van benne,de nehogy már arra apénzre legyen szüksége a CÉGnek...nehezen hihetõ !! lehet,hogy aföldminták vanank benne,és a madárhatározóban vannak a kordináták,ahol méricskéltek ! már minden lehetséges!
11-es promoja nagyon druva!
u.i. nekem is kellene a szám cime😊
REAL MADRID FERENCVÁROS TC