Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
váó van ám itt spam,off..😄 majd törli elvileg a hg..vagyis kéne nekije..😄 (H) 😄
#15511:ez meg mi lenne amugy?

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Ha nem látszódna semmi akkor még1x:

http://youtube.com/watch?v=Qir9s1dpN6g

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nem hiszem hogy végig bevolt ragasztózva a szájuk, gondolom csak amikor forró volt a talaj...nagy valószínûség hogy a többi idõben egy helységben voltak és minimum sustorogni azért tudtak...
neeem, Whistler nem fõ co.

meg most komolyan? kinem szarja le, láthatóan megy nélküle is a cég (ha õ lenne a fõ co.-s, de nem õ az), ergo szimpla vezetõségváltás és hagyni megrohadni a Sonaba 😄

Kellerman meg persze h él, együtt söröznek Sarahval és nevelik Whestmorland cicmóját 😄D so sad 😄
nah igen, kétlem hogy a böröndben pénz van...ugyanmár, túl sok kiadás és kockáuzat a cégnek az....
szerintem Whistler ügynök, valami hárombetûs cégnek ugye, majd lesz flessbekk ahol szexis öltönyben akciózik (special thx 😄DD), és undercover mission volt neki, halászás h a cég látómezejébe kerüljön, azok valóban felbérelték ugye...és õ meg ellopott valamit, ami a cég lebukását veszélyezteti...

de mivel most böriben van (so sad) a cég kiakarja hozni, nem kinyiffantani (nyilván nem megsimiznu buksiját, azt majd én), hanem hogy a cuccost (amirõl még nem tudkuk mi) visszaadja..

a hárombetûs cég hatásköre meg nem ertejd Panamába, veszélyes mission ez

ez én tippem, lehet egyetérteni 😄
😄DDDDD idióta 😄DDD
AntiHero
kösz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PyRex
LJ találkozott Sara-val. Amikor elkapták õket és pl. Linc megtalálta a rejtekhelyet (3. rész) akkor is együtt volt Sara és LJ.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cement

respect to the man in the ice cream van

Count Adyn
A legroszabb dolog amikor a butaság akareterõvel párosul😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabo91
ez az...

nos nemszámit kivolt vagy kicsoda, ha kihozzák mennek ausztráliába. Susan álnéven dolgozik. Wistlert leültették gyilkoságért. Ha kijönne akkor nehézkes lenne elhagyni az órszágot, ezért az útlevél. Valahogy elkell menniük ausztráliába. (bár nem hinném hogy a cég ne tudná kivinni...) de majd kiderül

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
kicsikét végig kellene nektek is gondolni a dolgokat. aztán nem csak önfejüen játszani az eszeteket hogy ha egy ellenem hangolodik akkor ti is olyanra változtatják a véleményt nehogy különcök legyetek...
csordában élõ állatok követik egymást...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

II Rocky II
ha kivülálló személy akkor honnan tudta Susan nevét?😄 mert mért hazudott Scoéknak??😄 belsõ személy ez tuti kivülállóként nem kamuzott volna annyi mindent össze..de majd kiderül..s most jut eszembe hogy hétfõn nem is less z rész😞(((

24 - Exile -Nov.23

gabo91
na ja aztán néha a kéthét egy igen sürû táv 😊 a hónapokhoz képest

gabo91
nem értem ezzel mire akarsz kijukadni...

zeus89
na majd kiderûl .... egy szó mint száz .. ilyen sorozatot még nem láttam, hogy 2 hetente adnak le egy részt, ez már lassan szokássá válik náluk.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gabo91
Bocsi, de nemhinném hogy elõre fizet a cég. Nem egy családcentrikus vállalkozás.
Miféle csajt vitt el? Egy csávot vitt el valahová, aki vizbõl mintákat vett, majd jöttek a cég emberei és fagatoztak.
Az pedig hogy nem hallgatta végig michael és mahone annak megvan az oka, össze vissza hazudik nekik. A céghez pedig nem anyi a köze hogy kivüláló személy aki kell a cégnek ezért kihozzák. Mivel susan valódi nevét is tudta. stb.

itt aki meg akar vmit magyarázni az te vagy... akkor fasságokat írsz hogy már fáj...

Rockynhooo
na igen , ez meg a másik 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ezek szerint akkor 3 évad ota még senkisem volt wc-n, sohase szart semelyik, senem evett/ivott. Sõt még TV-tse nézett, meg még géphez sem ült. Grat a logikádhoz

gabo91
innét nézve igen, mert mi látunk mindent,
de az aproságok néha nem aproságok...

zeus89
Az én verzióm lesz úgyis a legjobb 😊 mármint amit mondtam a táska tartamáról meg háterérõl ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Rockynhooo
nem akarunk megmagyarázni semmit, csak kicsit rugalmasabbak a dolgok mint gondolod..

gabo91
bocsi de ragaszto volt a szájukon hogy ne kiabáljanak... igyis sikerült odacsõditeniük lincolnt a másik pedig hogy lj se tudta/tudja mit akarnak tölük.
igen együtt voltak fogságba de egyiksem ismerte a másikat...
am. látom kiba**ottul meg akartok mindent magyarázni

Rockynhooo
yo akkor az én élméletem rossz de akkor ott a #15480! kis logikád tényleg lehetne :\

gabo91
de figyu beszélnek róla, szerinted menekülés közben arra lesz idejük?
a másik pedig hogy nem is igazán beszéltek vele, és találkozni meg nem találkoztak
mert ha még telefonon elmondja hogy van egy csaj saranak hivják attol mgé nem fogja felismerni...

hunbasser
na,pont ezt akartam mondani 😊 együtt voltak a videófelvételen is,ha jól tudom,nameg egy szobában voltak fogságban lj-jel,és hát gondolom,hogy azért nem volt muszáj kussolniuk...azt csak nem tiltották meg...

ReaL MaDRid x siempre

Jajj, istenem! LJ és Sara együtt estek fogságba, Sara nyilván elmondta LJ-nek, hogy kicsoda. Hahó, egy kis logika!<#falbav>
Rockynhooo
nem feltétlen kell ,hogy mutatssák, ahogy mondja neki... szted csak annyi életük van amennyit mutatnak ? :\ simán beszélhetett neki rola!

gabo91
Linc mesélt Lj-nek? És mikor? Láttál ilyent a sorozatban?
amikor pedig volt pár percük nem hinném hogy michael szerelmi élete volt a legfontosabb megbeszélni valójuk...

lj sarat max a forgatásról, meg a partykról ismere de amugy...
ez nekünk nem kérdés mert mi látunk mindent, tudunk a kopaszról de lincolnék nem. ha most elkezdenénke csak ugy a kopaszrol dumálni hát kb. az is ilyen lenne...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rockynhooo
talán mesélt neki az apja ? -.-'

gabo91
Egy kérdés!

S03E09
Linc-et elviszi Susan LJ-hez. Kapnak 1 percet... Lj kétségbe van esve stb. "vigyázz vele ez egy örült, levágta Sarah fejét"
Kérdésem a következõ: Lj honan a tudja, hogy ki az a Sara, mi köze Michaelékhez, stb.

Megfejtés: Sehonét, sosem találkoztak...
Nem is tudta Lj hogy van egy csaj aki elég fontos Michaelnek. Leadták a gyereket annak a csajnak hogy vigyázon rá, majd a cég kezébe került, meg Sara is, DE SOSEM TALÁLKOZTAK!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Miféle föld minták? ... óceánból max vízmintát vesznek...

Igazából csak járt az agyam.... Biztosra veszem hogy a PB írók az utolsó részekre valami hatalmas meglepetést tartogatnak, amin mindenki dob egy hátast. Én a helyükben tuti ezt találnám ki, hogy egy régi már jól bejáratott szereplõ lenne a co.fõnöke aki egész végig ottvolt az orruk elõtt.... vagy nemtom. Valami agyrém forulat tuti lesz még itt.... 😊
aminek mi örülünk😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Rockynhooo
én is így látom mint te 😊

Rockynhooo
szerintem nem nagy esély van erre ... amúty mek Abruzzi él xD

hunbasser
hát azért szerintem elég cink lenne,ha a co. vezetõjét lesittelnék...😄DDDddddd szerintem egyáltalán nem vezéregyéniség.még Sco-t sem tudta kinyírni.

szerintem is pénz lesz a táskában,legalábbis ez járható útnak tûnik.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ja elég jó teróia..😄 nem elképzelhetetlen😊)) de az utolsó kétszó nem kellett volna..:...lool 😄DS undorító még mindig bepaszni a kellermanos poént....:S
eldugott piiiz lenne a szatyorban??😄 hát lehet..megtakaritott pémze hogy ha szabadul akkor legyen mibõl kenyeret+tejet vennie😄 ja és hát ez a kopasz feltünhetne már megint...kiváncsi vagyok ki is volna õ...azt akarta h Scofield megszökjön..megfog történni és mi lessz aztán?...majd megtudjuk😉

24 - Exile -Nov.23

eszembe jutott valami ami eddig senki másnak. Mivan ha Whistler a company vezetõje? és a Cetlifirkász csak az a helyettese... És azért akarják annyira kihozni. És azért kell szkófildnak azt hazudnia hogy halász hogy ki ne nyirja ott helyben... 😊😊😊😊

de egyébként zeusznak lesz igaza. az õ teóriája nekem is tetszik.
de ha kiderül hogy mégis Whistler lesz a co. fõnöke akkor emlékezzetek rám!!!! én elõre megírtam... xDDDDD

Kellerman él!

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

szucsy89
tulságosan be volt szarva xD má ragasztót is kunyerált volna csak legyen vmi😄😄😄
grebber
Ezek a Bellickék miért nem szóltak nekem? Gyógyszergyárban dolgozok ott van aceton adtam volna neki szivesen 1 vödörrel.<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

zeus89
RAP 4ever ... <#bee1><#hawaii>

Huhh...te tudni akardod mi a címe?😄 Hát én meg az olyan számoktól kapok hkányingert. Le is halkitottam amikor az jött. Dehát ízlések és pofonok...

Na dehát mindannyian tudjuk, hogy nem Susan a fõgonosz, hanem Mr. Kényszernéma Cetlifirkász. A 13.epizódban kinyiffanhatna Susan, és utána a kopasz ürge volna a fõgond.
Rockynhooo
érdekes 😄 :\

PyRex
"mikor edzik summy"

te jó ég <#wilting>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Atisz
Ne felejtsd el, hogy Whistler nevében írta az üzenetet a kis kurva 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Oncsi
Kis fekete ribi irta smsben vagy mibe,hogy eléggé sok a kiadás.
Lehet ,hogy pénz van benne,de nehogy már arra apénzre legyen szüksége a CÉGnek...nehezen hihetõ !! lehet,hogy aföldminták vanank benne,és a madárhatározóban vannak a kordináták,ahol méricskéltek ! már minden lehetséges!
11-es promoja nagyon druva!
u.i. nekem is kellene a szám cime😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

AntiHero
hitmanbe, Pont tegnap néztem meg.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun