23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17096 nagyjából már én is leszarom szinte, ettől függetlenül nem rossz sorozat és vszínűleg nézni fogom, de továbbra is azt mondom, hogy a 2. évadban kellett volna befejezni. -
#17095 dido -
#17094 hát nemtom, én annyira nem várom...
persze nézni fogom, márcsak a Sarah sztori miatt is, kíváncsi vagyok a magyarázatra
de maga a fő sztori meg az egész sorozat már nem igazán érdekel -
#17093 ha letöltöd akkor 1 óra 20 perc kemény Szökésben lesz részed és nem kell várj hogy leteljen a reklám. A magyar felirat is meglesz kedd estére gondolom. -
#17092 Augusztus 25öt rohadtul várom, 2órás szökés, yeah..de sok a reklám:-s -
#17091 Hogy a Szökés. -
#17090 Naná. -
#17089 ja akkor erről beszélek én is :D most ugrott be hogy az volt az :Dddd -
#17088 Ezt láttam én is:D
A szökés 2. évad premierjét várták:D -
#17087 most csütörtökön, Fábry-ban az egyik stand-up-os is elsütötte csak a miskolci börtönnel. olcsó poén amúgy -
#17086 ugyanezt hallottam ,csak így..:
gáspár laci énekelt az egyik magyar börtön lakóinak.és körbejárta a helyszínt...van ott tv-is...és megkérdezte tőlük,hogy mi a kedvenc műsoruk és itt jön a képbe a szökés... -
#17085 Cops? -
#17084 Barátok Közt? -
#17083 lost? -
#17082 Van egy sorozat az NGC-n a kalifornina supermax-börtönökről. mit gondoltok, a börtönlakóknak melyik a kedvenc sorozatuk? -
#17081 nah kira xD -
Quantumleap #17080 Hátha összekülönbözik a készítőkkel. -
#17079 eeeezzzzzzzzaaaaaazzzzzzzzzzzz!!!!!!!! -
#17078 Egy kis jóhir :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerk: a 2 órából 40 perc reklám lesz :) -
Rick4U #17077 Megmondta a rendező és Sarah is egy riportban hogy visszatér szval tuti hogy lesz -
#17076 nekem úgy rémlik hogy csak hallotta,zsák volt a fején -
#17075 mármint Sarah :) -
#17074 ő maga is megmondta egy interjúban egyébként -
#17073 megmondta a rendező hogy visszatér -
Seeley #17072 Jah :SSS -
#17071 Nem fog visszajönni szerintem. -
#17070 megoldják hidd el -
#17069 igen,13 részes.
azt nem tudom,hogy hogy fogják megoldani,hogy visszajöjjön,hisz LJ is megmondta,hogy a szeme láttára vált el a feje a testétől,meg azért az mikamu lenne már,ha kiderülne,hogy "jajj,hát az mégsem Sara feje volt" -
members #17068 hell.akkor a 3. évad 13 részes???---mert csak most sikerült megnéznem...
visszahozzák a dokicsajszit?:O---végülis a dallasban bobyt is simán visszahozták hogy csak tusolt és álmodta a ringyója az egészet..lehet itt is az lesz...a dokkicsajszi tusol.reggel..a szökősgyerek odamegy hozzá..és meglepődve nézi hogy ki ez a ribi?...a ribi pedig.."édesem csak rosszet álmodtál,na menj etesd meg a gyereket"...és vesznek részvényeket meg minden,,tök jó lesz!:D
ez fura.most mér kellett ezt?...pedig jól állt neki a brutális halál!... -
#17067 én tudok. nem-prison-break-néző. (pl. apám se tudná) -
timantes #17066 aki ezt nem tudja , arra nem tudok mit mondani -
#17065 Jaja az durva :)
Mondjuk ott néha túlzásba is viszik. -
#17064 áááh a széf már nem az alapmüveltségről szól:D
az örökös az eggyesen az már igen..bazz ma néztem és olyanokat kérdeztek (és 5 válasz lehetőség van),hogy csak lestem...(számomra nehezek és sztem más számára is :) -
#17063 Hát igen, ennek ismerete ma már hozzátartozik az alapműveltséghez. -
#17062 a megoldás,mert nem fogadták el :)))
-
#17061 de -
Larvin #17060 Nem építész mérnök? -
#17059 a mai széfben.:
elfogadjátok az állítást?XD
-
#17058 Jó kérdés, sztem augusztusnál előbb nem kezdik a nyomik. -
Lipi1980 #17057 Én amikor a retek leadta akkor csak kb. az első 8-10 részt láttam, aztán elhanyagoltam, és most néztem meg az egészet (majdnem egyben) kb 3-4 nap alatt!
10/10, mert annyira egyben van az egész történet, hogy szerintem nincs olyan ember, aki meg tudná ismételni az egészet!
A legszembetűnőbb hiba az volt a 22 rész alatt, hogy egyik jelenetben a ficek a bal lábához kapott, miközben a jobbat ütötték meg...
Remélem, hogy a második is hasonló jó lesz, bár felvagyok rá készülve, hogy az annyira nem lesz ütős...
Mikorra várható a 3. évad a reteken???