Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nem értem,hogy mit vitáztok ilyen kis szar dolgokon...fõleg úgy,hogy lehet,hogy nem is a vízminták vannak a táskában 😄 amúgy nem a táska miatt kell nekik Whistler,így gondolom.és a táska lehet,hogy teli lesz egy csomó lovettával,de nem feltétlen usd-vel.

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
magnóvaé felveszik... teloval meg lejátsza... analógból hogy csinál digitális jelet...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
hogyne lennének. pl. titanik roncsainál is csak úgy kotorászgattak.
de ahoz egy nagy hajó kell meg rengeteg cucc, radar miegymás.
wister pedig egy halász aki horgászni szokott meg turistákat szállit ahoz pedig nem kell kutató hajó sonaral meg miegymás...
az okoskodás helyett meg javaslom nézd végig azokat a részeket amiben elhangzik hogy elvitt egy csávot aki mintát vett a VÍZBÕL... és nem a talajbol...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

hunbasser
a lövéseket azért vették fel,mert volt egy eksön,nem emlékeztek rá? Lincet bekerítették,de hát õ élelmes srác,és akkor kellett azt hiszem...ha emlékzetem nem csal.akkor játszották le,mindenki befosott,utána elõrántotta a fegyót és bedurvult,lelõtt vagy 3 embert.

ReaL MaDRid x siempre

zeus89
Viszont amit spoilerbe irt az ténleg érdekes, és nem lehet tudni, hogy miért vette fel cukor linc lövését magnóval ott kint a természet lágy övén. És, hogy miért bértelték ki azt a házat. Az én tippem az, mert oda fognak szökni mikor kijutnak a Sonából ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

5c0rp330n
Még mindig nemtom, hogy mirõl beszélsz. Csak magamat tudom ismételni: Én NEM szídtam a kvízedet, NEM szóltam be csak finoman rákérdeztem egy dologra, amit furcsának találtam...

SeeSee
na megyek, majd este RE.

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

SeeSee
Ilyenek is vannak. Igen. Csak nem értem hogy mért kellett ezt így, meg utána beszólni, ha el sem olvastad, és fogalmad sem vol róla. Egyébként meg mi lenne ha inkább beneveznél, és meglátnád hogy tényleg jó.

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

SeeSee
Hát divat ám... Sajnos. Pedig sztem jó ötlet a Quiz, és le is írtam benne mindent ami fontos, csak páran keresnek kifogásokat.

5c0rp330n
Aha, így már értem. Tényleg ne foglalkozz vele, hogy miket írkálok, úgyis baromság minden egyes mondatom.
Meg tudnád mutatni, hogy hol förmedtem rád és hol ítéltem el a kvízt? Nem ítéltem el sehol semmit, csak tapintatosan megkérdeztem, hogy hogy is van ez, hogy kvízt vezetsz róla úgy, hogy nem is követed a sorozatot. Ezzel a kvízrõl nem mondtam semmi rosszat, csak csodálkozok rajta, hogy ilyenek is vannak.

hunbasser
a kvíz miatt mondta,és valamilyen szinten igaza van.

mondjuk az megint más kérdés,hogy ebben a topikban újabban divat lett fikázni vagy indokolatlanul megcáfolni a másikat.

ReaL MaDRid x siempre

SeeSee
Ez utóbbi nem neked szólt, viszont az elsõ mondata akár vonatkozhatna rád is.

SeeSee
Meg alapból nem is ismersz, honnan tudod, hogy kinek milyen elfoglaltságai vannak. És mért kell azért b-szatni másokat, mert nem ott tartanak, ahol te.<#felkialtas><#shakehead>

II Rocky II
ja értem...biztos van olyan is.😄 amugy tanárom is lesi és midnen héten megnézi..de okés vágom,csak érdekes hogy nincs 1 héten annyi idõ hogy megnézd😄 mert gondolom akkor tv-t se nézel😛 arra gondoltam ezzel hogy énnekem ha nem volna idõm de tv-ben megnéznék egy filmet akkor inkább a PB_et nézném meg.mind1 amugy...

24 - Exile -Nov.23

SeeSee
#15537 illetve #15538. Én utalok, csak ném értem, hogy mért kell egybõl ráförmedni az emberre, és mért kell egybõl negatívan értékelni. Elõször el kellett volna olvasnod a Quiz leírását, aztán utána elítélni. Ennyi.

5c0rp330n
1. qrvára rávagyok gyógyulva a gépemre és biztosan egész nap b@szom, ha hetente rá tudok szánni 43 percet (megnézésre)+2 percet (leszedésre+feliratra), hogy megnézzem a legújabb szökés részt. Ne tetézd a faszságaidat.
2. sztem törölve lett. vagy meg tudnád mutatni, hogy melyik hsz melyik részére gondolsz? vagy akkor írd le amit modnani akarsz, ne utalásokkal beszélj, ami ráadásul már nem léteznek, htx.

SeeSee
Ez ugy van, hogy én már az elsõ és második évadot láttam. A 3. meg megvan az összes 10, amit edig leadtak, csak nem mindig adja az idõm nézni. Már érted? <#bee1>

SeeSee
1. Csak feltételezem, hogy te jól rá vagy gyógyulva a gépedre, én viszont nem azzal töltöm el az egész napom, hogy itt ülök, és még ha lehetetlen is, akkor is letöltöm az összes részt. Alapból is mki aki nézi a 3. évadot, sokkal elõrébb van, mint aki a TVben nézi.
2. Olvass vissza ha érdekel <#bee1><#idiota>

II Rocky II
jaja ebben így én is egyetértek...egy igazi fan ott tart ahol a sorozat😄 de amugy seesee te hogyhogy még a 8dik résznél vagy?most kezdtel el nemrég nézni elejétõl a végéig vagy hogyisvanez?😊)

24 - Exile -Nov.23

5c0rp330n
Mit is? :S

5c0rp330n
Csak feltételeztem, hogy aki ekkora szökésfan hogy oldala van és kvízt vezet róla, követi a sorozatot.

SeeSee
A 8. részt nem láttam címû fejezet pedig a 3. évadra vonatkozik, szal ha ennyire be akarsz szólni.. Mindegy.

- Pyro megfogadom a neked írt tanácsom - 😄

SeeSee
Kicsit érdekes, hogy te meg végig sem olvasod a leírást... Elõbb gondolkodj, aztán a többi. Ott le van írrva, hogy 3 forduló, és a harmadik forduló is csak a második évad részeit fogja tartalmazni. Okoska.

5c0rp330n
Kicsikét érdekes vagy. Úgy akarsz kvízt vezetni a sorozatról az oldaladon, hogy még csak nem is követed és most nézed csak meg a 8. részt? 😊

SeeSee
Helyes döntés. Egy kérdés: nem tudom, hogy hol kell az adatlamon szerkeszteni.Nem tudnád elmondani? Thx 😊

PyRex
én is ezt kérem: ne foglalkozzon velem 😊 htxvm!

szerk: inkább kitöröltem... nem ér annyit

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

SeeSee
Pyro, nyugi, sok jó ember kis helyen is... Nem kell vele foglalkozni 😊

SeeSee
Ha abba teszem az a baj, ha nem teszem az a baj.... Most téged mért zavar, hogy abban van?

Ezt nem kell spoilbe tenni.
SeeSee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most tartok a 8. résznél, de nagyon durva lett a helyzet. Nem is értem már. Whistler nõje meg fog halni? Meg vki magyarázza el, hogy miért vette fel Linc és Sucre a lövések hangját?

hunbasser
😮OOO

punyó lesz! 😮

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄Ddd

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
buvárruha😊 add már fel tényleg!!! Vannak gépek,amikkel lemennek és talajmintát veszenk,iylen robotszerû gépek!! de nem okoskodok tovább.....

Ez a tied:
[/img]

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
A:SD_ASdasdasdasdsa

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
😄DD Add már fel, egyre mélyebbre mászol a butaságodba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zeus89
<#eljen>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Herr Lehrer
Whistler nem hiszem hogy nagyfõnök lenne mivel Susan/Gretchen amikor bennt járt nála a börtönben leosztotta mint a pitsa, az ember meg azé' a fõnökével nem beszél így. LJ meg akármikor megtudhatta, hogy ki az a Sára(R.I.P.), plusz a TV is tele volt vele, hogy segített a szökésben, plusz a videófelvétel amit Májkül meg Link csináltak Kellerman(R.I.P.) segíccségével, abban is beszélt Szkófild Sárához, amit LJ akárhol láthatott, szal....

Westmoreland macskája él

Your suffers will be legendary even in hell!

gabo91
tényleg... hogy te milyen okos vagy...
lehet közet, hordalék vagy bármi, de nem sûrün fog mintát venni az óceánbol az is biztos.
mielött jönnél hogy létezik búvárruha,... létezik nyomás is...
<#mf2><#mf2>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mikulás tuti nem, Mahone is megtudta már hogy nem létezik 😄
Oncsi
oceannak mi van az alján te? mikulás? talaj !!!!(!!)-->talajminta

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

zeus89
na jó van má, én viszek itt szint az életetekbe 😊)<#mf1>

zeus89
köszi szépen. <#eljen>

😄DDD

(mondjuk az tény, Sco megígérte...)

De én az elméletemet komolyan gondoltam (no nem amiben a macska is szerepel 😛)
desigo
mennyi játékpénz 😊
Fido4life
kösz <#eljen>

MerlinW
1 1 send

elküldtem, hátha...😊

[merlinw.org]

II Rocky II
oké,ha te mondod <#vigyor2>
"féjrõl" ezt hírtelen férj nek olvastam :SDASD summy..az meg sammy akarna lenni?😄!

24 - Exile -Nov.23

....Az utolsó részben a kopasz fószer le fogja húzni a maszkot a féjrõl, és igazából õ Westmoreland, és így áll bosszút Michaelen amiert nem látogatta meg a lányát. Whistler is lehúzza a maszkot a fejérõl, õ pedig Westmoreland macskája, ezért akarják annyira kihozni....

na ezt übereljétek.....

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

tommyg
kiaz a summy?? meg miaz hogy edzik??<#idiota>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Atisz
"a zene cime mikor edzik summy" ;D

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.