23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Nick01
    ekkora hulyeseget , hogy vissza hozzak sarah-t
    ha nem akartak vegleg kiirni a sorozatbol ,akkor mert ilyen szerencsetlenul kellet kiirni :S hagytak volna vmi kiskaput de igy pff..
    ugy is az lesz h hasonmast nyirtak ki :s aminek semmi ertelme nem volt
    majd biztos kerestek vkit aki hasonlit sarah-ra es csak azert megolik h atverjek scofield-ot ,ennek semmi ertelme... , és persze az igazi sarah meghagyják biztositeknak h scofield de gecisgedjen :S pff
    meg mert kellet ezt bejelenteni?? ha anyira jo magyarazatal vissza tudtak volna hozni ,akkor nem jelentenék be ,mert akkor nagyott utott volna, mondjuk az evzaro reszben.. de igy csak felidegesit :S áááá
    remenykedek h vmi normalis magyarazattal alnek elo ,de nem hiszem :(
    ez mar a penzrol szol ,gondolom kell a szerelmi szal a nezoknek vagy nemtom ,es ugy mindent a nezetsegert....

• tommyg
  • BB7
    Mi lesz Sarah-val? :S Ő volt a legjobb! :S
  • II Rocky II
    miért lőtted le a poént? :@@@@@
    (na viccet félretéve ...majd kiderül mi lessz.de én is bizok benne hoyg vmi ötletes dologgal állnak elő...most nme tudnék mire tippelni,de mikor megnézem a filmet akkor sztem egyből a fejemhez kapok hogy ááá valóban télleg lehetséges ez meg az meg azmaz:D
    vagy a másik,: nagy baromságot találnak ki ésnem hisszük el :O
  • N o N a m e
    Jeff Dunham mi?
  • precision
    szerintem visszavarják a fejét, és egy hasbeszélő fog helyette beszélni, közben meg valaki mozgatja majd a száját, hogy hihető legyen
  • N o N a m e
    áhh marhaságot is mondtam mert az újságban ott volt Sara.. ez az ötlet is elvetve..
  • PyRex
    hát ezt nem hiszem, mert sara elég saraként viselkedett amikor elkapták...
  • N o N a m e
    Szerintem Sara halálával az lesz hogy emlékeztek a 3x01 részben amikor Linc keresi az utcán Sara-t és lát egy hasonló nőt? A cég hibázott és azt a nőt kapták el és ölték meg, Sara meg visszautazott az Egyesült Államokba, a 4. évadban meg visszajön, hogy megkeresse Michaelt. Szerintem igy lesz. Ti mit gondoltok?
  • Quantumleap
    De Sara nyilván nem vizsgálta meg. A halottkémeket és a híradósokat pedig lefizették/megzsarolták.
  • tnm #17126
    helyszínelők? (mmint nem a CSI, hanem...)
  • Quantumleap
    Majd tuti ki fog derülni, hogy Sara apja se halt meg, hanem csak egy ál-Tancredi kormányzót akasztottak föl. Elvégre ki az, aki alaposan megvizsgál egy akasztott hullát?
  • Quantumleap
    Na igen. Ezen már én is agyaltam. Hiszen a többieket ki akarták nyírni Whistler átadása után. Majd gondolom, azt találják ki, hogy Sara-nak infója volt valamiről, vagy pedig Gretchen belezúgott.
  • Larvin
    Visszakerülhetne az a banner ahol sara "feje" volt középen
  • Larvin
    Mondjuk mcsoda vbaromság valkai azért megölni, hoyg elhitessük valakivel, hoyg valaki mást öltünk meg. egyszerűbb, ha tényleg megöljük az illetőt. Elvégre miért hagyták volna életben?
  • hunbasser
    hmm,kiderülne már,hogy Sarahnak volt ikertestvére...
  • tnm #17120
    Sara nem is igazi gyereke volt a kormányzónak, hanem csak az első prototípus aki megérkezett Kamino-ról :D
  • Quantumleap
    A Cégnek nyilván kezdettől volt egy pót-Sara a tarsolyában.
  • tommyg
    nem is azt írta hogy hasonmás fog szerepelni, hanem az volt hasonmás akit lefejeztek

#17113: igazad van!
  • passatgt
    jajj, visszajön sarah, világvége, mély depresszió:C
  • PyRex
    ezt cáfolták, mármint a flashback-eket. azt nyilatkozták, hogy hús vér valójában tér vissza és sara lesz az, nem valaki aki hasonlít rá, stb.
  • II Rocky II
    igen,álltalában.de egy filmben nem biztos..
    lásd pl.
    a bosszu mindhalálig cimü filmet ahol JCV -t állon alolrol felfelé irányulo lövéssel (koponya felé) lötték és tulélte..és azt mondták nagyon lesérül alig fog tudni felépülni és sikerült neki :))) szal egy szivenszurás ehhez képest semmi:D
    de mint irjak az nem a sco volt igy lehetséges hogy meghallt :]]]
  • hunbasser
    ja,jól mondja quantum,azt a nigga gyerek csinálta
  • Quantumleap
    Hogy? Az nem ő volt, hanem egy feka, aki utána az ő karjaiba lökte a gyereket. T-Bag ekkor hesszelt oda, és azt hitte, Mike a gyilkos.
  • tommyg
    hát akit sziven szúrnak általába meghal
  • II Rocky II
    ja ,csak egyik se passzol ide ..:D
  • tnm #17110
    vissza lehet hozni úgy is, hoyg flashback-ekben szerepel majd. vagy Sco valamit Sara múltjában kutat, és olyan jeleneteket fogunk látni, amik még a megismerkedésük előtt történt.

amúgy meg: plasztikai sebészet és nem is sara-t ölték meg, vagy gonosz iker testvér, párhuzamos dimenziók, hologram... válogass! :D
  • PyRex
    hát igen... na majd kiderül hogy lesz. De én sajnálom ezt a Sara-s csavart. Szerintem eléggé rontja a sorozat színvonalát, de az is lehet, hogy ha majd megtudjuk, hogy mi történt, akkor azt mondjuk, hogy igen ez logikus...
  • II Rocky II
    amugy kellermant visszahozni sokkal könnyebb lenne mint sara-t...
    sarara nem tok énse éssszerű magyarázatot adni vajon mit találhatnak ki.ellenben kellermannak igen: megmentették és nem őt lötték le :]]]
  • II Rocky II
    de mutatták hogy meghalt volna?
  • Rockynhooo
    kellerman fog visszajönni sztem még
  • Herold
    Egyetértek.
  • tommyg
    is meg az első évadba sziven szúrta csavarral azt a hülyegyereket
  • Quantumleap
    Sammy-re gondolsz? Dehát végülis nem saját kezűleg.
  • Quantumleap
    Így a Sara-dolog után már én is azt mondom.
  • tommyg
    bizony
  • hunbasser
    na,hát az is nagy program volt....
  • tommyg
    már ölt
  • hunbasser
    remélem most faszául megszívatja a céget.jó lenne,ha átmenne gonoszba kicsit,már nagyon elcsépelt,hogy játsza a "nem ölök meg senkit" figurát :D
  • mindero
    Ez a Sarah-dolog ilyen nyílt titok lett?

Persze az elején én is sajnáltam, de aztán megszoktam, meg a bosszúálló Májkl imázs is sokat dobna a sorozaton - szerintem. (Mint egy gonosz Jack Bauer is), de ha tényleg visszajön akkor én ott fejeztem be, mert ez így nagyon komolytalan.