23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17297 most kérdeztem meg kolumbiai osztálytársamat,azt mondja,ő már látta is ezt a börtönt :O -
#17296 az összes őrt megveszik a bűnözők
(akit csak tudnak) -
Quantumleap #17295 Nekem nincs az a pénz, amiért ilyen helyen dolgoznék. Vagy ilyesmiről is szó esik? -
#17294 minimális őr van és ők is életveszélyben
a börtönparancsnokok is gyorsan cserélődnek...
a forgatócsoport biztonságáért a gerillamozgalom vezetői feleltek az egyik oldalon a félkatonai szervezet vezetői meg a másikon oldalon.
Közöttük meg az őrök.. -
#17293 aztán vedd is fel -
#17292 szerintem igen :D -
Quantumleap #17291 De egy ilyen helyen egyáltalán hogy dolgoznak biztonsági ősök? És hogy készülhetett itt dokumentumfilm? Vagy majd meglátom? -
#17290 ezt láttam már
nagyon kemény
"A börtönt bűnbandák irányítják: a gerillamozgalom, félkatonai szervezetek tagjai, és kokaincsempészek."
a rabok között durva különbségek vannak.Van akinek tető sincs a feje felett és az udvaron lakik és szinte moslékot eszik és van akinek francia séf főzi az ebédet.
Minden valamire való rab kézigránáttal ,meg fegyverrel mászkál.
Érdemes megnézni... -
Quantumleap #17289 Nézegetem a tv-műsort, és mit látok?
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=7229892&i_where=1&i_where_tv=1 -
#17288 óó,ez a szállító már nagyon unalmas...
Kneppa :] (Y) sztem csak miatta nézem meg,kíváncsi vagyok,mit alakít majd benne. -
#17287 na ki mosolyog a végén ? xDDDDD
-
#17286 Prison Break: Új bérgyílkos Scofield nyomában -
#17285 Szóval szept. 1. FOX, szept. 3. RTL Klub (még nem biztos) majd az ajánlókban elmondják. -
#17284 Oh értem, köszi, de akkor Szept. 3, mert Szeptember 1, hétfő vagy nem?:) -
#17283 hát már akinek :) -
#17282 szopi-nyali -
#17281 a negyediket is ugyanúgy nyár végén foglyák nyomatni az rtl-en -
#17280 jó,de a negyedik évadot meg szerintem csak tavasszal kezdik,mondjuk március környékén -
#17279 13 rész nem olyan nagy lemaradás :| -
#17278 ehh,majd lehet azon röhögni,hogy mi már a 4.évadot nézzük,ők meg még csak a 3.-nál tartanak...:D -
Lipi1980 #17277 Az mindegy, csak kezdjék már el!
De ha ez a 3-a Szeptember három, akkor már legalább van egy fix dátum :):):) -
#17276 Az RTL Klubon csak 3.-án kezdik (ha kezdik). A Szökés szerdán szokott menni :P -
Lipi1980 #17275 Azt azért el tudnám viselni, ha a Szept. 1-i FOX-os premierrel egyidőben elkezdenék a 3. évadot a RTL KLUB-on... -
#17274 jah -
#17273 Igen, szeptember 1-én premier,méghozzá duplarészt kapunk -
#17272 Szóval Szeptembertől újra?:) -
#17271 jolvan azért ennyir ne legyünk már off tiltók :)
hozztartozott mert oda ment vki ahova a zakkant :D(azaz prison break szereplő)
aztán még1-2 kérdezés ..stb és kész.ennyi ;) -
Lipi1980 #17270 Azt értem én, hogy nem az a topik, csak előttem is már #17259 azaz 10 hsz-el ezelőtt kezdte el egy kollega, én csak hozzáfűztem egy véleményt!
SORRY -
#17269 ez nyilván nem az a topik ? -.-' :-CC -
Quantumleap #17267 Tavaly nyáron voltam öt napot Amszterdamban. Most ha kimegyek, lehet, vissza se jövök, ha minden összejön. -
Lipi1980 #17266 Én két hetet voltam kint 3 éve, és nagyon-nagyon megszerettem az egész országot!
Voltunk Amsterdamban is, és az meg egyenesen fantasztikus (nem volt egy coffee-shop-ban sem...)
Ha én kimennék, tuti, hogy ott is maradnék :D:D:D:D -
#17265 hát meg a szept. elejéből is sejthető volt.
bár, a mai utazási irodák mellett a külföldi nyaralás is szerencsét próbálásnak számít (hazajutsz-e, szállásnak mennyi köze van a prospektushoz -az a ház ami a kép közepén volt, vagy az a fészer a kertben, aminek a sarka épp csak belelógott a képbe) :D -
Quantumleap #17264 Kösz. Mint írtam, szerencsepróbálás, tehát ha minden jól megy, munka. -
#17263 jó utat :]]]
akkor Hollandiába? nyaralás?vagy üzleti út ?(ha szabad kérdezni:P
-
#17262 Sisakot ne hagyd otthon XD -
Quantumleap #17261 Valószínű busz lesz, repülő drága. Bár ki tudja, ha az ember spórolni akar, és nekiindul a Tiszán... :D -
#17260 és tutajjal mész? xD -
Quantumleap #17259 Szerencsét próbálok azon a helyen, ahová szegény Zakkant nem tudott eljutni.Nem valószínű, hogy mindjárt az elején ölembe hullik egy apartmant, géppel és letöltéssel. Szállítani pedig egy "kicsit" nehézkes volna. -
#17258 elutazol vagy miért nem lesz módod megnézni?:Ode hát akkor is lelehet tölteni sztem :D -
Quantumleap #17257 Nekem rossz, hogy eltolták, mert augusztus végefelé talán még lett volna módom megnézni, de így már kevésbé valószínű. Az első epizódot azért meg akarnám nézni, kíváncsi vagyok, mit agyaltak ki.