23172

A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
miféle az osztály a tied? -
most kérdeztem meg kolumbiai osztálytársamat,azt mondja,ő már látta is ezt a börtönt :O -
az összes őrt megveszik a bűnözők
(akit csak tudnak) -
Quantumleap #17295 Nekem nincs az a pénz, amiért ilyen helyen dolgoznék. Vagy ilyesmiről is szó esik? -
minimális őr van és ők is életveszélyben
a börtönparancsnokok is gyorsan cserélődnek...
a forgatócsoport biztonságáért a gerillamozgalom vezetői feleltek az egyik oldalon a félkatonai szervezet vezetői meg a másikon oldalon.
Közöttük meg az őrök.. -
aztán vedd is fel -
szerintem igen :D -
Quantumleap #17291 De egy ilyen helyen egyáltalán hogy dolgoznak biztonsági ősök? És hogy készülhetett itt dokumentumfilm? Vagy majd meglátom? -
ezt láttam már
nagyon kemény
"A börtönt bűnbandák irányítják: a gerillamozgalom, félkatonai szervezetek tagjai, és kokaincsempészek."
a rabok között durva különbségek vannak.Van akinek tető sincs a feje felett és az udvaron lakik és szinte moslékot eszik és van akinek francia séf főzi az ebédet.
Minden valamire való rab kézigránáttal ,meg fegyverrel mászkál.
Érdemes megnézni... -
Quantumleap #17289 Nézegetem a tv-műsort, és mit látok?
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=7229892&i_where=1&i_where_tv=1 -
óó,ez a szállító már nagyon unalmas...
Kneppa :] (Y) sztem csak miatta nézem meg,kíváncsi vagyok,mit alakít majd benne. -
na ki mosolyog a végén ? xDDDDD
-
Prison Break: Új bérgyílkos Scofield nyomában -
Szóval szept. 1. FOX, szept. 3. RTL Klub (még nem biztos) majd az ajánlókban elmondják. -
Oh értem, köszi, de akkor Szept. 3, mert Szeptember 1, hétfő vagy nem?:) -
hát már akinek :) -
szopi-nyali
-
a negyediket is ugyanúgy nyár végén foglyák nyomatni az rtl-en -
jó,de a negyedik évadot meg szerintem csak tavasszal kezdik,mondjuk március környékén -
13 rész nem olyan nagy lemaradás :| -
ehh,majd lehet azon röhögni,hogy mi már a 4.évadot nézzük,ők meg még csak a 3.-nál tartanak...:D -
Lipi1980 #17277 Az mindegy, csak kezdjék már el!
De ha ez a 3-a Szeptember három, akkor már legalább van egy fix dátum :):):) -
Az RTL Klubon csak 3.-án kezdik (ha kezdik). A Szökés szerdán szokott menni :P -
Lipi1980 #17275 Azt azért el tudnám viselni, ha a Szept. 1-i FOX-os premierrel egyidőben elkezdenék a 3. évadot a RTL KLUB-on... -
jah -
Igen, szeptember 1-én premier,méghozzá duplarészt kapunk
-
Szóval Szeptembertől újra?:) -
jolvan azért ennyir ne legyünk már off tiltók :)
hozztartozott mert oda ment vki ahova a zakkant :D(azaz prison break szereplő)
aztán még1-2 kérdezés ..stb és kész.ennyi ;) -
Lipi1980 #17270 Azt értem én, hogy nem az a topik, csak előttem is már #17259 azaz 10 hsz-el ezelőtt kezdte el egy kollega, én csak hozzáfűztem egy véleményt!
SORRY -
ez nyilván nem az a topik ? -.-' :-CC -
Quantumleap #17267 Tavaly nyáron voltam öt napot Amszterdamban. Most ha kimegyek, lehet, vissza se jövök, ha minden összejön. -
Lipi1980 #17266 Én két hetet voltam kint 3 éve, és nagyon-nagyon megszerettem az egész országot!
Voltunk Amsterdamban is, és az meg egyenesen fantasztikus (nem volt egy coffee-shop-ban sem...)
Ha én kimennék, tuti, hogy ott is maradnék :D:D:D:D -
hát meg a szept. elejéből is sejthető volt.
bár, a mai utazási irodák mellett a külföldi nyaralás is szerencsét próbálásnak számít (hazajutsz-e, szállásnak mennyi köze van a prospektushoz -az a ház ami a kép közepén volt, vagy az a fészer a kertben, aminek a sarka épp csak belelógott a képbe) :D -
Quantumleap #17264 Kösz. Mint írtam, szerencsepróbálás, tehát ha minden jól megy, munka. -
jó utat :]]]
akkor Hollandiába? nyaralás?vagy üzleti út ?(ha szabad kérdezni:P
-
Sisakot ne hagyd otthon XD -
Quantumleap #17261 Valószínű busz lesz, repülő drága. Bár ki tudja, ha az ember spórolni akar, és nekiindul a Tiszán... :D -
és tutajjal mész? xD -
Quantumleap #17259 Szerencsét próbálok azon a helyen, ahová szegény Zakkant nem tudott eljutni. 
Nem valószínű, hogy mindjárt az elején ölembe hullik egy apartmant, géppel és letöltéssel. Szállítani pedig egy "kicsit" nehézkes volna.
-
elutazol vagy miért nem lesz módod megnézni?:Ode hát akkor is lelehet tölteni sztem :D