Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
respect to the man in the ice cream van
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
a szóköz nem kell se elé se utána de csak így tudtam megmutatni
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
mert haver is mindig azt mondja hogy michael knight azaz lovag miklós 😄😄
azér kösz 😄
ez fordítva is igaz, panamában ha körözik õket, akkor attól még máshol nem adják ki õket.
A gond az, hogy michaelt pl mindenhol körözik. Mahone? hát usa-ban is elakarják ítélni tetteiért...
nem igazán van hova menni...
Mikor mahone mondta belicknek, hogy gyerekkel meg feleségével akar lenni, stb. belick hogy bebuzult, hogy nincs-e hely neki is? mert egy maga fajta magányos embernek nincs hova mennie...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha már így írják, szerintem az örökre eltûnõ illetõ egy kezdettõl szereplõ karakter. Valószínûleg Bellick lesz az.
ReaL MaDRid x siempre
szerintem is az lesz,amit Seeley mondott,a 13.részben majd kiderül,hogy ki is Whistler bátyó igazából.
ja,és szerintem nem lenne hátrány,ha spoiler és spoiler közt is különbséget tudnánk valahogy tenni.arra gondolok,hogy sokan írják a promo adta infokat,és ilyenkor nem lehet tudni,hogy most melyik spoiler melyik részt tartalmazza,tehát jó lenne,ha a spoiler fölé odaírnátok,hogy "ez bizony a 12.rész promójában van"
nem a mostani esetre gondolok,régebben is sok ilyen volt,és olyankor nem volt túl jó,hogy olyat olvasok,amit nem szeretnék.
meg egyébként is: nem esett még le,hogy a promoba direkt olyan jeleneteket vágnak be,amik miatt az emberek elkezdenek spekulálni,aztán a végén meg tök más lesz? 😄 (lásd: Bellick diadalkarlengetésére is azt hittétek,hogy õ lesz a sona fõnöke,aztán meg kiderült,hogy az a karlengetés csak azért volt,mert éppen akkor hívta ki Sammyboyt)
ReaL MaDRid x siempre
#15976: miért kell a spoiler dobozba két enterrel kezdeni az írást??
Az hogy a generátorrra trükköl Sco az meg sztem lehetetlen,egyetemben azzal hogy nem véletlen engedi elõre a többieket.(mit tudptt volna tenni mikor kést fognak a sráchoz:S
24 - Exile -Nov.23
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.
tényleg dolgoznom kell és akkor leálltok megint teleb@szni spammel (=értelmetlen vita, kié az utolsó szó, stb.) a topicot. nem baj, törölni csak 1-1 klikk... 😊)))))
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mahone most jó, lejött az anyagról és tényleg a családja izgatja, nem érdeklik a játszmák, könnyedén leszerelte Tbage-t meg Bellicket is. Remélem nem is fog változni...
Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.
a mostani részben korrektül viselkedett csak nem szimpatikus már a nézése sem...
Mahone sokkal arcabb...
Hírózt pl. végén daráltam csak le, annyira nem volt idõm
azért a függõségnek is van határa, irl dolgaim fontosabbak mint a pb, bármennyire is imádom.
meg az évad elején a Sonában minden rab hihetetlen kegyetlenül nézett mostanra meg minden rab jól elvan magában
báránykák lettek <#nyes>#nyes>
Mahone is szimpi, leszarta Tbag kavarásait....
szerintem a táskának majd a 13.-dik részben lesz szerepe, csattanóba..
mert amúgy én is hiányoltam, de hamar túltettem magam rajta hogy most nem van táska 😄
Amit inkább bakinak tartok, hogy a 3x01-ben azt mondták, hogy a Sonába csak a közveszélyes, kezelhetetlen egyedeket viszik. Ehhez képest úgy csinálnak, mintha az lenne Panama egyetlen börtöne. Vagy a közveszélyes és kezelhetetlen Panamában más fogalom?
Mert azt a 43 percet nem lehet ám kibírni olyan hosszú ...
24 - Exile -Nov.23
ahh, beharangozták hogy legnagyobb szökés, erre csak a végén kezdõdik el..ahh, szemetek+!!! Nagyon jó volt, már megint, fõleg Whistler, sooo sad, annyira megsajnûltam, édesen pityergett, jófiú Õ én mindig is mondtam.
Susan-t ölném le, remélem megdöglik majd. Nah és mi lesz Sucre-val???
T-bagh hogy elkezdett szervezkedni már? Mahone léehiggadt, Bellick meg befosva, szép kis csapat.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
gondolom családja is van, vannak fontosabbak a pb-nél.
amugy en is van h csak csutortokon toltom le vagy penteken, mert ugyis raerek vele a kov hetfoig nem?
de van h leszedem masnap mint tegnap de alt. lusta vagyok hozzá.
respect to the man in the ice cream van