Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
azért maradt ki szerintem, mert igy röviditik le 13 részre az évadot a sztrájk miatt, és szerintem igy maradt ki a táskás jelenet is, meg a lövéseket felvett hangok a háznál, meg a hûtõtáskás rész a tengerparton ..... de ha rendesek, igy beadagolják nekünk ezeket a részeket 😊 ha nem akkor sok rész nem lesz világos ..

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

cement
hm. ez miért maradt ki? pedig erdekes, mert ha ezt lecso megtudja akkor jaj tbagnek 😄

respect to the man in the ice cream van

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

tommyg
nm 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SG rock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
danke schön!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

tommyg
[ spoiler ] szöveg [ /spoiler ]

a szóköz nem kell se elé se utána de csak így tudtam megmutatni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SG rock
Amugy hogyan kell spoilert használni ?<#idiota>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

tommyg
<#smile>

SG rock
Nm 😄, énis csak azért tudom mert Miklós vagyok és illik tudnom angolul a nevemet, de sokan a Michaelt Miklósnak mondják...

tommyg
hát eddig úgytudtam hogy miklós 😄
mert haver is mindig azt mondja hogy michael knight azaz lovag miklós 😄😄
azér kösz 😄

SG rock
A Michael az Mihány a Nicolas a Miklós 😛😊

SG rock
Sztem húznak európába 😄

tommyg
amúgy a Michael az Miklós nem pedig Mihály😄😄😄

igen gabo kötekszek<#wilting>

gabo91
usa-ban körözhetik õket, panama nem foglalkozik vele, ott menedékjogot kapnak...
ez fordítva is igaz, panamában ha körözik õket, akkor attól még máshol nem adják ki õket.
A gond az, hogy michaelt pl mindenhol körözik. Mahone? hát usa-ban is elakarják ítélni tetteiért...
nem igazán van hova menni...

Mikor mahone mondta belicknek, hogy gyerekkel meg feleségével akar lenni, stb. belick hogy bebuzult, hogy nincs-e hely neki is? mert egy maga fajta magányos embernek nincs hova mennie...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Azt nem értem, hogy Brad miért akarta Mahone-val elfogatni Sco-kat, holott ha megszöknek, akkor õk is körözötté válnak, szval ha feladja Sco-ékat akkor magát is feladja.. erre nem gondolt?[/spoiler]

3x13

"Egy ismerõs arc belép a Sona-ba míg egy másik örökre eltûnik a Szökés téli, szezonzáró epizódjában, február 18-án hétfõn, a FOX-on."

Ha már így írják, szerintem az örökre eltûnõ illetõ egy kezdettõl szereplõ karakter. Valószínûleg Bellick lesz az.

hunbasser
pedig igencsak elképzelhetõ,hogy kamuzott a 30 mp-rõl.remélem az lesz,hogy mivel elég régi a generátor,ezért az elsõ késés után még egyszer leáll,és akkor fognak menni Mihályék 😊 csak hát ezt sem akartam megtudni,hogy elkapják az elsõ hármat,és csak azután mennek Scoék :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szerintem kibaszás csak 😊

szerintem is az lesz,amit Seeley mondott,a 13.részben majd kiderül,hogy ki is Whistler bátyó igazából.

szerintem tök evidens,hogy Sucre egy szintén körözött ember személyazonosságát vette fel,csak hát ezt nem tudta.de komolyan,ilyeneken mit kell gondolkozni? 😊 ez elég egyértelmû volt.szóval,nem Fernandonak szólították a végén sem,hanem Gyurinak,de ha rá is jöttek volna,hogy õ Fernando Sucre,akkor sem adták volna ki.szvsz jobban járt volna,ha nem vesz fel személyazonosságot...😄DDd bár akkor meg az interpol számára vált volna könnyû prédává.

ja,és szerintem nem lenne hátrány,ha spoiler és spoiler közt is különbséget tudnánk valahogy tenni.arra gondolok,hogy sokan írják a promo adta infokat,és ilyenkor nem lehet tudni,hogy most melyik spoiler melyik részt tartalmazza,tehát jó lenne,ha a spoiler fölé odaírnátok,hogy "ez bizony a 12.rész promójában van"

nem a mostani esetre gondolok,régebben is sok ilyen volt,és olyankor nem volt túl jó,hogy olyat olvasok,amit nem szeretnék.

meg egyébként is: nem esett még le,hogy a promoba direkt olyan jeleneteket vágnak be,amik miatt az emberek elkezdenek spekulálni,aztán a végén meg tök más lesz? 😄 (lásd: Bellick diadalkarlengetésére is azt hittétek,hogy õ lesz a sona fõnöke,aztán meg kiderült,hogy az a karlengetés csak azért volt,mert éppen akkor hívta ki Sammyboyt)

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ez is spam😄DD multkor jol csináltad ... töröltél és nem irtálbe semmit.😊)) ugy kéne mindig😄
#15976: miért kell a spoiler dobozba két enterrel kezdeni az írást??
viszont tényleg lehet hogy a táska majd késõbb jut szerephez,mit visszaemlékezés hogy Sofia mit látott benne.
Az hogy a generátorrra trükköl Sco az meg sztem lehetetlen,egyetemben azzal hogy nem véletlen engedi elõre a többieket.(mit tudptt volna tenni mikor kést fognak a sráchoz:S

24 - Exile -Nov.23

inkább nézd a sorit, a törlés nem ér rá? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mihály xD XDDXD

SeeSee
Akinek nem inge ne vegye gatyára 😊 Bocs Pyro töröld ha nem kell 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

PyRex
ja és ték!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
elmehettek a p*csába (akinek nem inge ne vegye magára).
tényleg dolgoznom kell és akkor leálltok megint teleb@szni spammel (=értelmetlen vita, kié az utolsó szó, stb.) a topicot. nem baj, törölni csak 1-1 klikk... 😊)))))

PyRex
irigyellek, hogy ilyen laza életed van.

passatgt
Nekem is ez ugrott be egybõl, elmondta volna már Whistlernek amikor telefonált

Amúgy én el tudom lépzelni, hogy Mahone majd egyszer úgy megmenti Michaelt és Lincet, mint Kellerman a második évadban.
gabo91
Így gondolom én is, csak szegény tommyg-nek nme tetszik ez a dolog. Az elsõ részben a nagykövet is a sona-ról mesél oda csak olyanak tesznek akiket más börtönök nem fogadnak be... pl. kosaras gyerek 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

desigo
Van egy olyan érzésem,hogy Michael full kamuzott a generátor mûködésével kapcsolatban és ebbõl elõnyt kovácsol majd
Ja, mint írtam, én is remélem, hogy nem megy vissza bad guy-ba. Talán majd segít Michaeléknak a Cég ellen.
Nyilván a terv része az elõreengedés.
jaj dehogynem, fõleg a könnyes szemei...

Mahone most jó, lejött az anyagról és tényleg a családja izgatja, nem érdeklik a játszmák, könnyedén leszerelte Tbage-t meg Bellicket is. Remélem nem is fog változni...
szerintem az hülyeség hogy scofildék elõre engedik t-baget meg lecharot,hisz ha elfogják t-baget nem hiszem hogy nem köpné be scofildékat!
SeeSee
Híróz 😊 ez tetszik 😊 De egyébként tényleg most semmi gyilkolászás, meg semmi murder meg kill 😊

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

desigo
igen
a mostani részben korrektül viselkedett csak nem szimpatikus már a nézése sem...
Mahone sokkal arcabb...
én is függõ vagyok, de elõfpordult hogy csak pl. pénteken tudtam leülni és nyugiba megnézni, holott keddtõl már ott pihent a gépemen és felirat nem kell nekem...

Hírózt pl. végén daráltam csak le, annyira nem volt idõm

azért a függõségnek is van határa, irl dolgaim fontosabbak mint a pb, bármennyire is imádom.
SeeSee
Igen, csak mondjuk, ahogy Pyro is 14 órát dolgozik, az azért elég kemény, gondolom mikor hazaér, alig várja hogy aludjon meg pihizzen, egy kicsit a PB is tud várni 😊 Meg ha családos, akkor a család az elsõ 😊

desigo
jah
meg az évad elején a Sonában minden rab hihetetlen kegyetlenül nézett mostanra meg minden rab jól elvan magában
báránykák lettek <#nyes>
hádde miért? olyan kis édes volt amikor sírt meg magába roskadt...

Mahone is szimpi, leszarta Tbag kavarásait....

szerintem a táskának majd a 13.-dik részben lesz szerepe, csattanóba..
mert amúgy én is hiányoltam, de hamar túltettem magam rajta hogy most nem van táska 😄
Szerintem Sucre hamis személyazonosságot használt, valakiét, aki hasonlít rá, és pechjére pont körözik az illetõt.
Amit inkább bakinak tartok, hogy a 3x01-ben azt mondták, hogy a Sonába csak a közveszélyes, kezelhetetlen egyedeket viszik. Ehhez képest úgy csinálnak, mintha az lenne Panama egyetlen börtöne. Vagy a közveszélyes és kezelhetetlen Panamában más fogalom?
desigo
Én meg úgy gondolom,hogy aki igazi függõ az akár hajnal kettõkor is nekiáll megnézni.
Mert azt a 43 percet nem lehet ám kibírni olyan hosszú ...
SeeSee
Egyébként nem értem, hogy mért kell azoknak beszólni, akik le vannak maradva. Egy darabig én is le voltam, csak nem mindenkinek ugy adja az ideje, hogy egybõl meg tudja nézni a részeket, de ha megnézte képbe lesz. És ezzel nem egy ember van így. És igen. Van ami fontosabb mint a PB, bár az is fontos, mert ha nem lenne, nem járnánk ide 😄

tommyg
angol felirattal nézem, abból még értek is valamit

II Rocky II
hja mert megértesz mindent?!.. én is azér nem nézem meg felirat nélkül mert annyira még nem értem az angolt hogy mindent megértsek.Na azért nagyjából tudnék következtetni is ,de felirattal sokkal jobb.Legalábbis szerintem.na és hát aki felirat nélkül nézi meg azis 1 hetet vár aki felirattal az szintén 1 hetet 😊mert kb felirat is arra az idõre szokott lenni😊

24 - Exile -Nov.23

tommyg
nekem ebbe a részbe szimpatikussá vált...de majd nem lesz az

desigo
Whistler nekem egyre unszimpatikusabb...

ahh, beharangozták hogy legnagyobb szökés, erre csak a végén kezdõdik el..ahh, szemetek+!!! Nagyon jó volt, már megint, fõleg Whistler, sooo sad, annyira megsajnûltam, édesen pityergett, jófiú Õ én mindig is mondtam.

Susan-t ölném le, remélem megdöglik majd. Nah és mi lesz Sucre-val???
T-bagh hogy elkezdett szervezkedni már? Mahone léehiggadt, Bellick meg befosva, szép kis csapat.

Oncsi
Még mindig MADÁRHATÁROZÓ !!! te tényleg nem nézed normálisan !! amikor távcsõvel lesték katonákat..akkor azt hazudta ,hogy növények szállnak az égen?😄 nem😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

cement
dolgozik, fel birod ezt fogni?😄
gondolom családja is van, vannak fontosabbak a pb-nél.
amugy en is van h csak csutortokon toltom le vagy penteken, mert ugyis raerek vele a kov hetfoig nem?
de van h leszedem masnap mint tegnap de alt. lusta vagyok hozzá.

respect to the man in the ice cream van

tommyg
hehe én akkor is megnézem ha még nincs 😊)